فروش نمک راشل
فروش نمک راشل در بازرگانی ساینا ویژن :
پتاسیم سدیم تارتارات معمولاً نمک راشل یا نمک Seignette نامیده میشود.
در سال 1672 توسط پیر Seignette، متولد لا راشل (فرانسه) کشف شد.
این ترکیب نمک سدیم پتاسیم، تارتاریک اسید است.
این ماده به عنوان محصول جانبی تولید شراب بدست میآید.
تارتارات سدیم به طور کلی به عنوان یک ماده غذایی مستقیم انسان به عنوان بی خطر (GRAS) شناخته میشود.
این ماده به عنوان یک امولسیون کننده و عامل کنترل pH در محصولات غذایی عمل میکند.
نمک راشل، یک پودر کریستالی سفید یا کریستال بی رنگ تا آبی با طعم شور و خنک کننده است که با تصفیه مواد خام طبیعی تارتار به دست میآید.
پتاسیم سدیم تارتارات یک بلور فرو الکتریک است با اثر پیزوالکتریک بالا و ضریب اتصال الکترومکانیکی.
افزودنی مواد غذایی بنام نمک راشل
نمک راشل در لیست مواد افزودنی غذایی تحت کد E-337 موجود است.
با توجه به ماهیت یونی پتاسیم سدیم تارتارات، حلالیت بسیار بالای در آب دارد و بیش از 100 میلی گرم در لیتر است که کمتر از این مقدار، انتظار نمی رود.
این ترکیب به میزان قابل توجهی از طریق لایه شاخی پوست جذب میشود.
مطالعات حیوانی انجام شده بروی نمک راشل
همچنین پیش بینی میشود که جذب از طریق غشاهای بیولوژیکی مانند پرتوهای روده و آلوئولهای ریه محدود شود.
اگرچه همانطور که توسط مطالعات خوراکی نشان داده شده است.
حدود 17 – 20٪ اسید تارتاریک / تارتارات تجویز شده از راه خوراکی جذب میشود.
مقادیر جذب شده به سرعت توزیع میشود، تا حدی متابولیزه و بدون تغییر از طریق ادرار یا به صورت متابولیتهای اکسیده (CO2) دفع میشود.
مطالعات حیوانی و انسانی که روی حیوانات آزمایشگاهی و روی انسان انجام شده است …
نشان میدهد که اسید تارتاریک و تارتارات تجویز شده به صورت خوراکی در مقیاس وسیعی (80٪) توسط باکتریهای روده متابولیزه و دفع میشوند.
تقریباً 20٪ از طریق ادرار، هوای بازدم و مدفوع دفع و تا حدودی جذب میشود.
و بخشی از آن در بافتها، به ویژه توسط خون، کبد، کلیهها و استخوانها متابولیزه میشود.
پایداری در هوا:
نسبتاً پایدار.
در طی مدت زمان طولانی (حدود سال) ممکن است لکههای سفید کم رنگ آبی ایجاد شود.
برای نگهداری طولانی مدت، توصیه میشود از ظروف نگهدارنده با درب محکم و بسته استفاده کنید.
در محیطهای با رطوبت بالا، میتواند آب و مایع را جذب کند.
فروش نمک راشل و خواص آن
– در آب حل میشود و در الکل به مقدار کمی محلول است.
– در حدود 75 درجه سانتی گراد ذوب میشود.
– دارای وزن مخصوص 1.79 است.
– شکست مضاعف نشان میدهد.
خواص فیزیکی نمک روشل
نمک راشل (RS)، NaKC4H4O6 · 4H2O یک ترکیب بسیار قدیمی است.
و برای مدت طولانی تنها به عنوان یک ترکیب فروالکتریک شناخته شده بوده است.
RS طی 60 سال گذشته موضوع مطالعات بیشماری بوده است.
این ترکیب به دلیل خاصیت فروالکتریک قابل توجه بین دو نقطه کوری Tc1 = 255 K و Tc2 = 297 K شناخته شده است.
انتقال فاز مرتبه دوم در هر دو نقطه کوری اتفاق میافتد.
ساختار بلوری RS پیچیده است.
این ترکیب در فازهای پارا الکتریک دارای ساختار رومبوهدرال است و در فاز فروالکتریک دارای ساختار منوکلینیک است.
قطبش خود به خود در امتداد یک کریستال هدایت میشود.
چهار واحد فرمول (4 = Z ؛ 112 اتم) در سلول واحد نمک راشل در هر دو مرحله فروالکتریک و پارا الکتریک وجود دارد.
در مطالعه اخیر ساختار کامل نمک راشل در فاز پارالکتریک شرح داده شده است.
تهیه نمک راشل
ماده اولیه تارتار با حداقل محتوای اسید تارتاریک 68٪ است.
سپس با سود سوزآور داغ با pH =8 صابونی شده، با زغال فعال رنگ گرفته و قبل از فیلتر تصفیه شیمیایی میشود.
فیلتر تصفیه شده در دمای 100 درجه سانتیگراد تا دمای 42 درجه سانتیگراد تبخیر میشود.
و به دستگاه های دانه زنی منتقل میشود که در آن نمک Seignette با خنک شدن آهسته متبلور میشود.
نمک با سانتریفوژ، همراه با شستشوی گرانولها، از مشروبات الکلی مادر جدا شده و در کوره دوار خشک شده و قبل از بسته بندی الک میشود.
اندازه دانههای تجاری در بازه از 2000 میکرومتر تا <250 میکرومتر (پودر) است.
بلورهای بزرگتر نمک راشل تحت شرایط کاهش جاذبه و همرفت روی صفحه اسکایلب رشد کردهاند.
نمونه دستور تهیه
مقداری خامه از پودر تارتار را در آب داغ بهم بزنید و قسمتهای کمی جوش شیرین به آن اضافه کنید تا از بین برود. معادله واکنش:
KHC4H6O6 + NaHCO3 → KNaC4H6O6 + H2O + CO2
طبق این معادله، به ازای هر 190 گرم خامه تارتار، 84 گرم جوش شیرین مورد نیاز است.
پس از اتمام واکنش، اجازه دهید محلول خنک شود و کریستال متبلور نمک راشل را برداشت کنید.
محلول باقیمانده همچنین میتواند برای برداشت بیشتر تا حدی تبخیر شود، اما به طور کامل تبخیر نشود: آخرین محلول حاوی سهم بیشتری از ناخالصیها است.
پیزوالکتریکی
در سال 1824، سر دیوید بروستر اثرات پیزوالکتریک را با استفاده از نمکهای راشل نشان داد، که منجر به نامگذاری وی به اثر برق الکتریکی شد.
در سال 1919، نیکلسون با نمک راشل در حال ساخت اختراعات مرتبط با صدا مانند میکروفون و بلندگو در آزمایشگاه های بل بود.
فروش نمک راشل و موارد استفاده از آن
پتاسیم سدیم تارتارات تترا هیدرات در سنتز آلی برای تجزیه امولسیون در فرآیندهای آبی استفاده شده است.
این ماده را میتوان در ژله ها، پنیرها، گوشت سوسیس و هر نوع غذای حاوی چربی یا روغن استفاده کرد.
این ماده به عنوان یک امولسیون کننده و عامل کنترل pH در محصولات غذایی عمل میکند.
در آزمایشگاه، هنگام انجام واکنش کارل فیشر، که برای تعیین مقدار آب در مواد مختلف استفاده میشود، از آن استفاده میشود.
این ترکیب از ترکیبات محلول Fehling و معرف Biuret است و در تشخیص گروه عاملی آلدوز و کتوز و اندازه گیری غلظت پروتئین استفاده می شود.
کاربرد پتاسیم سدیم تارتارات
پتاسیم سدیم تارتارات تترا هیدرات یک جز در روش تولید ذرات آئروسل به اندازه میکرومتر است.
این ترکیب به عنوان رسوب دهنده در تبلور و تجزیه و تحلیل اولیه اشعه ایکس استریکتوسیدین سنتاز استفاده شده است.
از آنجایی که پتاسیم سدیم تارتارات یک افزودنی غذایی مجاز در اتحادیه اروپا (E-337) است.
به عنوان یک تثبیت کننده و یک ترشح کننده در محصولات پنیر، گوشت چرخ کرده و سوسیس مورد استفاده قرار میگیرد.
بدین ترتیب اطلاعات سم شناسی گستردهای در مورد ایمنی و سمیت آن وجود دارد.
FDA ایالات متحده پتاسیم سدیم تارتارات را به عنوان مادهای “به طور کلی به عنوان بیخطر ” (GRAS) ذکر کرده است.
تترا هیدرات پتاسیم تارتارات سدیم در تهیه معرف Lowry برای تعیین غلظت پروتئین میکروزومی در میکروزومهای کبدی موش به روش Lowry استفاده شده است.
ممکن است به عنوان ماده سازندهای برای تهیه معرف DNS (3،5-دی نیتروسالسیلیک اسید) استفاده شود، که در تعیین قند کاهنده استفاده میشود.
به عنوان داروی ملین استفاده شده است. همچنین در فرآیند نقره زدن آینهها مورد استفاده قرار گرفته است.
این ترکیب در آبکاری، در الکترونیک و پیزوالکتریک و به عنوان تسریع کننده احتراق در کاغذ سیگار (مشابه اکسید کننده در مواد شیمیایی) استفاده میشود.
در سنتز آلی، از این ماده در مراحل آبی برای تجزیه امولسیونها استفاده میشود، به ویژه برای واکنشهایی که در آن از یک واکنش هیدرید بر پایه آلومینیوم استفاده شده است.
پتاسیم سدیم تارتارات
پتاسیم سدیم تارتارات نیز در صنایع غذایی دارای اهمیت است.
این ترکیب یک رسوب شایع در کریستالوگرافی پروتئین است و همچنین یک ماده موثر در معرف Biuret است که برای اندازه گیری غلظت پروتئین استفاده میشود.
این ماده یونهای کوپریک را در محلول با pH قلیایی حفظ میکند.
فروش نمک راشل و ایمنی های بعد از آَن :
این ترکیب بیشتر بیخطر است.
در گذشته از آن در پزشکی استفاده میکردند.
طبق مقررات بهداشت کانادا، این ترکیب معمولاً به عنوان امولسیون کننده در محصولات پخش پنیر استفاده میشود.
و غلظت آن بیش از 4 درصد نیست.
فروش نمک راشل
برای خرید نمک راشل با ما تماس بگیرید.
برای خرید هیدرویدیک اسید, خرید دی بوتیل فتالات , خرید تری کلرواستیک به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_دی_بوتیل_فتالات#فروش_تری_کلرو _استیک _اسید#فروش_کلسیم_تیوگلیکولات#فروش_ هگزا_متا_فسفات_سدیم#فروش_ستیل_الکل#فروش_پروپیلن