خرید هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۲:۴۲ ب.ظ

خرید هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

خرید هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)و  کاربرد این محصول:

هیدروکسی اتیل سلولز یک پلیمر مشتق شده از سلولز است-

که در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی به عنوان ماده ضخیم کننده-

و ژل سازی و همچنین اصلاح کننده رئولوژی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هیدروکسی اتیل سلولز محدوده ویسکوزیته باریک، قابلیت تکرار ویسکوزیته ثابت و وضوح عالی را ارائه می‌دهد.

این محصول در درجه اول برای کاربردهای کلی ضخیم سازی در رنگ‌های لاتکس، پاک کننده‌های خانگی استفاده می شود.

منشاء هیدروکسی اتیل سلولز

هیدروکسی اتیل سلولز یک پلیمر غیر یونی و محلول در آب است که از سلولز گرفته شده است.

سلولز یک پلی ساکارید طبیعی است که در دیواره سلولی گیاهان سبز یافت می‌شود.

در حقیقت سلولز فراوان‌ترین پلیمر آلی روی زمین است.

محتوای سلولز در الیاف پنبه 90٪ و در چوب 40 تا 50٪ است.

جزئیات

فروش هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۲:۴۱ ب.ظ

فروش هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

فروش هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) برای پوست

بر اساس غریزه، ممکن است وقتی ماده‌ای مانند هیدروکسی اتیل سلولز را در محصولات مراقبت از پوست خود مشاهده می کنید، بخواهید از آن دوری کنید.

حتی اگر این کلمه هفت هجایی ترسناک به سختی تلفظ شود، این ماده قصد صدمه رساندن به شما را ندارد.

هیدروکسی اتیل سلولز چیست؟

هیدروکسی اتیل سلولز ماده‌ای است که در محصولات مراقبت از پوست، مواد آرایشی و شامپو از جمله لوسیون، ریمل، ماسک و سرم استفاده می‌شود.

این ماده صاف و ژل مانند است که به راحتی در آب حل می‌شود.

این پودر سفید و بدون بو و بسته به غلظت آن دارای pH متغیر 6.0 تا 8.5 است.

این ماده ترکیبی از سلولز، یک پلیمر طبیعی است که تقریباً در تمام پوشش گیاهی و ماده گیاهی رایج است.

جزئیات