قیمت ساکارز

فروش ساکارز

زمان مطالعه: 4 دقیقه

فروش ساکارز

فروش ساکارز و تفاوت ساکارز در مقابل گلوکز و فروکتوز:

در درجه اول شما عزیزان میتوانید ساکارز را در گالن های 25 کیلوگرمی وارد شده از کشور چین خریداری کنید.

برای خرید این محصول با شرکت بازرگانی ساینا ویژن تماس بگیرید.

تفاوت ساکارز در مقابل گلوکز و فروکتوز:

ساکارز ، گلوکز و فروکتوز سه نوع قند هستند که به ازای هر گرم کالری یکسانی دارند.

همه آنها به طور طبیعی در میوه ها ، سبزیجات ، لبنیات و غلات یافت می شوند اما به بسیاری از غذاهای فرآوری شده اضافه می شوند.

با این حال ، آنها در ساختار شیمیایی خود ، در نحوه هضم و متابولیک بدن شما و تاثیر آنها بر سلامتی شما تاثیر متفاوتی دارند.

در این مقاله به بررسی تفاوتهای اصلی ساکارز ، گلوکز و فروکتوز و اهمیت آنها می پردازیم.

مونوساکارید یک مولکول قند ساده است.

جزئیات
قیمت بنزیل الکل

فروش بنزیل الکل

زمان مطالعه: 4 دقیقه

فروش بنزیل الکل

فروش بنزیل الکل در شرکت بازرگانی ساینا ویژن:

این شرکت بنزیل الکل را در دسته بندی های صنعتی و دارویی از کشورهای آلمان و چین وارد میکند.

این محصول در بسته بندی های 20 و 25 کیلویی موجود میباشد.

بنزیل الکل یک الکل معطر با فرمول C6H5CH2OH می باشد.

گروه بنزیل اغلب به اختصار “Bn” (نباید با “Bz” که برای بنزوئیل استفاده می شود اشتباه گرفته شود).

بنابراین بنزیل الکل به عنوان BnOH شناخته می شود.

این محصول  یک مایع بی رنگ با بوی خوشبوی معطر است.

به دلیل قطب بودن ، سمیت کم و فشار بخار کم ، یک حلال مفیدنیز  به شمار می رود.

جزئیات
خرید سوربات پتاسیم

فروش سوربات پتاسیم

زمان مطالعه: 5 دقیقه

فروش سوربات پتاسیم

فروش سوربات پتاسیم,خرید سوربات پتاسیم

این محصول در بسته بندی های 25 کیلوگرمی موجود می باشد.

برای خرید این محصول با ما تماس بگیرید.

سوربات پتاسیم یک ماده شیمیایی افزودنی است.

این محصول  به عنوان یک ماده نگهدارنده در مواد غذایی , نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.

جزئیات
قیمت اسید اسکوربیک

فروش اسید اسکوربیک

بروز رسانی شده در تاریخ : آبان ۱۰ام, ۱۴۰۰ ساعت:۰۸:۲۳ ق.ظ

زمان مطالعه: 9 دقیقه

فروش اسید اسکوربیک

فروش اسید اسکوربیک در بازرگانی ساینا ویژن :

بازرگانی ساینا ویژن واردکننده مواد اولیه و افزودنی های مجاز  این محصول را  در کارتن ‌های 25 کیلویی از کشور چین و آلمان با خلوص 99.9% وارد می‌کند.

برای خرید اسید اسکوربیک با بهترین برند و کیفیت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

اسید اسکوربیک (ویتامین C) یک ویتامین محلول در آب است .

که به صورت یک کریستال سفید یا کمی زردو یا پودری با طعم کمی اسیدی ظاهر می شود.

این محصول ضد باکتری است. در معرض نور , به تدریج سیاه می شود.

در حالت خشک ، در هوا پایدار است.

اما در محلول به سرعت اکسید می شود.

اسید اسکوربیک (ویتامین C) به طور آزاد در آب محلول است.

این محصول به مقدار کمی در الکل محلول است.

نامحلول در کلروفرم نام شیمیایی اسید اسکوربیک (ویتامین c) اسید L- آسکوربیک (ویتامین C) است و فرمول تجربی C6H806 است .

و وزن مولکولی آن 176.13 است.

در(ویتامین c) هیچ ماده نگهدارنده ای اضافه نشده است.

جزئیات
واردکننده بنزوات سدیم

فروش بنزوات سدیم

زمان مطالعه: 4 دقیقه

فروش بنزوات سدیم

فروش بنزوات سدیم,خرید بنزوات سدیم:

این محصول  در انبار تهران موجود بوده و آماده ارسال به اقصی نقاط کشور می‌باشد.

همچنین این ماده در بسته بندی 25 کیلوگرمی موجود می باشد.

برای خرید با ما تماس بگیرید.

بنزوات سدیم به عنوان ماده نگهدارنده ای که در غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی ها برای افزایش ماندگاری مورد استفاده قرار می گیرد معروف است.

هرچند چندین کاربرد دیگر نیز دارد.

جزئیات
قیمت کافور

خرید کافور

بروز رسانی شده در تاریخ : آذر ۲۲ام, ۱۴۰۰ ساعت:۰۸:۴۶ ق.ظ

زمان مطالعه: 6 دقیقه

خرید کافور

خرید کافور و فواید این محصول:

این محصول در کارتن‌ های 25 کیلویی گرید خوراکی و دارویی از کشورهای هند، چین و آلمان در شرکت بازرگانی ساینا ویژن بفروش میرسد.

کامفور (به اسپانیایی alcanfor) یک جامد سفید با بوی قوی و معطر است.

بسیاری از موارد استفاده از کافور ، از جمله برای درمان سرماخوردگی و احتقان ، برای محافظت در برابر بیماری ، برای کنترل آفات ، به عنوان خوشبو کننده هوا و در مراسم مذهبی ، گزارش شده است.

کافور برای چه چیزی استفاده می شود؟

کافور به دلیل خاصیت ضد باکتریایی ، ضد قارچی و ضد التهابی دارای کاربردهای متنوعی است.

می توان از آن برای درمان شرایط پوستی ، بهبود عملکرد تنفس و تسکین درد استفاده کرد.

جزئیات
فروش روغن آرگان

خرید روغن آرگان

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۱۰ام, ۱۴۰۰ ساعت:۰۹:۱۸ ق.ظ

زمان مطالعه: 11 دقیقه

خرید روغن آرگان , فروش روغن آرگان

غالباً آن را “طلای مایع” می نامند ، یک محصول ارگانیک است که از هسته درخت آرگان استخراج می شود و بومی مراکش است

این ماده غذایی سرشار از مواد مغذی مفید از جمله اسیدهای چرب و ویتامین E استخواص آن به

ویژه برای مو و پوست مفید است ،

و این باعث می شود برای بسیاری از افراد مشهور به یک محصول آرایشی محبوب تبدیل شودنه تنها

برای افراد ثروتمند و مشهور بلکه هر کسی می تواند از مزایای روغن آرگان برای بدن خود استفاده کند.

فروش روغن آرگان و قیمت روغن آرگان اصل مراکش

جزئیات

خرید روغن خشخاش

بروز رسانی شده در تاریخ : آبان ۲۴ام, ۱۴۰۰ ساعت:۰۹:۳۹ ق.ظ

زمان مطالعه: 6 دقیقه

خرید روغن خشخاش

خرید روغن خشخاش و مشخصات این محصول:

متخصصان تغذیه روغن خشخاش را دارای عطر و طعم مطبوع توصیف می‌کنند.

و روغن هسته خشخاش فاقد هرگونه عوارض جانبی شوم سایر محصولات گیاهی خشخاش مانند تریاک است.

گیاه خشخاش از آسیا و مدیترانه شرقی می‌آید.

یک گیاه دوساله که متعلق به تیره Papaver است، با نام علمی Papaver somniferum.

هر سر میوه خشخاش حدود 5-6 سانتی متر طول و 4 سانتی متر عرض دارد و حاوی تعداد زیادی دانه ریز است که در محدوده محفظه خشک شده آن‌ها جغجغه می‌زند.

از این دانه‌های ریز سیاه تیره در پخت، سالاد، به عنوان چاشنی استفاده می‌شود و اغلب به صورت روغن خشخاش فشرده می‌شود.

جزئیات

فروش روغن خشخاش

زمان مطالعه: 6 دقیقه

فروش روغن خشخاش

فروش روغن خشخاش و مشخصات این محصول:

خشخاش برای مصری‌ها نشانه تولد دوباره است زیرا این شکوفه‌های فوق‌العاده رنگی با برداشت محصول بریده می‌شوند، تا دوباره بالا بیایند …. و دوباره.

مطمئناً، روغن دانه خشخاش از مدت‌ها قبل یکی از مواد اساسی در دوست داشتنی‌ترین و آرامبخش‌ترین معجون‌ها بوده است.

به عنوان مثال، رنگ‌ها، صابون‌ها، غذاهای لذیذ و داروهای شفابخش همه از افزودن روغن دانه خشخاش سود می‌برند.

یک غار در افغانستان شامل یکی از قدیمی‌ترین نقاشی‌های رنگ روغن شناخته شده برای بشریت است که به 650 میلادی باز می‌گردد.

در این کارها از روغن خشخاش استفاده شده است.

این عبارت قابل توجه تقریباً می‌تواند متعلق به کیتس یا مربوط به ee cummings باشد! همه انواع خشخاش‌ها خورشید را دوست دارند و در آن بهترین رشد را دارند.

اگرچه برای رسیدن به اثرات مست کننده داروهای تهیه شده از خشخاش نیاز به خوردن مقدار زیادی دانه خشخاش است.

اما در محصولات دانه خشخاش مقادیر اندکی آلکالوئید تریاک وجود دارد.

این‌ها می‌توانند به آرامش سیستم عصبی شما کمک کنند، استرس را تسکین دهند و توانایی شما را برای کنار آمدن با دردهای جسمی افزایش دهند.

جزئیات

خرید روغن آلوئه ورا

بروز رسانی شده در تاریخ : آبان ۲۴ام, ۱۴۰۰ ساعت:۰۹:۳۹ ق.ظ

زمان مطالعه: 6 دقیقه

خرید روغن آلوئه ورا

خرید روغن آلوئه ورا و کاربرد این محصول:

آلوئه ورا دارای بخشی جدایی ناپذیر از رژیم های زیبایی در سراسر فرهنگها از هزاران سال قبل بوده است.

اما، بحث در مورد شهر ادغام عصاره‌های آلوئه ورا با روغن است که روغن آلوئه ورا نامیده می‌شود.

طبق تحقیقات اخیر و متون قدیمی، روغن آلوئه ورا متخصص مراقبت از پوست و مو است.

به شما پوستی جوان، نرم، شفاف و بدون فرورفتگی و بدون شوره می‌دهد.

استفاده موضعی از روغن آلوئه ورا باعث بهبودی بریدگی‌ها و جلوگیری از گزش پشه‌ها می‌شود.

جزئیات