خرید سدیم متیل پارابن

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۰ ق.ظ

خرید سدیم متیل پارابن

خرید سدیم متیل پارابن و مشخصات این محصول:

چندین سال است که با خیال راحت از پارابن‌ها به عنوان مواد نگهدارنده در صنایع غذایی، دارویی و محصولات مراقبت های شخصی و آرایشی مورد استفاده قرار گرفته است.

پارابن‌ها (از جمله متیل پارابن، اتیل پاربن، پروپیل پاربن، بوتیل پارابن، ایزوپروپل پاربن و ایزوبوتیل پارابن) ممکن است-

در موادی مانند محصولات آرایشی، مرطوب کننده‌ها و محصولات مراقبت از مو و .. استفاده شود.

برخلاف برخی گزارش‌ها، اکثر مارک های اصلی دئودوران‌ ها و ضد عرق ها دیگر حاوی پارابن نیستند.

  • مواد نگهدارنده مانند پارابن ممکن است در مواد آرایشی برای محافظت در برابر رشد میکروبی (به عنوان مثال، باکتری، قارچ) مورد استفاده قرار گیرد، هم برای محافظت از مصرف کنندگان و هم برای حفظ تمامیت محصول.
  • در صنایع غذایی پارابن بیش از 50 سال به عنوان مواد نگهدارنده و ضد میکروب مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از میوه‌ها، مانند زغال اخته، حاوی پارابن به عنوان ماده نگهدارنده طبیعی هستند. پارابن‌ها به طور گسترده‌ای در شیرینی سازی‌ها، میان وعده‌های مبتنی بر غلات، گوشت خشک شده و موارد دیگر استفاده می‌شود.
جزئیات

فروش سدیم متیل پارابن

فروش سدیم متیل پارابن

فروش سدیم متیل پارابن و مزایای این محصول:

مواد نگهدارنده برای جلوگیری از تجزیه محصولات به دلیل عمل باکتری‌ها به مواد غذایی، آرایشی و دارویی اضافه می‌شوند.

در بین مواد نگهدارنده، پارابن‌ها به دلیل سمیت کمی که برای انسان دارند و فعالیت ضد میکروبی مؤثر آن‌ها، به ویژه در برابر کپک‌ها و مخمرها، بیشترین استفاده را دارند.

پارابن‌ها، استرهای p-هیدروکسی بنزوئیک اسید است.

پارابن‌ها شامل متیل پارابن، اتیل پاربن، پروپیل پاربن، اتیل پاربن هستند.

پارابن‌ها در بیش از 80 مورد محصول آرایشی و بهداشتی با موفقیت مورد استفاده قرار گرفته است.

استفاده از پارابن، به تنهایی یا در ترکیب با ترکیبات دیگر، به خوبی برای حفظ لوازم آرایشی مناسب است.

در اکثر لوازم آرایشی، پارابن‌ها در سطوح بسیار کم و از 0.01 تا 0.3٪ استفاده می‌شوند.

جزئیات

خرید تری اتانول آمین (TEA)

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۰ ق.ظ

خرید تری اتانول آمین (TEA)

خرید تری اتانول آمین (TEA) در بازرگانی ساینا ویژن  و مزایا و کاربرد آن

آمین‌ها مواد شیمیایی با منشا طبیعی هستند.

به عنوان مثال در ماهی، میوه، شیر و لبنیات یافت می‌شوند.

در مواد شوینده و سایر زمینه‌های صنعتی، هر دو آمین طبیعی و سنتزی اصلاح شده متداول هستند.

همانطور که اغلب در شیمی، هر ماده شیمیایی باید به خودی خود در نظر گرفته شود.

زیرا ویژگی های اکولوژیکی و سم شناسی آن عجیب و غریب است و باید به صورت مجزا مورد بررسی قرار گیرد.

جزئیات

فروش تری اتانول آمین (TEA)

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۰۹ ق.ظ

فروش تری اتانول آمین (TEA)

فروش تری اتانول آمین (TEA) در بازرگانی ساینا ویژن :

خواندن برچسب محصولات مصرفی و مواجه شدن با موادی که هرگز نام آن‌ها را نشنیده اید، هشدار دهنده است،

چه رسد به این که بدانید چه هدفی را دنبال می‌کنند – یا بدتر اینکه،

چه عوارض جانبی ممکن است داشته باشد.

اما آیا باید مراقب همه ترکیباتی که اسم آن‌ها از چند بخش تشکیل شده است.

و فقط به این دلیل که شما مطمئن نیستید که چگونه آنها را تلفظ کنید، باشید؟

برای مثال، شما تری اتانولامین مصرف می‌کنید.

در تلاش برای آگاهی بیشتر از آنچه بر روی پوست خود قرار می‌دهید.

ممکن است با این ماده در محصولات خود روبرو شده باشید و بخواهید بیشتر بدانید.

اما شما آن را در لیست “بهترین” مواد تشکیل دهنده محصولات پوست پیدا نخواهید کرد.

و همچنین در لیست وب سایت‌های مراقب زیبایی به عنوان ماده‌ای که باید کاملاً از آن اجتناب کرد.

آن را بسیار زیاد مشاهده خواهید کرد، که این امر منجر به مرموزتر بودن آن می‌شود.

جزئیات

خرید سدیم هیدروکسید

بروز رسانی شده در تاریخ : دی ۱۰ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۶:۵۶ ق.ظ

خرید سدیم هیدروکسید

خرید سدیم هیدروکسید و مشخصات این محصول:

هیدروکسید سدیم (NaOH) جامد سفید و بی بو است.

این ماده یک ماده معمولی در تمیز کردن مواد است و شاید مهمترین آنها در مواد شیمیایی زهکشی و تمیز کننده اجاق گاز باشد.

هیدروکسید سدیم باعث سوختگی پوست در هنگام تماس می شود و در صورت مصرف باعث خسارت جبران ناپذیری خواهد شد.

با این حال، هیدروکسید سدیم مورد تأیید FDA است و “به طور کلی ایمن شناخته می شود” (GRAS). در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.

جزئیات

فروش سدیم هیدروکسید

بروز رسانی شده در تاریخ : دی ۱۰ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۶:۵۶ ق.ظ

فروش سدیم هیدروکسید

فروش سود پرک و کاربرد این محصول:

احتمالاً تکه‌های سود پرک محبوب‌ترین قلیا در جهان است.

برای نیازهای صنعتی، حدود 55.5 میلیون تن از آن تولید می‌شود.

هیدروکسید سدیم در گروه باز‌های شیمیایی قوی طبقه بندی می‌شود، زیرا کاملاً در آب حل می‌شود.

جزئیات

فروش فوم سیلیکا

بروز رسانی شده در تاریخ : دی ۱۰ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۶:۵۶ ق.ظ

فروش فوم سیلیکا

فروش فوم سیلیکا و مشخصات سیلیس کریستالی؟

سیلیس کریستالی، که به آن کوارتز نیز گفته می‌شود، یک ماده معدنی رایج است.

این ماده در خاک، ماسه، گرانیت، بتن، سنگ و بسیاری از مواد دیگر یافت می‌شود.

برش، خرد کردن، سنگ زنی این مواد گرد و غبار زیادی ایجاد می کند که حاوی ذرات سیلیس کریستالی ریز است.

این گرد و غبار سیلیس موجود در هوا به راحتی قابل تنفس است و این یک خطر عمده سلامتی برای کارگران در معرض آن تبدیل شده است.

جزئیات

فروش اروزیل

بروز رسانی شده در تاریخ : دی ۱۰ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۶:۵۶ ق.ظ

فروش اروزیل

فروش اروزیل و مشخصات این محصول:

برای اینکه بتوان امولسیون آب موجود در روغن را تثبیت کرد به ماده ای نیاز دارید که از تجمع  روغن غلیظ جلوگیری کند .

یا نقش‌های بی شمار دیگری را در فرمول شما انجام دهد؟

ممکن است بخواهید نگاهی به فوم سیلیکا (EU: silica fumes) بیندازید.

فوم سیلیکا همچنین به عنوان سیلیس پیروژنیک شناخته می‌شود

زیرا عمدتاً از طریق شعله تولید می‌شود، شامل قطرات میکروسکوپی سیلیس آمورف است که به ذرات ثانویه شاخه‌ای، زنجیره ای و سه بعدی آغشته شده و سپس به ذرات سوم تجمع می‌یابد.

جزئیات

خرید سیلیکاژل

بروز رسانی شده در تاریخ : دی ۱۰ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۶:۵۶ ق.ظ

خرید سیلیکاژل

خرید سیلیکاژل و مشخصات و کاربرد این محصول:

سیلیس یک ترکیب طبیعی است که همه جا در طبیعت یافت می‌شود.

سیلیس بیش از یک چهارم پوسته کره زمین را تشکیل می‌دهد و در بیشتر صخره‌ها، رس‌ها و ماسه‌ها یافت می‌شود.

اشکال آن شامل زمرد، کوارتز، خاک رس و شیشه است.

جزئیات

فروش سیلیکاژل

بروز رسانی شده در تاریخ : دی ۱۰ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۶:۵۵ ق.ظ

فروش سیلیکاژل

فروش سیلیکاژل و کاربرد این محصول:

سیلیکا ژل در واقع ژل نیست بلکه یک شکل گرانول از دی اکسید سیلیکون (SiO2) است.

ترکیبی که هنگام اکسیداسیون سیلیکون تشکیل می‌شود.

سیلیکا ژل یک ترکیب سنتزی است اما SiO2 به طور معمول در طبیعت نیز یافت می‌شود.

جزئیات