بروز رسانی شده در تاریخ : آبان ۱۹ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۷:۲۸ ق.ظ
فروش سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید
فروش سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید در بازرگانی ساینا ویژن:
پیرولیدون کربوکسیلیک اسید PCA در محصولات آرایشی جهانی شناخته شده است.
تا حدی که حتی در فرمولها تقریباً مورد توجه قرار نمیگیرد.
PCA همیشه یکی از بهترین گزینهها برای مرطوبسازی پوست بوده است.
به عنوان وجود مرطوب کننده فیزیولوژیکی مرجع و به دلیل وجود آن در NMF (عامل مرطوب کننده طبیعی)، در تمام کتابهای آرایشی بهداشتی ذکر شده است.
اغلب به عنوان نمک سدیم یا پتاسیم است که به آن خواص رطوبت رسانی میدهد در حالی که بر جریان آب درون و خارج سلولی تأثیر میگذارد.
به PCA همیشه عملکرد “انتقال دهنده فیزیولوژیک” نسبت داده میشود.
سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید
پیرولیدون کربوکسیلیک اسید (PCA) یکی از اجزای طبیعی پوست انسان است و نقش مهمی در حفظ سطح رطوبت پوست دارد.
این رطوبت را از هوا جذب می کند و به احساس صاف مو و پوست کمک میکند.
این ماده همچنین میتواند از گیاهان، میوهها، علفها و سبزیجات گرفته شود.
بنابراین وقتی به محصولات مراقبت از پوست اضافه شود، حتی در غلظتهای نسبتاً زیاد نیز تحریک کننده نیست.
در برابر نور خورشید پایدار است و به سرعت زیست تخریب پذیر میباشد.
ال-پیرولیدون کربوکسیلیک اسید
نام عمومی: پیدولیک اسید
مترادف:
2-پیرولیدون-5-کربوکسیلیک اسید (شیمی) 5-اکسوپرولین (بیوشیمی) یا پیروگلوتامیک اسید (شاخص مرک) BCP (لوازم آرایشی)
وزن مولکولی: 129
از نظر شیمیایی، پیرولیدون کربوکسیلیک اسید، لاکتام اسید گلوتامیک است.
چرا “L-PCA”؟
این نکته باید در اینجا روشن شود. این واقعاً از اهمیت بالایی برخوردار است.
زیرا ساختار سه بعدی پروتئینها، مسئول فعالیتهای مختلف بیولوژیکی آنها، مستلزم این است که تمام آمینواسیدهای سازنده به یک سری استریوشیمیایی تعلق داشته باشند.
تمام اسیدهای آمینه با کربن نامتقارن دارای پیکربندی L هستند.
برای ادغام در زنجیره های واکنش بیولوژیکی و تهیه مشتقات فعال در بدن، بنابراین PCA باید به شکل L باشد.
فروش سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید و تاریخچه این محصول:
پیرولیدون کربوکسیلیک اسید (PCA) در سال 1882 توسط هایتینگرکشف شد.
وی مشاهده کرد که هنگام گرم شدن، اسید گلوتامیک یک مولکول آب را از دست میدهد تا محصول جدیدی به نام اسید پیروگلوتامیک بدست آورد.
ساختار دقیق این مولکول در سال 1892 تعیین شد.
با این حال، توسعه واقعی پیدولیک اسید فقط پس از جنگ جهانی دوم آغاز نشد. در دهه 1960، گروهی از دانشمندان پیشگامان این حوزه، مطالعاتی راجع به PCA و نمکهای آن انجام دادند.
از آن زمان، بسیاری از حق ثبت اختراعات و مقالات به این مولکول قابل توجه در سراسر جهان اختصاص یافته است.
و اکنون بیش از 10 هزار مقاله در مورد PCA و مشتقات آن منتشر شده است.
از نظر زیبایی، گرترود پاسچر بود که اولین بار در سال 1956 متوجه غلظت بالای PCA در لایه شاخی سطح پوست انسان شد.
از آن زمان، مطالعات زیادی در مورد وجود این متابولیت غیرمعمول در بدن انسان انجام شده است.
آنها وجود PCA، اسید یا نمک آزاد آن را در بیشتر بافتها و مایعات بیولوژیکی نشان دادند و فرضیه G. Pascher را تایید کردند که این مولکول عمدتا در لایه شاخی یافت میشود.
(97٪ PCA موجود در پوست در لایه شاخی قرار دارد)، جایی که در پایان تمایز اپیدرم تجمع مییابد.
PCA عملکرد کربوکسیلی دارد که به خصوص امکان تشکیل نمک از مواد معدنی را فراهم میکند.
وزن مولکولی کم باقی مانده PCA منجر به محتوای مواد معدنی بالاتری در مقایسه با سایر مشتقات معمول مانند گلوکوناتها یا اوروتاتها میشود.
در نتیجه میتوان مقدار کمتری از پیدولات را برای دریافت همان مصرف روزانه گلوکونات و اوروتات استفاده کرد.
PCA، یک مولکول فیزیولوژیکی
PCA یک مولکول فیزیولوژیکی است که در بسیاری از بافتها وجود دارد.
اگرچه 97٪ از کل PCA در اپیدرم یافت میشود، L-پیرولیدون کربوکسیلیک اسید در اندامهای مختلف مانند مغز، کبد و مایعات بیولوژیکی یافت میشود.
همچنین آنزیمهایی در کبد و کلیه وجود دارد که میتوانند PCA تولید کنند.
L-PCA یک واسطه بیوشیمیایی از ترکیبات فراوان در کلاژن است: پرولین و هیدروکسی پرولین.
پرولین یک اسید آمینه غیر ضروری است.
با ایجاد انحنای زنجیره پلی پپتیدی نقش مهمی در ساختار پروتئین دارد.
فروش سدیم پیرولیدون کربوکسیلیک اسید و خواص آن برای بدن
هیدروکسی پرولین مربوط به فرم اکسید شده پرولین است.
همچنین میتواند به عنوان یک اسید آمینه در نظر گرفته شود، اما بر خلاف پرولین، وارد سنتز پروتئین نمیشود.
این ماده عمدتا در پروتئینهای رشتهای بافتهای پیوندی، به ویژه الاستین و کلاژن یافت میشود.
این اطلاعات به ویژه هنگامی جالب است که بدانیم پرولین و هیدروکسی پرولین در مجموع حدود 21٪ از آمینو اسیدهای سازنده کلاژن را شامل میشوند، بقیه آنها عمدتا گلیسین (35٪) و آلانین (11٪) هستند.
فراوانی پرولین / هیدروکسی پرولین مسئول سفتی و پایداری کلاژن است.
کلاژن، فراوانترین پروتئین در بدن انسان، ستونهای درم و بلکه ساختار استخوان را تشکیل میدهد.
PCA همچنین پیش ماده اسید γ-آمینوبوتیریک (GABA) است، مولکولی که در تنظیم آدرنرژیک نقش دارد و باعث آرامش میشود.
عملکرد طبیعی GABA کاهش فعالیت عصبی سلولهای عصبی است که با مهار انتقال پیش سیناپسی، خود را به آن وصل میکند.
PCA، یک واسطه متابولیکی است
PCA همچنین میتواند به عنوان یک واسطه متابولیکی در نظر گرفته شود.
زیرا در دو چرخه مهم از نظر فیزیولوژیکی وجود دارد، چرخه کربس و چرخه γ-گلوتامیل.
– چرخه کربس که به آن چرخه سیتریک یا چرخه سه کربوکسیلیک نیز گفته میشود.
وظیفه تجزیه محصولات نهایی، اسیدهای چرب و بسیاری از اسیدهای آمینه را دارد و بیشتر انرژی مورد نیاز سلول را تأمین میکند.
چرخه کربس در میتوکندری در یوکاریو ها اتفاق میافتد. این شامل هشت واکنش آنزیمی است که میتواند به واکنشهای ساده تقسیم شود.
– L-PCA در مرحله 3 که اسید α-ketoglutaric تشکیل میشود در این چرخه نقش دارد.
در واقع، این آخرین مولکول همچنین میتواند از اسید گلوتامیک، خود از مولکول L-PCA حاصل شود.
PCA و پوست: مرطوب کننده مرجع
پوستی که لایه شاخی آن (SC) به خوبی آبرسانی شده است ظاهر مطبوعی دارد.
این آب است که به آن حس، انعطاف پذیری و صافی میبخشد.
تغییر 1٪ در محتوای آب آن میتواند خاصیت ارتجاعی و نفوذ پذیری آن را تغییر دهد. بنابراین آب نرم کننده لایه شاخی است.
اما این آب در جو اطراف صید میشود و یا توسط یک محصول آرایشی آورده میشود.
این ظرفیت SC به دلیل وجود ترکیبات رطوبت در سلولها است که خود محلول در آب هستند.
این مخلوط پیچیدهای از اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی، اوره و یونهای معدنی به نام عامل مرطوب کننده طبیعی (NMF) است.
مورد دوم یک مخزن واقعی آب در داخل پوست است.
آبرسانی مناسب پوست، متابولیسم خوبی را تضمین میکند، از این رو از اهمیت زیادی برخوردار است.
از بین این اجزا، L-PCA اصلیترین کاتابولیت فیلاگرین (نام مشتق شده از Filament Aggregation Protein) است.
پروتئینی در لایه دانهای اپیدرم که در آخرین مرحله کراتینه سازی، به مخلوطی از اسیدهای آمینه تجزیه میشود.
برخی از محصولات ما (برای اطلاعات بیشتر به لینک مربوطه مراجعه کنید)
فروش ناتامایسین , فروش ویتامین D , فروش پتاسیم استات
ترکیب NMF
محققان در سال 1989 تمایز سلولی یک کراتینوسیت را به عنوان دنبالهای از وقایع تعریف میکنند…
که از زمانی شروع میشود که سلول بنیادی لایه پایه سلول دختری را به دنیا آورد که ظرفیت تقسیم نامحدود خود را از دست داده است.
و هنگامی که این سلول رده بندی شود پایان مییابد.
در طی این فرایند است که L-PCA از یک پروتئین خاص، فیلاگرین تشکیل میشود.
در حال حاضر در مقادیر قابل توجهی در فیلاگرین (27%) و سپس در NMF (12%)، L-PCA یک عنصر مرطوب کننده انتخابی است.
فعال کننده فیزیکی تمایز اپیدرمی
با این حال، هنگامی که روند کراتینه سازی ناقص است، سطح L-PCA در SC کاهش مییابد.
یک پوست سالم حاوی 180 میلی مول در گرم L-PCA است.
کمتر این مقدار، پوست خشک و شکننده میشود.
علاوه بر این نتیجه ناخوشایند و ناراحت کننده، کاهش L-PCA همچنین ممکن است به عملکرد مانع اعمال شده توسط SC آسیب برساند.
در حقیقت، از نظر کمبود آب، این ساختار میتواند شکسته شود و دیگر به عنوان یک مرز موثر بین بدن ما و دنیای اطراف عمل نمیکند.