خرید چیپس صابون

خرید چیپس صابون

خرید چیپس صابون و مشخصات این محصول:

صابون قدیمی‌ترین ماده شوینده است.

به طور رسمی، آن یک سورفاکتانت آنیونی (با بار منفی) است .

که با واکنش چربی و چاودار (هیدروکسید سدیم، NaOH، سود سوز آور) ساخته شده است.

چربی می‌تواند حیوانی (طاووس) یا گیاهی باشد.

بنابراین صابون می‌تواند بر پایه چربی حیوانات یا گیاهان مستقر باشد. به این واکنش اسیدهای چرب و قلیا، صابون‌سازی گفته می‌شود.

جزئیات

فروش چیپس صابون

فروش چیپس صابون

فروش چیپس صابون و خواص آن:

برای اینکه بتوانیم کاملاً درک کنیم که چگونه صابون را از چیپس صابون درست کنیم یا به عبارت دیگر چگونه صابون قالبی درست کنیم.

باید قبل از هر چیز بدانیم که چیپس صابون چیست.

چیپس صابون ماده اولیه‌ای است که به طور عمده در ساخت صابون مورد استفاده قرار می‌گیرد و از اسیدهای چرب تشکیل شده است.

برای تبدیل این روغن‌ها به نمکی از اسیدهای چرب از هیدروکسید سدیم استفاده می‌شود.

تولید کنندگان چیپس صابون، عطر و رنگدانه‌های ترجیحی را برای تولید مارک‌های بی‌نظیر صابون خود استفاده می‌کنند.

از چیپس‌های مختلفی برای ساخت انواع مختلف صابون‌ها استفاده می‌شود.

جزئیات

خرید سالیسیلیک اسید

خرید سالیسیلیک اسید

خرید سالیسیلیک اسید و مزایای این محصول:

بعد از شستشو موها با شامپو و نرم‌کننده مناسب، شما احتمالاً احساس تازه‌گی و آماده‌گی حضور در جهان را دارید. اما خبرهای بدی برای شما داریم:

درست است: اگرچه قرار است از هرگونه آلودگی، روغن و پوست مرده بر روی پوست سر خود خلاص شوید.

اما بسیاری از شامپوها اغلب حاوی مواد مسدود کننده پوستی مانند سیلیکون‌ها و سولفات‌ها هستند.

که فقط به مشکلات موجود می‌افزایند (ناگفته نماند کثیفی نیست) و باقیمانده‌ای را به جا می‌گذارد…

که گردش خون را به فولیکول مو محدود می‌کند و از قوی و سالم بودن موهای شما جلوگیری می‌کند.

یک روش ساده وجود دارد که می‌توانید موهای کثیف را به خوبی تمییز کنید:

اطمینان حاصل کنید شامپویی را که به خانه آورده‌اید حاوی سالیسیلیک اسید است. بله، ماده مشهور ضد آکنه برای مراقبت از پوست برای موهای شما نیز فوق العاده است.

“سالیسیلیک اسید یک ماده بسیار مؤثر شامپو است که موهای شما را سالم نگه می‌دارد و از ایجاد شوره سر جلوگیری می‌کند.”

جزئیات

فروش سالیسیلیک اسید

فروش سالیسیلیک اسید

فروش سالیسیلیک اسید و مشخصات این محصول:

کلمه اسید لزوماً مانند چیزی به نظر نمی‌رسد که شما با خوشحالی آن را بر روی صورت خود استفاده کنید.

اما در واقع لایه بردارهای شیمیایی مانند سالیسیلیک اسید برای پوست شما بسیار مفید هستند.

استفاده از اسیدها روی آکنه و التهاب نوعی تناقض به نظر می‌رسد.

اما سالیسیلیک اسید یک ماده ضد‌التهاب عالی و درمان برای لکه است.

به همین دلیل آن را در بسیاری از بهترین درمان‌های پوستی و محصولات مراقبت از پوست مخصوصا برای پوست‌های چرب پیدا خواهید کرد.

امااین ترکیب چیست، از کجا آمده و دقیقاً چگونه به پوست کمک می‌کند؟

ادامه مطلب را بخوانید تا همه چیز را در مورد آن بدانید.

جزئیات

خرید کاپریلیک اسید

خرید کاپریلیک اسید

خرید کاپریلیک اسید و مشخصات این محصول

کاپریلیک اسید نوعی اسید چرب اشباع‌شده مفید است که دارای خواص ضد‌باکتری، ضد‌ویروسی، ضد‌قارچ و ضد‌التهاب است.

این ترکیب با پیشگیری از عفونت‌های دستگاه ادراری، عفونت مثانه، کاندیدا، بیماری‌های مقاربتی، عفونت‌های دهانی مانند لثه و بسیاری دیگر از بیماری‌ها مرتبط است.

کاپریلیک اسید چه کاربردی برای بدن دارد؟

به عنوان یکی از اصلی‌ترین اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل، اخیراً به دلیل داشتن اثرات ضد‌قارچ آن بسیار معروف شده است.

به صورت ویژه در مورد حفظ دستگاه‌های گوارشی و تولید مثل – از جمله مثانه، روده و مجرای ادرار – به درستی عمل می‌کند.

یکی از محبوب‌ترین کاربردها یا فواید کاپریلیک اسید، چه به عنوان بخشی از مواد غذایی مصرف شود و یا به صورت خوراکی و به شکل قرص مصرف شود.

جلوگیری از رشد قارچ های مخمر مانندی است که می‌تواند در روده شما زنده بماند و رشد کند. اما این تنها یکی از چندین فواید کاپریلیک اسید است.

جزئیات

فروش کاپریلیک اسید

فروش کاپریلیک اسید

فروش کاپریلیک اسید و مزایای این محصول:

کاپریلیک اسید که اکتانوئیک اسید نیز نامیده می‌شود.

مایع روغنی است که در شیر بعضی از پستانداران و همچنین روغن نارگیل و روغن هسته خرما وجود دارد.

این ترکیب یک اسید چرب اشباع شده با زنجیره متوسط است.

که به طور گسترده در ساخت رنگ‌ها، عطرها و ضد عفونی کننده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از آنجایی که گفته می‌شود کاپریلیک اسید خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی دارد.

می‌تواند در مکمل‌های غذایی فرموله شود.

این ماده در بسیاری از کرم‌های ضد‌پیری ماده مؤثر است.

و ماده اصلی روغن تری‌گلیسیرید با زنجیره متوسط (MCT) است.

علاوه بر این یک مکمل رژیم غذایی برای کمک به کاهش وزن و عملکرد ورزشی بهتر است.

جزئیات

خرید مالیک اسید

خرید مالیک اسید

خرید مالیک اسید و مزایای این محصول

مالیک اسید می‌تواند باعث تقویت سلامتی پوست و بهبود سلامتی آن شود.

اسید مالیک ماده‌ای است که به طور طبیعی در سیب و گلابی مشاهده می‌شود.

این یک اسید آلفا هیدروکسی، طبقه‌ای از اسیدهای طبیعی است.

که معمولاً در محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گفته می‌شود که مالیک اسید به شکل مکمل نیز به فروش می‌رسد و مزایای متنوعی را ارائه ‌دهد.

جزئیات

فروش مالیک اسید

فروش مالیک اسید

فروش مالیک اسید و مشخصات این محصول:

این ماده را به عنوان یک ترکیب ارگانیک می‌توانید در مواردی که اغلب آن‌ها را می‌خورید، مانند سیب پیدا کنید.

همچنین در شراب و چندین منبع غذایی دیگر وجود دارد.

آیا مالیک اسید طبیعی است؟

بله، می‌توان آن را به طور طبیعی در انواع میوه‌ها و سبزیجات یافت.

همچنین می‌توانید آن را در مکمل‌ها و محصولات مراقبت از پوست پیدا کنید.

در این موارد، بعضی اوقات از ترکیب طبیعی اسید مالیک استفاده می‌شود، اما اکثرا از ترکیب سنتز شده است.

جزئیات

خرید تگزاپن (SLES)

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۲:۲۹ ب.ظ

خرید تگزاپن (SLES)

خرید تگزاپن (SLES) و مشخصات این محصول:

با نگاهی به لیست مواد موجود در برچسب محصولات شستشوی بدن، شستشوی صورت یا شامپو مورد علاقه خود، احتمالاً سولفات لورث سدیم اولین ماده (بعد از آب) در این لیست است.

اما صبر کنید “لورث” اصطلاح شیمیایی نیست.

این یک مخفف برای “لوریل اتر” به اسم رسمی تر آن، سدیم لوریل اتر سولفات یا SLES است

تگزاپن یا سدیم لوریل اتر سولفات (SLES)، یک ماده شوینده و سورفاکتانت آنیونی است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی یافت می‌شود.

SLES رایج ترین گروهی از سولفات‌های سدیم و آمونیوم آلکیل و آلکیل اتر است.

سدیم لوریل اتر سولفات (SLES)، یک ماده شوینده و سورفاکتانت آنیونی است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی (صابون، شامپو، خمیر دندان و غیره) یافت می‌شود.

SLES یک عامل ایجادکننده کف ارزان قیمت و بسیار مؤثر است.

جزئیات

فروش تگزاپن (SLES)

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۲:۳۰ ب.ظ

فروش تگزاپن (SLES)

فروش تگزاپن (SLES) و مزایای این محصول:

شاید در مورد مواد اصلی صابون مایع شنیده باشید.

اما آیا نحوه استفاده از هرکدام از آن‌ها را می‌دانید؟ 

امروزه، انواع مختلفی از دستور العمل‌های مربوط به شوینده‌های مایع، به عنوان مثال، شوینده دست و صورت، حمام، مایع ظرف‌شویی و غیره وجود دارد. 

تا همین اواخر، یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه آرایشی، به ویژه در بین مواد شستشو، سدیم لوریل سولفات (SLS) بود – نمک سدیم لوریل سولفات.

این ماده، با درجه قابل توجهی از سوزش پوست، میزان انحلال نسبتاً کم در آب و امکان محدود برای ضخیم شدن فرمولاسیون آرایشی مشخص می‌شد.

امروزه، بیشتر SLS با مشتقات اتوکسیلات – سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) جایگزین شده است.

جزئیات