فروش سوربیک اسید

فروش سوربیک اسید

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۰۰ ق.ظ

فروش سوربیک اسید

فروش سوربیک اسید و مزایای این محصول:

آیا به دنبال جایی هستید که به فروش سوربیک اسید بپردازند؟

آیا از خواص و مزیت های سوربیک اسید اطلاعی دارید؟

آیا می دانید فروش سوربیک اسید به چه صورت اتفاق می افتد؟

با ما همراه باشید تا از مزیت ها و خواص سوربیک اسید برای شما بگوییم .

هم چنین برای شما از فروش سوربیک اسید بگوییم.

جزئیات
خرید سوربیک اسید

خرید سوربیک اسید

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۷:۵۹ ق.ظ

خرید سوربیک اسید

آیا شما هم می خواهید اقدام به خرید سوربیک اسید نمایید؟

ما می خواهیم در این مطلب شما را با سوربیک اسید و خرید سوربیک اسید آشنا سازیم.

پس با ما همراه باشید. می خواهیم اطلاعات دقیقی در باره آن دهیم…

تا اگر قصد خرید سوربیک اسید را دارید.

بتوانید با بررسی های لازم خرید نمایید.

سوربیک اسید در واقع یک نوع ماده نگهدارنده غذایی می باشد.

که از توت های درخت گشنیز به دست می آید.

برای اولین مرتبه در سال 1800 از توت ها جدا شده است.

و از سال 1940 و 1950 به عنوان یک نگهدارنده مواد های غذایی مورد مصرف قرار گرفته است .

از  سوربیک اسید می توان به عنوان یکی از محبوب ترین نگهدارنده های مواد های غذایی اشاره نمود.

سوربیک اسید که یکی از انواع ترکیبات چرب نا سازگار می باشد.

شکی پودری که به رنگ سفید یا بلوری است ، دارد.

این نوع اسید به سرعت در بدن انسان جذب می شود اما در بدن باقی نخواهد ماند .

جزئیات

خرید فنوکسی اتانول

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۷:۵۹ ق.ظ

خرید فنوکسی اتانول

خرید فنوکسی اتانول و مزایای این محصول:

فنوکسی اتانول یک ماده نگهدارنده مصنوعی است که می‌تواند در طیف گسترده‌ای از محصولات مراقبت از پوست پیدا شود.

در حالی که به نظر برخی از کارشناسان این ترکیبات از میزان ایمنی بیشتری نسبت به پارابن‌ها برخوردار هستند.

اما این ماده نگهدارنده مانند هر ماده شیمیایی دارای نکات خوب و بد خود است.

جزئیات

فروش فنوکسی اتانول

بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۷:۵۹ ق.ظ

فروش فنوکسی اتانول

فروش فنوکسی اتانول و مشخصات این محصول:

تولید کنندگان به صورت گسترده تبلیغ می‌کنند که محصولات زیبایی آن‌ها عاری از پارابن است.

احتمالاً این جمله را روی بسته بندی محصولات در فروشگاه و داروخانه مشاهده کرده‌اید.

آنچه ممکن است متوجه نشوید این است که بسیاری از این محصولات،

از جمله مارک‌های طبیعی و ارگانیک، از ماده نگهدارنده جایگزینی به نام فنوکسی اتانول استفاده می‌کنند.

جزئیات

خرید پلی سوربات 80 (توئین 80)

خرید پلی سوربات 80 (توئین 80)

خرید پلی سوربات 80 (توئین 80) و مشخصات این محصول:

پلی سوربات80، یا توئین80، مخفف “پلی اکسی اتیلن (20) سوربیتان مونولئات” است.

یک سورفاکتانت و امولسیون‌کننده غیر‌یونی است.

که معمولاً در مواد غذایی (با شماره افزودنی مواد غذایی اروپا E433) و مواد آرایشی عمدتا…

به دلیل توانایی آن در مخلوط کردن ترکیبات بر پایه آب و روغن به خوبی (با ارزش تقریبی HLB 15) استفاده می‌شود.

جزئیات

فروش پلی سوربات 80 (توئین 80)

بروز رسانی شده در تاریخ : مرداد ۱۷ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۹:۲۷ ق.ظ

فروش پلی سوربات 80 (توئین 80)

فروش پلی سوربات 80 (توئین 80) و مزایای این محصول:

زندگی روزمره ما را به شکل‌های مختلفی در معرض سموم قرار می‌دهد.

ما به لطف هوای آلوده آنها را تنفس می‌کنیم، ناخواسته آن‌ها را به روی پوستمان اعمال می‌کنیم و…

سبک زندگی مدرن ما تا حد زیادی سمی است.

به حدی که “سم زدایی” اصطلاحی است که به دیدن آن عادت کرده‌ایم.

متأسفانه آلرژی و بیماری نیز مواردی هستند که ما به آن‌ها عادت کرده‌ایم و مطالعات پزشکی در حال ایجاد ارتباط بین برخی از این سموم و آسیب به بدن ما هستند.

جزئیات

خرید کربومر

بروز رسانی شده در تاریخ : آبان ۱۰ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۹:۰۵ ق.ظ

خرید کربومر

خرید کربومر و مزایای این محصول:

کربومر‌ها، خانواده‌ای از پلیمرهای اکریلیک اسید با اتصال به هم پیوسته هستند.

که در بسیاری از محصولات از جمله: داروسازی، لوازم آرایشی و لوازم شخصی؛ محصولات مراقبت خانگی،

صنعتی و نهادی؛ جوهر چاپ؛ چسب ها و روکش ها وجود دارد.

بیش از 50 سال است که فرمولاتورها در صنایع مختلف برای ساخت ویسکوزیته، تشکیل ژل، تثبیت امولسیون و تعلیق ذرات، به کربومرهای مختلف متکی بوده‌اند.

هنگام استفاده صحیح، کاربومرها به ساخت زیبایی شناسی مورد نظر مصرف‌کننده در محصولات کمک می‌کنند.

و به طور همزمان پایداری بلند مدتی را برای محصول فراهم می‌کنند.

جزئیات

فروش کربومر

بروز رسانی شده در تاریخ : آبان ۱۰ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۹:۱۳ ق.ظ

فروش کربومر

فروش کربومر و مواد اولیه آن :

با وجود اینکه در تعدادی از محصولات آرایشی و بهداشتی کربومرها مشاهده می‌شوند.

غالباً صحبتی در مورد آن‌ها نمی‌شود، اکثر مردم نمی‌دانند کربومر چیست، حتی اگر احتمالاً هر روز از استفاده از آن‌ها سود می‌برند.

برخلاف ترکیبات فعال که ارزش کیفی را برای محصول به ارمغان می‌آورند، کربومرها جزء مواد غیرفعال هستند.

که به آن عناصر فعال کمک می‌کنند تا به خوبی عمل کنند.

محققان توضیح می‌دهند: ” کربومر یک سری از پلیمرهای ساخته شده از اسید اکریلیک را توصیف می‌کند.”

جزئیات

خرید پتاسیم هیدرو‌کسید

بروز رسانی شده در تاریخ : مرداد ۱۷ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۰:۴۱ ق.ظ

خرید پتاسیم هیدرو‌کسید

خرید پتاسیم هیدرو‌کسید و کاربرد این محصول

هنگام تهیه صابون از بازها، یک چیز وجود دارد که نمی‌توانید از آن خودداری کنید: قلیاب.

بدون قلیاب، صابون شما اصلا صابون نیست! کار با محلول پتاسیم هیدرواکسید در ابتدا ممکن است دلهره آور به نظر برسد.

اما اگر تکنیک‌های مناسب حمل را یاد بگیرید.

اقدامات احتیاطی را انجام دهید و دستورالعمل‌های اساسی ایمنی را رعایت کنید، دلیلی برای ترس از آن وجود ندارد.

ممکن است شما با هیدروکسید سدیم که برای تهیه صابون جامد استفاده می‌شود آشنا باشید.

اما امروز ما در مورد پتاسیم هیدروکسید صحبت می‌کنیم، که به طور انحصاری در تهیه‌ی صابون مایع استفاده می‌شود.

اگرچه قوانین کار با هیدروکسید پتاسیم مشابه کار با سدیم هیدروکسید است.

اما درک و تشخیص تفاوت‌های آن‌ها مهم است.

به علاوه، همیشه یادآوری در مورد کار با محلول پتاسیم هیدرواکسید برای داشتن ایمنی کلی خوب است!

جزئیات

فروش پتاسیم هیدروکسید

بروز رسانی شده در تاریخ : مرداد ۱۷ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۰:۴۰ ق.ظ

فروش پتاسیم هیدروکسید

فروش پتاسیم هیدروکسید و lمشخصات آن؟

هیدروکسید پتاسیم در مقایسه با هیدروکسید سدیم

قلیاب، یک محلول قلیایی قوی، از هیدروکسید پتاسیم (KOH) یا هیدروکسید سدیم (NaOH)،

یک عنصر اساسی است که در فرآیند ساخت صابون ایجاد می‌شود.

از بین همه ترکیبات موجود در گروه هیدروکسید، هیدروکسید پتاسیم و هیدروکسید سدیم از نظر شیمیایی بیشترین تشابه را دارند.

شباهت شیمیایی قوی آن‎ها به آن‌ها اجازه می‌دهد تا در تعدادی از کاربردها به راحتی در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

جزئیات