بروز رسانی شده در تاریخ : آذر ۲۷ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۳۹ ق.ظ
فروش کازئینات کلسیم
فروش کازئینات کلسیم و نحوه تهیه کازئینات
کازئین با افزودن اسید به شیر بدون چربی گرم تولید میشود.
با پایین آمدن PH شیر بدون چربی تا محدوده 4.2 تا 4.6، کازئین به صورت کشک از شیر بدون چربی رسوب میکند.
کشک کازئین سپس به طور مکرر با آب تازه اسیدی شده شسته میشود تا کازئین “خالص” شود (مواد جامد شیر ناخواسته مانند چربی و لاکتوز را بشویید).
از آنجا که کشک کازئین در pH اسید نگه داشته میشود.
مواد معدنی شیر از پروتئین خارج میشود.
نتیجه این کار کشک پروتئینی نسبتاً خالص (96٪ پروتئین به صورت خشک) است.
این کشک کازئین در محصولات غذایی خیلی مفید نیست.
کازئین اسید (همانطور که کشک شناخته شده است) در آب محلول نیست، رفتاری کاملاً شبیه شن و ماسه دارد.
به منظور مفیدتر شدن کشک کازئین در محصولات غذایی، کشک اسید کازئین با قلیایی قوی واکنش داده و منجر به تولید یک محصول پروتئینی تقریباً خنثی میشود که به آن کازئینات گفته میشود.
نوع قلیایی مورد استفاده برای خنثی سازی کشک اسید کازئین تعیین خواهد کرد که چه نوع کازئینات تولید میشود.
به عنوان مثال، واکنش کشک اسید کازئین با هیدروکسید سدیم (با pH حدود 6.8) منجر به تشکیل کازئینات سدیم میشود.
واکنش کشک اسید کازئین با اکسید کلسیم یا هیدروکسید کلسیم (به pH 6.8 تا 7.6) منجر به تشکیل کازئینات کلسیم میشود.
کازئینات کلسیم
مقایسه کازئیناتهای سدیم و کلسیم
کازئینات سدیم محلولترین حالت کازئینات در آب است.
کازئینات سدیم به طور معمول پراکندگی آب با ویسکوزیته بالا را تشکیل میدهد.
دارای رنگ کهربا در آب است و عطر و طعم سدیم “چسب مانند” میدهد.
کازئینات سدیم پایه چسبهای ساده است.
کازئینات کلسیم ویسکوزیته کم، مات و پراکندگی سفید در آب را تشکیل می دهد.
کازئینات کلسیم معمولاً کم محلول در آب کازئینات ها است و در عرض چند ساعت از مخلوط شدن در آب، به حالت تعلیق رسوب میکند.
از آنجایی که کازئینات سدیم هنگام پخش شدن در آب، احساس دهان لطیفی از خود نشان میدهد.
ویژگی های این محصول
کازئینات کلسیم یک احساس دهان کمی دانه دار یا دانه ای از خود نشان می دهد.
همچنین کازئیناتهای کلسیم سدیم، کازئیناتهای سدیم و کلسیم و حتی کازئیناتهای کلسیم آمونیم وجود دارد.
سطح هر ماده معدنی با نسبت قلیایی مورد استفاده در تولید کازئینات تعیین می شود.
هرچه میزان سدیم بیشتر باشد، گرانروی و حلالیت در آب بیشتر میشود.
هرچه مقدار کلسیم بیشتر باشد، گرانروی آب و حلالیت آن کاهش مییابد.
کازئینات پتاسیم دارای خواص مشابه کازئینات سدیم و کازئینات منیزیم دارای خواص مشابه کازئینات کلسیم است.
فروش کازئینات کلسیم و فواید آن
فرآیند تولید کازئین اسید و / یا کازئیناتها آسیب زیادی به پروتئینها میزند.
برخی از “آسیب” ها باعث ایجاد طعمها میشوند.
به عنوان مثال کازئین اسید خشک دارای بو و طعم بسیار قابل اعتراض و قابل توجهی است که پوشاندن آن مشکل است.
اگرچه کار زیادی برای کاهش یا از بین بردن این طعمهای قابل اعتراض کازئین هنگام تولید کازئینات انجام میشود.
اما اکثر افراد موافقند که کازئیناتها هنوز دارای طعمهای قابل اعتراض قوی هستند .
مشخصات فیزیکی کازئینات کلسیم
کازئینات کلسیم به طور کلی در pH بالاتر از 5.7 پایدار است و به صورت مایع شیری ظاهر میشود.
این برخلاف کازئیناتهای آمونیوم، پتاسیم و سدیم است که عملاً شفاف هستند.
در pH خنثی یا اسیدی، کازئین نسبتاً در آب حل نمیشود و به راحتی از سایر پروتئین های شیر، قندها و مواد معدنی جدا میشود.
اکثر کازئینات ها قادر به تحمل دمای 140 درجه سانتیگراد (284 درجه فارنهایت) هستند.
با این حال کازئینات کلسیم تحت تأثیر گرما با دمای پایین 50 درجه سانتیگراد (122 درجه فارنهایت) قرار میگیرد.
کلسیم یک کاتیون دو ظرفیتی است و به آن اجازه میدهد با چندین آنیون کازئینات پیوند ایجاد کند.
این امر منجر به تشکیل چندین پیوند کووالانسی بین آنیونای کازئینات میشود که در نهایت میتواند باعث شود کازئینات متقاطع با مناطق آبگریز را تشکیل دهد.
فواید:
خواص تغذیه ای بالا، جایگزینی برای WPC، ضریب کارایی بالای پروتئین 2.5، باعث بهبود ساختار محصولات، امولسیون و تثبیت چربی، قابلیت کف کردن میشود.
فروش کازئینات کلسیم برای کاربرد صنعتی
برنامههای کاربردی:
- غذای بچه
- مراقبت تغذیهای
- تغذیه ورزشی
- محصولات رژیمی
- پنیر و پنیر فرآوری شده
فروش کازئینات کلسیم برای مصارف غذایی
در میان طیف وسیعی از محلولهای غذایی، کازئینات کلسیم تعدادی از مزایا را برای تولیدکنندگان محصولات غذایی طراحی شده برای بازارهای عمومی و خاص ارائه میدهد.
کازئینات کلسیم خشک شده با اسپری یک ماده عملکردی است-
که به راحتی در تولید غذاهایی که برای تأمین محتوای کلسیم بالا طراحی شدهاند، ترکیب میشود.
فرمول عملکردی به راحتی جذب میشود و به تولیدکنندگان یک راه حل موثر برای ایجاد غذاهایی با نیازهای غذایی خاص ارائه میدهد.
کازئینات کلسیم علاوه بر توانایی مخلوط شدن با آب، مادهای بسیار پایدار است.
خواص کازئینات کلسیم
به عنوان یک مکمل غذایی، تولید کنندگان از کازئینات کلسیم برای غنی سازی محصولات با اسیدهای آمینه آلی،
افزایش ماندگاری، بهبود محتوای تغذیهای و افزایش طعم و بو استفاده میکنند.
صنایع نانوایی، گوشت و شیرینی سازی معمولاً از کازئینات کلسیم در محصولات غذایی نهایی استفاده میکنند.
تولید کنندگان از کازئینات کلسیم
علاوه بر این، تولید کنندگان از کازئینات کلسیم در تولید مکملهای سلامتی، نوشیدنیها و محصولات رژیمی استفاده میکنند.
اکثر کازئیناتها در مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس و گوشت ناهار استفاده میشوند.
جایی که به عنوان یک امولسیون کننده چربی و چسب آب عمل میکند.
این محصول در برابر خشک شدن و تازه نگه داشتن آن برای مدت زمان طولانیتری محافظت میکند و در عین حال محصول را با پروتئین غنی میکند.
ارزش غذایی بالای کازئینات باعث میشود که این ماده غذایی در سایر مواد غذایی قابل استفاده باشد.
در این مواد باید پروتئین غنی شود، به عنوان مثال در اسپاگتی و ماکارونی.
کازئینات کلسیم به عنوان یک مکمل غذایی
طبق کتاب “رژیمهای غذایی برای ورزشکاران”، به عنوان مکمل غذایی، کازئینات کلسیم میتواند هضم را کند کند.
این میتواند به ورزشکاران و بدنسازان کمک کند تا از کاتابولیسم، تجزیه پروتئین های عضلانی جلوگیری کنند.
بعلاوه، کازئینات کلسیم به احساس سیری کمک میکند.
بعلاوه، این پروتئین دارای محتوای بالایی از L- گلوتامین، یک اسید آمینه ضروری برای عضله سازی است.
به جز واکنشهای آلرژیک احتمالی، هیچ عارضه جانبی شناخته شدهای در رابطه با استفاده از کازئینات کلسیم وجود ندارد.
چه کسی باید از کلسیم کازئینات استفاده کند؟
کازئینات کلسیم یک روش مناسب برای افزودن پروتئین اضافی به رژیم غذایی شما است.
ایدهآل برای مردان و زنان در هر سنی و سطح فعالیتی که بدنبال فواید تغذیهای پروتئین بدون چربی، قند یا سدیم اضافی هستند.
این مناسب برای استفاده به عنوان مخلوط نوشیدنی یا به عنوان مادهای برای پخت و پز است.
کلسیم کازئینات به عنوان مکمل غذایی
کلسیم کازئینات علاوه بر توانایی مخلوط شدن با آب، از پایداری بسیار بالایی نیز برخوردار است.
به عنوان یک مکمل غذایی، تولید کنندگان از کلسیم کازئینات برای غنی سازی محصولات با اسیدهای آمینه آلی، افزایش ماندگاری، بهبود محتوای تغذیهای و افزایش طعم و بو استفاده میکنند.
صنایع نانوایی، گوشت و شیرینی سازی معمولاً از کلسیم کازئینات در محصولات غذایی نهایی استفاده میکنند.
فروش کازئینات کلسیم
کلسیم کازئینات بسیار خالص است و محتوای پروتئین آن 92٪ است.
در هر وعده کمتر از 1 گرم چربی دارد و در واقع فاقد کربوهیدرات است.
کلسیم کازئینات هضم کندی دارد که امکان تحویل مداوم اسیدهای آمینه به عضلات را تا 12 ساعت فراهم میکند.
این امر برای ریکاوری و رشد عضلات ضروری است زیرا از تحلیل رفتن عضلات جلوگیری میکند.
پروتئینی با رهش آهسته مانند کلسیم کازئینات برای سیر نگه داشتن یک شب مناسب است.
این باعث می شود که در شب ایده آل باشد، برای کسانی که متابولیسم سریع دارند.
یا وقتی وعده های غذایی منظم امکان پذیر نیست چون کلسیم کازئینات یک منبع ثابت از اسیدهای آمینه را فراهم میکند.
ذخیره سازی:
محصول باید در یک مکان خشک و خنک، در دمای زیر 25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی زیر 65 درصد ذخیره شود.
این محصول دارای 2 سال ماندگاری در بسته بندی اصلی است.
فروش کازئینات کلسیم
برای خرید کازئینات کلسیم با ما تماس بگیرید.
برای خرید زایلین , خرید اریتریتول , خرید دکستروز خشک به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_سولفات_سدیم#فروش_کربنات_باریم#فروش_فسفات_سدیم#فروش_استئارات کلسیم#فروش_اینولین
#فروش_هیدروسولفیت_سدیم#فروش_کلر_هگزیدین#فروش_فسفریک_اسید#فروش_کازئینات_سدیم