قیمت ماندلیک اسید

خرید ماندلیک اسید

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۱:۰۹ ب.ظ

خرید ماندلیک اسید

خرید اسید ماندلیک در مقابل اسید گلیکولیک

برای خرید ماندلیک اسید واردات از کشور چین با کارشناسان فروش بازرگانی ساینا ویژن تماس بگیرید. این محصول در گالن های

25 کیلوگرمی موجود می باشد.

در اینجا به برخی ویژگی های این محصول میپردازیم :

گلیکولیک اسید یکی دیگر از AHA ها می باشد که در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می گیرد.

براساس یک مطالعه در سال  2009 ، این عصاره از نیشکر گرفته شده است و در لکه برداری پوست ، کاهش خطوط ریز و جلوگیری از آکنه بسیار مؤثر است.

گلیکولیک کمترین وزن مولکولی را در بین تمام AHA ها نیز دارد.

بنابراین راحت تر به پوست نفوذ می کند.

به همین دلیل ممکن است اسید گلیکولیک نسبت به ماندلیک اسید  برای پوست تحریک کننده تر باشد.

جزئیات
قیمت ماندلیک اسید

فروش ماندلیک اسید

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۱:۱۴ ب.ظ

فروش ماندلیک اسید

فروش ماندلیک اسید و مشخصات این محصول:

بازرگانی ساینا ویژن واردکننده مواد اولیه آرایشی بهداشتی این محصول را از کشور چین وارد میکند و در گالن های 25 کیلویی به فروش می رساند

برای خرید این محصول با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ماندلیک اسید یک اسید آلفا هیدروکسی معطر با فرمول مولکولی C6H5CH (OH) CO2H است.

این یک ماده جامد بلوری سفید است که در آب و حلالهای آلی قطبی محلول است.

کاربرد

M 1441 (OTTO) S-Mandelic acid Cas 17199-29-0 – مورد استفاده در تفکیک racemates و تهیه آمیدها ، داروهای واسطه ای.

اسید ماندلیک از بادام تلخ گرفته می شود.

این AHA است که بیشتر برای استفاده در آکنه مورد مطالعه قرار گرفته است.

AHA ها مواد طبیعی و مصنوعی هستند که مزایای مراقبت از پوست از لایه برداری تا افزایش آبرسانی و استحکام را فراهم می کنند.

انواع دیگر AHA موجود در خطوط مراقبت از پوست شامل اسید گلیکولیک و اسید سیتریک است.

جزئیات
قیمت آربوتین

خرید آربوتین

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۱:۲۸ ب.ظ

خرید آربوتین

خرید آربوتین و تفاوت آن با هیدروکینون:

برای خرید آربوتین در گالن های 25 کیلویی با کارشناسان ما تماس بگیرید.

این محصول واردات کشور چین می باشد.

در اینجا به برخی ویژگی های این محصول میپردازیم ؟

آلفا آربوتین غالباً به عنوان جایگزینی ایمن تر برای هیدروکینون (یک ماده روشن کننده پوست که در اروپا و استرالیا ممنوع شده است) به بازار عرضه می شود.

نتایج مشابهی در روشن شدن پوست اما بدون فرایند سفید کننده خطرناک دارد.

در عوض ، با سرکوب آنزیم هایی که ملانین را تحریک می کنند ، تولید رنگدانه پوست را کاهش می دهد.

این روند با اینکه با کندی انجام می شود ، هم از مشکلات رنگدانه جلوگیری می کند و هم آن را درمان می کند.

جزئیات
قیمت آربوتین

فروش آربوتین

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۱:۲۸ ب.ظ

فروش آربوتین

فروش آربوتین و مشخصات این محصول:

این ماده در بسته بندی های 25 کیلویی عرضه می‌شود.

جهت خرید این محصول با کارشناسان فروش بازرگانی ساینا ویژن تماس بگیرید.

در اینجا به تفضیل در مورد آربوتین صحبت می نماییم:

یکی از محققان گفته است که آربوتین مولکولی است که از گیاه آب زغال اخته استخراج می شود.

و از تشکیل ملانین جلوگیری می کند.

این ماده استخراج شده از برگهای خشک گیاه خرس در تیره Arctostaphylos و سایر گیاهان معمولاً در خانواده Ericaceae ، آربوتین یک بتا-D- گلوکوپیرانوزید [DB09526] است.

این ماده غذایی در غذاها ، داروهای بدون نسخه و مکمل های غذایی گیاهی یافت می شود.

به طور معمول ، این ماده موثری در مراقبت از پوست و محصولات آرایشی به عنوان یک ماده روشن کننده پوست برای جلوگیری از تشکیل ملانین در شرایط مختلف پوستی است که شامل رنگ آمیزی پوستی یا عملکرد بیش از حد ملانوسیت است.

همچنین از آن به عنوان ضد عفونی کننده سیستم ادراری و همچنین ادرار آور استفاده شده است. آربوتین به دو صورت طبیعی و مصنوعی در دسترس است.

می توان از استوبرومگلوکوز و [DB09526] سنتز کرد.

آربوتین یک مهارکننده رقابتی تیروزیناز (E.C.1.14.18.1) در ملانوسیت ها است .

و مهار سنتز ملانین در غلظت های غیر سمی در شرایط آزمایشگاهی مشاهده شد. ن

شان داده شده است که آربوتین در فرهنگ نسبت به [DB09526] از نظر سلولهای ملانوسیت سمیت کمتری دارد.

جزئیات
قیمت پلی کواترنیوم ۱۰

خرید پلی کواترنیوم ۱۰

بروز رسانی شده در تاریخ : خرداد ۶ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۶:۵۹ ق.ظ

خرید پلی کواترنیوم ۱۰

خرید پلی کواترنیوم ۱۰ و اقدامات ایمنی / عوارض جانبی:

بانک اطلاعات لوازم آرایشی می داند که پلی کواترنیوم ۱۰ یک ماده کم خطر ، 99٪ ماده ایمنی است.

و برای استفاده در غلظت های محدود توسط CIR تأیید شده است.

مطالعات نشان داده است که “هنگام اعمال روی پوست ،” به بافت کراتین چسبیده و به شدت آسیب می بیند”.

اما محققان دریافتند که غلظت های حداکثر 5٪ فقط پوست و چشم را تحریک می کند ، و غلظت های زیر 2٪ هیچ واکنشی نشان نمی دهند.

جزئیات
قیمت پلی کواترنیوم ۱۰

فروش پلی کواترنیوم ۱۰

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۱:۳۰ ب.ظ

فروش پلی کواترنیوم ۱۰

فروش پلی کواترنیوم ۱۰ و مشخصات این محصول:

بازرگانی ساینا ویژن این محصول را در گالن های 25 کیلویی به فروش می رساند.

برای خرید این محصول با کارشناسان ما تماس بگیرید.

پلی کواترنیوم (10 Polyquaternium) نامی بین المللی برای مواد تشکیل دهنده مواد آرایشی برای چند پلیمر پلی کیسی است که در صنعت مراقبت شخصی استفاده می شود.

پلی کواترنیوم ۱۰  که برای تأکید بر حضور مراکز آمونیوم چهارم در پلیمر استفاده می شود.

INCI حداقل 40 پلیمر مختلف را تحت عنوان تعیین پلی آکواریوم تصویب کرده است.

جزئیات
قیمت دکسپانتنول

خرید دکسپانتنول

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۱:۵۳ ب.ظ

خرید دکسپانتنول

خرید دکسپانتنول و مشخصات این محصول:

بازرگانی ساینا ویژن واردکننده انواع ویتامین های خالص مورد نیاز صنایع مختلف، ویتامین دکسپانتنول یا همان پانتنول را از کشورهای آلمان و هند وارد می کند.

برای خرید این محصول با کارشناسان ما تماس بگیرید.

این دارو به عنوان مرطوب کننده برای درمان یا جلوگیری از خشکی  ، پوسته پوسته شدن ، خارش پوست و تحریکات جزئی پوستی (به عنوان مثال ، بثورات ، سوختگی پوست از پرتودرمانی) استفاده می شود.

این ماده که در نرم کننده ها استفاده می شود باعث می شود که پوست را نرم و مرطوب کنند و باعث کاهش خارش و پوسته پوسته شدن شوند.

برخی از محصولات (به عنوان مثال ، اکسید روی ، بنزین سفید) بیشتر برای محافظت از پوست در برابر تحریک (مثلاً در برابر خیس شدن) استفاده می شود.

جزئیات
قیمت دکسپانتنول

فروش دکسپانتنول

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۱:۵۳ ب.ظ

فروش دکسپانتنول

فروش دکسپانتنول ( پانتنول ) و مشخصات این محصول:

بازرگانی ساینا ویژن  واردکننده ویتامین دکسپانتنول یا همان پانتنول از کشورهای آلمان و هند  می باشد.

برای خرید این محصول با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید.

پانتنول یک ماده شیمیایی است که از اسید پانتوتنیک ساخته شده و به عنوان ویتامین B-5 نیز شناخته می شود.

این بیماری به صورت ارگانیک رخ می دهد و از منابع گیاهی و جانوری نیز تولید می شود.

فروش پانتول به عنوان یک ماده  افزودنی در محصولات آرایشی مختلف در سراسر جهان استفاده می شود.

شما به احتمال زیاد همین الان اسید پانتوتنیک را در سیستم خود دارید ، زیرا  این ماه در بسیاری از منابع غذایی رایج وجود دارد.

و به احتمال زیاد شما در 24 ساعت گذشته از یک محصول مراقبت آرایشی یا شخصی با پانتنول استفاده کرده اید.

جزئیات
قیمت آلومینیوم کلروهیدرات

خرید آلومینیوم کلروهیدرات

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۲:۰۲ ب.ظ

خرید آلومینیوم کلروهیدرات

خرید آلومینیوم کلروهیدرات و ساختار این محصول:

این محصول واردات کشور چین می باشد و در گالن های 25 کیلویی در بازرگانی ساینا ویژن موجود می باشد.

کلروهیدرات آلومینیوم به عنوان یک پلیمر معدنی توصیف می شود و توصیف ساختاری آن دشوار است.

با این حال ، تکنیک هایی مانند کروماتوگرافی با نفوذ ژل ، کریستالوگرافی با اشعه ایکس و 27Al-NMR در گروه های مختلف از جمله نزار  و لادن …

در تحقیقات توسط گروه های مختلف استفاده شده است تا نشان دهد که این ماده بر اساس واحدهای Al13 با یک Keggin در ارتباط است.

جزئیات
قیمت آلومینیوم کلروهیدرات

فروش آلومینیوم کلروهیدرات

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۲:۰۲ ب.ظ

فروش آلومینیوم کلروهیدرات

فروش آلومینیوم کلروهیدرات و مشخصات این محصول:

بازرگانی ساینا ویژن واردکننده مواد اولیه از جمله آلومینیوم کلرهیدرات می باشد.

این محصول در بسته بندی 25 کیلویی واردات از کشور چین به فروش می رسد.

آلومینیوم کلروهیدرات گروهی از نمک های خاص آلومینیوم است که دارای فرمول کلی AlnCl (3n-m) (OH) m می باشد.

از این ماده در مواد آرایشی به عنوان ضد عرق و به عنوان منعقد کننده در تصفیه آب استفاده می شود.

در تصفیه آب ، این ترکیب در بعضی موارد به دلیل شارژ زیاد ترجیح داده می شود.

و این عامل باعث می شود تا در بی ثبات سازی و از بین بردن مواد معلق نسبت به سایر نمک های آلومینیوم مانند آلومینیوم سولفات ، آلومینیوم کلرید  و اشکال مختلف پلی الیومکلرید (PAC) و پلی آلومینیوم مؤثر باشد.

جزئیات