قیمت اسید استئاریک

فروش اسید استئاریک

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۲ ق.ظ

زمان مطالعه: 3 دقیقه

فروش اسید استئاریک

فروش اسید استئاریک و چگونگی تولید این محصول:

این محصول در بسته بندی 25 کیلویی در گرید آرایشی بهداشتی  از کشور چین موجود می باشد.

اسید استئاریک با استفاده از آب داغ (حدود 100 درجه سانتیگراد) از چربی ها و روغن ها به دست می آید.

سپس مخلوط حاصل تقطیر می شود.

اسید استئاریک تجاری اغلب ترکیبی از اسیدهای استئاریک و پالمیتیک است ، اگرچه اسید استئاریک خالص موجود است.

چربی ها و روغن های سرشار از اسید استئاریک از نظر چربی های حیوانی (حداکثر 30٪) نسبت به چربی های گیاهی (به طور معمول <5٪) بیشتر هستند.

استثنائات مهم غذاهای کره کاکائو ، که در آن مقدار اسید استئاریک (به عنوان یک تری گلیسیرید) 28-45 است.

جزئیات