خرید ادتا 4 سدیم

خرید ادتا 4 سدیم

خرید ادتا 4 سدیم و کاربرد این محصول:

تتراسدیم EDTA در بسیاری از محصولات مراقبت از مو و پوست به عنوان ماده نگهدارنده،

به یک ماده اصلی در صنعت مراقبت شخصی تبدیل شده است.

با این حال، اگرچه این ماده به دلیل داشتن توانایی جلوگیری از رشد کپک و بدتر شدن مواد تشکیل دهنده دیگر،

اما برخی از متخصصان پوست نسبت به این ماده شیمیایی ابراز نگرانی کرده‌اند.

به عنوان مثال، برخی ادعا می‌کنند که تتراسدیم EDTA به طور بالقوه می‌تواند باعث ایجاد سرطان و حتی مشکلات باروری در دوزهای زیاد شود.

مطمئناً این امر می‌تواند باعث نگرانی در بسیاری از مصرف کنندگان شود.

زیرا مواد شیمیایی مانند این بعضی اوقات دشوار است که در لیست مواد تشکیل‌دهنده قرار بگیرند.

به خصوص اگر کسی به سادگی از اسم‌های شیمیایی گذر نکند.

جزئیات

فروش ادتا 4 سدیم

فروش ادتا 4 سدیم

فروش ادتا 4 سدیم و مشخصات این محصول:

EDTA یک ترکیب ارگانیک است که به عنوان آنتی‌اکسیدان یا جداسازنده استفاده می‌شود.

این ماده قابلیت اتصال (به عنوان مثال شلاته یا غیرفعال‌کردن) فلزات / کاتیون‌ها و رادیکال‌های آزاد ناپایدار (مثل آهن و مس) را با تشکیل مجتمع‌های “شبیه چنگال” به ساختار آن دارد.

از طریق این عمل می‌تواند از خراب‌شدن محصولات آرایشی و بهداشتی جلوگیری کند.

زیرا رشد قارچ و سایر میکروارگانیسم‌ها را متوقف می‌کند.

Tetrasodium EDTA همچنین به حفظ وضوح، محافظت از رایحه ترکیبات و جلوگیری از ترشیدگی کمک می‌کند.

یکی از اصلی ترین کاربردهای آن برای کمک به محصولات مراقبت شخصی در بهتر کار کردن آن‌ها در آب سخت است.

شما آن را در مرطوب‌کننده‌ها، محصولات مراقبت از پوست و پاک‌کننده‌ها، محصولات تمیز‌کننده شخصی، صابون های حمام، شامپو و نرم‌کننده‌ها، رنگ مو، سفید‌کننده مو

و بسیاری محصولات دیگر خواهید یافت. همچنین برای استفاده در غذاهای بسته‌بندی شده، ویتامین‌ها و غذای کودک کاربرد دارد.

جزئیات
خرید پروپیلن کربنات (pc)

خرید پروپیلن کربنات (pc)

بروز رسانی شده در تاریخ : خرداد ۳۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۱:۱۹ ق.ظ

خرید پروپیلن کربنات (pc)

 خرید پروپیلن کربنات (pc) و استفاده از پروپیلن کربنات به عنوان حلال

ودر زمینه شیمی سبز، فرآیندهایی که تأثیرات محیطی را به حداقل می‌رساند.

هم از نظر صنعتی و هم از نظر دانشگاهی مورد توجه بسیاری قرار می‌گیرن.

د و استفاده از حلال‌هایی که برای محیط زیست بی‌ضرر هستند.

نیز از عوامل مورد توجه بسیار است. پروپیلن کربنات شاید یک انتخاب مناسب باشد.

جزئیات

فروش پروپیلن کربنات (pc)

فروش پروپیلن کربنات (pc)

فروش پروپیلن کربنات (pc) و مشخصات این محصول:

پروپیلن کربنات، همچنین به عنوان کربنات حلقوی پروپیلن شناخته می‌شود.

یک استر کربنات است که از پروپیلن گلیکول به دست می آید.

پروپیلن گلیکول یک الکل کوچک محلول در آب است که یک ماده بسیار رایج در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی است.

این محصول مصنوعی است که از هیدراتاسیون پروپیلن اکسید به دست می‌آید، که از فرآورده‌های نفتی حاصل می‌شود.

بنابراین، پروپیلن کربنات همچنین می‌تواند یک محصول مشتق‌شده از نفت در نظر گرفته شود.

جزئیات

خرید پروپیل پارابن

خرید پروپیل پارابن

خرید پروپیل پارابن و مزایای این محصول:

پارابن چیست و چرا در مواد آرایشی از آن‌ها استفاده می‌شود؟

برای اولین بار که در دهه 1950 تجاری شد، پارابن‌ها گروهی از ترکیبات مصنوعی هستند.

که معمولاً به عنوان نگهدارنده در طیف گسترده‌ای از محصولات بهداشتی، زیبایی و مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

از مواد نگهدارنده در مواد آرایشی برای جلوگیری از رشد باکتری‌ها وکپک‌های مضر استفاده می‌شود.

تا از محصولات و مصرف‌کنندگان نیز محافظت شود.

این ترکیبات به دئودورانت‌ها، خمیردندان‌ها، شامپوها، تهویه‌کننده‌ها، لوسیون ها و مواد آرایشی بدن از جمله سایر محصولات افزوده می‌شود.

پارابن‌هایی که بیشتر در مواد آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از متیل‌پارابن، پروپیل‌پاربن، بوتیل پارابن و اتیل‌پاربن.

برچسب مواد تشکیل‌دهنده محصول به طور معمول بیش از یک پارابن موجود در یک محصول را لیست می‌کند.

و از پارابن‌ها اغلب در ترکیب با انواع دیگر مواد نگهدارنده …

برای محافظت بهتر در برابر طیف گسترده‌ای از میکروارگانیسم‌ها استفاده می‌شود.

جزئیات

فروش پروپیل پارابن

فروش پروپیل پارابن

فروش پروپیل پارابن و مشخصات این محصول:

پارابن گروهی از مواد تشکیل دهنده معمول است.

که به عنوان ماده نگهدارنده در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی عمل میکند.

آن‌ها در جلوگیری از رشد قارچ‌ها، باکتری‌ها و مخمرهایی که می‌توانند باعث خراب شدن محصولات شوند بسیار موثر هستند.

بنابراین باعث ماندگاری و ایمنی محصولات می‌شوند.

هر محصولی که آب داشته باشد مستعد ابتلا به رشد قارچ‌ها یا باکتری‌ها است که می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی مانند تغییر رنگ یا خرابی محصول شود.

در شرایط خاص یک محصول با اندازه کافی حفظ شده می‌تواند آلوده شود و به رشد میکروارگانیسم‌های مضر اجازه می‌دهد.

پارابن در جلوگیری از رشد قارچ‌ها، باکتری‌ها و مخمرهایی که می‌توانند باعث خراب شدن محصولات شوند بسیار مؤثر هستند.

بنابراین آن‌ها با تمدید عمر مفید خود مستقیماً به کیفیت محصولات کمک می‌کنند.

و آن‌ها را برای افرادی که از آن‌ها استفاده می‌کنند ایمن می‌کند.

جزئیات

خرید صمغ عربی

خرید صمغ عربی

خرید صمغ عربی و مشخصات این محصول:

صمغ عربی (GA) یک هیدروکلوئید چند منظوره با زنجیره شاخه ای طبیعی است.

که دارای یک مجموعه پروتئین خنثی یا کمی اسیدی، آرابینو گالاکتان است که حاوی کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.

صمغ عربی اگزودات خشک شده‌ای است که از ساقه و شاخه های درختان اقاقیا Acacia senegal و Acacia seyal حاصل می‌شود.

GA توسط مصریان باستان به عنوان چسب هنگام بسته‌بندی مومیایی و در رنگ‌های معدنی هنگام ساختن هیروگلیف از هزاره دوم قبل از میلاد مورد استفاده قرار می‌گرفت.

جزئیات

فروش صمغ عربی

فروش صمغ عربی

فروش صمغ عربی و  خواص این محصول:

گزارش های سازمان بهداشت جهانی (WHO) نشان می‌دهد.

که تقریباً80٪  از جمعیت جهان برای معالجه انواع مختلف به طب سنتی متکی هستند

چندین دهه پیش، کشورهای صنعتی نیز شاهد روند صعودی در مصرف داروهای مکمل و جایگزین (CAM)، به طور عمده داروهای گیاهی بوده‌اند.

داروهای گیاهی از گیاهان دارویی، مواد گیاهی، مخلوط‌های گیاهی، عصاره‌های گیاهی…

که شامل قسمت‌هایی از گیاهان یا مواد گیاهی مختلف به عنوان عناصر فعال است، تشکیل شده است.

نود درصد از جمعیت اتیوپی تمایل به استفاده از داروهای گیاهی را برای مراقبت‌های بهداشتی اولیه خود دارند.

مطالعات انجام شده در کشورهای توسعه یافته مانند کانادا و آلمان نیز نشان می‌دهد که حداقل 70٪ از جمعیت این کشورها حداقل یک بار CAM را امتحان کرده‌اند.

جزئیات

خرید روغن کرچک

خرید روغن کرچک

خرید روغن کرچک و مزایای این محصول:

روغن کرچک، که از دانه‌های کرچک تولید می‌شود.

از دیرباز از نظر تجاری اهمیت داشته و در درجه اول برای تولید صابون، روان‌کننده‌ها و روکش‌ها بوده است.

تولید روغن کرچک جهانی در درجه اول در یک منطقه جغرافیایی کوچک گجرات در غرب هند متمرکز است.

این منطقه به دلیل روش کشت و شرایط آب و هوایی نیمه‌گرمسیری مطلوب است.

کارآفرینان فراورده‌های کرچک در ایالات متحده و آمریکای جنوبی نیز لوبیای کرچک را پرورش می‌دهند.

اما برای دستیابی به راندمان بالای تولید روغن کرچک و همچنین …

به دست آوردن کیفیت روغن مورد نظر با چالش روبرو هستند.

روغن کرچک از دیرباز از نظر تجاری به عنوان یک منبع بسیار تجدید‌پذیر…

برای صنایع شیمیایی مورد استفاده قرار گرفته است.

جزئیات

فروش روغن کرچک

فروش روغن کرچک

فروش روغن کرچک و مزایا و کاربرد این محصول:

روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که مردم هزاران سال از آن استفاده می‌کنند.

با استخراج روغن از دانه های گیاه Ricinus communis ساخته‌شده است.

این دانه‌ها که به لوبیای کرچک معروف هستند حاوی آنزیم سمی به نام ریچین هستند.

اما فرآیند گرمایش روغن کرچک آن را غیرفعال می‌کند و امکان استفاده ایمن از روغن را فراهم می‌کند.

روغن کرچک دارای چندین نوع کاربرد صنعتی و دارویی است.

این ماده معمولاً به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی، داروها و محصولات مراقبت از پوست و همچنین …

یک روغن صنعتی و یک جزء سوخت بیودیزل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در مصر باستان، روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ‌ها سوزانده می‌شد.

به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان بیماری‌هایی مانند سوزش چشم مورد استفاده قرار می‌گرفت.

و حتی به زنان باردار برای تحریک زایمان داده می شد.

امروزه روغن کرچک به عنوان یک درمان طبیعی محبوب برای شرایط عادی مانند یبوست و بیماری‌های پوستی باقی‌مانده…

و معمولاً در محصولات زیبایی طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جزئیات