بروز رسانی شده در تاریخ : اردیبهشت ۱۶ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۷:۳۹ ق.ظ
فروش فیبر سویا
فروش فیبر سویا,خرید فیبر سویا
فروش فیبر سویا یا فیبر پروتئین سویا (SPF) تنها فیبر پروتئینی است که از کیک سویا ساخته می شود.
خصوصیات بدنی آنها همانند فیبر مصنوعی می باشد.
فیبرسویا و نحوه ساخت آن:
هنگام ایجاد اختلاط با سایر الیاف ، باعث ایجاد تغییر فوق العاده در خواصی مانند صافی ، درخشش ، راحتی ، جذب ، استحکام و انقباض می شود.
به طورمثال هنگامی که الیاف سویا با ترمه مخلوط می شوند ، با افزایش خواص مراقبت آسان ، کیفیت کاملی به دست می آورند.
به عنوان یک الیاف پروتئین پشم و سویا ، باعث کاهش انقباض و سهولت مراقبت می شود.
وبه عنوان ترکیبی از ابریشم ، با جلوگیری از چسبیدن پارچه در هنگام رطوبت ، خاصیت ابریشم را بهبود می بخشد.
فروش فیبرسویا و فواید آن برای پوست
با وجود این عامل ، SPF تنها فیبر پروتئین گیاهان تجدید پذیر است.
16 اسید آمینه آن برای پوست افراد بسیارمفید و مغذی است.
این فیبر اساساً از سویا حاصل می شود.
گیاه سویا دارای مواد مغذی بسیار غنی است.
این محصول نوعی فیبر فعال است که مزایای بسیاری از الیاف طبیعی و یک ترکیب سنتز را نشان می دهد.
فروش فیبر سویا و سنتز:
SRF یک فیبر نساجی پیشرفته است که پس از روغن گیری از کیک سویا ساخته می شود و به دنبال آن روش جدید مهندسی زیستی است.
در مرحله اول ، پروتئین از کیک سویا و تصفیه شده جدا می شود.
سپس ، از ماده کمکی و آنزیم بیولوژیکی استفاده کنید که در ساختار پروتئین کروی تغییراتی ایجاد می کند. پس از آن ، مایع نخ ریسی پروتئین با افزودن پلیمرهای بالا به مایع تبدیل میشود.
سوم ، بعد از پخت مایعات ، فیبر 0.6-3 dtex توسط نخ ریسی مرطوب تولید می شود که با استحکام زدایی بیشتر تثبیت می شود و در آخر پس از پخت و گرم کردن در قالب های کوتاه ریخته میشود.
فیبر پروتئین سویا
سویا از بهترین منابع پروتئین گیاهی است.
میزان پروتئین سویا 36-56٪ از وزن خشک است
یک فنجان (172 گرم) سویا جوشانده حدود 29 گرم پروتئین دارد
ارزش غذایی پروتئین سویا خوب است ، اگرچه کیفیت آن به اندازه پروتئین حیوانی نیست
انواع اصلی پروتئین موجود در سویا گلیسینین و کولگسیلین است که تقریباً 80٪ از کل پروتئین را تشکیل می دهند.
این پروتئین ها ممکن است در بعضی از افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کنند.
چربی
دانه های سویا به عنوان دانه های روغنی طبقه بندی می شوند و از آن برای تهیه روغن سویا استفاده می شود.
محتوای چربی تقریباً 18٪ از وزن خشک است.
عمدتا اسیدهای چرب اشباع نشده با مقادیر کمی چربی اشباع شده می باشند
نوع غالب چربی موجود در سویا اسید لینولئیک است که تقریباً 50٪ از کل چربی را تشکیل می دهد.
کربوهیدرات
کمبود کربوهیدرات ، سویا کامل از نظر شاخص قند خون (GI) بسیار پایین است ، این یک سنجش از تأثیر غذاها بر میزان قند خون بعد از غذا می باشد.
برای خرید فیبر سویا با ما تماس بگیرید .
برای خرید روغن شی باتر و روغن ماکادمیا و روغن هسته انار,فروش پلی کواترنیوم 10 به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_روغن_آووکادو #فروش_روغن_جوجوبا #فروش_روغن_فندوق #فروش_هسته_انار #فروش_روغن_هسته_انگور #فروش_روغن_بادام تلخ
#فروش_روغن_سویا#فروش_روغن_درخت_چای#فروش_روغن_ماکادمیا#فروش_گزنتان_گام#فروش_جوش_شیرین#فروش_بی_کربنات_سدیم
#فروش_آسپارتام#فروش_روغن_آرگان#فروش_روغن_ارگان#فروش_گلیسیرین_مالزی#فروش_ایزومالت #فروش_استویا#فروش_سوکرالوز
#فروش_گزانتان_گام#فروش_سوکرالوز#فروش_بنزوات_سدیم#فروش_سوربات_پتاسیم#فروش_کربنات_پتاسیم#فروش_روغن_شی_باتر
#فروش_کلرید_کلسیم#فروش_لاکتوز#فروش_گلوکز#فروش_پودر_شیر_خشک#فروش_ایزوله_سویا