فروش اروزیل

فروش اروزیل

فروش اروزیل و مشخصات این محصول:

برای اینکه بتوان امولسیون آب موجود در روغن را تثبیت کرد به ماده ای نیاز دارید که از تجمع  روغن غلیظ جلوگیری کند .

یا نقش‌های بی شمار دیگری را در فرمول شما انجام دهد؟

ممکن است بخواهید نگاهی به فوم سیلیکا (EU: silica fumes) بیندازید.

فوم سیلیکا همچنین به عنوان سیلیس پیروژنیک شناخته می‌شود

زیرا عمدتاً از طریق شعله تولید می‌شود، شامل قطرات میکروسکوپی سیلیس آمورف است که به ذرات ثانویه شاخه‌ای، زنجیره ای و سه بعدی آغشته شده و سپس به ذرات سوم تجمع می‌یابد.

جزئیات

خرید سیلیکاژل

خرید سیلیکاژل

خرید سیلیکاژل و مشخصات و کاربرد این محصول:

سیلیس یک ترکیب طبیعی است که همه جا در طبیعت یافت می‌شود.

سیلیس بیش از یک چهارم پوسته کره زمین را تشکیل می‌دهد و در بیشتر صخره‌ها، رس‌ها و ماسه‌ها یافت می‌شود.

اشکال آن شامل زمرد، کوارتز، خاک رس و شیشه است.

جزئیات

فروش سیلیکاژل

فروش سیلیکاژل

فروش سیلیکاژل و کاربرد این محصول:

سیلیکا ژل در واقع ژل نیست بلکه یک شکل گرانول از دی اکسید سیلیکون (SiO2) است.

ترکیبی که هنگام اکسیداسیون سیلیکون تشکیل می‌شود.

سیلیکا ژل یک ترکیب سنتزی است اما SiO2 به طور معمول در طبیعت نیز یافت می‌شود.

جزئیات

خرید اوژنول

خرید اوژنول

خرید اوژنول و کاربرد این محصول در صنایع مختلف:

ترپن اوژنول یک مشتق دارچین است که به مقدار چشمگیر در روغن میخک و همچنین سایر گیاهان یافت می‌شود.

اوژنول یک مایع شفاف کهربا یا زرد کم رنگ با طعم تند و عطر دلپذیر میخک است.

بوی دلپذیر میخک مانند میخک آن را برای استفاده در عطرها یا طعم دادن غذاها ایده آل می‌کند.

همچنین از آن در پزشکی، به عنوان ماده‌ای در روغن‌های اساسی و به عنوان بی حس کننده موضعی و ضد عفونی کننده استفاده می‌شود.

مایع زرد کمرنگ، عمدتا از میخک، دارچین، روغن ‌های ضروری و برگ جوز هندی استخراج می‌شود.

در حلال‌های آلی محلول است و به مقدار کمی در آب محلول می‌باشد.

در اصل از آن در تولید ایزوژنول برای تولید وانیلین استفاده می‌شد، با این حال، وانیلین در حال حاضر بیشتر از پتروشیمی‌ها یا فرآورده‌های فرعی حاصل از تولید کاغذ تولید می‌شود.

جزئیات

فروش اوژنول

فروش اوژنول

فروش اوژنول در بازرگانی ساینا ویژن:

اوژنول یک ترکیب مایع است که اغلب بی‌رنگ و بعضا زرد کمرنگ است، که در اسانس‌های مختلف از جمله روغن میخک یافت می‌شود.

این ترکیب به دلیل ویژگی های معطر غالباً در عطرها استفاده می‌شود.

مطالعات متعددی برخی از خاصیت‌های اوژنول را نشان داده‌اند که به طور بالقوه می‌توانند برای سلامت مو مفید باشند.

این موارد شامل 1. اثرات ضد آندروژنیک است. 2. اثرات آنتی اکسیدانی، و همچنین. 3. خصوصیات ضد قارچ و ضد میکروبی است.

جزئیات

خرید دناتونیوم بنزوات

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۲ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۱:۰۲ ب.ظ

خرید دناتونیوم بنزوات

خرید دناتونیوم بنزوات و مشخصات این محصول:

دناتونیوم بنزوات یک محصول تلخ است.

این ترکیب تلخ ترین ترکیب شیمیایی با طیف وسیعی از کاربردها در ساخت مواد پاک کننده، لوازم خودرو و همچنین کالاهای بهداشتی و آرایشی محسوب می‌شود.

از نظر تجاری، این ترکیب به عنوان یک پودر کریستالی سفید موجود است.

اما گرانول‌هایاین محصول  یا محلول‌های آن نیز موجود است.

جزئیات

فروش دناتونیوم بنزوات

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۲ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۱:۰۳ ب.ظ

فروش دناتونیوم بنزوات

فروش دناتونیوم بنزوات در بازرگانی ساینا ویژن:

این محصول به طور کلی تلخ ترین طعم در هر ترکیبی است که برای علم شناخته شده است.

با نام تجاری Bitrex فروخته می‌شود. اگرچه این محصول طعم قدرتمندی دارد، اما بی‌رنگ و بی‌بو است.

با این حال، طعم آنقدر قوی است که بسیاری از مردم نمی‌توانند غلظت بیش از 30 قسمت در میلیون این محصول را تحمل کنند.

چند ppm از این ترکیب، محصول را چنان تلخ می‌کند …

که کودکان و حیوانات خانگی قادر به بلع آن نخواهند بود.

این نمک باعث می‌شود که محصولات شیرین اما بسیار سمی نظیر ضد یخ و مواد شوینده طعم تلخ بگیرند.

تحقیقات نشان می‌دهد که افراد می‌توانند این ترکیب را در ppm 50 در آب تشخیص دهند.

محلول‌های دناتونیوم بنزوات در الکل یا آب بسیار پایدار بوده و طعم تلخ آن‌ها را برای سال‌ها حفظ می‌کند.

قرار گرفتن در معرض نور، طعم تلخ این ترکیب را کم نمی‌کند.

همچنین پایدار و بی اثر است. همچنین به مقدار کمی مورد نیاز است که خواص محصول بدون تغییر باقی بماند.

جزئیات

خرید روغن براهمی

خرید روغن براهمی

خرید روغن براهمی ، که عموماً به عنوان باکوپا مونیری نامیده می‌شود.

از زمان‌های بسیار قدیم فقط به عنوان یک داروی آیورودا مورد استفاده قرار گرفته است .

زیرا در دو آلکالوئید اصلی که از آن ساخته شده‌اند براهمین و همچنین هرپستین هستند.

روغن براهمی (که با نام گوتو کلا نیز شناخته می‌شود) واقعاً یک گیاه ترمیمی است که هزاران سال مانند دارو از آن استفاده شده است.

روغن آن روغن معروفی است که در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد و در درجه اول به دلیل ویژگی‌های تقویت حافظه آن مشهور است.

در حقیقت، این روغن مخصوص استخراج شده بسیار مفید است .

و می‌تواند برای مقابله با انواع شرایط بهداشتی مورد استفاده قرار گیرد.

جزئیات

فروش روغن براهمی

فروش روغن براهمی

فروش روغن براهمی و مشخصات این محصول:

روغن براهمی به عنوان ترکیبی جوان سازی برای تمام سیستم‌های بدن شناخته می‌شود.

و یکی از رایج‌ترین روغن‌های دارویی است.

” به طور گسترده از روغن براهمی برای ویژگی‌های نوتروپیک، ضد میکروبی، ضد پیری، ضد تب،

ضد دلهره، قلبی تونیک و ضد درد به عنوان یک تقویت کننده شناختی، مقوی مغز و اعصاب استفاده می‌شود.

برگ‌های تازه و شاداب این گیاه، هنگامی که تحت تقطیر بخار قرار می‌گیرید روغن برهمی حاصل می‌شود.

به دلیل خاصیت تحریک کننده این روغن، برای افزایش کارآیی مغز از نظر دقت شناخته شده است.

و برای هوش و توجه و بیشتر کودکان تجویز شده است که آنها را درس خوان‌تر و فعال‌تر می‌کند.

جزئیات

خرید مونو پروپیلن گلیکول

خرید مونو پروپیلن گلیکول

خرید مونو پروپیلن گلیکول و مشخصات این محصول:

پروپیلن گلیکول یک مایع آلی بی رنگ است.

نام شیمیایی “پروپان 1و2- دی‌ال” با فرمول C3H802 است. شماره ثبت CAS 57-55-6 است.

نام‌های متداول آن عبارتند از پروپیلن گلیکول (PG) و مونوپروپیلن گلیکول (MPG) است.

پروپیلن گلیکول را می‌توان در گرید‌های مختلف تولید کرد. کنترل شده‌ترین گرید، پروپیلن گلیکول-USP/EP نامیده می‌شود و طبق استانداردهای بالای صنعت تولید و توزیع می‌شود.

گرید نرمال PG گرید صنعتی نامیده می‌شود. هر دو گرید ممکن است با نام‌های مختلف تجاری به بازار عرضه شوند.

جزئیات