بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۱۲ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۹:۲۹ ق.ظ
فروش سوکرالوز
فروش سوکرالوز و مصرف آن با مورد زیر اثرگذار است:
سوکرالوز در بسته بندی های 10 کیلوگرمی با برند ویتا سوئیت آماده تحویل میباشد.
برای خرید با بازرگانی ساینا ویژن واردکننده انواع مواد اولیه تماس بگیرید.
پخت
سلامت روده
اثرات بر وزن
ایمنی
مقادیر زیاد قند اضافه شده می تواند اثرات مضر بر متابولیسم و سلامت کلی شما بگذارد.
به همین دلیل ، بسیاری از افراد به سمت شیرین کننده های مصنوعی مانند سوکرالوز
روی می آورند.
خرید سوکرالوز و اثرات شیرین کننده
با این حال ، در حالی که مقامات ادعا می کنند که مصرف سوکرالوز از بی خطر است ، برخی از مطالعات آن را به مشکلات بهداشتی مرتبط کرده اند.
این مقاله نگاهی عینی به سوکرالوز و اثرات سلامتی – خوب و بد – دارد.
سوکرالوز (اسپلندا) چیست؟
سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی با کالری صفر است و اسپلندا رایج ترین محصول مبتنی بر سوکرالوز است.
سوکرالوز از قند در یک فرایند شیمیایی چند مرحله ای ساخته می شود که در آن 3 گروه هیدروژن-اکسیژن با اتم های کلر جایگزین می شوند.
در سال 1976 کشف شد که دانشمند کالج انگلیسی دستورالعمل های نادرست در مورد آزمایش یک ماده را اشتباه گرفت. در عوض ، او آن را چشیدن و فهمید که خیلی شیرین است.
محصولات اسپلندا سپس توسط شرکت های Tate & Lyle و Johnson & Johnson بطور مشترک تولید شدند. این ماده در سال 1999 در ایالات متحده معرفی شد و یکی از محبوب ترین شیرین کننده های کشور است.
سوکرالوز معمولاً به عنوان یک جایگزین قند هم در پخت و پز استفاده می شود.
همچنین به هزاران محصول غذایی در سراسر جهان اضافه شده است.
سوکرالوز بدون کالری است ، اما اسپلندا حاوی دکستروز کربوهیدرات (گلوکز) و مالتودکسترین نیز است ، که میزان کالری را تا 3.36 کالری در هر گرم را به ارمغان می آورد.
با این حال ، کل کالری و کربوهیدرات اسپلندا در رژیم غذایی شما ناچیز است ، زیرا شما هر بار فقط به مقادیر ریز نیاز دارید.
سوکرالوز 400-700 برابر شیرین تر از قند است و مانند بسیاری از شیرین کننده های محبوب دیگر ریشه ی تلخی ندارد
اثرات قند خون و انسولین
گفته می شود این محصول بر قند خون و انسولین ما تأثیر کمی دارد.
با این حال ، میزان تاثیرگذاری عنوان یک فرد و اینکه آیا از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کنید ، به بدن شما بستگی دارد.
یک مطالعه کوچک روی 17 بیمار چاق که به طور مرتب شیرین کننده های مصنوعی مصرف نمی کردند .
گزارش داد شد که میزان سوکرالوز 14 درصد قند خون را بالا می برد و انسولین را 20 نیز درصد افزایش می دهد
چندین مطالعه دیگر در افراد سالم و با وزن طبیعی هیچ تاثیری بر قند خون و انسولین خون مشاهده نشد.
با این حال ، این مطالعات شامل افرادی شد که مرتباً سوکرالوز مصرف می کردند
پیشنهاد میکنیم که به مرتب سوکرالوز مصرف نکنید ، زیرا ممکن است تغییراتی در میزان قند خون و انسولین خون شما داشته باشید.
با این حال ، اگر به مصرف ساکارالوز عادت کرده اید ، احتمالاً هیچ تاثیری نخواهد داشت.
پخت با سوکرالوز ممکن است مضر باشد:
اسپلندا مقاوم در برابر گرما محسوب می شود و برای پخت و پز مناسب است.
با این حال ، مطالعات اخیر این موضوع را به چالش کشیده است.
به نظر می رسد که در دماهای بالا ، شروع به تجزیه و تعامل با سایر ترکیبات می کند
یک مطالعه نشان داد که گرم کردن ساکارالوز با گلیسرول ، ستون فقرات مولکولهای چربی ، مواد مضر به نام کلروپروپانول ها تولید می کند.
که این مواد ممکن است خطر سرطان را افزایش دهند
تحقیقات بیشتری مورد نیاز است .
اما بهتر است در این میان به جای پخت در دمای بالاتر از 350 درجه یا 120 درجه سانتیگراد از شیرین کننده های دیگر استفاده کنید.
برای خرید سوکرالوز با ساینا ویژن تماس بگیرید.
برای خرید آسپارتام و خرید آس سولفام , خرید آلومینیوم کلروهیدرات, خرید ادتا 4 سدیم به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_روغن _ماکادمیا #فروش_روغن آووکادو #فروش_روغن_بادام _تلخ #فروش _روغن_جوجوبا#فروش_روغن_آرگان#فروش_روغن _هسته_انگور
#خرید_روغن _سویا#فروش_روغن_فندوق#فروش_جوش_شیرین#فروش_روغن_هسته_انار#فروش_بی_کربنات_سدیم#فروش_آس_سولفام#فروش_سوکرالوز