خرید سدیم متیل پارابن

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۰ ق.ظ

خرید سدیم متیل پارابن

خرید سدیم متیل پارابن و مشخصات این محصول:

چندین سال است که با خیال راحت از پارابن‌ها به عنوان مواد نگهدارنده در صنایع غذایی، دارویی و محصولات مراقبت های شخصی و آرایشی مورد استفاده قرار گرفته است.

پارابن‌ها (از جمله متیل پارابن، اتیل پاربن، پروپیل پاربن، بوتیل پارابن، ایزوپروپل پاربن و ایزوبوتیل پارابن) ممکن است-

در موادی مانند محصولات آرایشی، مرطوب کننده‌ها و محصولات مراقبت از مو و .. استفاده شود.

برخلاف برخی گزارش‌ها، اکثر مارک های اصلی دئودوران‌ ها و ضد عرق ها دیگر حاوی پارابن نیستند.

  • مواد نگهدارنده مانند پارابن ممکن است در مواد آرایشی برای محافظت در برابر رشد میکروبی (به عنوان مثال، باکتری، قارچ) مورد استفاده قرار گیرد، هم برای محافظت از مصرف کنندگان و هم برای حفظ تمامیت محصول.
  • در صنایع غذایی پارابن بیش از 50 سال به عنوان مواد نگهدارنده و ضد میکروب مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از میوه‌ها، مانند زغال اخته، حاوی پارابن به عنوان ماده نگهدارنده طبیعی هستند. پارابن‌ها به طور گسترده‌ای در شیرینی سازی‌ها، میان وعده‌های مبتنی بر غلات، گوشت خشک شده و موارد دیگر استفاده می‌شود.
جزئیات

فروش سدیم متیل پارابن

فروش سدیم متیل پارابن

فروش سدیم متیل پارابن و مزایای این محصول:

مواد نگهدارنده برای جلوگیری از تجزیه محصولات به دلیل عمل باکتری‌ها به مواد غذایی، آرایشی و دارویی اضافه می‌شوند.

در بین مواد نگهدارنده، پارابن‌ها به دلیل سمیت کمی که برای انسان دارند و فعالیت ضد میکروبی مؤثر آن‌ها، به ویژه در برابر کپک‌ها و مخمرها، بیشترین استفاده را دارند.

پارابن‌ها، استرهای p-هیدروکسی بنزوئیک اسید است.

پارابن‌ها شامل متیل پارابن، اتیل پاربن، پروپیل پاربن، اتیل پاربن هستند.

پارابن‌ها در بیش از 80 مورد محصول آرایشی و بهداشتی با موفقیت مورد استفاده قرار گرفته است.

استفاده از پارابن، به تنهایی یا در ترکیب با ترکیبات دیگر، به خوبی برای حفظ لوازم آرایشی مناسب است.

در اکثر لوازم آرایشی، پارابن‌ها در سطوح بسیار کم و از 0.01 تا 0.3٪ استفاده می‌شوند.

جزئیات