بروز رسانی شده در تاریخ : بهمن ۲۹ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۱۷ ق.ظ
فروش سدیم پروپیونات
فروش سدیم پروپیونات در بازرگانی ساینا ویژن:
این محصول در بسته بندی های 25 کیلوگرمی آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می باشد.
سدیم پروپیونات یک ماده افزودنی غذایی رایج است
که به صورت صنعتی تولید میشود اما در طبیعت نیز وجود دارد.
از آنجا که برای کپک زدن و برخی از گونههای باکتریها سمی است.
به ویژه یک ماده افزودنی موثر در محصولات پخته شده یا سایر محصولات حساس به فساد است.
این ماده در صورت یافتن در سطح پایین موجود در غذا، یک ترکیب ایمن است.
این محصول فرم نمکی اسید پروپیونیک است که یک اسید آلی است که در طی تخریب شیمیایی قند تولید میشود.
این ترکیبی است که در هنگام متابولیسم برخی اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه به طور طبیعی در بدن تولید میشود.
بر اساس مقاله 1996 در “مجله بین المللی تحقیقات ویتامین و تغذیه”، اسید پروپیونیک توسط مجموعهای از واکنشهای آنزیمی که به وجود ویتامین B-12 وابسته است، متابولیزه میشود.
پروپیونات سدیم همچنین برای مصارف مختلف صنعتی از نظر شیمیایی تولید میشود.
خرید سدیم پروپیونات و مقایسه سه پروپیونات در نانوایی
سه پروپیونات وجود دارد که به عنوان افزودنی غذایی تأیید می شوند.
پروپیونات کلسیم (E282) بیشترین استفاده را دارد.
سپس سدیم پروپیونات است، در حالی که پروپیونات پتاسیم (E283) معمول نیست.
این محصول یا سدیم پروپیونات، نمک سدیم پروپانوئیک اسید است-
که میتواند به عنوان ماده نگهدارنده در غذا با شماره افزودنی غذایی اروپا E281 استفاده شود.
استفاده معمول از این ماده به عنوان یک مهار کننده قالب در کالاهای پخته شده است .
زیرا آنها پس از فرآیند پخت به راحتی در هنگام خنک سازی، برش و بسته بندی به رطوبت هوا آلوده میشوند.
فروش سدیم پروپیونات و نحوه ساخت آن
این محصول را می توان با واکنش اسید پروپیونیک (E280) با هیدروکسید سدیم در پراکسید هیدروژن و آب تولید کرد.
اسید پروپیونیک
اسید پروپیونیک که به آن پروپانوئیک اسید نیز گفته میشود.
اسید کربوکسیلیک سه کربنی است که به صورت طبیعی وجود دارد.
و میتواند به عنوان ماده نگهدارنده در غذا با شماره افزودنی غذایی اروپا E280 استفاده شود.
این ماده برای جلوگیری از رشد کپک در محصولات پخته شده و پنیرها استفاده میشود.
منبع طبیعی
این ماده را میتوان به طور طبیعی در محصولات لبنی مانند کره و پنیر یافت.
در بدن ما، این ماده از تجزیه اسیدهای آمینه و اکسیداسیون اسیدهای چرب تولید میشود.
اسید پروپیونیک همچنین در عرق ظاهر میشود و بوی سرکه مانندی را در افراد خاص ایجاد میکند.
اسید پروپیونیک چگونه ساخته میشود؟
اسید پروپیونیک را میتوان با سنتز شیمیایی یا تخمیر باکتری تولید کرد.
در زیر پنج فرآیند اصلی تولید وجود دارد، جایی که سنتز اصلی جریان اصلی تقریباً تحت تأثیر فرآیندهای پتروشیمی قرار دارد.
1-سنتز از اتیلن (بر پایه نفت)، مونوکسیدکربن و بخار. در شکلزیر نشان داده شده است:
سنتز اسید پروپیونیک از اتیلن
2-اتیلن با مخلوط مونوکسیدکربن و هیدروژن واکنش مییابد تا پروپیونالدهید و اکسیداسیون بیشتر پروپیونیک اسید حاصل شود. در اینجا معادله واکنش است …
فرآیند تولید اسید پروپیونیک از پروپیونالدهید
3-واکنش اتانول با مونوکسیدکربن با استفاده از تری فلوئورید بور به عنوان کاتالیزور.
4-تخمیر میکروبی با پروپیونی باکتریوم، اما راهی وجود دارد که قبل از این روش بیوسنتز در مقیاس بزرگ استفاده شود و در تجارت استفاده شود.
5-یک محصول جانبی که در تجزیه حرارتی چوب حاصل میشود.
فروش سدیم پروپیونات و مقایسه سه پروپیونات در نانوایی
سه پروپیونات وجود دارد که به عنوان افزودنی غذایی تأیید میشوند.
پروپیونات کلسیم (E282) بیشترین استفاده را دارد.
در حالی که پروپیونات پتاسیم (E283) معمول نیست.
پروپیونات کلسیم
این ماده پرکاربردترین ماده نگهدارنده پروپیونات برای محصولات پخته شده با مخمر است.
همچنین باعث تقویت تغذیه کلسیم در محصولات پخته شده میشود.
اما این گزینه مناسبی برای محصولات پخته شده خمیرمایه شیمیایی نیست.
زیرا یونهای کلسیم با −HCO3 از عوامل فرایند شیمیایی – بیکربنات سدیم واکنش نشان میدهند.
فروش سدیم پروپیونات و پتاسیم پروپیونات
این محصول و پروپیونات پتاسیم برای محصولات پخته شده بدون مخمر (مانند کیک، تورتیلا و غیره) مناسب هستند.
پروپیونات پتاسیم این مزیت را دارد که سدیم به نان اضافه نمیکند و بنابراین برای محصولات کم سدیم مناسب است.
عوامل فرایند شیمیایی یا بیکینگ پودر مخلوطهایی هستند که در شرایط رطوبت یا در اثر حرارت دی اکسید کربن آزاد میکنند.
بیشتر آنها از یک اسید (مانند سدیم آلومینیم فسفات، اسید سدیم پیرو فسفات، مونوکلسیم فسفات) و بیکربنات سدیم (NaHCO3) ساخته شدهاند.
فروش سدیم پروپیونات و خواص این محصول
سایر اسامی | § پروپیونات سدیم § ناپروپیون § سدیم اتان کربوکسیلات § نمک سدیم پروپانوئیک اسید |
CAS شماره | 137-40-6 |
فرمول شیمیایی | C3H5NaO2, CH3CH2COONa |
جرم مولی | 96.060 g/mol |
انحلال پذیری
حلالیت در آب مهم است زیرا این خاصیت در استفاده و عملکرد آن به عنوان یک بازدارنده کپک تأثیر میگذارد.
در آب
در آب و با حلالیت 100 گرم در 100 میلی لیتر در دمای 15 درجه سانتیگراد، محلول آزاد است که انحلال پذیری آن بهتر از پروپیونات کلسیم است.
سدیم پروپیونات یک باز است و یون پروپیونات را پس از واکنش با H2O جدا میکند.
و سپس اسید پروپانوئیک تولید شده به عنوان یون پروپیونات با H2O (یا دقیقاً یون هیدروژن در H2O) ترکیب میشود.
در حلال آلی
محلول در اتانول با محلول 4.4 گرم در 100 میلی لیتر.
دامنه PH
مقدار PH نقش مهم دیگری است زیرا مواد نگهدارنده برای فعالیت ضد میکروبی خود به یک محدوده pH مناسب نیاز دارند.
محدوده pH مطلوب پروپیوناتها برای جلوگیری از رشد کپک از 2.5 تا 5.5 است.
همانطور که در بالا ذکر شد، پروپیونات ها پس از تجزیه و ترکیب با H2O اسید پروپیونیک تولید میکنند.
اسید پروپیونیک میتواند به دیواره سلولی میکروبها نفوذ کرده و pH داخل سلولی آن را کاهش دهد.
که منجر به جلوگیری از رشد کپک ها میشود. اینجوری کار میکند.
فروش سدیم پروپیونات و کاربرد این محصول
این محصول در درجه اول در محصولات پخته شده برای افزایش ماندگاری استفاده میشود.
و همچنین میتواند در غذاهای زیر برای جلوگیری از رشد کپک و سایر میکروبها مورد استفاده قرار گیرد:
- نوشیدنیهای غیر الکلی
- پنیرها
- شیرینی و سرما
- ژلاتین، پودینگ و مواد پر کننده
- مربا و ژله
- محصولات گوشتی
- آب نبات نرم
استفاده معمول از پروپیونات سدیم در نان است و مقدار توصیه شده 0.2-0.5 از وزن آرد برای دستورالعملهای استاندارد نانوایی است.
فروش سدیم پروپیونات و نحوه استفاده از آن
این محصول سنتز شده شیمیایی معمولاً به عنوان ماده نگهدارنده در صنایع غذایی استفاده میشود.
از رشد کپک و برخی از باکتریها جلوگیری کرده و در نتیجه ماندگاری کالاهای پخته شده را طولانی میکند.
طبق آیین نامه قوانین فدرال، پروپیونات سدیم در صورت استفاده به عنوان افزودنی غذایی به طور کلی به عنوان بیخطر شناخته میشود.
همچنین برای جلوگیری از رشد کپک در محصولات پنیر بسته بندی شده و فرآوری شده استفاده میشود.
علاوه بر این، از آمونیوم پروپیونات به عنوان افزودنی در خوراک دام استفاده میشود تا از رشد بیش از حد باکتریهای ناخواسته در معده دام جلوگیری کند.
فروش سدیم پروپیونات و نحوه عملکرد آن
تحقیقات گزارش شده در سال 1967 در “مجله باکتری شناسی” برای اولین بار تغییر در متابولیسم آسپرژیلوس گلوکوس را نشان میدهد که از رشد آن جلوگیری میکند.
این گونه کپکی است که روی غلات و کالاهای پخته شده رشد میکند.
بر اساس مقاله منتشر شده در شماره اکتبر 2007 “مجله حفاظت از غذا”، این محصول همچنین میتواند رشد باکتری لیستریا، یک ماده آلوده کننده رایج در پنیرهای بسته بندی شده و گوشتهای ناهار را کاهش داده یا از آن جلوگیری کند.
استفاده از این محصول به عنوان یک افزودنی غذایی ایده آل است زیرا غلظت موثر آن به اندازه کافی کم است که نمیتوانید آن را در محصولات بچشید.
خرید سدیم پروپیونات و خطرات استفاده از آن
طبق اطلاعات ایمنی مواد برای سدیم پروپریونات، همانطور که در منابع علمی گزارش شده است، این ماده شیمیایی خالص در صورت استفاده میتواند پوست را تحریک کند.
با این حال، از آنجا که عموم مردم در شکل خالص آن با سدیم پروپیونات تماس نمیگیرند، احتمالاً خطری ایجاد نمیکند.
اگر آن را با امکان مصرف محصولاتی که آلودگی کپک یا باکتری دارند مقایسه کنید، خطرات ناشی از مصرف سدیم پروپیونات اندک است.
اگر نگران مصرف این محصول هستید، نان تازه بخرید یا نان خود را بپزید.
آیا مصرف پروپیونات سدیم بیخطر است؟
بله، توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) و سازمان ایمنی غذایی اروپا (EFSA) و همچنین کمیته مشترک مواد افزودنی غذایی FAO / WHO (JECFA) به عنوان یک ماده ایمن تأیید شده است.
FDA
این محصول وقتی به عنوان ماده ضد میکروبی و طعم دهنده در غذا استفاده میشود .
بدون محدودیت غیر از روش تولید خوب فعلی، به طور کلی به عنوان بیخطر (GRAS) شناخته میشود.
EFSA
پروپیونات سدیم (E281) در آیین نامه کمیسیون (اتحادیه اروپا) شماره 231/2012 بعنوان یک ماده افزودنی مجاز غذایی ذکر شده است و در گروه “مواد افزودنی غیر از رنگ و شیرین کننده” طبقه بندی میشود.
ارزیابی مجدد ایمنی در سال های 2014 و 2016
ایمنی آن در سال 2014 مجدداً ارزیابی شده است.
و همچنین هنگام استفاده از پروپیونات سدیم در آماده سازی گوشت، گوشت فرآوری شده و مواد غذایی با حداکثر سطح 5000 میلی گرم بر کیلوگرم هیچ گونه نگرانی در مورد ایمنی وجود ندارد.
خرید سدیم پروپیونات و عوارض جانبی احتمالی
مطالعات انجام شده بر روی انسان و موش از دانشگاه هاروارد در سال 2019 نشان داد که مصرف پروپیونات ممکن است خطر چاقی و دیابت را برای سلامتی افزایش دهد.
فروش سدیم پروپیونات
برای خرید سدیم پروپیونات با ما تماس بگیرید.
برای خرید گوارگام , خرید رنگ خوراکی , خرید روغن شی باتر , خرید ماینوکسیدیل , خرید بوتیل استات , خرید موم بیزواکس به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_هیدروکینون#فروش_لینگو_سولفونات_سدیم#فروش_تیلوز#فروش_بنزالکونیوم_کلراید#فروش_پودر_وانیل
#فروش_پودر_تخم_مرغ#فروش_ویتامین_d#فروش_متانول#فروش_متیل_اتیل_کتون#فروش_لیدوکائین
#فروش_سدیم_لوریل_سولفات