بروز رسانی شده در تاریخ : آذر ۲۷ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۳۳ ق.ظ
فروش اینولین
فروش اینولین در بازرگانی ساینا ویژن :
اینولین پلی ساکارید ذخیره سازی محلول در آب است.
و به گروهی از کربوهیدراتهای غیر قابل هضم موسوم به فروکتانها تعلق دارد.
اینولین در ایالات متحده آمریکا به وضعیت GRAS رسیده است.
و تقریباً در حدود 36000 گونه گیاهی موجود است.
از جمله ریشه کاسنی به عنوان غنیترین منبع اینولین در نظر گرفته میشود.
معمولاً از اینولین بعلت نقش مفید آن در سلامت معده به عنوان یک پروبیوتیک،
جایگزین چربی، جایگزین قند، اصلاح کننده بافت و برای تولید غذاهای کاربردی به منظور بهبود سلامتی استفاده میشود.
این بررسی بینش عمیقی در مورد تولید، خواص فیزیکوشیمیایی،
نقش در مبارزه با انواع بیماریهای متابولیک و رژیم غذایی و استفاده از آن به عنوان یک ماده موثر در توسعه محصول جدید فراهم میکند.
اینولین چیست؟
تاریخچه اینولین
اینولین، به دلیل وجود در بیش از 3000 سبزیجات، در حال حاضر در گیاهان مختلف توزیع میشود.
این ترکیب قرنها بخشی از مصرف روزانه غذایی ما بوده است که به خواص تغذیهای کمک میکند و از مزایای قابل توجهی در فن آوری برخوردار است.
در اوایل دهه 1800، دانشمند آلمانی به نام ولنتاین رز اینولین را از ریشه گیاه الکامپان کشف کرد و بعداً توسط تامسون در سال 1817 اینولین نامگذاری شد.
بلورهای کروی اینولین در گل محمدی، کنگر فرنگی الیوم و سنجد توسط جولیوس ساکس در سال 1864 کشف شد.
منابع طبیعی اینولین شامل ریشه کاسنی، کنگر فرنگی، غده گل کوکب، یاس، مارچوبه، تره فرنگی، پیاز، موز، گندم و سیر است.
از نظر سنتزی، فروکتانهای نوع اینولین از ساکارز تهیه میشوند.
اینولین به طور گستردهای در غذاهای فرآوری شده به عنوان جایگزین چربی یا قند یا برای دادن ویژگیهای مطلوب مورد استفاده قرار میگیرد.
و در مقایسه با کربوهیدراتهای قابل هضم فقط 25 تا 35٪ انرژی میدهد.
ساکارز
سطح شیرینی اینولین حدود 10٪ ساکارز است.
این ترکیب یک ماده متنوع است که به دلیل مزایای آن، به ویژه جذب مواد معدنی افزایش یافته و همچنین به عنوان تخمیر الیگو،
دی، مونو ساکاریدها و (FODMAP) پلی اولها در نظر گرفته میشود.
گروهی از کربوهیدراتها که با کشیدن آب به روده بزرگ به راحتی در روده بزرگ هضم میشوند تا یبوست و بیماریهای مربوطه را کنترل کنند.
همچنین باعث رشد میکرو فلورا در دستگاه گوارش می شود –
و به عنوان یک ماده مناسب برای تهیه غذاهای کم کالری برای بیماران دیابتی برای کنترل سطح قند خون در نظر گرفته میشود.
فروش اینولین و ساختار شیمیایی آن
بتا- (2-1) – پیوندهای فروکتوزیل فروکتوز بین واحدهای فروکتوز اینولین و پیکربندی -کربن آنومریک وجود دارد.
و باعث هضم آن در روده کوچک انسان نمیشود، با این وجود میتواند در روده بزرگ توسط میکرو فلور روده تخمیر شود.
فروکتان نوع اینولین از واحدهای خطی (1، 2) -d-فروکتوزیل پیوند یافته به قسمت فروکتوزیل ساکارز متصل است.
G واحد گلوکز را نشان میدهد، F واحد فروکتوز را نشان میدهد، در حالی که n تعداد واحد فروکتوز را نشان میدهد.
در اینولین کاسنی، تعداد واحد فروکتوز از 2 تا 60 متفاوت است که ترکیبی از الیگومرها و پلیمرها را نشان میدهد.
ساختار شیمیایی ترکیبات اینولین در زیر نشان داده شده است.
DP (درجه پلیمریزاسیون) و شاخهها بر عملکرد اینولین تأثیر دارند.
اینولین گیاهان DP نسبتاً کمی دارند (حداکثر <200) که به گونههای گیاه، شرایط آب و هوایی و وضعیت جسمی گیاه بستگی دارد.
باکتریهای اینولین موجود دارای DP بسیار بالایی هستند، از 10.000 تا بالای 100000 متغیر است.
بعلاوه، یک اینولین باکتریایی 15٪ بیشتر از اینولین گیاهی منشعب شده است.
تهیه اینولین و فروش اینولین در بازرگانی ساینا ویژن
از نظر تجاری بیشتر اینولین از کاسنی تولید میشود.
با این وجود گل محمدی و کنگر فرنگی نیز منابع خوبی برای تولید صنعتی در مناطق معتدل محسوب میشوند.
کاسنی گیاهی است دوساله و متعلق به خانواده Asteraceae است.
در طی سال اول رشد، گیاهان کاسنی در مرحله رویشی باقی میمانند و فقط برگ، پایه و ریشههای رشتهای تشکیل میدهند.
ذخایر ریشه با چغندرقندهای کوچک مستطیلی کوچک شباهت دارد.
برای خرید اینولین با کارشناسان ما تماس بگیرید.
تولید اینولین
تولید اینولین دو مرحله را طی میکند.
در مرحله اول استخراج و تصفیه اولیه شربت خام انجام میشود که در مرحله دوم فرآوری، برای تولید محصول تجاری (بالاتر از 99.5٪) تصفیه میشود.
برخی از فن آوریهای پیشرفته مانند دی اکسید کربن فوق بحرانی (CO2) مایکروویو و میدان الکتریکی پالسی نیز درگیر در فرآیند استخراج اینولین هستند-
که میتوانند بازده بیشتری از محصول نهایی تصفیه شده با مصرف انرژی کمتر داشته باشند.
اما در فرآیند تصفیه کلاسیک به منظور پاک سازی ناخالصیها از آب استخراج شده،
شفاف سازی به مراحل مختلفی (قبل از آهک زدن، آهک زدن و کربناسیون) در دمای نسبتاً بالا (80-90 ◦C) نیاز دارد همانطور که در شکل زیر نشان داده شده است.
این ممکن است منجر به هیدرولیز مولکولهای اینولین در آب استخراج شده شود.
و همچنین ممکن است یونهای کلسیم اضافی را به آب شفاف وارد کند که به درمانهای تصفیه بیشتر نیاز دارد.
فن آوریهای مبتنی بر غشاها مانند میکروفیلتراسیون و اولترافیلتراسیون نیز گزارش شده است تا این مراحل سخت و وقت گیر را کاهش دهد.
نتیجه گیری با وجود DP بین 3 تا 60 از DP اصلی موجود در کاسنی تقلید میکند.
اینولین با زنجیره بلند با کیفیت بالا و بیش از 23 DP نیز قابل دستیابی است.
خواص فیزیکی و شیمیایی اینولین
اینولین، به عنوان یک عنصر غذایی متمایز، بسیاری از مزایای مهم رژیم غذایی را به همراه برخی از خواص صنعتی برای کاربردهای گسترده غذایی ارائه میدهد.
اینولین کاسنی یک پودر سفید با ذرات ریز است که شفافیت بیشتری دارد.
عطر و طعم خنثی اینولین هیچ طعم و مزهای ایجاد نمیکند.
اگرچه، اینولین با زنجیره طولانی شیرین نیست.
اما اینولین کاسنی معمولی در مقایسه با ساکارز سطح شیرینی حدود 10٪ را دارد.
عملکرد اینولین
اینولین مانند مواد تشکیل دهنده حجیم رفتار میکند و همراه با مقادیر زیادی شیرین کنندههای مصنوعی مانند آسپارتام و استوکولفام K، با کمی طعم حس خوب دهان را ایجاد میکند.
چنین ترکیباتی میتوانند یک دستورالعمل کمی مهم برای شیرینی را نیز نشان دهند.
اینولین کاسنی به طور متوسط در آب حل میشود (تقریباً 10٪ در دمای 25 درجه سانتیگراد) که افزودن آن را در محیط آبی و بدون هیچ گونه ترسیبی امکان پذیر میکند.
برای تهیه محلول اینولین استفاده از آب گرم شده در دمای 50–100 درجه سانتیگراد توصیه میشود.
محلول های اینولین
محلولهای اینولین کاسنی دارای ویسکوزیته نسبتاً کمی هستند.
به عنوان مثال، برای محلول 5٪، 1.65 mPa در دمای 10 درجه سانتیگراد و برای محلول 30٪، 100 mPa.
نقاط انجماد و جوش آب تا حدودی تحت تأثیر اینولین قرار میگیرند (به عنوان مثال، 15٪ اینولین کاسنی نقطه انجماد را به میزان 0/5 درجه سانتیگراد کاهش میدهد).
pH کم، دمای بالا و محیطهای خشک از پارامترهای مهم برای هیدرولیز اینولین است.
بعلاوه، بتا- (2-1) پیوند بین واحدهای فروکتوز میتواند (به طور جزئی) در محیط بسیار اسیدی هیدرولیز شود.
اینولین خصوصیات ژلزایی را در سطح بالا نشان میدهد (برای اینولین کاسنی استاندارد> 25٪ و برای اینولین با زنجیره بلند> 15٪) و پس از برش ساختار ژل ایجاد میکند.
وقتی اینولین کاملاً در آب یا هر ماده آبی دیگر حل شود، با ابزار برشی مانند میکسر روتور-
استاتور یا هموژنایزر، منجر به تشکیل یک ساختار خامهای سفید میشود که میتواند به راحتی به عنوان جایگزین چربی تا 100 در غذاها اضافه شود.
خاصیت ژل زایی اینولین به میزان زیادی تحت تأثیر غلظت اینولین، مقدار کل ماده خشک، عوامل برشی (به عنوان مثال دما، زمان، سرعت یا فشار) و علاوه بر این توسط نوع ابزار برشی استفاده شده تحت تأثیر قرار میگیرد.
با این حال، تحت تأثیر PH قرار نمیگیرد (بین pH 4 و 9).
فواید تغذیهای و سلامتی اینولین
اینولین مزایای بیشماری از نظر تغذیهای و سلامتی را برای انسان فراهم میکند، برخی از آنها در زیر نشان داده شده است:
مروری بر تخمیر اینولین ، جذب در روده بزرگ و عملکرد آن در بدن انسان
- عملکرد به عنوان فیبر غذایی
- مقدار کالری
- تأثیر بر متابولیسم چربی
- تأثیر بر یبوست و دفعات مدفوع
- اثر بیفیدوژنیک
- کاهش خطر ابتلا به بیماری های دستگاه گوارش
- جذب کلسیم ، منیزیم و آهن را افزایش دهید
- تنظیم مصرف غذا و اشتها
- تحریک سیستم ایمنی بدن
- پذیرش روده
کاربردهای غذایی اینولین
- غنی سازی فیبر
- به عنوان یک پری بیوتیک
- به عنوان جایگزین چربی
- به عنوان جایگزین شکر
فروش اینولین
برای خرید اینولین با ما تماس بگیرید.
برای خرید سیترات کلسیم, خرید زینک سیترات , خرید روغن جایگزین کره کاکائو به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_سولفات_سدیم#فروش_کربنات_باریم#فروش_فسفات_سدیم
#فروش_استئارات کلسیم#فروش_هیدروسولفیت_سدیم#فروش_کلر_هگزیدین
#فروش_فسفریک_اسید#فروش_کازئینات_سدیم