فروش پلی اتیلن گلیکول (PEG 400)

فروش پلی اتیلن گلیکول (PEG 400)

فروش پلی اتیلن گلیکول (PEG 400) و مزایای این محصول:

PEG 400 مخفف پلی اتیلن گلیکول 400 که یک مایع چسبناک بی‌رنگ است.

به دلیل سمیت کم کاربردهای زیادی دارد و محلول در آب، الکل، گلیسیرین است.

FDA آن را به عنوان “به طور کلی بی‌خطر” طبقه‌بندی می‌کند.

به این معنی که استفاده از آن به عنوان یک افزودنی یا پایه غذایی بی‌خطر است.

در دوزهای بالا سمی است، اما مقادیر مورد استفاده در صنایع غذایی برای مصرف انسان حداقل و بی‌خطر است.

جزئیات

خرید پلی اتیلن گلیکول ( PEG 400 )

خرید پلی اتیلن گلیکول ( PEG 400 )

خرید پلی اتیلن گلیکول ( PEG 400 ) و مشخصات این محصول:

اتیلن گلیکول از اتیلن اکسید تولید می‌شود.

اتیلن اکسید برای تولید اتیلن گلیکول با آب واکنش نشان می‌دهد.

این واکنش می‌تواند توسط اسیدها یا بازها کاتالیز شود یا در pH خنثی و در دمای بالا ایجاد شود.

بالاترین بازده اتیلن گلیکول در pH اسیدی یا خنثی با مقدار زیادی آب اتفاق می‌افتد.

در این شرایط، اتیلن گلیکول با بازده 90 ٪ حاصل می‌شود.

تقریباً 60٪ اتیلن گلیکول برای ضد یخ مصرف می‌شود.

و باقیمانده آن به طور عمده به عنوان پیش ساز پلیمرهای از جمله پلی اتیلن‌کلیکول استفاده می‌شود.

جزئیات

خرید موم پارافین

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۰:۳۰ ق.ظ

خرید موم پارافین

خرید موم پارافین و مشخصات این محصول :

آیا تاکنون به فکرداشتن یک سالن / آبگرم درمانی که ترکیبی از مرطوب کردن پوست همراه با آرامش عمیق عضلات است؟

سپس درمان با پارافین ممکن است همان چیزی باشد که شما به دنبال آن هستید.

درمان با پارافین یک روش درمانی و آرایشی است که باعث ایجاد گرمای مرطوب در سطح عمیق عضلانی و همچنین ایجاد مزایایی بر روی لایه بیرونی پوست است.

ده‌ها سال است که پارافین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 برای اولین بار در دهه 1930 برای اهداف درمانی از آسیب‌های ارتوپدی استفاده می‌شد.

جزئیات

فروش موم پارافین

فروش موم پارافین

فروش موم پارافین استفاده از آن در لوازم آرایشی:

از نظر آرایشی، موم پارافین اغلب روی دست و پا اعمال می‌شود. موم نرم کننده طبیعی است.

و به لطافت و نرم شدن پوست کمک می‌کند.

هنگامی که روی پوست بمالید، آبرسانی را افزایش می‌دهد و پس از اتمام درمان، سطح رطوبت پوست تقویت می‌شود.

همچنین می‌تواند به باز شدن منافذ و از بین بردن سلول‌های مرده پوست کمک کند.

و ممکن است باعث شادابی و لطافت بیشتر پوست شود.

جزئیات

خرید بنزوئیک اسید

خرید بنزوئیک اسید

خرید بنزوئیک اسید و مشخصات این محصول:

بنزوئیک اسید یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C6H5COOH می‌باشد.

این ترکیب شامل یک گروه کربوکسیل متصل به حلقه بنزن است.

بنابراین، به اسیدهای کربوکسیلیک آروماتیک، بنزوئیک اسید گفته می‌شود.

بنزوئیک اسید در شرایط عادی به صورت یک جامد بی‌رنگ وجود دارد.

اصطلاح بنزوات به استرها و نمک‌های C6H5COOH اطلاق می‌شود.

جزئیات

فروش بنزوئیک اسید

فروش بنزوئیک اسید

فروش بنزوئیک اسید و مزایای این محصول:

اسید بنزوئیک به عنوان نگهدارنده به طور طبیعی در بسیاری از غذاها وجود دارد.

و بعضاً به غذاهای فرآوری شده، مواد آرایشی و پمادها نیز اضافه می‌شود.

علاوه بر اینکه از رشد قارچ ها و باکتری ها جلوگیری می‌کند تا عمر مفید آن بیشتر شود.

به تسکین پوست و کاهش التهاب نیز کمک می‌کند.

اخیراً، بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند.

که اسید بنزوئیک با ارتقاء عملکردهای روده از جمله هضم، جذب می‌تواند رشد و سلامت را بهبود بخشد.

با وجود اینکه توسط مدیریت مواد غذایی و داروهای آمریکا ایمن شناخته می‌شود.

اما در این زمینه بحث و جدال زیادی بوده و ممکن است با چندین مورد اثر منفی بر سلامتی نیز ارتباط داشته باشد.

جزئیات

خرید ویتامین E

خرید ویتامین E

خرید ویتامین E و مشخصات این محصول:

هرچند ممکن است ویتامین E، نسبت به برخی ویتامین‌های دیگر مانند C و D، از مشخصات بالایی برخوردار نباشد.

اما می‌توانید با استفاده کردن از ویتامین E از زمان خود در زیر خورشید لذت ببرید.

ویتامین E – که در غذاهایی مانند دانه، آجیل و سبزیجات برگ‌دار وجود دارد – به عنوان یک آنتی‌اکسیدان، به ما کمک می‌کند.

بدن را در برابر مولکول‌هایی بنام رادیکال‌های آزاد که می‌توانند به سلول‌های ما آسیب برساند، محافظت کند.

بدن همچنین برای تقویت ایمنی خود از ویتامین E استفاده می‌کند.

بنابراین می توانیم با مصرف ویتامین E از ایجاد بیماری جلوگیری کنیم.

“ویتامین E در تولید مونوسیت‌ها نقش دارد.

یعنی گلبول‌های سفید بزرگی که با ویروس‌ها و باکتری‌های مضر مبارزه می‌کنند.”

با توجه به خواص مفید آن، مدتهاست که ویتامین E به عنوان یک منبع پیشگیری احتمالی کاربرد دارد.

جزئیات

فروش ویتامین E

بروز رسانی شده در تاریخ : تیر ۱۶ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۷:۴۴ ق.ظ

فروش ویتامین E

فروش ویتامین E و مشخصات این محصول:

از بین بسیاری از ترکیبات که برای مراقبت از پوست استفاده می‌شوند.

ویتامین E قطعاً یکی از رایج‌ترین آنها است. این ترکیب به طور طبیعی در بدن ما و در برخی غذاها یافت می‌شود.

اگر به دقت نگاه کنید، احتمالاً ویتامین E را در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست که در حال حاضر در کابینت داروهای شما وجود دارد .

سرم، مرطوب کننده‌ها، کرم‌های چشم و ….- پیدا خواهید کرد.

حتی ممکن است ویتامین E را به شکل مکمل نیز استفاده کرده باشید.

اما ویتامین E دقیقا چیست و چه کاربردی برای پوست شما می‌تواند داشته باشد؟

ما از تیمی از متخصصان درخواست کردیم که سریعاً درباره همه چیزهایی که ویتامین E از جمله افرادی که باید (و نباید) از آن استفاده کنند.

بهترین راه‌ها برای ترکیب آن در امور روزمره مراقبت از پوست اطلاعاتی را جمع‌آوری کنند.

جزئیات

خرید کربوکسی متیل سلولز (CMC)

بروز رسانی شده در تاریخ : مرداد ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۹:۴۶ ق.ظ

خرید کربوکسی متیل سلولز(CMC)

خرید کربوکسی متیل سلولز (CMC) و ویژگی های عملکردی CMC در کاربردهای غذایی

کربوکسی متیل سلولز سدیم خوراکی می‌تواند نقش تثبیت امولسیون‌کننده را در نوشیدنی‌های حاوی چربی و پروتئین ایفا کند.

با پیشرفت سریع صنایع غذایی، بازار و کاربردهای سدیم کربوکسی متیل سلولز در حال رشد است.

در بسیاری از کاربردها نقش اصلی و کارکردهای سدیم کربوکسی متیل سلولز به شرح زیر است.

جزئیات

فروش کربوکسی متیل سلولز (CMC)

بروز رسانی شده در تاریخ : مرداد ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۹:۴۵ ق.ظ

فروش کربوکسی متیل سلولز (CMC)

فروش کربوکسی متیل سلولز (CMC) و مشخصات این محصول:

کربوکسی متیل سلولز (CMC) یک هیدروکلوئید دارای فعالیت سطحی است.

که می‌تواند به عنوان یک امولسیفایر در امولسیون‌های روغن در آب عمل کند.

اما نقش اصلی آن در فاز آبی، به عنوان سازنده، ضخیم‌کننده یا ژل‌کننده عمل می‌باشد.

صمغ سلولز یا کربوکسی متیل سلولز (CMC) یک ماده چند منظوره است.

که به عنوان یک ماده افزودنی غذایی E466 به عنوان یک ضخیم‌کننده، اتصال‌دهنده، امولسیفایر و تثبیت‌کننده در مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

صمغ سلولزی همراه با صمغ زانتان، بیشترین و رایج‌ترین ماده ضخیم‌کننده هستند.

که در مواد غذایی مورد استفاده قر ار می‌گیرند.

جزئیات