قیمت بنزیل الکل

فروش بنزیل الکل

زمان مطالعه: 4 دقیقه

فروش بنزیل الکل

فروش بنزیل الکل در شرکت بازرگانی ساینا ویژن:

این شرکت بنزیل الکل را در دسته بندی های صنعتی و دارویی از کشورهای آلمان و چین وارد میکند.

این محصول در بسته بندی های 20 و 25 کیلویی موجود میباشد.

بنزیل الکل یک الکل معطر با فرمول C6H5CH2OH می باشد.

گروه بنزیل اغلب به اختصار “Bn” (نباید با “Bz” که برای بنزوئیل استفاده می شود اشتباه گرفته شود).

بنابراین بنزیل الکل به عنوان BnOH شناخته می شود.

این محصول  یک مایع بی رنگ با بوی خوشبوی معطر است.

به دلیل قطب بودن ، سمیت کم و فشار بخار کم ، یک حلال مفیدنیز  به شمار می رود.

جزئیات
قیمت کافور

خرید کافور

بروز رسانی شده در تاریخ : آذر ۲۲ام, ۱۴۰۰ ساعت:۰۸:۴۶ ق.ظ

زمان مطالعه: 6 دقیقه

خرید کافور

خرید کافور و فواید این محصول:

این محصول در کارتن‌ های 25 کیلویی گرید خوراکی و دارویی از کشورهای هند، چین و آلمان در شرکت بازرگانی ساینا ویژن بفروش میرسد.

کامفور (به اسپانیایی alcanfor) یک جامد سفید با بوی قوی و معطر است.

بسیاری از موارد استفاده از کافور ، از جمله برای درمان سرماخوردگی و احتقان ، برای محافظت در برابر بیماری ، برای کنترل آفات ، به عنوان خوشبو کننده هوا و در مراسم مذهبی ، گزارش شده است.

کافور برای چه چیزی استفاده می شود؟

کافور به دلیل خاصیت ضد باکتریایی ، ضد قارچی و ضد التهابی دارای کاربردهای متنوعی است.

می توان از آن برای درمان شرایط پوستی ، بهبود عملکرد تنفس و تسکین درد استفاده کرد.

جزئیات
قیمت تیتانیوم دی اکسید

خرید تیتانیوم دی ‌اکسید

بروز رسانی شده در تاریخ : تیر ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۳:۰۱ ب.ظ

زمان مطالعه: 7 دقیقه

خرید تیتانیوم دی ‌اکسید

فروش تیتانیوم دی اکسید, خرید تیتانیوم دی ‌اکسید در شرکت بازرگانی ساینا ویژن:

به نظر می‌رسد در مورد دی‌اکسید تیتانیوم سوء تفاهم زیادی وجود دارد.

که می‌تواند به عنوان عامل رنگی در مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

در حالی که ممکن است بعضی از عناوین نشان دهند نگرانی بهداشتی درباره دی اکسید تیتانیوم باشد.

تحقیقات علمی در واقع نشان داده‌اند که دی ‌اکسید تیتانیوم بی‌خطر است.

بنابراین به چه منظوراز آن استفاده می‌شود و چرا از آن استفاده می‌شود؟ برای یادگیری بیشتر بخوانید!

جزئیات

فروش تیتانیوم دی اکسید

بروز رسانی شده در تاریخ : آبان ۲۶ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۹:۴۶ ب.ظ

زمان مطالعه: 7 دقیقه

فروش تیتانیوم دی اکسید

خرید تیتانیوم دی اکسید,فروش تیتانیوم دی اکسید ومشخصات این محصول :

دی‌اکسید تیتانیوم (TiO2) یک ماده سفید روشن است

که در درجه اول به عنوان یک ماده رنگی زنده در طیف گسترده‌ای از محصولات رایج مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین دارای تعدادی از خصوصیات کمتر شناخته شده است.

که آن را به عنوان یک ماده بسیار مفید و مهم در نبرد ما…

برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی و جلوگیری از سرطان پوست تبدیل می‌کند.

TiO2 با توجه به رنگ فوق العاده سفید،

توانایی پراکندگی نور و مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش، یک ماده محبوب است.

که در صدها کالایی که هر روز می‌بینیم و از آن‌ها استفاده می‌کنیم.

ظاهر می‌شود و مزایای قابل توجهی برای اقتصاد ما و کیفیت کلی زندگی به همراه دارد.

جزئیات

خرید ادتا 4 سدیم

زمان مطالعه: 7 دقیقه

خرید ادتا 4 سدیم

خرید ادتا 4 سدیم و کاربرد این محصول:

تتراسدیم EDTA در بسیاری از محصولات مراقبت از مو و پوست به عنوان ماده نگهدارنده،

به یک ماده اصلی در صنعت مراقبت شخصی تبدیل شده است.

با این حال، اگرچه این ماده به دلیل داشتن توانایی جلوگیری از رشد کپک و بدتر شدن مواد تشکیل دهنده دیگر،

اما برخی از متخصصان پوست نسبت به این ماده شیمیایی ابراز نگرانی کرده‌اند.

به عنوان مثال، برخی ادعا می‌کنند که تتراسدیم EDTA به طور بالقوه می‌تواند باعث ایجاد سرطان و حتی مشکلات باروری در دوزهای زیاد شود.

مطمئناً این امر می‌تواند باعث نگرانی در بسیاری از مصرف کنندگان شود.

زیرا مواد شیمیایی مانند این بعضی اوقات دشوار است که در لیست مواد تشکیل‌دهنده قرار بگیرند.

به خصوص اگر کسی به سادگی از اسم‌های شیمیایی گذر نکند.

جزئیات

فروش ادتا 4 سدیم

زمان مطالعه: 6 دقیقه

فروش ادتا 4 سدیم

فروش ادتا 4 سدیم و مشخصات این محصول:

EDTA یک ترکیب ارگانیک است که به عنوان آنتی‌اکسیدان یا جداسازنده استفاده می‌شود.

این ماده قابلیت اتصال (به عنوان مثال شلاته یا غیرفعال‌کردن) فلزات / کاتیون‌ها و رادیکال‌های آزاد ناپایدار (مثل آهن و مس) را با تشکیل مجتمع‌های “شبیه چنگال” به ساختار آن دارد.

از طریق این عمل می‌تواند از خراب‌شدن محصولات آرایشی و بهداشتی جلوگیری کند.

زیرا رشد قارچ و سایر میکروارگانیسم‌ها را متوقف می‌کند.

Tetrasodium EDTA همچنین به حفظ وضوح، محافظت از رایحه ترکیبات و جلوگیری از ترشیدگی کمک می‌کند.

یکی از اصلی ترین کاربردهای آن برای کمک به محصولات مراقبت شخصی در بهتر کار کردن آن‌ها در آب سخت است.

شما آن را در مرطوب‌کننده‌ها، محصولات مراقبت از پوست و پاک‌کننده‌ها، محصولات تمیز‌کننده شخصی، صابون های حمام، شامپو و نرم‌کننده‌ها، رنگ مو، سفید‌کننده مو

و بسیاری محصولات دیگر خواهید یافت. همچنین برای استفاده در غذاهای بسته‌بندی شده، ویتامین‌ها و غذای کودک کاربرد دارد.

جزئیات
خرید پروپیلن کربنات (pc)

خرید پروپیلن کربنات (pc)

بروز رسانی شده در تاریخ : خرداد ۳۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۶:۴۹ ق.ظ

زمان مطالعه: 6 دقیقه

خرید پروپیلن کربنات (pc)

 خرید پروپیلن کربنات (pc) و استفاده از پروپیلن کربنات به عنوان حلال

ودر زمینه شیمی سبز، فرآیندهایی که تأثیرات محیطی را به حداقل می‌رساند.

هم از نظر صنعتی و هم از نظر دانشگاهی مورد توجه بسیاری قرار می‌گیرن.

د و استفاده از حلال‌هایی که برای محیط زیست بی‌ضرر هستند.

نیز از عوامل مورد توجه بسیار است. پروپیلن کربنات شاید یک انتخاب مناسب باشد.

جزئیات

فروش پروپیلن کربنات (pc)

زمان مطالعه: 6 دقیقه

فروش پروپیلن کربنات (pc)

فروش پروپیلن کربنات (pc) و مشخصات این محصول:

پروپیلن کربنات، همچنین به عنوان کربنات حلقوی پروپیلن شناخته می‌شود.

یک استر کربنات است که از پروپیلن گلیکول به دست می آید.

پروپیلن گلیکول یک الکل کوچک محلول در آب است که یک ماده بسیار رایج در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی است.

این محصول مصنوعی است که از هیدراتاسیون پروپیلن اکسید به دست می‌آید، که از فرآورده‌های نفتی حاصل می‌شود.

بنابراین، پروپیلن کربنات همچنین می‌تواند یک محصول مشتق‌شده از نفت در نظر گرفته شود.

جزئیات

خرید پروپیل پارابن

زمان مطالعه: 7 دقیقه

خرید پروپیل پارابن

خرید پروپیل پارابن و مزایای این محصول:

پارابن چیست و چرا در مواد آرایشی از آن‌ها استفاده می‌شود؟

برای اولین بار که در دهه 1950 تجاری شد، پارابن‌ها گروهی از ترکیبات مصنوعی هستند.

که معمولاً به عنوان نگهدارنده در طیف گسترده‌ای از محصولات بهداشتی، زیبایی و مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

از مواد نگهدارنده در مواد آرایشی برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها وکپک‌های مضر استفاده می‌شود.

تا از محصولات و مصرف‌کنندگان نیز محافظت شود.

این ترکیبات به دئودورانت‌ها، خمیردندان‌ها، شامپوها، تهویه‌کننده‌ها، لوسیون ها و مواد آرایشی بدن از جمله سایر محصولات افزوده می‌شود.

پارابن‌هایی که بیشتر در مواد آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از متیل‌پارابن، پروپیل‌پاربن، بوتیل پارابن و اتیل‌پاربن.

برچسب مواد تشکیل‌دهنده محصول به طور معمول بیش از یک پارابن موجود در یک محصول را لیست می‌کند.

و از پارابن‌ها اغلب در ترکیب با انواع دیگر مواد نگهدارنده …

برای محافظت بهتر در برابر طیف گسترده‌ای از میکروارگانیسم‌ها استفاده می‌شود.

جزئیات

فروش پروپیل پارابن

بروز رسانی شده در تاریخ : فروردین ۲۸ام, ۱۴۰۰ ساعت:۰۸:۰۹ ق.ظ

زمان مطالعه: 7 دقیقه

فروش پروپیل پارابن

فروش پروپیل پارابن و مشخصات این محصول:

پارابن گروهی از مواد تشکیل دهنده معمول است.

که به عنوان ماده نگهدارنده در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی عمل میکند.

آن‌ها در جلوگیری از رشد قارچ‌ها، باکتری‌ها و مخمرهایی که می‌توانند باعث خراب شدن محصولات شوند بسیار موثر هستند.

بنابراین باعث ماندگاری و ایمنی محصولات می‌شوند.

هر محصولی که آب داشته باشد مستعد ابتلا به رشد قارچ‌ها یا باکتری‌ها است که می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی مانند تغییر رنگ یا خرابی محصول شود.

در شرایط خاص یک محصول با اندازه کافی حفظ شده می‌تواند آلوده شود و به رشد میکروارگانیسم‌های مضر اجازه می‌دهد.

پارابن در جلوگیری از رشد قارچ‌ها، باکتری‌ها و مخمرهایی که می‌توانند باعث خراب شدن محصولات شوند بسیار مؤثر هستند.

بنابراین آن‌ها با تمدید عمر مفید خود مستقیماً به کیفیت محصولات کمک می‌کنند.

و آن‌ها را برای افرادی که از آن‌ها استفاده می‌کنند ایمن می‌کند.

جزئیات