بروز رسانی شده در تاریخ : دی ۱۰ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۶:۵۱ ق.ظ
فروش انواع نگهدارندههای مواد غذایی
فروش انواع نگهدارندههای مواد غذایی در بازرگانی ساینا ویژن:
تا کنون فکرکرده اید که کالاهای کنسرو شده یا شیشه ادویه چگونه میتوانند ماهها یا حتی سالها تاریخ انقضا داشته باشند ؟
محققان عنوان کردهاند که شما میتوانید این مورد را به مواد نگهدارنده که به حفظ طعم، بافت مواد غذایی و ظاهر مواد غذایی کمک میکند، مرتبط کنید.
به گفته اداره غذا و داروی ایالات متحده (FDA)بسیاری از مواد نگهدارنده به عنوان ضد میکروب عمل میکنند.
از آنجایی که آنها مانع از هدر رفتن مواد غذایی از طریق عملکرد میکروبها میشوند، این بسیار اهمیت دارد.
این میکروبها شامل باکتریها، مخمرها و کپکها هستند .
و میتوانند منجر به بیماریهای جدی و حتی تهدید کننده برای زندگی شوند.
فواید مواد نگهدارنده
مواد نگهدارنده به میوه، سبزیجات و گوشت کمک میکنند .
تا رنگارنگ و اشتها آور بمانند و همچنین باعث تقویت و حفظ طعم شوند.
به عنوان مثال، برخی آنتیاکسیدانها (مانند ویتامین E) به عنوان ماده نگهدارنده عمل میکنند .
و به غذاهای دارای چربی یا روغن کمک میکنند تا طعم خود را حفظ کرده و از فاسد شدن آنها جلوگیری کنند.
آیا مصرف مواد نگهدارنده بیخطر است؟
برچسب مواد غذایی را بررسی کنید، و ممکن است نام مواد نگهدارنده مواد غذایی طولانی را پیدا کنید.
اما، تمام مواد نگهدارنده و مواد افزودنی موجود در مواد غذایی توسط FDA تنظیم میشود.
دلیلی وجود دارد که نسبت به مواد نگهدارنده کمی محتاط باشید:
“برخی تحقیقات نشان میدهد که برخی مواد نگهدارنده میتوانند در مقادیر بالا سرطان زا باشند و برخی دیگر میتوانند در سلامت روده و جذب آنها دخالت کنند.”
انجمن سرطان آمریکا خاطرنشان کرده است:
نیتریتها، ماده نگهدارنده مورد استفاده در گوشتهای فرآوری شده، سرطانزا هستند.
براساس تحقیقات آزمایشگاهی صورت گرفته، سولفیتها، ماده نگهدارندهای که معمولاً در شراب و آبجو مورد استفاده قرار میگیرد.
میتواند بر روی باکتریهای خوب موجود در میکروبیوم روده و دهان تأثیر منفی بگذارد.
با وجود این یادداشت های احتیاطی، این مواد نگهدارنده به احتمال زیاد مفید هستند، زیرا آنها را در مقادیر بسیار کمی مورد استفاده قرار میدهند.
در واقع، برخی از مواد افزودنی که برای افراد یا حیوانات مضر هستند هنوز هم میتوانند در غذاها مجاز باشند.
استفاده از مواد نگهدارنده
خوردن مواد نگهدارنده از خطر ابتلا به خوردن غذاهای آلوده به باکتریها و قارچها بسیار مطمئنتر است.
فروش انواع نگهدارندههای مواد غذایی و نگهدارندههای مصنوعی
1. فسفات کلسیم
این ماده نگهدارنده برای تغلیظ و تثبیت مواد غذایی استفاده میشود.
همچنین به جلوگیری از شکلگیری توده کمک میکند.
“این ترکیب در محصولات پخته شده رایج است”، مانند مخلوط کیک و آرد.
همچنین در غذاهای کنسرو شده، نان و ژله نیز وجود دارد.
سایر فرم های فسفر نیز به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده میشود – آنها را در غذاهایی مانند آبجو، پنیر، شیر و لوبیای خشک خواهید یافت.
“افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه باید میزان مصرف کلسیم فسفات را محدود کنند زیرا ممکن است کلیههای آنها فسفر را به درستی از بین نبرد.”
2. سوربیک اسید
سوربیک اسید وقتی به عنوان ماده نگهدارنده مورد استفاده قرار میگیرد به صورت مصنوعی تولید میشود و GRAS در نظر گرفته میشود.
همچنین به طور طبیعی در میوهها، به ویژه انواع توتها یافت میشود.
این ماده در شراب و پنیر و همچنین برای حفظ گوشت استفاده میشود. (توجه داشته باشید که سوربیک اسید همان اسید اسکوربیک نیست.)
مانند بسیاری از مواد نگهدارنده، اسید سوربیک دارای خواص میکروبی است.
به گفته سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل (FAO)، این ماده از گسترش قارچ و مخمر جلوگیری میکند.
وقتی که این ماده افزودنی را در مقادیر کم استفاده میکنند، طعم و مزه نمیدهید.
3. نیترات و نیتریتها
هر دو این مواد نگهدارنده معمولاً به گوشتهای فرآوری شده اضافه میشوند.
در بسیاری از میوهها و سبزیجات نیترات و نیتریت وجود دارد که در صورت وجود طبیعی آن بیخطر هستند.
در گوشت، ماده نگهدارنده مصنوعی است و به آن برای افزودن رنگ و حفظ ماندگاری کمک می کند.
به احتمال زیاد، شما نیز گوشتهای تبلیغ شده به عنوان “فاقد نیترات یا فاقد نیتریت” دیدهاید، که دلیل این امر خطرات بهداشتی برای افزودن نیترات سدیم به گوشت است –
به گفته محققان، این ماده میتواند منجر به تشکیل مواد شیمیایی سرطانزا شود.
روش پخت و پز برای مواد غذایی با این مواد نگهدارنده نیز باعث نگرانی میشود:
پختن غذاهای دارای این مواد نگهدارنده در گرمای زیاد، نیتروزآمینها را که یک ترکیب سرطانزا است را ایجاد میکند.
به طوری که بیکن پخته شده روی اجاق با دمای بالا یا یک هات داگ که روی گریل قرار میگیرد.
می تواند منجر به ایجاد ترکیب سرطان زا در فرد شود.
با این حال، اضافه کردن ویتامین C به غذاهای دارای نیتریت میتواند میزان نیتروزآمینها را کاهش دهد.
4. بنزوئیک اسید و سدیم بنزوات
بنزوئیک اسید و سدیم بنزوات با هم دستهبندی میشوند.
زیرا در بعضی موارد قابل جایگزین هستند. طبق گفته فائو، “اسید بنزوئیک قدیمیترین و پرمصرفترین ماده نگهدارنده است.”
نتایج تحقیقات خاطر نشان میکند که شما آن را به طور طبیعی در بعضی از میوهها و ادویهها پیدا خواهید کرد.
بیشتر اوقات بنزوئیک اسید و سدیم بنزوات برای حفظ غذاهای اسیدی مانند آب میوه و ترشی استفاده میشوند.
و آنها به محدود کردن رشد میکروبی و تقویت طعم کمک میکنند.
براساس مطالعه بنزوات، مشکل بنزوات این است که باعث میشود نوشیدنیها اثری از سرطان بنزن را در خود جای دهند.
و یک بررسی از نزدیک به 500 دانشجو در کالج نشان داد افرادی که مشروبات الکلی حاوی بنزوات سدیم مینوشند علائم ADHD بیشتری نشان دادهاند.
با این حال، FDA اکثر نوشیدنیهای حاوی این مواد نگهدارنده آزمایش کرد.
و دریافت که آنها حاوی بنزن قابل ردیابی یا سطح بالای 5 ppb (قطعات در هر میلیارد) نیستند، که به نظر بیخطر است.
6. EDTA
این ماده نگهدارنده غذایی معمولی، که در کالاهای کنسرو شده، سسها، سودا و سایر مواد غذایی یافت میشود.
برای مصرف توسط FDA تأیید شده است. EDTA مخفف اتیلن دی آمین تتراستیک اسید است.
در آکادمی تغذیه و رژیمهای غذایی به عنوان ماده شلات کننده شناخته شده است و به جلوگیری از اکسیداسیون کمک میکند.
هنگامی که غذا اکسید میشود، میتواند منجر به تغییر رنگ و طعم آن شود، همچنین منجر به فاسد شدن مواد غذایی شود.
به گفته آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA)، حتی هنگامی که EDTA در مواد غذایی است، بدن شما تا زمانی که کمبود مواد معدنی نداشته باشید، آن را جذب نمیکند.
و طبق دستورالعملهای FDA در مورد مقدار EDTA موجود در مواد غذایی محدودیتهایی وجود دارد.
7. BHT و BHA
هر دو ترکیب BHT (هیدروکسی تولوئن بوتیله) و BHA (هیدروکسی آنیزول بوتیله) آنتی اکسیدانی هستند که اکسیداسیون را متوقف میکنند.
در آکادمی تغذیه و رژیم های غذایی. BHA یک ماده مومی است و BHT یک پودر است.
هر دو برای مصرف با محدودیتهایی در مورد میزان افزودن به مواد غذایی توسط FDA تأیید شدهاند.
آنها توسط FDA به عنوان “به طور کلی به عنوان امن شناخته شده” یا GRAS طبقه بندی میشوند.
BHT و BHA را در تکههای سیب زمینی، غلات، نوشیدنیهای تهیه شده از پودر خشک و مخمر خشک فعال پیدا خواهید کرد.
اما در حالی که FDA این مواد غذایی را برای مصرف بیخطر میداند، سایر آژانس ها دارای نظر متفاوتی هستند.
در گزارش ملی سم شناسی در نوامبر 2016 در مورد سرطانزاها آمده است:
BHA “به طور معقول پیش بینی میشود که یک ترکیب سرطان زا برای انسانی باشد”. این نتیجه گیری به دلیل مطالعات حیوانی است.
مطالعات مربوط به BHT بی نتیجه است – برخی از مطالعات حیوانات نشان دادهاند که BHT باعث افزایش سرطان میشود، در حالی که برخی دیگر نشان دادهاند که منجر به کاهش میشود.
برخی محصولات ما
فروش اسید فولیک , فروش پتاسیم استات , فروش استئارات کلسیم
فروش انواع نگهدارندههای مواد غذایی و نگهدارنده های طبیعی
1. اسید اسکوربیک
احتمالاً این ماده نگهدارنده را با نام رایجتر آن میشناسید: ویتامین C.
“اسید اسکوربیک از خراب شدن نانها جلوگیری میکند و از آن برای افزودن عطر مرکبات به نوشیدنیهای میوهای، مواد غذایی و شیرینی استفاده میشود.
” به گفته مرکز تحقیقات ایمنی مواد اولیه، این آنتی اکسیدان همچنین برای جلوگیری از ایجاد رنگ قهوهای در مواد غذایی استفاده میشود.
اگر میخواهید برای میوه، در خانه یک محلول نگهدارنده درست کنید، میتوانید به راحتی یک مکمل ویتامین C را خرد کرده و آن را با آب مخلوط کنید.
2. اسید سیتریک
این ترکیب به طور طبیعی در مرکبات وجود دارد.
اسید سیتریک یک ماده نگهدارنده بسیار مورد استفاده و GRAS است که در واقع میتواند عطر و طعم برخی غذاها را تقویت کند.
“این ماده در محصولاتی مانند مربا و آب میوه برای حفظ طعم استفاده میشود.
و همچنین برای چیزهایی مانند ژله استفاده میشود تا حالتهای آنها تغییر نکند.
” همچنین میتواند در آب ترشی و مایعات دیگری که از طعم اسیدی بهره مند میشوند گنجانده شود.
3. ویتامین E (توکوفرول ها)
ویتامین E (توکوفرول) یک ماده نگهدارنده آنتی اکسیدانی است که به جلوگیری از قهوه ای شدن محصولات غذایی کمک میکند.
توکوفرول مصنوعی ایجاد شده، که آینه ساختار مولکولی آنتی اکسیدان طبیعی است، از سال 2001 برای استفاده در مواد غذایی به صورت مجاز اعلام شده است.
توکوفرولها را در طیف گستردهای از مواد غذایی، از جمله غلات، روغنهای گیاهی، میان وعدهها و گوشتهای فرآوری شده، پیدا خواهید کرد.
فروش انواع نگهدارندههای مواد غذایی
برای خرید انواع نگهدارندههای مواد غذایی با کارشناسان ما تماس بگیرید.
برای خرید اتیدرونیک اسید , خرید وازلین به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_روغن_آووکادو#فروش_روغن_جوجوبا#فروش_روغن_فندوق#فروش_هسته_انار#فروش_روغن_هسته_انگور#فروش_اتیدرونیک_اسید_(HEDP)
#فروش_آلانتوئین #فروش_روغن_بادام_تلخ#فروش_روغن_سویا#فروش_روغن_درخت_چای#فروش_دی-اتانول-آمین#فروش_سولفات_آلومینیوم
#فروش_اسید_استئاریک#فروش_اسید_بوریک#فروش_زینک_اکسید#فروش_روغن_ماکادمیا#فروش_سدیم_گلوکونات#فروش_کراتین
#فروش_روغن_آرگان#فروش_روغن_ارگان#فروش_کرم_سرد#فروش_بنزیل_الکل#فروش_ستیل_الکل#فروش_نرمال_بوتانول#فروش_ژله_نفتی_(وازلین)
#فروش_آدنین#فروش_تیتانیوم_دی_اکسید#فروش_صمغ_عربی#خرید_ایزوپروپیل_الکل#فروش_اتانول#فروش_زایلین#فروش_ابتیکال_برایتنر
#فروش_روغن_کرچک#فروش_ایزوتیازولین#فروش_استئاریل_الکل# فروش_پلی _کواترنیوم _۱۰#فروش_هیدروژن_ پراکسید#فروش_کوآنزیم_q10
#فروش_ویتامین_e#فروش_پلی_سوربات_80_(_توئین_80_)#فروش_اتیل _استات#فروش_کلر#فروش_بوراکس#فروش_اسید_پانتوتنیک_(ویتامین_B5)
#فروش_پتاسیم_هیدروکسید#فروش_کربومر#فروش_فنوکسی_اتانول#فروش_سالیسیلیک_اسید#فروش_چیپس_صابون#فروش_سیکلوهگزانون#فروش_موم_کارنوبا