خرید دکستروز

خرید دکستروز

خرید دکستروز در بازرگانی ساینا ویژن :

دکستروز یک قند ساده (به طور خاص یک مونوساکارید) است و از نظر ساختار شیمیایی با گلوکز یکسان است.

اصطلاح “دکستروز” به سادگی به گلوکز مشتق شده از ذرت اشاره دارد.

گلوکز اساسی‌ترین قندی است که از یک مونومر (واحد قند) تشکیل شده –

و به عنوان منبع انرژی برای بسیاری از مشکلات حیاتی عمل می‌کند.

هنگامی که کربوهیدرات مصرف می‌کنید.

بدن آن‌ها را به مولکول‌های گلوکز جداگانه تقسیم می‌کند-

تا بتواند آن‌ها را برای تولید انرژی (ATP) به سلول‌ها منتقل کند.

از این رو، بسیاری از علاقه‌مندان به ورزش و بدنسازی از دکستروز برای اهداف بدنسازی استفاده می‌کنند

زیرا به سرعت سطح انسولین را افزایش می‌دهد (یعنی یک منبع کربوهیدرات با گلیسمی بالا است).

که به نوبه خود به اسیدهای آمینه شاتل و سایر مواد مغذی سازنده عضله در بافت عضله اسکلتی بعد از تمرین شدید کمک می‌کند.

علاوه بر این، از دکستروز اغلب در محیط‌های پزشکی برای درمان کاهش قند خون یا سوء تغذیه استفاده می‌شود .

(در چنین مواردی ممکن است به صورت وریدی تجویز شود).

از آنجا که دکستروز از ذرت گرفته شده و ماندگاری بالایی دارد.

می‌توانید این قند ساده را در بسیاری از غذاهای شیرین و بسته بندی شده (به خصوص آب نبات) پیدا کنید.

جزئیات

فروش دکستروز

فروش دکستروز

فروش دکستروز و کاربرد این محصول:

دکستروز نوعی قند ساده است که از ذرت حاصل می‌شود.

در غذا و دارو کاربردهای زیادی دارد از جمله به عنوان شیرین کننده و به عنوان بهبود دهنده برای کاهش قند خون و کمبود آب بدن استفاده می‌شود.

در این مقاله، درباره قندهای ساده، کاربردهای دکستروز و عوارض جانبی احتمالی بیشتر مطالعه کنید.

دکستروز چیست؟

دکستروز نوعی قند ساده است که از ذرت تهیه می‌شود. مانند فروکتوز است و از نظر شیمیایی با گلوکز، یعنی قند خون، یکسان است.

قندهای ساده از جمله دکستروز، فروکتوز و گلوکز در غذاهایی مانند قند سفره، عسل و نان ظاهر می‌شوند.

دکستروز اغلب در غذاها به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی و در موادی مانند شربت ذرت به عنوان فروکتوز ظاهر می‌شود.

جزئیات

خرید روغن دانه هویج

خرید روغن دانه هویج

خرید روغن دانه هویج و مزایای این محصول:

  • روغن دانه هویج از بذرهای خشک گیاه هویج وحشی تقطیر می‌شود.
  • این روغن را نباید با روغن حامل هویج یا روغن حامل دانه هویج اشتباه گرفت.
  • روغن دانه هویج که در کاربردهای آروماتراپی استفاده می‌شود، گردش خون و همچنین عملکردهای مغز و عصب را تحریک می‌کند.

رایحه گرم، خاکی، چوبی و علفی آن دارای اثر تسکین دهنده،

نشاط آور است و باعث کاهش احساس خستگی، ضعف، اضطراب و استرس می‌شود.

  • روغن دانه هویج که از نظر زیبایی استفاده می‌شود، آسیب پوست را ترمیم می‌کند.

ماهیچه‌ها و بافت‌ها را تون می‌کند و پوست را سفت می‌کند تا از افتادگی آن جلوگیری کند.

با از بین بردن سموم بدن، ایمنی بدن را افزایش می‌دهد،

التهاب عضلات و مفاصل را کاهش می‌دهد و به احتباس مایعات کمک می‌کند.

  • از نظر دارویی، روغن هویج فشار خون را کاهش می‌دهد، بهبود پوست و زخم‌های آلوده را تسکین می‌دهد.

گلودرد و سکسکه را تسکین می‌دهد و بیماری‌های ناشی از ویروس‌ها را تسکین می‌دهد.

جزئیات

فروش روغن دانه هویج

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۲ ق.ظ

فروش روغن دانه هویج

فروش روغن دانه هویج و کاربرد این محصول:

روغن دانه هویج، یکی از قهرمانان گمنام دنیای روغنی، دارای فواید چشمگیری، به ویژه در برابر باکتری‌ها و قارچ‌های خطرناک است.

در حقیقت، برخی مطالعات نشان می‌دهد که حتی می‌تواند سلول‌های سرطانی خاصی را از بین ببرد.

از جمله کاربردهای محبوب روغن دانه هویج، می تواند به عنوان ماده محافظ پوست در محصولات مراقبت از پوست موجود باشد.

همچنین برای محصولات مرطوب کننده طبیعی مو مفید است.

سرشار از آنتی اکسیدان است، روغن دانه هویج سزاوار ستایش بیش از آن است که در گذشته دریافت کرده است.

جزئیات

خرید هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۲ ق.ظ

خرید هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

خرید هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)و  کاربرد این محصول:

هیدروکسی اتیل سلولز یک پلیمر مشتق شده از سلولز است-

که در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی به عنوان ماده ضخیم کننده-

و ژل سازی و همچنین اصلاح کننده رئولوژی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هیدروکسی اتیل سلولز محدوده ویسکوزیته باریک، قابلیت تکرار ویسکوزیته ثابت و وضوح عالی را ارائه می‌دهد.

این محصول در درجه اول برای کاربردهای کلی ضخیم سازی در رنگ‌های لاتکس، پاک کننده‌های خانگی استفاده می شود.

منشاء هیدروکسی اتیل سلولز

هیدروکسی اتیل سلولز یک پلیمر غیر یونی و محلول در آب است که از سلولز گرفته شده است.

سلولز یک پلی ساکارید طبیعی است که در دیواره سلولی گیاهان سبز یافت می‌شود.

در حقیقت سلولز فراوان‌ترین پلیمر آلی روی زمین است.

محتوای سلولز در الیاف پنبه 90٪ و در چوب 40 تا 50٪ است.

جزئیات

فروش هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۱ ق.ظ

فروش هیدروکسی اتیل سلولز (HEC)

فروش هیدروکسی اتیل سلولز (HEC) برای پوست

بر اساس غریزه، ممکن است وقتی ماده‌ای مانند هیدروکسی اتیل سلولز را در محصولات مراقبت از پوست خود مشاهده می کنید، بخواهید از آن دوری کنید.

حتی اگر این کلمه هفت هجایی ترسناک به سختی تلفظ شود، این ماده قصد صدمه رساندن به شما را ندارد.

هیدروکسی اتیل سلولز چیست؟

هیدروکسی اتیل سلولز ماده‌ای است که در محصولات مراقبت از پوست، مواد آرایشی و شامپو از جمله لوسیون، ریمل، ماسک و سرم استفاده می‌شود.

این ماده صاف و ژل مانند است که به راحتی در آب حل می‌شود.

این پودر سفید و بدون بو و بسته به غلظت آن دارای pH متغیر 6.0 تا 8.5 است.

این ماده ترکیبی از سلولز، یک پلیمر طبیعی است که تقریباً در تمام پوشش گیاهی و ماده گیاهی رایج است.

جزئیات

خرید سدیم متیل پارابن

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۰ ق.ظ

خرید سدیم متیل پارابن

خرید سدیم متیل پارابن و مشخصات این محصول:

چندین سال است که با خیال راحت از پارابن‌ها به عنوان مواد نگهدارنده در صنایع غذایی، دارویی و محصولات مراقبت های شخصی و آرایشی مورد استفاده قرار گرفته است.

پارابن‌ها (از جمله متیل پارابن، اتیل پاربن، پروپیل پاربن، بوتیل پارابن، ایزوپروپل پاربن و ایزوبوتیل پارابن) ممکن است-

در موادی مانند محصولات آرایشی، مرطوب کننده‌ها و محصولات مراقبت از مو و .. استفاده شود.

برخلاف برخی گزارش‌ها، اکثر مارک های اصلی دئودوران‌ ها و ضد عرق ها دیگر حاوی پارابن نیستند.

  • مواد نگهدارنده مانند پارابن ممکن است در مواد آرایشی برای محافظت در برابر رشد میکروبی (به عنوان مثال، باکتری، قارچ) مورد استفاده قرار گیرد، هم برای محافظت از مصرف کنندگان و هم برای حفظ تمامیت محصول.
  • در صنایع غذایی پارابن بیش از 50 سال به عنوان مواد نگهدارنده و ضد میکروب مورد استفاده قرار می‌گیرد. برخی از میوه‌ها، مانند زغال اخته، حاوی پارابن به عنوان ماده نگهدارنده طبیعی هستند. پارابن‌ها به طور گسترده‌ای در شیرینی سازی‌ها، میان وعده‌های مبتنی بر غلات، گوشت خشک شده و موارد دیگر استفاده می‌شود.
جزئیات

فروش سدیم متیل پارابن

فروش سدیم متیل پارابن

فروش سدیم متیل پارابن و مزایای این محصول:

مواد نگهدارنده برای جلوگیری از تجزیه محصولات به دلیل عمل باکتری‌ها به مواد غذایی، آرایشی و دارویی اضافه می‌شوند.

در بین مواد نگهدارنده، پارابن‌ها به دلیل سمیت کمی که برای انسان دارند و فعالیت ضد میکروبی مؤثر آن‌ها، به ویژه در برابر کپک‌ها و مخمرها، بیشترین استفاده را دارند.

پارابن‌ها، استرهای p-هیدروکسی بنزوئیک اسید است.

پارابن‌ها شامل متیل پارابن، اتیل پاربن، پروپیل پاربن، اتیل پاربن هستند.

پارابن‌ها در بیش از 80 مورد محصول آرایشی و بهداشتی با موفقیت مورد استفاده قرار گرفته است.

استفاده از پارابن، به تنهایی یا در ترکیب با ترکیبات دیگر، به خوبی برای حفظ لوازم آرایشی مناسب است.

در اکثر لوازم آرایشی، پارابن‌ها در سطوح بسیار کم و از 0.01 تا 0.3٪ استفاده می‌شوند.

جزئیات

خرید تری اتانول آمین (TEA)

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۰ ق.ظ

خرید تری اتانول آمین (TEA)

خرید تری اتانول آمین (TEA) در بازرگانی ساینا ویژن  و مزایا و کاربرد آن

آمین‌ها مواد شیمیایی با منشا طبیعی هستند.

به عنوان مثال در ماهی، میوه، شیر و لبنیات یافت می‌شوند.

در مواد شوینده و سایر زمینه‌های صنعتی، هر دو آمین طبیعی و سنتزی اصلاح شده متداول هستند.

همانطور که اغلب در شیمی، هر ماده شیمیایی باید به خودی خود در نظر گرفته شود.

زیرا ویژگی های اکولوژیکی و سم شناسی آن عجیب و غریب است و باید به صورت مجزا مورد بررسی قرار گیرد.

جزئیات

فروش تری اتانول آمین (TEA)

بروز رسانی شده در تاریخ : مهر ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۰۹ ق.ظ

فروش تری اتانول آمین (TEA)

فروش تری اتانول آمین (TEA) در بازرگانی ساینا ویژن :

خواندن برچسب محصولات مصرفی و مواجه شدن با موادی که هرگز نام آن‌ها را نشنیده اید، هشدار دهنده است،

چه رسد به این که بدانید چه هدفی را دنبال می‌کنند – یا بدتر اینکه،

چه عوارض جانبی ممکن است داشته باشد.

اما آیا باید مراقب همه ترکیباتی که اسم آن‌ها از چند بخش تشکیل شده است.

و فقط به این دلیل که شما مطمئن نیستید که چگونه آنها را تلفظ کنید، باشید؟

برای مثال، شما تری اتانولامین مصرف می‌کنید.

در تلاش برای آگاهی بیشتر از آنچه بر روی پوست خود قرار می‌دهید.

ممکن است با این ماده در محصولات خود روبرو شده باشید و بخواهید بیشتر بدانید.

اما شما آن را در لیست “بهترین” مواد تشکیل دهنده محصولات پوست پیدا نخواهید کرد.

و همچنین در لیست وب سایت‌های مراقب زیبایی به عنوان ماده‌ای که باید کاملاً از آن اجتناب کرد.

آن را بسیار زیاد مشاهده خواهید کرد، که این امر منجر به مرموزتر بودن آن می‌شود.

جزئیات