بروز رسانی شده در تاریخ : اردیبهشت ۲۹ام, ۱۳۹۹ ساعت:۱۰:۱۰ ق.ظ
فروش روغن آووکادو
خرید روغن آووکادو , فروش روغن آووکادو :
روغن آووکادو یک میوه غیرمعمول است. برخلاف بیشتر میوه ها ، سرشار از چربی های سالم است .
و اغلب برای تولید روغن مورد استفاده قرار می گیرد.
در حالی که این روغن به اندازه روغن زیتون معروف نیست ، اما به همان اندازه خوشمزه است
خرید روغن آووکادو یا روغن زیتون؟!
فروش روغن آووکادو و 9 مورد از فواید این روغن و تاثیر آن بروی پوست صورت
همچنین این روغن فواید بیشماری دارد ، که تا حد زیادی به محتوای آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم مربوط می شود.
1. سرشار از اسیداولئیک می باشدو به عنوان یک چربی سالم میباشد:
این محصول روغن طبیعی فشرده شده از خمیر یک آووکادو است.
تقریبا 70٪ روغن از اسید اولئیک سالم قلب تشکیل شده استعلاوه بر این ، حدود 12٪ آن دارای چربی اشباع و حدود 13٪ چربی غیر اشباع میباشد .
2. کلسترول را کاهش داده و سلامت قلب را بهبود می بخشد :
مطالعات متعددی در مورد حیوانات انجام شد که حاکی از فواید سلامت قلب بود .طی مطالعه ای روی خرگوش ها روغن آووکادو را با روغن نارگیل ، زیتون و روغن ذرت مقایسه کردندو دریافت که روغن آووکادو بر روی کلسترول خون اثرات مفیدی دارد علاوه بر این ، روغن مذکور و روغن زیتون در افزایش HDL ، کلسترول “خوب” مؤثرتر هستند…
همچنین محققان طی مطالعه ای روی موش ها،دست یافتند که این روغن ممکن است تری گلیسیرید خون و کلسترول LDL خون و همچنین فشار خون را پایین بیاورد
3. از نظر لوتئین ، یک آنتی اکسیدان مفید برای چشم ها است :
محققان دریافتند که منبع نسبتاً خوبی از لوتئین است .
یک کاروتنوئید به طور طبیعی در چشمان شما یافت می شود و به عنوان ماده ای آنتی اکسیدانی عمل
می کند که برای سلامتی چشم مفید است.
خوردن مقدار زیادی لوتئین ممکن است خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را کاهش دهد ،
که بیماریهای چشم مربوط به سن هستند.
لازم به ذکر است که بدن شما لوتئین تولید نمی کند ، بنابراین باید آن را از رژیم غذایی خود بدست آورید
4. باعث جذب مواد مغذی میشود:
برخی از مواد مغذی برای جذب بدن به چربی احتیاج دارند.
از جمله این آنتی اکسیدان های کاروتنوئید است که رنگدانه هایی است که در بسیاری از غذاهای.گیاهی یافت می شود.
با این حال ، میوه ها و سبزیجات سرشار از کاروتنوئیدها دارای چربی کم می باشندیک مطالعه کوچک نشان داد که اضافه کردن
روغن آووکادو به سالاد همراه با هویج ، کاهو رومیایی و اسفناج باعث افزایش جذب کاروتنوئیدها می شود.
5. فروش روغن آووکادو و کاهش علائم آرتورز
آرتروز نوعی بیماری است که شامل التهاب دردناک مفاصل است و به عنوان یک بیماری رایج میباشد.
و میلیون ها انسان در سراسر جهان را مبتلابه این بیماری میباشند.
6. ممکن است به جلوگیری از بیماری لثه کمک کند:
استئوآرتریت شایعترین نوع آرتروز است که با شکسته شدن غضروف در مفاصل همرا است.
7. پوست و زخم را بهبود می بخشد:
به نظر می رسد که اسیدهای چرب موجود در روغن آووکادو برای پوست شما مفید هستند.
یک مطالعه روی 13 بیمار نشان داد که یک کرم حاوی…
روغن و ویتامین B12 علائم پسوریازیس را پس از 12 هفته درمان بهبود می بخشد.
همچنین به دلیل توانایی آن در درمان آسیب های پوستی مورد مطالعه قرار گرفته است.
فروش روغن آووکادو و تسریع در بهبود زخم
مطالعات بیشماری نشان داده اند که عصاره های روغن آووکادو و سویا ، به نام های غیرقابل توصیف آووکادو-سویا ، ممکن است باعث کاهش درد وسفتی ناشی از آرتروز شوند
به نظر می رسد این عصاره برای افرادی که آرتروز مفصل ران و زانو دارند مفید باشد.
برخی شواهد نشان می دهد که این ترکیب همچنین ممکن استبه جلوگیری از بیماری پریودنتال ، که به آن بیماری لثه نیز گفته می شود ، کمک کند…
این بیماری التهابی می تواند شامل علائمی مانند لثه های قرمز و خونریزی ، بوی بد دهان و شکستن استخوان و بافت اطراف دندان ها باشد .
که در بدترین حالت ممکن است باعث ریزش دندان شود
این پروتئین باعث ایجاد التهاب می شود و عامل اصلی تخریب بافت ها و ریزش استخوان در بیماری لثه است
8. رادیکال های آزاد را خنثی می کند
آنتی اکسیدان ها با آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد ، که زباله های متابولیسم هستند ، مبارزه می کنند.
مقادیر بالای آنها می تواند منجر به استرس اکسیداتیو شود.
که می تواند در بیماری هایی مانند دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی نقش بسزایی داشته باشد.
آنتی اکسیدان ها با دادن الکترون به رادیکال های آزاد ، می توانند آنها را خنثی کرده و از آسیب دیدن آنها جلوگیری کنند…
انواع مختلفی از رادیکال های آزاد وجود دارد ، اما رادیکال های مشتق از اکسیژن ، که به عنوان گونه های اکسیژن فعال (ROS) شناخته می شوند ، مهمترین آنها هستند.
طبق یک مطالعه روی موشهای صحرایی دیابتی ، این روغن می تواند با ورود به میتوکندری در برابر اثرات مضر رادیکالهای آزاد محافظت کند.
9. استفاده بسیار آسان با خرید روغن آووکادو
این روغن بسیار متنوع است و به راحتی در رژیم غذایی شما گنجانیده شده است.
به عنوان مثال ، می توان آن را سرد مصرف کرد ، اما همچنین یک روغن پخت و پز بی خطر و سالم است زیرا اسیدهای چرب آن در گرمای زیاد پایدار است …
در اینجا چند روش برای اضافه کردن روغن آووکادو به رژیم غذایی شما وجود دارد.
یک قاشق غذاخوری را به یک اسموتی اضافه کنید. یک سالاد را روی آن خرد کنیدو از آن به عنوان ماریناد برای کباب کردن گوشت استفاده کنید…
قبل از سرخ کردن آن را روی سبزیجات خرد کنید. ، روغن آووکادو گاهی در مواد آرایشی و محصولات مراقبت از پوست میباشد.
نام علمی آووکادو “Persea Americana” است. این محصول در ابتدا از در کشورمکزیک کشف شد ، که فرهنگ و زبان آنها آزتک بود و آن را”ahuacatl” می نامیدند.
آووکادو (Persea Americana) در مرکز و جنوب مکزیک سرچشمه گرفته در جایی بین 7000 تا 5000 B.C.
فرهنگ های پیش از اسپانیایی عمدتاً مورد توجه آووکادو قرار گرفت ، متعاقباً ، در زمان استعمار ، فاتحان اروپایی آووکادو را به سایر نقاط جهان معرفی کردند.
که از آن زمان تاکنون مورد استقبال و تحسین قرار گرفته است.
آزتک ها از آووکادو به عنوان یک محرک جنسی و مواد غذایی استفاده می کردند به این دلیل، آزتک ها آووکادو را میوه ای گرانبها می دانستند.
در بخش هایی از مکزیک مصنوعات ساخته شده با استخوان های آووکادو قدمت حدود 12000 سال پیش را دارا میباشد
تولید کنندگان و مصرف کنندگان این روغن
مکزیک بزرگترین تولید کننده روغن آووکادو است .
و سایر کشورهای آمریکای لاتین مانند کلمبیا ، جمهوری دومینیکن ، پرو ، برزیل و شیلی در سالهای اخیر میزان تولید را به میزان قابل توجهی افزایش داده اند
نیوزیلند نیز مانند ایالات متحده یک تولید کننده مهم در بازار جهانی نفت آووکادو است.
اندونزی ، کنیا ، اسرائیل ، فرانسه ، ایتالیا و اسپانیا نیز روغن آووکادو را برای بازارهای منطقه تولید می کنند.
ایالات متحده تاکنون بزرگترین مصرف کننده روغن آووکادو بوده است .
در حالی که کانادا ، مکزیک ، پرو و برزیل سایر بازارهای عمده خرده فروشی در قاره آمریکا هستند.
روغن اووکادو لذیذ سالهاست که به ویژه در فرانسه رواج دارد. آلمان ، هلند و انگلیس بازارهای مهم دیگری هستند.
میزان مصرف روغن اووکادو در کشورهای آسیا اقیانوسیه در کشورهایی مانند چین ، ژاپن ، استرالیا و نیوزلند نیز رو به رشد است.
تفاوت در خرید روغن آووکادو و روغن زیتون
با این حال ، روغن زیتون نسبت به روغن آووکادو نسبت کمتری از منو اشباع و درصد بالاتر چربی اشباع دارد.
با مقایسه پروفایل های غذایی این دو ، روغن آووکادو آنتی اکسیدان ها و چربی های برتری نسبت به زیتون دارد
یکی دیگر از عواملی که باعث می شود روغن آووکادو متنوع تر از روغن زیتون باشد ، نقطه دود قابل توجهی آن است.
نقطه دود ، دمایی است که در آن ساختار یک روغن پخت و پز شروع به تجزیه می کند
روغن زیتون الاده باکره دارای نقطه دود بسیار کمی است که اغلب در دمای 220 درجه فارنهایت (105 درجه سانتیگراد) کم است.
این عامل باعث می شود در سرخ کردن و پخت و پز در دمای بالا نامناسب باشد.
مقایسه فروش روغن آووکادو
در مقایسه با این عامل ، روغن آووکادو دارای یک دود به اندازه 482 درجه فارنهایت (250 درجه سانتیگراد) است.
و آن را به روغن پخت و پز با درجه حرارت بسیار بالاتر تبدیل می کند.
روغن آووکادو همچنین دارای طعمی است که به گفته بسیاری از مصرف کنندگان ، طعم روغن زیتون را ترجیح می دهد.
اغلب به عنوان سس سالاد و سایر اهداف آشپزی که معمولاً از روغن زیتون استفاده می شود توصیه می شود
در مقایسه ، پوشش رسانه ای برای روغن آووکادو بسیار مطلوب بوده است .
و متخصصان تغذیه ، پزشکان مشهور و سرآشپزهای مشهور مانند جیمی الیور استفاده از آن را تبلیغ می کنند.
هرچه خرید روغن آووکادو بیشتر باشد احتمالاً تقاضا برای محصول به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
با این حال ، محصولات آووکادو در معرض چالش های مشابه زیتون ها .
با الگوهای آب و هوا و خشکسالی غیرقابل پیش بینی ، به ویژه در کالیفرنیا ، روی سطح تولید تأثیر می گذارد.
تولیدکنندگان جدید آووکادو ، مانند کلمبیا ، جمهوری دومینیکن و کنیا .
در دهه گذشته سرمایه گذاری زیادی در کاشت گیاهان آووکادو انجام داده اند
با توجه به ارزشی که این فرهنگهای پیش از اسپانیایی روی آووکادو قرار داده اند.
فاتحان اروپایی در زمان بورس کلمبیا این میوه را به “دنیای جدید” معرفی کردند.
در ادامه به دلیل مزایای مختلف آن بسیار ارزشمند بود.
تاریخچه فروش روغن آووکادو
بین سالهای 1830 و 1880 ، درختان آووکادو از مکزیک به هاوایی ، فلوریدا و کالیفرنیا معرفی شدند.
در قرن بیستم ، ایالات متحده شروع به تولید انواع میوه های آووکادو مناسب برای کشاورزی تجاری کرد ،
که در طی این زمان کالیفرنیا به عنوان اصلی ترین تأمین کننده میوه تبدیل شد.
در فرانسه ، روغن آووکادو به دلیل توانایی آن در رسیدگی به اثرات آرتریت ، وضعیت دارویی برای تجویز ندارد.
و فقط برای مصارف خوراکی استفاده میشود
ترکیبات اصلی شیمیایی روغن حامل خرید روغن اووکادو عبارتند از:
- اسید پالمیتین
- اسید پالمیتولیک
- اسید استئاریک
- اسید اولئیک
- اسید لینولئیک
- اسید آلفا-لینولنیک
- اسید آراشیدیک
- اسید گادولئیک
اسید پالمیتیک دارای مزایای زیر است:
- دارای خاصیت نرم کنندگی
- برای نرم کنندگی مو
- دارای اسید چرب اشباع شده
اسید پالمیتیتریک نیز دارای مزایای زیر است:
- پیری زودرس را به تأخیر بیندازید
- پوست را مرطوب و سفت میکند
- رشد موهای براق را تقویت میکند
- درخشندگی چهره را تقویت میکند
- رشد ناخن های سالم را تقویت میکند
- ارتجاع پوست را برای جلوگیری از علائم پیری زودرس مانند چین و چروک تقویت کنید
پیشنهاد میکنیم درمورد روغن آرگانو روغن هسته انار مطالعه کنید.
برای خرید روغن آووکادو از بهترین برند دنیا میتوانید با ما تماس بگیرید.
#فروش_روغن_جوجوبا#فروش_روغن_فندوق#فروش_هسته_انار#فروش_روغن_هسته_انگور#فروش_روغن_بادام تلخ#فروش_روغن_آرگان#فروش_روغن_سویا#فروش_روغن_درخت_چای#فروش_روغن_ماکادمیا
منبع :healt hline