واردکننده سوربات پتاسیم
بازرگانی ساینا ویژن واردکننده سوربات پتاسیم :
سوربات پتاسیم نمک پتاسیم یک ترکیب طبیعی است که به عنوان اسید سوربیک شناخته میشود.
اسید سوربیک از توتهای پر جنب و جوش درختی به نام بارانک برگشانهای، نوعی درخت کوهی است که به دلیل مقاومت در هوای سرد شناخته میشود.
سوربات پتاسیم برای دههها به دلیل خاصیت ضد میکروبی خود ارزش گذاری شده است.
و به ویژه یک ماده نگهدارنده غذایی موثر در گوشتهای کم آب، محصولات لبنی، شراب و شیرینیها است.
این محصول میتواند از رشد قارچها، کپک، مخمر و سایر عوامل بیماری زای بالقوه مضر ناشی از مواد غذایی جلوگیری کند.
این ماده نگهدارنده طبیعی در برابر باکتریها موثر نیست و باید با سایر مواد نگهدارنده مانند رزماری یا بنزوات سدیم همراه باشد.
فروش سوربات پتاسیم در بازرگانی ساینا ویژن :
تهیه سوربات پتاسیم
در حالی که میتوان این محصول را به صورت طبیعی تهیه کرد، متداولترین روش تولید این محصول از طریق روشهای مصنوعی است.
این میتواند به عنوان مثال، متراکم کردن کروتون الدئید و اسید استیک یا مالونیک در محلول پیریدین، متراکم کردن کروتون الدهید و کتون در حضور تری فلوئورید بور و سایر فرایندها باشد.
این محصول با واکنش اسید سوربیک با یک قسمت متعادل هیدروکسید پتاسیم تولید میشود.
سپس سازنده سوربات پتاسیم حاصل را از اتانول آبی متبلور میکند.
به طور خاص، با خنثی سازی اسید سوربیک با پراکسید هیدروژن، نتیجه ترکیبی است که با آنچه در طبیعت یافت میشود یکسان است.
خرید سوربات پتاسیم برای چه منظوری می باشد؟
این محصول یک ماده نگهدارنده است.
از رشد میکروارگانیسمها جلوگیری میکند.
این ماده یک ماده رایج در پنیر، کالاهای پخته شده، آب میوه، محصولات، شراب، نوشابه، محصولات ترشی و برخی محصولات پروتئینی است.
سوربات پتاسیم در هزاران محصول مراقبت شخصی نیز وجود دارد، از جمله شامپو، نرم کننده، شستشوی بدن، مرطوب کنندهها، لوازم آرایشی، ضد آفتاب و سایر موارد.
در الکل و کمی در آب حل میشود.
فواید و موارد استفاده از سوربات پتاسیم
این محصول یک ماده نگهدارنده موثر در غذا ایجاد میکند، اما خواص ضد میکروبی و ضد قارچی این ماده به راحتی به محصولات آرایشی منتقل میشود.
از آنجا که این ماده نگهدارنده جایگزین مناسبی برای پارابنهای مضر است، در مراقبت از پوست تمیز و آرایش طبیعی بسیار محبوب شده است.
در نتیجه، از سوربات پتاسیم اغلب در محصولات با غلظت حداکثر 1٪ به عنوان ماده نگهدارنده استفاده میشود.
با این حال در سال های اخیر، کلمه “نگهدارنده” یک کلمه عجیب و غریب به عنوان چیزی خطرناک یا مضر برای سلامتی ما ایجاد کرده است.
مواد نگهدارنده
در سالهای اخیر، ممکن است با افزایش محصولات – غذا و آرایش – همراه با برچسبهایی که “فاقد مواد نگهدارنده” هستند روبرو شده باشید.
یا شاید ادعاهایی مبنی بر عاری بودن از پارابن، مواد نگهدارنده و رنگ را مشاهده کنید.
در همین راستا، ممکن است شما در بعضی از مواقع به این فکر افتاده باشید که مواد نگهدارنده ضروری نیستند، یا حتی مضر هستند.
گرچه مواد نگهدارنده کاملا مضر وجود دارد که باید از آنها اجتناب شود.
اما این کلیات پر زرق و برق کمی گمراه کننده هستند، زیرا اینها حاکی از آن هستند که مواد نگهدارنده ذاتاً بد هستند.
حقیقت این است که مواد نگهدارنده بد نیستند؛ آنها در واقع بسیار مهم هستند، زیرا محصولات زیبایی شما را حفظ میکند.
اهمیت استفاده از مواد نگهدارنده و ایمنی آنها
از مواد نگهدارنده در محصولات مراقبت از پوست استفاده میشود تا امنیت ما را حفظ کند.
به طور خاص، آنها از جلوگیری از بروز عوامل بیماری زای مضر مانند کپک، باکتری و قارچ کمک میکنند.
این سیستم در محصولاتی که حاوی آب هستند بسیار مهم است:
مجرای اصلی باکتریها، به ویژه هنگامی که با اکسیژن ترکیب میشوند.
نکته اصلی این است که بدون مواد نگهدارنده، محصولات زیبایی شما به سرعت خراب میشوند.
با این حال، برخی از شرکتها مصرف کنندگان را به عدم اعتماد به مواد نگهدارنده در مراقبت از پوست، حتی ترکیبات بیخطر مانند سوربات پتاسیم سوق دادهاند.
حقیقت این است که به عنوان یک گروه از مواد تشکیل دهنده، مواد نگهدارنده ذاتاً بد نیستند و در واقع نقش مهمی دارند.
با این حال موارد خاصی وجود دارد که بهتر است از آنها اجتناب شود: این موارد شامل پارابن ها و مواد نگهدارنده آزاد کننده فرمالدئید مانند برونوپل، گلی اکسال و DMDM است.
فروش سوربات پتاسیم و عملکرد این محصول:
تاثیر pH بر عملکرد سوربات پتاسیم
این محصول نمک غیر فعال اسید سوربیک است.
به راحتی در آب حل میشود و در pH کم به اسید سوربیک، شکل فعال آن تبدیل میشود.
اسید سوربیک بسیار وابسته به pH است.
در حالیکه تا حدودی pH= 6 (حدود 6٪) فعالیتی را نشان میدهد، اما با pH= 4/4( 70٪) بیشترین فعالیت را دارد.
با pH= 5.0 37٪ فعال است.
به عنوان اسید سوربیک، در نظر گرفته میشود که در برابر کپک فعال، در برابر مخمر متوسط و در برابر بیشتر باکتری ها عملکرد ضعیفی دارد.
جدول زیر مربوط به فعالیت نسبی در pHهای مختلف است:
pH | % فعالیت سوربیک اسید |
3 | 98 |
4 | 85 |
5 | 37 |
6 | 5.5 |
7 | 0 |
اگر از این محصول به عنوان ماده نگهدارنده استفاده شود، برای اثربخشی این محصول ممکن است لازم باشد PH محصول نهایی کاهش یابد.
این بدان دلیل است که سوربات پتاسیم شکل غیر فعال اسید سوربیک است.
برای مفید بودن، pH فرمولاسیون باید آنقدر کم باشد که بتواند اسید آزاد را برای فعالیت مفید آزاد کند.
اکسیداسیون و نور ماوراء بنفش
اسید سوربیک یک اسید چرب اشباع نشده است.
و به همین دلیل تحت اکسیداسیون قرار میگیرد (استفاده از آنتی اکسیدان مانند مخلوط توکوفرول T50 توصیه میشود).
همچنین به نور ماورا بنفش حساس است و ممکن است محلول زرد شود.
گزارش شده است که گلوکونولاکتون باعث ایجاد ثبات سوربات پتاسیم در برابر تغییر رنگ و تیرگی در محلولهای آبی میشود و ممکن است.
در تثبیت اسید سوربیک در فاز آب یک محصول مفید باشد.
خرید سوربات پتاسیم و میزان بی خطر بودن آن
(CIR)
طبق ارزیابیهای بررسی شده توسط مواد آرایشی و بهداشتی (CIR)،این محصول به عنوان یک ماده ایمن در بهداشت شخصی و محصولات آرایشی قلمداد میشود.
آنها از آزمایشاتی استفاده میکنند که در آن افراد از این محصول در سطح 10٪ استفاده میکنند که بسیار بالاتر از غلظتهای مورد استفاده در مواد آرایشی است.
مشخص شد که حتی در این سطح، این محصول هیچ تحریکی برای چشم ایجاد نمیکند و فقط پوست را به آرامی تحریک میکند.
مطالعات بیشتر همچنین تأیید کردهاند کهاین محصول یک ماده نگهدارنده بیخطر است.
کارگروه محیط زیست (EWG)
طبق کارگروه محیط زیست (EWG)، سوربات پتاسیم در مقیاس 1 تا 10 با 3 درجه بندی میشود، 1 کمترین خطر سلامتی و 10 بالاترین خطر است.
در حالی که برخی از افراد به سوربات پتاسیم حساسیت دارند، این اتفاق بسیار نادر است.
FDA
FDAاین محصول را به عنوان یک ماده نگهدارنده مورد بررسی قرار داد.
و همچنین تعیین کرد که به طور کلی به عنوان ماده ایمن (GRAS) به عنوان ماده نگهدارنده برای افزودن مستقیم به غذا شناخته میشود.
سوربات پتاسیم – مسائل ایمنی
این محصول یک ماده ملایم برای پوست و چشم است.
اسید سوربیک می تواند باعث ایجاد درماتیت تماسی در غلظت های بالاتر یا کمتر از 0.5٪ شود.
مطالعات نشان میدهد که اگر در غلظت بیش از 0.2٪ استفاده شود بعید است که خطری برای ایمنی باشد.
با گفتن این سخنان، دو مطالعه نشان داده است که این محصول امکان ایجاد اختلال در DNA ما را دارد.
در یک مطالعه، به وضوح دیده میشود که PS برای لنفوسیتهای خون محیطی انسان (سلولهای سفید خون) ژنوتیک است.
در مطالعه دیگری، سوربات پتاسیم مخلوط با اسید اسکوربیک (ویتامین C، که در بسیاری از غذاها وجود دارد)، باعث جهش زایی و فعالیت آسیب رسان به DNA شد.
خطر نشان داده شده در مطالعات بسیار کم است، اما از نظر آماری قابل توجه است.
واردکننده سوربات پتاسیم
برای خرید سوربات پتاسیم با ما تماس بگیرید.
برای خرید سولفات سدیم , خرید کربوکسی متیل سلولز , خرید ستو استئاریل الکل به لینک مربوطه مراجعه کنید.
خرید سوربات پتاسیم