بروز رسانی شده در تاریخ : دی ۲۸ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۹:۳۷ ق.ظ
فروش روغن جایگزین کره کاکائو
فروش روغن جایگزین کره کاکائو در بازرگانی ساینا ویژن :
دانه کاکائو (CB) دانه چرب موجود در داخل غلاف کاکائو، میوه گیاه کاکائو Theobroma است.
این درخت کوچک و همیشه سبز متعلق به خانواده Malvaceae است.
این گیاه بومی مناطق گرمسیری عمیق آمریکای مرکزی و جنوبی است.
پس از برداشت میوه کاکائو، آنرا باز میکنند تا دانه در معرض هوا قرار گیرد، سپس برای چند روز تخمیر میشود تا تفاله و دانه جدا شود.
از پالپ در کارخانههای تقطیر سازی و از دانه برای تهیه پودر کاکائو یا شکلات و کره کاکائو استفاده میشود.
روش فرآوری میوه کاکائو در شکل زیر آورده شده است. کره کاکائو از طریق فشار دادن دانههای کاکائوی بالغ بدست میآید.
روغن جایگزین کره کاکائو در بازرگانی ساینا ویژن
CB محصول جانبی ارزشمندی از صنعت کاکائو است.
این یک مایع زرد کمرنگ با بوی مشخص و طعم شکلات است.
این یک ترکیب مهم و تنها چربی پایدار در شکلات است که به پراکندگی سایر مواد نیز کمک میکند.
در دمای زیر C○25 سانتی گراد شکننده است، در دست نرم میشود و با دمای حدود 34 درجه سانتیگراد در دهان ذوب میشود.
این ویژگیهای خاص شیمیایی و فیزیکی باعث میشود که ماده مهمی در صنعت شیرینی سازی باشد.
لمس آن چرب نیست.
مشخصات کره کاکائو
کره کاکائو حاوی مقدار زیادی چربی اشباع، نشاسته و اسید پالمیتیک است و حاوی مقادیر کمی کافئین و تئوبرومین است.
همچنین حاوی آنتیاکسیدانهای محلول در چربی مانند ویتامین E به شکل β-توکوفرول،
α-توکوفرول و γ-توکوفرول است که با افزایش خواص درمانی در ذخیره آن کمک میکند.
CB میتواند به چندین شکل متبلور شود، دارای کریستالهای α، γ، β ‘و β، به ترتیب با نقاط ذوب 17، 23، 26 و 35-37 درجه سانتی گراد.
در تولید شکلات، فقط از کریستال β استفاده میشود زیرا دارای نقطه ذوب بالایی است.
فروش روغن جایگزین کره کاکائو و ساختار این محصول
این ساختار بلوری به محصولات شکلات از نظر براقیت، ضربه محکم و بافت صاف، کیفیت بسیار خوبی میبخشد.
به دلیل خاصیت مرطوب کنندگی و آنتی اکسیدانی که در آن به شما اثر ضد پیری میبخشد، در فرمولاسیون مواد آرایشی و صابون نیز استفاده میشود.
با توجه به اینکه حدود 30٪ محصولات کوکا در جهان توسط آفات و بیماری از بین میرود و به دلیل تغییرات آب و هوایی رو به زوال است.
با این مقدار محتوای چربی دانه کاکائو در مقایسه با سایر محصولات چرب مقدار کمی است.
بیش از 50-58٪ از دانههای کاکائو را تشکیل میدهد.
به غیر از این، برای غلبه بر برخی از مشکلات تکنولوژیکی مانند شکوفایی چربی و غیره در طی تولید شکلات، نیاز به جایگزینی برای استفاده به عنوان گزینههای CB است.
فروش روغن جایگزین کره کاکائو در بازرگانی ساینا ویژن
جایگزین کره کاکائو (CBS) به عنوان یک ترکیب چربی که تا حدی هیدروژنه است، تعریف میشود.
مواد جایگزین کره کاکائو کمی سالمتر از کره کاکائو سنتی هستند و تا زمانی که از ماده مناسب استفاده کنید.
میتواند همان شکلات کره کاکائو و طعم و بافت موجود در شکلات را داشته باشد.
متأسفانه، نکته منفی استفاده از CBS این است که آنها با چربیهای دیگر که برای تهیه شکلات استفاده میشوند خیلی خوب مخلوط نمیشوند.
برای خرید روغن جایگزین کره کاکائو با کارشناسان ما تماس بگیرید.
عملکرد جایگزین کره کاکائو
بر اساس تفاوت عملکردی در چربیهای گیاهی اضافه شده، CBAهای شکلاتی باید مشخص شود.
و به عنوان جایگزین کره کاکائو (CBR)، معادل کره کاکائو (CBE) و به عنوان جایگزین کره کاکائو (CBS) برچسب گذاری میشوند.
تمام چربیهایی که به جای CB استفاده میشود تا به طور جزئی یا کامل در شکلات یا سایر محصولات قنادی جایگزین شود، به طور کلی به عنوان CBR شناخته میشوند.
CBR معمولاً ارزان تر از CB است و هدف CB را تأمین میکند.
همچنین میتواند دقیقاً مانند CB پردازش شود و شرایط قانونی خاص کشور مانند استفاده از چربیهای غیر حیوانی و غیر مصنوعی در محصولات شکلات را برآورده کند.
ترکیبات اسید جایگزین کره کاکائو
ترکیبات اسیدهای چرب CBR مشابه CB با ساختار تری گلیسیرید کم و بیش مشابه است.
CBRها را میتوان به دو گروه تقسیم کرد: یعنی معادل کره کاکائو (CBE) و جایگزین کره کاکائو (CBS).
CBEها چربیهای گیاهی هستند که دارای خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مشابه CB هستند.
بنابراین، CBEها را میتوان با CB به هر میزان بدون مخلوط کردن ویژگیهای ذوب، رئولوژیکی و فرآوری محصولات نهایی مانند CB مخلوط کرد.
CBE به گونهای طراحی شده است که حاوی ترکیب گلیسیرید مشابه ترکیب CB است.
انتظار میرود خواص آنها در مخلوطهای تولید شکلات با CB مشابه و سازگار باشد.
اسید های موجود در cbe
عمده اسیدهای چرب موجود در CBE شامل، اسید پالمیتیک، اسید استئاریک و اسید اولئیک است که مشابه اسیدهای CB است.
بیشتر CBE از مخلوط کردن مخلوطهای مختلف روغن پالم، شی، و ادویه، نمک و انبه تهیه میشود.
CBEها به دو زیر گروه تقسیم می شوند، یعنی مواد گسترش دهنده کره کاکائو (CBEX) و بهبود دهندههای کره کاکائو (CBI).
CBEX ها را نمیتوان از هر نسبت با CB مخلوط کرد، در حالی که CBI مشابه CBE است.
حاوی سطح بالاتری از تری گلیسیرید جامد است و به دلیل همین ویژگی معمولاً برای بهبود کرههای نرم کاکائو استفاده میشود.
فروش روغن جایگزین کره کاکائو و انواع آن
روغن پالم
روغن پالم که توسط برخی از برندهای مشهور در شکلات مورد استفاده قرار میگیرد، جایگزینی برای کره کاکائو است که اغلب مورد استفاده قرار میگیرد.
در حالی که به شکلات ظاهر براقی میبخشد، هنگام برداشت بی رویه، روغن پالم به جنگل زدایی و از بین رفتن تنوع زیستی منجر میشود.
روغن نارگیل
روغن نارگیل یک جایگزین کره کاکائو است که به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد زیرا به شکلات اجازه میدهد کمی سریعتر سفت شود.
به همین دلیل، از روغن نارگیل به طور مکرر برای تهیه پوسته شکلات یا روکش شکلاتی استفاده میشود.
جایگزین کره کاکائو (CBR)
روغنهای ارگانیک خاصی وجود دارد که میتواند به عنوان جایگزین کره کاکائو در دستورالعملهای شکلات استفاده شود.
قوام این روغن ها باعث میشود که آنها به خوبی با لیکور شکلات مخلوط شوند، که برای افزایش عطر و طعم و غنای شکلات استفاده میشود.
در حالی که روغن های زیر نحوه کار کره کاکائو را تقلید میکنند، آنها فقط قادر به مخلوط شدن با 20٪ از چربیهای دیگر هستند.
بنابراین قبل از افزودن آنها به شکلات، اطمینان حاصل کنید که تحقیقات خود را انجام دادهاید.
لسیتین سویا
لسیتین سویا روغنی است که از دانههای سویا فرآوری شده گرفته میشود و از آن به عنوان امولسیون کننده شکلات استفاده میشود.
این بدان معنی است که از سویا برای مخلوط کردن مواد و نگه داشتن همه چیز استفاده میشود.
حتی اگر لسیتین سویا تقریباً در هر شکلات وجود داشته باشد، سالمترین گزینهای نیست که بتوانید استفاده کنید.
روغن پنبه دانه
روغن پنبه دانه معمولاً به عنوان جایگزینی برای روغن زیتون یا روغن کانولا استفاده میشود، و گرچه جایگزین ارزانتری است.
اما پر از چربیهای اشباع نشده است. به همین دلیل، روغن پنبه دانه سالمترین گزینه نیست.
معادل کره کاکائو (CBE)
بهترین گزینه جایگزین کره کاکائو که میتوانید استفاده کنید به عنوان معادل کره کاکائو شناخته میشود.
CBE، مانند روغن نخل و شی، پس از معتدل شدن، دارای محتوای چربی و تغذیهای مشابه کره کاکائو واقعی هستند.
هنگام تلاش برای یافتن مقدار مناسب برای استفاده، باید بافت و قوام دستورالعمل را در نظر بگیرید.
مطمئناً وقتی سعی میکنید گزینه مناسب استفاده را پیدا کنید، آزمون و خطا وارد عمل میشود.
روغنهای گیاهی در اسید C18: 1 به وفور یافت میشوند، از این رو ترکیب آنها با جایگزین کره کاکائو (CBR) بسیار مناسب است .
و به دلیل پایین بودن نقطه ذوب برای چربی شیرینی جات بسیار مناسب است.
بیشتر CBR از چربیهای گیاهی طبیعی بدست میآید یا به طور خاص توسط تقسیم شیمیایی یا آنزیمی از چربیهای گیاهی تولید میشود.
فروش روغن جایگزین کره کاکائو
برای خرید روغن جایگزین کره کاکائو با ما تماس بگیرید.
برای خرید تری سدیم فسفات (TSP),خرید کلودیفایر , خرید اریتریتول به لینک مربوطه مراجعه کنید.