قیمت کافور

فروش کافور

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۰:۴۷ ق.ظ

فروش کافور

فروش کافور و فواید این محصول:

بازرگانی ساینا ویژن محصول کامفور  در کارتن‌ های 25 کیلویی گرید خوراکی و دارویی از کشورهای هند، چین و آلمان وارد می‌کند.

کافور یک جامد مومی ، قابل اشتعال و شفاف است که دارای رایحه ای قوی می باشد.

این یک ترپنوئید با فرمول شیمیایی C10H16O است.

این درخت در چوب در درخت کافور (Cinnamomum camphora) است که یک درخت بزرگ همیشه سبز که در آسیا یافت می شود.

منبع اصلی کافور در آسیا ریحان کافور (والدین ریحان آبی آفریقا) است.

کافور همچنین می تواند از روغن ترپتین به صورت مصنوعی تولید شود.

جزئیات
قیمت آلانتوئین

خرید آلانتوئین

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۰:۵۰ ق.ظ

خرید آلانتوئین

خرید آلانتوئین و فواید این ماده:

بازرگانی ساینا ویژن آلانتوئین (Allantoin) را  در بسته بندی های 25 کیلویی گرید دارویی و بهداشتی وارد می کند. این محصول واردات کشور چین و آلمان می باشد.

آلانتوئین که به آلومینیوم دی هیدروکسی آلانتوئینات نیز معروف است .

عصاره ای از گیاه کامفری است که بومی آب و هوای معتدل آسیا و اروپا می باشد.

به گفته هرمان ، این ماده دارای خاصیت بهبودی و تسکین دهنده ای است ، و برای قرن ها از برگ های کامری برای کمک به التیام جراحات جزئی پوستی و تورم استفاده می شده است.

بصورت طبیعی ، می توان آن را در انواع گیاهان مانند چغندر ، بابونه و جوانه گندم و حتی دانه های تنباکو یافت کرد.

آلانتوئین به صورت پودری به وجود می آید و در بسیاری از کرم ها و مایعات مانند مرطوب کننده ها ، لایه بردارها و ماسک ها استفاده می شود.

جزئیات
قیمت آلانتوئین

فروش آلانتوئین

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۰:۵۱ ق.ظ

فروش آلانتوئین

فروش آلانتوئین و مشخصات این محصول:

این محصول نوع چینی و آلمانی آن در بسته بندی های 25 کیوگرمی به فروش میرسد.

آلانتوئین “از نظر علمی به عنوان آلومینیوم دی هیدروکسی آلانتوئینات آلومینیوم” است.

که به طور طبیعی در بیشتر ارگانیسم ها از جمله گیاهان ، حیوانات و میکروب ها یافت می شود.

و در سلول ها از اسید اوریک تولید می شود.

این دارو اغلب از گیاهان کامفری استخراج می شود ، اما وقتی به محصولات مراقبت از پوست اضافه شود ، در آزمایشگاه مصنوعی قابل تولید می باشد.

جزئیات
قیمت لاکتات سدیم

خرید لاکتات سدیم

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۰:۵۲ ق.ظ

خرید لاکتات سدیم

خرید لاکتات سدیم و فواید این محصول:

بازرگانی ساینا ویژن لاکتات سدیم را با برند FIC و Foodchem چین در بسته بندی های 25 کیلویی وارد می‌کند.

جهت خرید این محصول با کارشناسان ما تماس بگیرید.

در ادامه به تعریف این محصول می‌پردازیم.

تزریق لاکتات سدیم (( USP 50 mEq (5 mEq / mL) ، در درجه اول پس از رقیق سازی به عنوان منبع بی کربنات برای پیشگیری …

یا کنترل اسیدوز متابولیک خفیف تا متوسط ​​در بیماران با مصرف خوراکی محدود مشاهده می شود که فرآیندهای اکسیداتیو آنها به طور جدی مختل نشده باشد.

برای اصلاح حالت های شدید اسیدی که نیاز به ترمیم فوری سطح بی کربنات پلاسما است موثر نمی باشد.

لاکتات سدیم هیچ مزیتی نسبت به بی کربنات سدیم ندارد و ممکن است در مدیریت اسیدوز لاکتیک مضر باشد.

جزئیات
قیمت لاکتات سدیم

فروش لاکتات سدیم

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۰:۵۴ ق.ظ

فروش لاکتات سدیم

فروش لاکتات سدیم و مشخصات این محصول:

لاکتات سدیم  در گالن های 25 کیلویی  با برند FIC و Foodchem  موجود می باشد.

برای خرید این محصول با ما تماس بگیرید.

در ادامه به توضیحاتی در مورد این محصول میپردازیم:

آنیون لاکتات [CH3CH (OH) COO−] هدف مهم تأمین «مواد اولیه» برای احیاء بعدی بی کربنات (HCO3 serves)می باشد.

 بنابراین به عنوان منبع (جایگزین) بی کربنات عمل می کند.

از آنجا که تبدیل متابولیکی لاکتات به بی کربنات وابسته به یکپارچگی فرآیندهای اکسیداتیو سلولی است.

ممکن است لاکتات به عنوان منبع بی کربنات در بیماران مبتلا به اسیدوز مرتبط با شوک یا سایر اختلالات مربوط به کاهش پرفیوژن بافتهای بدن ناکافی یا ناکارآمد باشد.

هنگامی که فعالیت اکسیداتیو دست نخورده است ، یک یا دو ساعت زمان برای تبدیل لاکتات به بی کربنات لازم می باشد.

جزئیات
قیمت استئاریل الکل

خرید استئاریل الکل

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۰۳ ق.ظ

خرید استئاریل الکل

خرید استئاریل الکل و فواید این محصول:

این محصول در بسته‌بندی‌ های ۲۵ کیلوگرمی آماده تحویل شما مشتریان عزیز می‌باشد.

برای خرید این محصول با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ساختار مولکولی الکل شامل یک زنجیره کربن غیر قطبی و یک گروه هیدروکسیل قطبی (یک اتم اکسیژن متصل به یک اتم هیدروژن) می باشد.

که به یکی از کربن های موجود در زنجیره متصل است.

بسته به تعداد اتم های کربن ، ساختار مولکولی در انواع مختلف الکل با خاصیت های مختلف متفاوت است .

دو نوع الکل اصلی وجود دارد که برای ساخت محصولات مراقبت از مو و پوست استفاده می شود:

الکل های زنجیره ای کوتاه یا الکل های خشک شده و اسیدهای چرب یا الکل های امولسیون کننده.

جزئیات
قیمت استئاریل الکل

فروش استئاریل الکل

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۰۷ ق.ظ

فروش استئاریل الکل

فروش استئاریل الکل ومشخصات این محصول:

بازرگانی ساینا ویژن استئاریل الکل را با برند ویلمار اندونزی گریدهای 1810،1838،1843 در بسته‌ بندی‌ های 25 کیلوگرمی گرید صنعتی و آرایشی و با برند KLK گرید های 1801،1803 و 1810 از کشور مالزی وارد میکند.

برای خرید  بهترین برند این ماده با کارشناسان ساینا ویژن تماس بگیرید.

استئاریل الکل  یک اسید چرب اشباع شده با زنجیره 18 کربن است.

این ماده جامد مومی است و فرمول شیمیایی آن C17H35CO2H  می باشد.

نام آن از کلمه یونانی στέαρ “stéar” گرفته شده است که به معنی قد بلند است.

نمکها و استرهای استئاریل الکل (starates) نامیده می شوند.

به عنوان مثال، استئاریل الکل یکی از رایج ترین اسیدهای چرب اشباع شده در طبیعت به دنبال اسید پالمیتیک است.

تری گلیسیرید حاصل از سه مولکول اسید استئاریک استارین نامیده می شود.

جزئیات
قیمت اسید استئاریک

خرید اسید استئاریک

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۰۹ ق.ظ

خرید اسید استئاریک

خرید اسید استئاریک در بازرگانی ساینا ویزن :

این محصول در بسته بندی های 20 و 25 کیلویی واردات کشور چین موجود می باشد.

برای خرید این محصول با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

SA به طور طبیعی در چربی های حیوانات ، به ویژه چربی های گوشت خوک ، و همچنین گیاهان خاصی که حاوی چربی / روغن هستند ، یافت می شود.

این منابع به منظور جداسازی و از بین بردن اسید استاریک گرم و تحت فشار قرار می گیرند.

جزئیات
قیمت اسید استئاریک

فروش اسید استئاریک

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۲ ق.ظ

فروش اسید استئاریک

فروش اسید استئاریک و چگونگی تولید این محصول:

این محصول در بسته بندی 25 کیلویی در گرید آرایشی بهداشتی  از کشور چین موجود می باشد.

اسید استئاریک با استفاده از آب داغ (حدود 100 درجه سانتیگراد) از چربی ها و روغن ها به دست می آید.

سپس مخلوط حاصل تقطیر می شود.

اسید استئاریک تجاری اغلب ترکیبی از اسیدهای استئاریک و پالمیتیک است ، اگرچه اسید استئاریک خالص موجود است.

چربی ها و روغن های سرشار از اسید استئاریک از نظر چربی های حیوانی (حداکثر 30٪) نسبت به چربی های گیاهی (به طور معمول <5٪) بیشتر هستند.

استثنائات مهم غذاهای کره کاکائو ، که در آن مقدار اسید استئاریک (به عنوان یک تری گلیسیرید) 28-45 است.

جزئیات
قیمت اسپن 60

خرید اسپن 60

خرید اسپن 60

خرید اسپن 60 و کاربرد ایتن محصول:

مونوسترات سوربیتان یک استر از سوربیتان – مشتق سوربیتول- و اسید استئاریک است.

و گاهی اوقات به عنوان موم مصنوعی نیز شناخته می شود.

در درجه اول از آن به عنوان امولسیفایر برای مخلوط کردن آب و روغن استفاده می شود.

اسپن 60 در ساخت مواد غذایی و محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

و یک سورفاکتانت غیر یونی با خاصیت امولسیون ، پراکندگی و مرطوب کنندگی است.

همچنین برای ایجاد الیاف مصنوعی ، مایع ماشینکاری فلز و درخشندگی در صنعت چرم و همچنین به عنوان امولسیفایر در پوشش ها ،

سموم دفع آفات و کاربردهای مختلف در صنایع پلاستیک ، مواد غذایی و آرایشی استفاده می شود.

جزئیات