فروش لاکتات پتاسیم
خرید لاکتات پتاسیم , فروش لاکتات پتاسیم در بازرگانی ساینا ویژن :
طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده، لاکتات پتاسیم یک ماده جامد بدون بو سفید است.
لاکتات پتاسیم ترکیبی با فرمول KC3H5O3 یا H3C-CHOH-COOK است.
نمک پتاسیم اسید لاکتیک است.
این ماده با خنثی سازی اسید لاکتیک که از منبع قند تخمیر میشود، تولید میشود.
دارای شماره E “E326” است.
لاکتات پتاسیم یک محصول مایع است.
که معمولاً 60٪ جامد است اما در حداکثر 78٪ جامد موجود است.
این محصول به جای یون سدیم موجود در لاکتات سدیم، یون پتاسیم دارد.
نشان داده شده است که رشد میکروبی را کاهش میدهد و رشد برخی از پاتوژنهای اصلی گوشت با قابلیتهای مشابه لاکتات سدیم را محدود میکند.
این محصول میتواند به عنوان یک ماده غیر گوشتی، با عملکرد مشابه، به عنوان جایگزین لاکتات سدیم استفاده شود، اما طعم شور را ندارد.
باز هم، استفاده اصلی از این مواد برای استفاده در گوشت آماده مصرف گوشت قرمز و مرغ به عنوان مادهای برای عملکرد به عنوان یک مهار کننده پاتوژن، به ویژه برای استفاده در کنترل میکروبی لیستریا مونوسیتوژنز بود.
خرید لاکتات پتاسیم و مشخصات این محصول:
لاکتیک اسید
لاکتیک اسید به عنوان یک ماده غیر سنتزی تأیید شده برای استفاده در محصولات دارای برچسب “ارگانیک” یا “ساخته شده با مواد آلی (مواد مشخص شده از گروه (های غذایی)) ذکر شده است.”
هیچ محدودیت خاصی در مورد چگونگی استفاده از اسید لاکتیک در مقررات آلی وجود ندارد.
اسید لاکتیک همچنین میتواند از طریق هیدرولیز لاکتونیتریل به صورت مصنوعی تولید شود.
فروش لاکتات پتاسیم و نحوه ساخت آن
اسید لاکتیک از تخمیر منابع غذایی طبیعی مانند دکستروز (از ذرت) و ساکارز (از نیشکر یا چغندرقند) یا نشاسته تولید میشود.
این بستر توسط میکروارگانیسمهای دارای گرید غذایی تخمیر شده و اسید لاکتیک ایجاد میکند.
هیدروکسید سدیم با الکترولیز محلول غلیظ کلرید سدیم (نمک خوراکی) تولید میشود.
هیدروکسید پتاسیم (KOH) یک ترکیب غیر آلی مصنوعی است.
که توسط فرایند الکترولیز فقط با استفاده از کلرید پتاسیم (دارای گرید غذایی) و آب تأیید تولید میشود.
لاکتات سدیم و / یا پتاسیم به طور کلی از اسید لاکتیک طبیعی (تخمیر شده) تولید میشود.
که سپس به ترتیب با هیدروکسید سدیم یا هیدروکسید پتاسیم واکنش نشان میدهد.
لاکتات ها به طور طبیعی در بدن انسان تولید میشوند.
فروش لاکتات پتاسیم و مشخصات این محصول:
این محصول یک مایع بیرنگ است .
که از اسید لاکتیک حاصل میشود (بنابراین اسید لاکتیک از لبنیات گرفته نمیشود.
هیچ ماده آلرژی زا وجود ندارد)، یک اسید بیولوژیکی معمولاً مورد استفاده که به طور طبیعی در بافت حیوانات وجود دارد.
این محصول نمک پتاسیم L (+) – اسید لاکتیک است که با خنثی سازی اسید با منشا طبیعی با منبع پتاسیم با خلوص بالا به دست میآید.
به طور طبیعی توسط موجودات زنده به عنوان محصول جانبی گلیکولیز تولید میشود.
این محصول یک ماده نگهدارنده ایمن با ظرفیت نگهداری آب بالا و خاصیت بافر برای مواد غذایی و استفادههای شخصی است.
به عنوان جایگزین لاکتات سدیم، نگرانی های سازمانهای بهداشتی و مصرف کنندگان در مورد کاهش مصرف سدیم را برطرف میکند.
مقایسه خواص لاکتات سدیم و لاکتات پتاسیم
خواص لاکتات سدیم در جدول زیر آمده است:
112.06 g/mol | وزن مولکولی |
· مایع بی رنگ (گرید معرف) · یا کمی مایل به زرد (گرید خوراکی) | خواص فیزیکی |
طعم نمک نرم | مزه |
1.33 g/cm3 | چگالی |
1.422-1.425 n20/D | انکسار |
قابل اختلاط است | حلالیت در آب (گرم / 100 گرم H2O) |
خواص این محصول در جدول فوق به شرح زیر بیان شده است:
این محصول یک محلول آبی بی رنگ تا مایل به زرد و تقریباً بدون بو و با طعم نمکی ملایم است.
این محلول در شرایط طبیعی نگهداری پایدار است.
این محصول برای انسان و محیط زیست سمی نیست و به راحتی قابل تجزیه زیست است.
128.17 g/mol | وزن مولکولی |
· مایع شفاف و بی رنگ | خواص فیزیکی |
بی بو یا با اندکی بوی مشخص | بو |
چسبناک | حلالیت در آب (گرم / 100 گرم H2O) |
فروش لاکتات پتاسیم و خواص آن
- مایع
- بی رنگ تا زرد
- تقریباً بدون بو است
- طعم نمکی ملایم
- باکتریواستاتیک
- بافر کردن
- ظرفیت بالای نگهداری آب
- فاقد سدیم
- منبع پتاسیم
- از نظر شیمیایی، جسمی و میکروبیولوژیکی پایدار است
- غیر سمی
- به راحتی قابل تجزیه است
فروش لاکتات پتاسیم و نحوه استفاده از آن
لاکتات پتاسیم یک محلول غلیظ 60٪ است که مستقیماً به دستگاه برش یا آب نمک اضافه میشود. محلول در آب است و کار با آن آسان است.
در چه محصولی میتوان از آن استفاده کنیم؟
لاکتات پتاسیم یک گزینه موثر برای موارد زیر است:
الف) فرآوردههای پخته شده / بدون فراوری، از جمله بوقلمون / سینه مرغ، گوشت گاو رست شده، براتورست و محصولات مارین شده پخته.
ب) محصولات پخته شده / فراوری شده، به عنوان مثال ژامبون، وینر، گوشت گاو، سوسیس دودی. در حال حاضر نمیتوان از لاکتات با گوشت یا مرغ تازه یا نپخته استفاده کرد.
چه مقدار در محصول نهایی خود استفاده میکنم؟
سطح استفاده معمول در محصولات مصرفی 3٪ از محصول نهایی.
یعنی 3 پوند در 100 پوند امولسیون تمام شده یا برای 100 کیلوگرم آب نمک در پمپ 40٪، 11.0 کیلوگرم لاکتات پتاسیم اضافه میشود.
فروش لاکتات پتاسیم و عملکرد آن
این محصول میتواند به طور چشمگیری باعث افزایش ماندگاری در طیف وسیعی از محصولات گوشت و مرغ شود.
همچنین محافظت محدود حتی در صورت سوء استفاده یا نگهداری از محصول در دمای اتاق.
این محصول از رشد میکروبی و تغییرات اکسیداتیو جلوگیری میکند.
استفاده از لاکتات پتاسیم کنترل بسیاری از عوامل بیماری زا را که در محصولات غذایی در یخچال وجود دارد، کنترل میکند.
این خواص ضد میکروبی در برابر کلستریدیوم بوتولینوم، استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز از خود نشان میدهد.
این محصول به دلیل انعطاف پذیری بالای خود، تأثیر مثبتی بر روی ظرفیت نگهداری آب محصولات دارد که ممکن است منجر به پاکسازی کمتر، عملکرد پخت بالاتر و بافت بهتر برای محصول پخته شود.
چرا لاکتات پتاسیم؟
این محصول یک جایگزین عالی به عنوان جایگزین نمک برای کاربردهای کم سدیم است زیرا عملکردی مشابه نمک، خاصیت اتصال قوی آب و کنترل باکتری دارد.
همچنین هیچ عطر و طعم به طور معمول با محصولات پتاسیم مرتبط نیست.
فروش لاکتات پتاسیم و کاربرد این محصول
از این محصول در اولین کپسولهای آتش نشانی تندرا استفاده میشود.
پیش بینی میشود وجود این محصول در کپسولهای آتش نشانی بیش از 60٪ باشد.
همچنین دارای فعالیت ضد میکروبی قوی است که به حفظ محصولات غذایی کمک میکند.
فروش لاکتات پتاسیم و استفاده از آن در مواد غذایی
این محصول به عنوان ماده طعم دهنده و تقویت کننده به غذاها اضافه میشود.
FDA اظهار میکند که این ماده همچنین یک ماده مرطوب کننده است.
به این معنی که به غذاها کمک میکند آب را حفظ کنند و مدت بیشتری آنها را مرطوب نگه دارد.
این محصول همچنین به حفظ سطح اسید در غذا کمک میکند.
در تهیه ترشیجات به طور گستردهای مورد استفاده قرار میگیرد.
زیرا به عنوان ماده نگهدارنده در هر نوع محصول غذایی عمل میکند.
این محصول یک تقویت کننده عطر و طعم است که نمک پتاسیم اسید لاکتیک است.
این ماده جامد رطوبت دار، سفید و بدون بو است .
و با خنثی سازی اسید لاکتیک با هیدروکسید پتاسیم به صورت تجاری تهیه میشود.
این ماده به عنوان یک ماده طعم دهنده و تقویت کننده در برخی از محصولات گوشت و مرغ، یک ماده مرطوب کننده و یک ماده کنترل کننده PH استفاده میشود.
1-نوشیدنیهای الکلی
2-نوشابه های گازدار
3-نوشیدنی های فوری، شربت ها
4-نوشیدنی های آبدار
5-چای و قهوه RTD
عملکرد:
- ماسک کردن مزه شیرین کنندههای با شدت بالا
- pH را تنظیم میکند
6-نوشیدنی های ورزشی و انرژی
7-آبها
عملکرد:
- به عنوان الکترولیت در نوشیدنیهای ورزشی عمل میکند.
- دارای قدرت ماسک کردن مزه شیرین کنندههای با شدت بالا است.
- pH را تنظیم میکند.
فروش لاکتات پتاسیم و موارد کاربرد غیر غذایی
این محصول علاوه بر استفاده به عنوان نگهدارنده مواد غذایی و تقویت کننده طعم، در کاربردهای غیر مرتبط با مواد غذایی نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین به عنوان یک درمان با حفظ چرم برای جلوگیری از اثرات اسیدهایی که میتوانند در آلودگی هوا و مواد شیمیایی تولید چرم وجود داشته باشد، عمل میکند.
خرید لاکتات پتاسیم در صنایع غذایی
از این محصول به عنوان ماده نگهدارنده در صنایع غذایی و آشامیدنی بسیار استفاده میشود.
این ماده به محدود کردن رشد انواع مختلف عوامل بیماری زا در محصولات غذایی کمک میکند زیرا این محصول توانایی کاهش PH محصول غذایی را دارد.
این محصول همچنین به محصولات غذایی رطوبت میدهد که به افزایش کیفیت غذا کمک میکند.
این ماده همچنین به عنوان جایگزین نمک در محصولات غذایی کم سدیم عمل میکند، زیرا این محصول دارای نمک است.
ویژگیهای دیگری از یدید پتاسیم مانند مواد غذایی ساز مواد غذایی، آنتی اکسیدانها و تقویت کننده طعم وجود دارد.
خرید لاکتات پتاسیم و استفاده از آن در محصولات مراقبت شخصی
این محصول دارای خاصیت مرطوب کنندگی و ظرفیت بافری بالایی است که به کاربرد آن در صنعت لوازم آرایشی و بهداشت شخصی کمک میکند.
محصولات مختلف مراقبت شخصی که از این محصول تشکیل شده است.
محصولات مراقبت از مو، مراقبت از دهان، مراقبت از پوست، صابونها و سایر محصولات حمام است.
از این محصول به دلیل افزایش ماندگاری محصولات، در صنعت طیور و گوشت به طور گسترده ای استفاده می شود.
علت رشد بازار لاکتات پتاسیم
فاکتورهای خاصی وجود دارد که باعث رشد بازار لاکتات پتاسیم میشود.
از جمله افزایش تقاضا برای محصولات غذایی و آشامیدنی بسته بندی شده که دارای ماندگاری بالایی است.
آگاهی مصرف کننده در مورد محصولات زیبایی و مراقبتهای بهداشتی افزایش یافته است.
که باعث افزایش استفاده از این محصول در بسیاری از محصولات شده است.
انتظار میرود این عوامل رشد بازار این محصول را بالا ببرند.
فروش لاکتات پتاسیم
برای خرید لاکتات پتاسیم با ما تماس بگیرید.
برای خرید ناتامایسین , خرید آدیپیک اسید , خرید اسید فولیک , خرید سدیم گلوتامات , خرید آویسل, خرید ایزوله سویا به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_هیدروکینون#فروش_لینگو_سولفونات_سدیم#فروش_تیلوز#فروش_بنزالکونیوم_کلراید#فروش_پودر_وانیل
#فروش_پودر_تخم_مرغ#فروش_ویتامین_d#فروش_متانول#فروش_متیل_اتیل_کتون#فروش_لیدوکائین
#فروش_سدیم_لوریل_سولفات