فروش ستیل الکل (لانت 16)

فروش ستیل الکل (لانت 16)

زمان مطالعه: 7 دقیقه

فروش ستیل الکل (لانت 16)

فروش ستیل الکل (لانت 16) در بازرگانی ساینا ویژن :

این محصول در بسته بندی های 25 کیلویی وارد میشود برای خرید ستیل الکل  بهترین برند و بهترین قیمت با ما تماس بگیرید.

الکل یکی از سوء تفاهم ترین مواد تشکیل دهنده موجود در محصولات مراقبت از پوست است.

در دنیای شیمی از کلمه الکل برای توصیف یک ترکیب آلی استفاده می‌شود که در آن یک گروه هیدروکسیل (-OH) به یک اتم کربن متصل می‌شود-

که به نوبه خود به سایر اتمهای هیدروژن و / یا کربن متصل می‌شود.

الکل بد موجود در محصولات مراقبت از پوست

الکل های مانند اتانول, ایزوپروپیل الکل, الکل دنات و متانول برای ایجاد سبکی در کرم ها, کمک به سایر مواد برای نفوذ به پوست و به عنوان ماده نگهدارنده استفاده می‌شود.

در سطحی که همه خوب به نظر می‌رسند اما یک نقطه ضعف وجود دارد.

این الکل ها می‌توانند باعث خشکی, تحریک و شکستگی شوند.

بنابراین ما کاملا معتقد هستیم که آن ها جایی در مراقبت از پوست ندارند.

الکل های بد در صورت استفاده با غلظت زیاد در محصولات مراقبت از پوست, مانع محافظتی پوست شما را از بین می‌برند-

این بدان معنی است که پوست شما دیگر در حفظ رطوبت موثر نیست.

همچنین اگر چربی پوست شما زیاد شود, تولید چربی را تحریک می‌کند.

جزئیات

خرید ستیل الکل

بروز رسانی شده در تاریخ : تیر ۸ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۲۵ ق.ظ

زمان مطالعه: 6 دقیقه

خرید ستیل الکل

خرید ستیل الکل , فروش ستیل الکل , روغن نهنگ و مزایای این محصول:

ستیل الکل، همچنین به عنوان 1-هگزادکانول و الکل پالمتیل شناخته می‌شود.

یک ماده مشترک در انواع محصولات مراقبت شخصی و لوازم آرایشی است.

از روغن‌های گیاهی مانند پالم یا روغن نارگیل گرفته می‌شود.

این محصول یک الکل چرب است که به عنوان یک نرم‌کننده، امولسیفایر، ضخیم‌کننده و سورفاکتانت در انواع مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی عمل می‌کند.

جزئیات

فروش ستیل الکل

بروز رسانی شده در تاریخ : مرداد ۱۲ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۴۴ ب.ظ

زمان مطالعه: 6 دقیقه

فروش ستیل الکل

فروش ستیل الکل , خرید ستیل الکل و مشخصات این محصول

معمولا این محصول به اشتباه به عنوان نوع الکلی که اثرات خشک کنندگی روی پوست دارد.

مانند الکل مالشی؛ درک شود. اما برعکس، این محصول با خاصیت آبرسان، تهویه کننده و نرم کننده سازگار با پوست است.

که برای پوست و مو نیز مفید می‌باشد.

این ترکیب الکلی است که از چربی‌های مانند روغن گیاهی مانند روغن نارگیل یا روغن پالم حاصل می‌شود.

از این رو به آن الکل Palmityl نیز گفته می‌شود.

نباید با اتیل الکل اشتباه گرفته‌شود – ماده اصلی نوشیدنی های الکلی – ستیل الکل نام خود را از کلمه لاتین cetus گرفته و به معنی “روغن نهنگ” است.

زیرا این ماده‌ای بود که ابتدا این محصول از آن بدست آمد.

جزئیات