خرید کاپریلیک اسید

خرید کاپریلیک اسید

خرید کاپریلیک اسید و مشخصات این محصول

کاپریلیک اسید نوعی اسید چرب اشباع‌شده مفید است که دارای خواص ضد‌باکتری، ضد‌ویروسی، ضد‌قارچ و ضد‌التهاب است.

این ترکیب با پیشگیری از عفونت‌های دستگاه ادراری، عفونت مثانه، کاندیدا، بیماری‌های مقاربتی، عفونت‌های دهانی مانند لثه و بسیاری دیگر از بیماری‌ها مرتبط است.

کاپریلیک اسید چه کاربردی برای بدن دارد؟

به عنوان یکی از اصلی‌ترین اسیدهای چرب موجود در روغن نارگیل، اخیراً به دلیل داشتن اثرات ضد‌قارچ آن بسیار معروف شده است.

به صورت ویژه در مورد حفظ دستگاه‌های گوارشی و تولید مثل – از جمله مثانه، روده و مجرای ادرار – به درستی عمل می‌کند.

یکی از محبوب‌ترین کاربردها یا فواید کاپریلیک اسید، چه به عنوان بخشی از مواد غذایی مصرف شود و یا به صورت خوراکی و به شکل قرص مصرف شود.

جلوگیری از رشد قارچ های مخمر مانندی است که می‌تواند در روده شما زنده بماند و رشد کند. اما این تنها یکی از چندین فواید کاپریلیک اسید است.

جزئیات

فروش کاپریلیک اسید

فروش کاپریلیک اسید

فروش کاپریلیک اسید و مزایای این محصول:

کاپریلیک اسید که اکتانوئیک اسید نیز نامیده می‌شود.

مایع روغنی است که در شیر بعضی از پستانداران و همچنین روغن نارگیل و روغن هسته خرما وجود دارد.

این ترکیب یک اسید چرب اشباع شده با زنجیره متوسط است.

که به طور گسترده در ساخت رنگ‌ها، عطرها و ضد عفونی کننده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از آنجایی که گفته می‌شود کاپریلیک اسید خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی دارد.

می‌تواند در مکمل‌های غذایی فرموله شود.

این ماده در بسیاری از کرم‌های ضد‌پیری ماده مؤثر است.

و ماده اصلی روغن تری‌گلیسیرید با زنجیره متوسط (MCT) است.

علاوه بر این یک مکمل رژیم غذایی برای کمک به کاهش وزن و عملکرد ورزشی بهتر است.

جزئیات

خرید مالیک اسید

خرید مالیک اسید

خرید مالیک اسید و مزایای این محصول

مالیک اسید می‌تواند باعث تقویت سلامتی پوست و بهبود سلامتی آن شود.

اسید مالیک ماده‌ای است که به طور طبیعی در سیب و گلابی مشاهده می‌شود.

این یک اسید آلفا هیدروکسی، طبقه‌ای از اسیدهای طبیعی است.

که معمولاً در محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گفته می‌شود که مالیک اسید به شکل مکمل نیز به فروش می‌رسد و مزایای متنوعی را ارائه ‌دهد.

جزئیات

فروش مالیک اسید

فروش مالیک اسید

فروش مالیک اسید و مشخصات این محصول:

این ماده را به عنوان یک ترکیب ارگانیک می‌توانید در مواردی که اغلب آن‌ها را می‌خورید، مانند سیب پیدا کنید.

همچنین در شراب و چندین منبع غذایی دیگر وجود دارد.

آیا مالیک اسید طبیعی است؟

بله، می‌توان آن را به طور طبیعی در انواع میوه‌ها و سبزیجات یافت.

همچنین می‌توانید آن را در مکمل‌ها و محصولات مراقبت از پوست پیدا کنید.

در این موارد، بعضی اوقات از ترکیب طبیعی اسید مالیک استفاده می‌شود، اما اکثرا از ترکیب سنتز شده است.

جزئیات

خرید تگزاپن (SLES)

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۷:۵۹ ق.ظ

خرید تگزاپن (SLES)

خرید تگزاپن (SLES) و مشخصات این محصول:

با نگاهی به لیست مواد موجود در برچسب محصولات شستشوی بدن، شستشوی صورت یا شامپو مورد علاقه خود، احتمالاً سولفات لورث سدیم اولین ماده (بعد از آب) در این لیست است.

اما صبر کنید “لورث” اصطلاح شیمیایی نیست.

این یک مخفف برای “لوریل اتر” به اسم رسمی تر آن، سدیم لوریل اتر سولفات یا SLES است

تگزاپن یا سدیم لوریل اتر سولفات (SLES)، یک ماده شوینده و سورفاکتانت آنیونی است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی یافت می‌شود.

SLES رایج ترین گروهی از سولفات‌های سدیم و آمونیوم آلکیل و آلکیل اتر است.

سدیم لوریل اتر سولفات (SLES)، یک ماده شوینده و سورفاکتانت آنیونی است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی (صابون، شامپو، خمیر دندان و غیره) یافت می‌شود.

SLES یک عامل ایجادکننده کف ارزان قیمت و بسیار مؤثر است.

جزئیات

فروش تگزاپن (SLES)

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۰۰ ق.ظ

فروش تگزاپن (SLES)

فروش تگزاپن (SLES) و مزایای این محصول:

شاید در مورد مواد اصلی صابون مایع شنیده باشید.

اما آیا نحوه استفاده از هرکدام از آن‌ها را می‌دانید؟ 

امروزه، انواع مختلفی از دستور العمل‌های مربوط به شوینده‌های مایع، به عنوان مثال، شوینده دست و صورت، حمام، مایع ظرف‌شویی و غیره وجود دارد. 

تا همین اواخر، یکی از محبوب‌ترین مواد اولیه آرایشی، به ویژه در بین مواد شستشو، سدیم لوریل سولفات (SLS) بود – نمک سدیم لوریل سولفات.

این ماده، با درجه قابل توجهی از سوزش پوست، میزان انحلال نسبتاً کم در آب و امکان محدود برای ضخیم شدن فرمولاسیون آرایشی مشخص می‌شد.

امروزه، بیشتر SLS با مشتقات اتوکسیلات – سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) جایگزین شده است.

جزئیات

خرید اتیل استات

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۰۰ ق.ظ

خرید اتیل استات

خرید اتیل استات و مشخصات این محصول:

اتیل استات، استر حاصل از اتانول و اسید استیک است.

این نوع ترکیبات معمولاً برای استفاده به عنوان یک حلال در مقیاس بزرگ تولید می‌شود.

اتیل استات یک مایع شفاف، بی‌رنگ، فرار، قابل اشتعال و دارای بوی دلپذیر میوه‌ای است.

اتیل استات، همچنین به عنوان اتیل اتانات شناخته می‌شود، یک حلال که به صورت گسترده در سنتز ترکیبات آلی استفاده می‌شود.

اتیل استات با حلال‌های ارگانیک متداول بسیار قابل اختلاط است.

مقرون به صرفه، بسیار مؤثر و به راحتی همزمان در هوا و آب تجزیه می‌شود.

می‌توان آن را با حلال‌های غیر قطبی مخلوط کرد و برای استخراج نیز از آن استفاده کرد.

جزئیات

فروش اتیل استات

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۰۰ ق.ظ

فروش اتیل استات

فروش اتیل استات در بازرگانی ساینا ویژن:

اتیل استات یک ماده شیمیایی نسبتاً متداول است.

که در انواع محصولات صنعتی و خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این مایع ترکیبی بی‌رنگ است و بوی خوش و دلپذیری دارد.

با توجه به خطرات احتمالی آن، اتیل استات باید به طور مناسب ذخیره و کنترل شود.

تا از ایجاد خطرات سلامتی برای شما جلوگیری شود.

جزئیات

سوربیک اسید

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۰۰ ق.ظ

سوربیک اسید

سوربیک اسید نوعی ماده نگهدارنده است که در اصل از انواع توت‌های درخت رونان گرفته شده است.

این درخت همچنین به عنوان درخت خاکستر کوه یا با نام علمی Sorbus aucuparia شناخته می‌شود.

سوربیک اسید می‌تواند به صورت مصنوعی تولید شود.

این ترکیب رشد مخمر و کپک را کند می‌کند و به عنوان ماده نگهدارنده در مواد غذایی و محصولات پوستی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این ماده غیر سمی است اما در صورت مواجهه با مقادیر زیادی از این ماده شیمیایی، می تواند باعث ایجاد علائم جزئی شود.

جزئیات

خواص سوربیک اسید

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۰۰ ق.ظ

خواص سوربیک اسید

در این مقاله در مورد خواص سوربیک اسید میخوانیم :

اسید سوربیک یک اسید مونوکربوکسیلیک اسید با زنجیره کربنی سیرشده است.

که به عنوان ماده نگهدارنده در غلظت‌های حداکثر 1.0٪ در  فرمولاسیون‌های آرایشی از آن استفاده می‌شود.

خواص شیمیایی و فیزیکی سوربیک اسید

اسید سوربیک یک اسید مونوکربوکسیلیک اسید با زنجیره مستقیم است .

که به 2،4- اسید هگزادی‌اوئیک نیز معروف است. ساختار این ترکیب در زیر نشان داده شده است.

جزئیات