قیمت استئاریل الکل

خرید استئاریل الکل

خرید استئاریل الکل

خرید استئاریل الکل و فواید این محصول:

ساختار مولکولی الکل شامل یک زنجیره کربن غیر قطبی و یک گروه هیدروکسیل قطبی (یک اتم اکسیژن متصل به یک اتم هیدروژن) می باشد.

که به یکی از کربن های موجود در زنجیره متصل است.

بسته به تعداد اتم های کربن ، ساختار مولکولی در انواع مختلف الکل با خاصیت های مختلف متفاوت است .

دو نوع الکل اصلی وجود دارد که برای ساخت محصولات مراقبت از مو و پوست استفاده می شود:

الکل های زنجیره ای کوتاه یا الکل های خشک شده و اسیدهای چرب یا الکل های امولسیون کننده.

جزئیات
قیمت استئاریل الکل

فروش استئاریل الکل

فروش استئاریل الکل

فروش استئاریل الکل ومشخصات این محصول:

استئاریل الکل  یک اسید چرب اشباع شده با زنجیره 18 کربن است.

این ماده جامد مومی است و فرمول شیمیایی آن C17H35CO2H  می باشد.

نام آن از کلمه یونانی στέαρ “stéar” گرفته شده است که به معنی قد بلند است.

نمکها و استرهای استئاریل الکل (starates) نامیده می شوند.

به عنوان مثال، استئاریل الکل یکی از رایج ترین اسیدهای چرب اشباع شده در طبیعت به دنبال اسید پالمیتیک است.

تری گلیسیرید حاصل از سه مولکول اسید استئاریک استارین نامیده می شود.

جزئیات
قیمت اسید استئاریک

خرید اسید استئاریک

خرید اسید استئاریک

خرید اسید استئاریک یک ماده طبیعی؟

بله ، به همین دلیل است که در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و زیبایی طبیعی به جای مواد شیمیایی یافت می شود.

SA به طور طبیعی در چربی های حیوانات ، به ویژه چربی های گوشت خوک ، و همچنین گیاهان خاصی که حاوی چربی / روغن هستند ، یافت می شود.

این منابع به منظور جداسازی و از بین بردن اسید استاریک گرم و تحت فشار قرار می گیرند.

جزئیات
قیمت اسید استئاریک

فروش اسید استئاریک

فروش اسید استئاریک

فروش اسید استئاریک و چگونگی تولید این محصول:

اسید استئاریک با استفاده از آب داغ (حدود 100 درجه سانتیگراد) از چربی ها و روغن ها به دست می آید.

سپس مخلوط حاصل تقطیر می شود.

اسید استئاریک تجاری اغلب ترکیبی از اسیدهای استئاریک و پالمیتیک است ، اگرچه اسید استئاریک خالص موجود است.

چربی ها و روغن های سرشار از اسید استئاریک از نظر چربی های حیوانی (حداکثر 30٪) نسبت به چربی های گیاهی (به طور معمول <5٪) بیشتر هستند.

استثنائات مهم غذاهای کره کاکائو ، که در آن مقدار اسید استئاریک (به عنوان یک تری گلیسیرید) 28-45 است.

جزئیات
قیمت اسپن 60

خرید اسپن 60

خرید اسپن 60

خرید اسپن 60 و کاربرد ایتن محصول:

مونوسترات سوربیتان یک استر از سوربیتان – مشتق سوربیتول- و اسید استئاریک است.

و گاهی اوقات به عنوان موم مصنوعی نیز شناخته می شود.

در درجه اول از آن به عنوان امولسیفایر برای مخلوط کردن آب و روغن استفاده می شود.

اسپن 60 در ساخت مواد غذایی و محصولات بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

و یک سورفاکتانت غیر یونی با خاصیت امولسیون ، پراکندگی و مرطوب کنندگی است.

همچنین برای ایجاد الیاف مصنوعی ، مایع ماشینکاری فلز و درخشندگی در صنعت چرم و همچنین به عنوان امولسیفایر در پوشش ها ،

سموم دفع آفات و کاربردهای مختلف در صنایع پلاستیک ، مواد غذایی و آرایشی استفاده می شود.

جزئیات
قیمت اسپن 60

فروش اسپن 60

فروش اسپن 60

فروش اسپن 60 و مزایای  این محصول:

اسپن 60 ک استر مصنوعی است که معمولاً در ساخت مواد غذایی و محصولات بهداشتی به عنوان یک سورفاکتانت با خاصیت امولسیون ، پراکندگی و مرطوب کننده مورد استفاده قرار می گیرد.

لازم به ذکر است که از این ماده در تولید مخمر برای محافظت از مخمر در مقابل خشک شدن بیش از حد استفاده می شود.

و همچنین به جوان سازی سلول های مخمر کمک می کند.

جزئیات