خرید سدیم لوریل سولفات

خرید سدیم لوریل سولفات

بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۰۸ ق.ظ

خرید سدیم لوریل سولفات

خرید سدیم لوریل سولفات از بازرگانی ساینا ویژن :

سدیم لوریل سولفات (SLS) معمولاً در محصولات مراقبت از پوست مانند شوینده بدن،

پاک کننده‌ها، شامپوها و شوینده دست‌ها استفاده می‌شود.

این عنصری است که قوام کف دار و حبابی بسیاری از این محصولات را به صدای جیر جیر تمیز بودن مرتبط می‌کند.

انواع دیگری از سولفات‌ها نیز وجود دارد از جمله سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) و آمونیوم لوریل سولفات (ALS).

سولفات‌ها موادی هستند که باعث کف کنندگی محصول می‌شوند که در میان آن‌ها سدیم لوریل سولفات (SLS) بیشترین استفاده را دارد.

SLS و SLES از روغن نارگیل، روغن هسته خرما، یا روغن نفت تولید می‌شوند-

و می‌توانید آنها را به طور گسترده در محصولات مراقبت از پوست و مو استفاده کنید.

جزئیات
فروش سدیم لوریل سولفات

فروش سدیم لوریل سولفات

فروش سدیم لوریل سولفات

فروش سدیم لوریل سولفات در بازرگانی ساینا ویژن :

سدیم لوریل سولفات (SLS) یکی از موادی است که در بطری شامپوی خود مشاهده می کنید.

با این حال، مگر اینکه شیمی دان باشید، احتمالاً نمی دانید چیست.

این ماده شیمیایی در بسیاری از محصولات تمیز کننده و آرایشی یافت می شود، اما غالباً سو تفاهم نمی شود.

افسانه های شهری آن را با سرطان، تحریک پوست و موارد دیگر مرتبط دانسته اند. علم ممکن است داستان دیگری تعریف کند.

سدیم لوریل سولفات چگونه ساخته می‌شود؟

سدیم لوریل سولفات دارای فرمول شیمیایی C12H25SO4Na است.

و دارای بسیاری از نام‌های دیگر مانند سولفات سدیم مونولوریل، سدیم دودسیل سولفات، سولفات مونولوریل سدیم،

سولفات دودکان سدیم، الکل لوریل، سولفات هیدروژن – نمک سدیم، سدیم n-لوریل سولفات و در نهایت نمک سدیم مونولوریل استر اسید سولفوریک!

این ماده به طور گسترده‌ای در اقلام خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این ترکیب با ترکیب اسید سولفونیک و دودکانول در فرایندی شناخته می‌شود که به عنوان استریفیکاسیون شناخته می‌شود.

سپس این محصول با کربنات سدیم خنثی می‌شود و سدیم لوریل سولفات می‌دهد.

جزئیات