خرید سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید

بروز رسانی شده در تاریخ : آبان ۱۹ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۷:۲۸ ق.ظ

خرید سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید

خرید سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید از بازرگانی ساینا ویژن:

سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید برای مراقبت از پوست، مراقبت از مو و سایر موارد استفاده می‌شود.

اطلاعات دقیق مربوط به کاربردهای سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید، عوارض جانبی، بررسی‌ها،

سوالات، فعل و انفعالات و اقدامات احتیاطی به شرح زیر است:

سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید دارای فرمول مولکولی (C5H6NNa03) و وزن مولکولی 151.1

Na-PCA یکی از مهمترین عوامل مرطوب کننده طبیعی (NME) است که در پوست انسان یافت می‌شود.

این نمک‌های سدیم 2- پیرولیدون-5-کربوکسیلات (Na-PCA) است که با حذف آب از اسید گلوتانیک تولید می‌شود و به صورت جامد بدون بو تشکیل می‌شود.

سدیم -2 پیرولیدون-5-کربوکسیلات به عنوان ماده مرطوب کننده با غلظت 2٪ یا بالاتر ثبت شده است.

جزئیات

فروش سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید

بروز رسانی شده در تاریخ : آبان ۱۹ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۷:۲۸ ق.ظ

فروش سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید

فروش سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید در بازرگانی ساینا ویژن:

پیرولیدون کربوکسیلیک اسید PCA در محصولات آرایشی جهانی شناخته شده است.

تا حدی که حتی در فرمول‌ها تقریباً مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

PCA همیشه یکی از بهترین گزینه‌ها برای مرطوب‌سازی پوست بوده است.

به عنوان وجود مرطوب کننده فیزیولوژیکی مرجع و به دلیل وجود آن در NMF (عامل مرطوب کننده طبیعی)، در تمام کتاب‌های آرایشی بهداشتی ذکر شده است.

اغلب به عنوان نمک سدیم یا پتاسیم است که به آن خواص رطوبت رسانی می‌دهد در حالی که بر جریان آب درون و خارج سلولی تأثیر می‌گذارد.

به PCA همیشه عملکرد “انتقال دهنده فیزیولوژیک” نسبت داده می‌شود.

جزئیات