خرید روغن خشخاش

خرید روغن خشخاش

خرید روغن خشخاش و مشخصات این محصول:

متخصصان تغذیه روغن خشخاش را دارای عطر و طعم مطبوع توصیف می‌کنند.

و روغن هسته خشخاش فاقد هرگونه عوارض جانبی شوم سایر محصولات گیاهی خشخاش مانند تریاک است.

گیاه خشخاش از آسیا و مدیترانه شرقی می‌آید.

یک گیاه دوساله که متعلق به تیره Papaver است، با نام علمی Papaver somniferum.

هر سر میوه خشخاش حدود 5-6 سانتی متر طول و 4 سانتی متر عرض دارد و حاوی تعداد زیادی دانه ریز است که در محدوده محفظه خشک شده آن‌ها جغجغه می‌زند.

از این دانه‌های ریز سیاه تیره در پخت، سالاد، به عنوان چاشنی استفاده می‌شود و اغلب به صورت روغن خشخاش فشرده می‌شود.

جزئیات

فروش روغن خشخاش

فروش روغن خشخاش

فروش روغن خشخاش و مشخصات این محصول:

خشخاش برای مصری‌ها نشانه تولد دوباره است زیرا این شکوفه‌های فوق‌العاده رنگی با برداشت محصول بریده می‌شوند، تا دوباره بالا بیایند …. و دوباره.

مطمئناً، روغن دانه خشخاش از مدت‌ها قبل یکی از مواد اساسی در دوست داشتنی‌ترین و آرامبخش‌ترین معجون‌ها بوده است.

به عنوان مثال، رنگ‌ها، صابون‌ها، غذاهای لذیذ و داروهای شفابخش همه از افزودن روغن دانه خشخاش سود می‌برند.

یک غار در افغانستان شامل یکی از قدیمی‌ترین نقاشی‌های رنگ روغن شناخته شده برای بشریت است که به 650 میلادی باز می‌گردد.

در این کارها از روغن خشخاش استفاده شده است.

این عبارت قابل توجه تقریباً می‌تواند متعلق به کیتس یا مربوط به ee cummings باشد! همه انواع خشخاش‌ها خورشید را دوست دارند و در آن بهترین رشد را دارند.

اگرچه برای رسیدن به اثرات مست کننده داروهای تهیه شده از خشخاش نیاز به خوردن مقدار زیادی دانه خشخاش است.

اما در محصولات دانه خشخاش مقادیر اندکی آلکالوئید تریاک وجود دارد.

این‌ها می‌توانند به آرامش سیستم عصبی شما کمک کنند، استرس را تسکین دهند و توانایی شما را برای کنار آمدن با دردهای جسمی افزایش دهند.

جزئیات

خرید روغن آلوئه ورا

خرید روغن آلوئه ورا

خرید روغن آلوئه ورا و کاربرد این محصول:

آلوئه ورا دارای بخشی جدایی ناپذیر از رژیم های زیبایی در سراسر فرهنگها از هزاران سال قبل بوده است.

اما، بحث در مورد شهر ادغام عصاره‌های آلوئه ورا با روغن است که روغن آلوئه ورا نامیده می‌شود.

طبق تحقیقات اخیر و متون قدیمی، روغن آلوئه ورا متخصص مراقبت از پوست و مو است.

به شما پوستی جوان، نرم، شفاف و بدون فرورفتگی و بدون شوره می‌دهد.

استفاده موضعی از روغن آلوئه ورا باعث بهبودی بریدگی‌ها و جلوگیری از گزش پشه‌ها می‌شود.

جزئیات

فروش روغن آلوئه ورا

فروش روغن آلوئه ورا

فروش روغن آلوئه ورا و مشخصات این محصول:

به خودی خود، روغن آلوئه یک روغن خالص و واقعی نیست.

این ماده با مخلوط گیاه آلوئه ورا با یک روغن چرب تهیه می‌شود .

این روغن گیاهی اساساً حاوی خواص آلوئه است که از آن استخراج می‌شود.

با این حال، از آنجا که با روغن حامل ترکیب می‌شود، ممکن است خواص غذایی آن افزایش یا کاهش یابد.

بیشتر مزایای سلامتی آلوئه ورا از برگ‌های گوشتی نگهدارنده آب، به ویژه ژل غنی از مواد مغذی استخراج شده از آن‌ها حاصل می‌شود.

معمولاً از برگ‌ها یا ژل آن برای ایجاد روغن استفاده می‌شود.

آلوئه ورا گیاهی چند ساله است و در محیط‌های گرم و خشک رشد می‌کند.

این گیاه معمولاً در شمال آفریقا، جزایر قناری، منطقه مدیترانه، استرالیا و برخی مناطق در ایالات متحده یافت می‌شود.

جزئیات

خرید دکستروز

خرید دکستروز

خرید دکستروز در بازرگانی ساینا ویژن :

دکستروز یک قند ساده (به طور خاص یک مونوساکارید) است و از نظر ساختار شیمیایی با گلوکز یکسان است.

اصطلاح “دکستروز” به سادگی به گلوکز مشتق شده از ذرت اشاره دارد.

گلوکز اساسی‌ترین قندی است که از یک مونومر (واحد قند) تشکیل شده –

و به عنوان منبع انرژی برای بسیاری از مشکلات حیاتی عمل می‌کند.

هنگامی که کربوهیدرات مصرف می‌کنید.

بدن آن‌ها را به مولکول‌های گلوکز جداگانه تقسیم می‌کند-

تا بتواند آن‌ها را برای تولید انرژی (ATP) به سلول‌ها منتقل کند.

از این رو، بسیاری از علاقه‌مندان به ورزش و بدنسازی از دکستروز برای اهداف بدنسازی استفاده می‌کنند

زیرا به سرعت سطح انسولین را افزایش می‌دهد (یعنی یک منبع کربوهیدرات با گلیسمی بالا است).

که به نوبه خود به اسیدهای آمینه شاتل و سایر مواد مغذی سازنده عضله در بافت عضله اسکلتی بعد از تمرین شدید کمک می‌کند.

علاوه بر این، از دکستروز اغلب در محیط‌های پزشکی برای درمان کاهش قند خون یا سوء تغذیه استفاده می‌شود .

(در چنین مواردی ممکن است به صورت وریدی تجویز شود).

از آنجا که دکستروز از ذرت گرفته شده و ماندگاری بالایی دارد.

می‌توانید این قند ساده را در بسیاری از غذاهای شیرین و بسته بندی شده (به خصوص آب نبات) پیدا کنید.

جزئیات

فروش دکستروز

فروش دکستروز

فروش دکستروز و کاربرد این محصول:

دکستروز نوعی قند ساده است که از ذرت حاصل می‌شود.

در غذا و دارو کاربردهای زیادی دارد از جمله به عنوان شیرین کننده و به عنوان بهبود دهنده برای کاهش قند خون و کمبود آب بدن استفاده می‌شود.

در این مقاله، درباره قندهای ساده، کاربردهای دکستروز و عوارض جانبی احتمالی بیشتر مطالعه کنید.

دکستروز چیست؟

دکستروز نوعی قند ساده است که از ذرت تهیه می‌شود. مانند فروکتوز است و از نظر شیمیایی با گلوکز، یعنی قند خون، یکسان است.

قندهای ساده از جمله دکستروز، فروکتوز و گلوکز در غذاهایی مانند قند سفره، عسل و نان ظاهر می‌شوند.

دکستروز اغلب در غذاها به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی و در موادی مانند شربت ذرت به عنوان فروکتوز ظاهر می‌شود.

جزئیات

خرید روغن دانه هویج

خرید روغن دانه هویج

خرید روغن دانه هویج و مزایای این محصول:

  • روغن دانه هویج از بذرهای خشک گیاه هویج وحشی تقطیر می‌شود.
  • این روغن را نباید با روغن حامل هویج یا روغن حامل دانه هویج اشتباه گرفت.
  • روغن دانه هویج که در کاربردهای آروماتراپی استفاده می‌شود، گردش خون و همچنین عملکردهای مغز و عصب را تحریک می‌کند.

رایحه گرم، خاکی، چوبی و علفی آن دارای اثر تسکین دهنده،

نشاط آور است و باعث کاهش احساس خستگی، ضعف، اضطراب و استرس می‌شود.

  • روغن دانه هویج که از نظر زیبایی استفاده می‌شود، آسیب پوست را ترمیم می‌کند.

ماهیچه‌ها و بافت‌ها را تون می‌کند و پوست را سفت می‌کند تا از افتادگی آن جلوگیری کند.

با از بین بردن سموم بدن، ایمنی بدن را افزایش می‌دهد،

التهاب عضلات و مفاصل را کاهش می‌دهد و به احتباس مایعات کمک می‌کند.

  • از نظر دارویی، روغن هویج فشار خون را کاهش می‌دهد، بهبود پوست و زخم‌های آلوده را تسکین می‌دهد.

گلودرد و سکسکه را تسکین می‌دهد و بیماری‌های ناشی از ویروس‌ها را تسکین می‌دهد.

جزئیات

فروش روغن دانه هویج

فروش روغن دانه هویج

فروش روغن دانه هویج و کاربرد این محصول:

روغن دانه هویج، یکی از قهرمانان گمنام دنیای روغنی، دارای فواید چشمگیری، به ویژه در برابر باکتری‌ها و قارچ‌های خطرناک است.

در حقیقت، برخی مطالعات نشان می‌دهد که حتی می‌تواند سلول‌های سرطانی خاصی را از بین ببرد.

از جمله کاربردهای محبوب روغن دانه هویج، می تواند به عنوان ماده محافظ پوست در محصولات مراقبت از پوست موجود باشد.

همچنین برای محصولات مرطوب کننده طبیعی مو مفید است.

سرشار از آنتی اکسیدان است، روغن دانه هویج سزاوار ستایش بیش از آن است که در گذشته دریافت کرده است.

جزئیات

خرید هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

خرید هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

خرید هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)و  کاربرد این محصول:

هیدروکسی اتیل سلولز یک پلیمر مشتق شده از سلولز است-

که در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی به عنوان ماده ضخیم کننده-

و ژل سازی و همچنین اصلاح کننده رئولوژی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هیدروکسی اتیل سلولز محدوده ویسکوزیته باریک، قابلیت تکرار ویسکوزیته ثابت و وضوح عالی را ارائه می‌دهد.

این محصول در درجه اول برای کاربردهای کلی ضخیم سازی در رنگ‌های لاتکس، پاک کننده‌های خانگی استفاده می شود.

منشاء هیدروکسی اتیل سلولز

هیدروکسی اتیل سلولز یک پلیمر غیر یونی و محلول در آب است که از سلولز گرفته شده است.

سلولز یک پلی ساکارید طبیعی است که در دیواره سلولی گیاهان سبز یافت می‌شود.

در حقیقت سلولز فراوان‌ترین پلیمر آلی روی زمین است.

محتوای سلولز در الیاف پنبه 90٪ و در چوب 40 تا 50٪ است.

جزئیات

فروش هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

فروش هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

فروش هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) برای پوست

بر اساس غریزه، ممکن است وقتی ماده‌ای مانند هیدروکسی اتیل سلولز را در محصولات مراقبت از پوست خود مشاهده می کنید، بخواهید از آن دوری کنید.

حتی اگر این کلمه هفت هجایی ترسناک به سختی تلفظ شود، این ماده قصد صدمه رساندن به شما را ندارد.

هیدروکسی اتیل سلولز چیست؟

هیدروکسی اتیل سلولز ماده‌ای است که در محصولات مراقبت از پوست، مواد آرایشی و شامپو از جمله لوسیون، ریمل، ماسک و سرم استفاده می‌شود.

این ماده صاف و ژل مانند است که به راحتی در آب حل می‌شود.

این پودر سفید و بدون بو و بسته به غلظت آن دارای pH متغیر 6.0 تا 8.5 است.

این ماده ترکیبی از سلولز، یک پلیمر طبیعی است که تقریباً در تمام پوشش گیاهی و ماده گیاهی رایج است.

جزئیات