بروز رسانی شده در تاریخ : مرداد ۱۲ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۴:۲۵ ب.ظ
خرید روغن ذرت و نحوه مصرف آن
روغن ذرت همچنین یک ماده اولیه است که برای بیودیزل مورد استفاده قرار می گیرد. سایر مصارف صنعتی روغن ذرت شامل صابون ، نمک ، رنگ ،ضد آب برای سطوح فلزی ، جوهر ، پارچه ، نیتروگلیسیرین و حشره کش ها می باشد. گاهی اوقات به عنوان حامل مولکولهای دارویی در ساخت دارویی استفاده می شود
روغن ذرت به عنوان بک منبع غذایی عالی!
برای بسیاری از مصرف کنندگان ، روغن ذرت طلایی به عنوان یکی از مشهورترین علائم صنعت پالایش ذرت عمل می کند.گرچه روغن ذرت سهم نسبتاً کمی از مواد تشکیل دهنده تولید شده توسط پالایشگاه ذرت را شامل میشود ، اما استفاده از خانواده آن نشان دهنده طیف وسیعی از مواد غذایی و سایر محصولات و حاصل فراوان ترین محصول کشورمان می باشد.
با از بین بردن اسیدهای چرب و فسفولیپیدها از روغن ذرت خام ، فرآیند پالایش روغن به روغن ذرت تبدیل میشود روغن ذرت به دلیل عملکرد ، طعم فوق العاده ، مقرون به صرفه بودن و مزایای سلامتی بسیار موردتوجه قرارمیگیرد.
این روغن سرشار از انرژی است وبه راحتی قابل هضم میباشد همچنین ویتامین E را تأمین می کند و منبع غنی از اسیدهای چرب اشباع نشده است که به تنظیم سطح کلسترول خون و کاهش فشار خون کمک می کند…
در حقیقت ، روغن ذرت در حال حاضر مقدار زیادی از چربی اشباع شده را در بسیاری از محصولات غذایی جایگزین کرده است ، و به عنوان یک انتخاب برتر برای کاهش چربی ترانس در غذاهای مورد علاقه به عنوان یک میان وعده مورداستفاده قرارمیگیرد.
آزمایشات سرخ کردن آزمایشگاه ها نشان می دهد که روغن ذرت در هنگام استفاده از سرخ کردن سیب زمینی های یخ زده تقریباً مشابه روغن پنبه کنسرو انجام می شود و می تواند با روغن گیاهی کاملاً هیدروژنه همراه باشد تا مارگارین های بدون چربی ترانس تولید کند.
موارد استفاده و نحوه ساخت روغن
این روغن دارای کاربردهای مختلفی است ، هم در کاربردهای پخت و پز و هم به صورت غیرخواراکی مورد استفاده قرار میگیرداین روغن به عنوان یک پاک کننده صنعتی و روان کننده و همچنین برای سوخت موتورهای بنزینی و دیزل استفاده می شود…
به علاوه ، در بسیاری از محصولات آرایشی ، صابون های مایع و شامپوها نیز مورد استفاده قرار میگیرد.با این حال ، بهترین نوع آن به عنوان روغن سرخ کردن شناخته می شود.
این ماده از دود بسیار بالایی برخوردار است (دمایی که روغن در آن شروع به سوختن می کند) حدود 450 درجه فارنهایت (232 درجه سانتیگراد) میباشد…
این محصول به طور گسترده ای در دسترس است و آن را به یک انتخاب محبوب برای آشپزخانه های خانگی تبدیل می کند. می توان آن را تقریباً در هر فروشگاه مواد غذایی خریداری کرد و از طریق مختلف استفاده کرد ، مانند:
آبگوشت و سرخ کردن
سس سالاد و ماریناد
کیک ، نان و سایر کالاهای پخته شده
نحوه چگونگی تولید:
ابتدا هسته ها باید بصورت مکانیکی فشرده شوند تا روغن جدا شود. سپس روغن به یک سری فرآیندهای شیمیایی می پردازد که ناخالصی ها را حذف می کند ، در این مرحله روغن دارای بو و طعم های نامطلوب میباشد که برای گرفتن این بو وطعم از فرایند هگزان استفاده میکنند استخراج هگزان بدین صورت میباشد که ذرت با محلول حاوی ماده شیمیایی بنام هگزان شسته می شود و باعث آزاد شدن روغن آن می شود.
سپس دفع زدائی بوها و مزه های نامطلوب به همراه برخی ترکیبات سالم از روغن جدا می شوند.و بعد از آنزمستان سازی موم ها و چربی های اشباع شده (جامد) از روغن خارج می شوند تا در دماهای پایین مایع باقی بماندپیشنهاد میکنیم درمورد روغن زیتون مطالعه کنید.
پیشنهاد میکنیم در مورد خرید سولفات آلومینویم , خرید نرمال بوتانول , خرید اتانول مطالعه کنید.
همچنین میتوانید برای خرید روغن زیتون از بهترین برند دنیا با ما تماس بگیرید.
#فروش_روغن_آووکادو #فروش_روغن_جوجوبا #فروش_روغن_فندوق #فروش_هسته_انار #فروش_روغن_هسته_انگور #فروش_روغن_بادام تلخ#فروش_روغن_سویا #فروش_روغن_درخت_چای #فروش_روغن_ماکادمیا#فروش_گزنتان گام#فروش_جوش_شیرین#فروش_بی _کربنات_سدیم#فروش_آسپارتام#خرید_روغن_آرگان