فروش میکرو کریستالین وکس

فروش میکروکریستالین وکس

فروش میکروکریستالین وکس

فروش میکروکریستالین وکس در بازرگانی ساینا ویژن :

برای خرید میکروکریستالین وکس در کیسه های 25 کیلویی با ما تماس بگیرید.

میکرو کریستال وکس نوعی موم است که در محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی برای ضخیم شدن و بهبود بافت و سازگاری فرمولاسیون استفاده می‌شود.

میکرو کریستالین وکس مومی است که در اثر روغن زدایی نفت تولید می‌شود.

اگرچه ممکن است نگران کننده به نظر برسد که یک محصول مراقبت از پوست از نفت گرفته شده است.

این ماده تشکیل دهنده بی‌خطر است و بسیار تصفیه شده است.

بسیاری از مواد مراقبت از پوست مانند وازلین, پارافین و برخی از سیلیکون ها از نفت گرفته شده اند و بر ایمنی یا کارایی آن ها تاثیری ندارند.

از میکرو کریستالین  وکس در محصولاتی مانند رژ لب, وسایل آرایش چشم, محصولات ناخن,

برخی از محصولات مراقبت از پوست, ضد آفتاب, و محصولات مراقبت از مو استفاده می‌شود.

این ماده برای بهبود بافت و سازگاری محصول, ضخیم تر یا به راحتی پخش شدن آن استفاده می‌شود.

بافت و سازگاری محصولات بخش مهمی از فرآیند فرمولاسیون است زیرا به بهبود حسی محصول و همچنین بهبود اثر بخشی آن از طریق قابلیت پخش کمک می‌کند.

جزئیات