بروز رسانی شده در تاریخ : شهریور ۵ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۰۰ ق.ظ
سوربیک اسید
سوربیک اسید نوعی ماده نگهدارنده است که در اصل از انواع توتهای درخت رونان گرفته شده است.
این درخت همچنین به عنوان درخت خاکستر کوه یا با نام علمی Sorbus aucuparia شناخته میشود.
سوربیک اسید میتواند به صورت مصنوعی تولید شود.
این ترکیب رشد مخمر و کپک را کند میکند و به عنوان ماده نگهدارنده در مواد غذایی و محصولات پوستی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
این ماده غیر سمی است اما در صورت مواجهه با مقادیر زیادی از این ماده شیمیایی، می تواند باعث ایجاد علائم جزئی شود.
فروش سوربیک اسید
سوربیک اسید یک ماده نگهدارنده مواد غذایی است که بسیاری از انواع مواد غذایی را از مخمر و فساد قارچ محافظت میکند.
این ماده یک ترکیب آلی است و دارای قابلیت های ضد میکروبی طبیعی است.
این افزودنی یکی از محبوبترین مواد نگهدارنده مواد غذایی است.
در بسیاری از انواع مواد غذایی به عنوان محافظت کننده در برابر مخمر و فساد قارچ استفاده میشود.
اغلب در موارد زیر یافت میشود:
- کالاهای پخته شده
- پنیرها
- شراب
- محصولات تازه
- گوشت یخچال
سوربیک اسید مانند سایر محصولات نگهدارنده از جمله نیتراتها باعث ایجاد فرآوردههای جانبی سرطانزا نمیشود.
همچنین هنگام استفاده در کالاهای پخته شده، هیچ طعم و بو خاصی ندارد. نمکهای آن – سوربنات سدیم، کلسیم سوربات و سوربات پتاسیم –
نسبت به شکل اصلی آن میزان انحلال پذیری بالاتری در آب دارند.
سوربات پتاسیم بیشترین حلالیت را دارد و رایجترین شکل در صنایع غذایی است.
محصولات دیگر
فروش بوتیل استات , فروش سدیم هیدروکسید
منشاء سوربیک اسید
سوربیک اسید اولین بار در سال 1859 در بین انواع توتهای نارس درخت روون (Sorbus aucuparia) کشف شد.
جایی که این نام از آن سرچشمه گرفته است. با این حال، تا اواخر دهه 1930 خواص ضد میکروبی آن آشکار نشد.
این خواص نخستین بار توسط مولر در آلمان و سپس چند ماه بعد توسط گودینگ در ایالات متحده کشف شد.
تا دهه 1950، آن را به صورت صنعتی تولید میکردند.
استفادههای اولیه از نمکهای این اسید برای محافظت از گوشت در برابر بوتولیسم ایجاد شده توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینوم بود.
محبوبیت آن به دلیل بیطرفی ارگانولپتیک آن افزایش یافته و در طی 30 سال گذشته به یکی از پرمصرفترین مواد نگهدارنده تبدیل شده است.
تولید تجاری سوربیک اسید
سوربیک اسید صنعتی برای مصارف تجاری تولید میشود. روش اصلی تولید آن شامل واکنش چگالشی کیتین و کروتونالدئید است.
ترکیب حاصل با درمان هیدروکسید سدیم، اسید هیدروکلریک و کربن فعال خالص سازی میشود.
برای مصارف غذایی و افزایش انحلال آن در آب، توسط اکستروژن و گلوله سازی گرانول میشود.
عملکرد سوربیک اسید
این محصول یک اسید کربوکسیلیک است.
هنگامی که در فرآوری مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد، بیبو و بیمزه است. این ماده به صورت پودر، گرانول و محلول موجود است.
یا میتوان آن را انکپسوله کرد. هنگام افزودن هر نوع سوربات به محصولات غذایی، روشها شامل درمان مواد بسته بندی،
غوطه وری و پاشیدن درون مواد غذایی و یا قاطی کردن با فرم خشک است .
ممکن است قبل از اینکه به یک فرمول اضافه شود با ترکیبات خشک مانند آرد، نمک یا ذرت مخلوط شود.
انکپسوله کردن اجازه میدهد تا این اسید به طور مستقیم به خمیر اضافه شود، و بدون از بین بردن خاصیت مخمر نانوا، محصول را از داخل آن حفظ میکند.
پوشش کپسولهها عمدتاً از چربیها تشکیل شده و در دمای بالاتر از 145 درجه فارنهایت ذوب میشوند.
این موضوع باعث میشود این محصول پس از دمیدن دمای مخمر (140 درجه فارنهایت) در فر آزاد شود.
گاهی اوقات، فرم کپسوله شده همراه با کلسیم پروپیونات استفاده میشود.
استفاده ترکیبی از این مواد نگهدارنده میتواند طیف گستردهای از میکروارگانیسمهای مختلف فساد را مهار کند و عمر مفید بدون کپک را افزایش میدهد.
این محصول کپسوله شده همچنین میتواند در محصولات منجمد شده بدون اینکه بر خواص ضد میکروبی آن تأثیر بگذارد، مورد استفاده قرار بگیرد.
مزیت سوربیک اسید
مزیت استفاده از این محصول نسبت به سایر مواد نگهدارنده مواد غذایی مانند اسید پروپیونیک یا بنزوئیک اسید این است که باعث تغییر عطر و طعم محصول نهایی نمیشود.
این امر به دلیل وزن کمتر آن نسبت به سایر مواد نگهدارنده است.
این محصول و همچنین نمکهای آن بهترین عملکرد را در محصولاتی با pH بین 4.0 و 7.0 دارند.
میزان انحلال این محصول در آب در حدود 0.16 گرم در 100 میلی لیتر است و با افزایش دما میزان انحلال آن افزایش مییابد.
انحلال آن در اتانول بالاتر است، اما با اضافه کردن شکر ایم میزام انحلال کند میشود.
با وجود اینکه برخی از گونههای مخمری نسبت به سایر اثرات تحمل بیشتری دارند.
اما سوربیک اسید توان مهار کردن این گونههای مخمری را نیز دارد.
اثرات جانبی احتمالی مصرف سوربیک اسید
اگرچه سوربیک اسید به عنوان یک مکمل بیخطر در نظر گرفته میشود.
اما ممکن است برخی از عوارض جانبی آن برای وجود داشته باشد:
- اسهال
- سرگیجه یا ضعف (فقط با تزریق)
- گرگرفتگی یا قرمزی پوست
- تحریک چشمی و تنفسی
- سردرد
- افزایش ادرار (خفیف)
- حالت تهوع یا استفراغ
- گرفتگی معده
تحریک پوست
کارشناسان میگویند که تماس پوستی با سوربیک اسید میتواند باعث ایجاد بثوراتی شود که به عنوان کهیر شناخته میشود.
این یک بیماری پوستی جزئی و موقتی است که در عرض چند دقیقه تماس ماده حاوی سوربیک اسید با پوست شما ایجاد میشود.
علائم آن شامل قرمزی، تورم، سوزن سوزن شدن و خارش است. شرایط جدی نیست و باید ظرف 24 ساعت محو شود.
تحریک چشمی و تنفسی
مطالعات نشان میدهد که قرار گرفتن در معرض سوربیک اسید میتواند سایر اندامها را تحت تأثیر قرار دهد. این علائم بسیار نادر است.
از آنجا که این محصول در ارتباط با کهیر برخلاف سایر منابع بیماری مانند لاتکس یا آنتی بیوتیک یک واکنش غیر آلرژیک است.
اما اگر در معرض اسید سوربیک هستید.
احتمال کمی وجود دارد که سوزش چشم، خس خس سوزنی، آبریزش بینی یا سایر علائم تحریک را تجربه کنید.
درمان با سوربیک اسید
واکنش به این محصول معمولاً به صورت جزئی است و در طی چند ساعت خود به خود برطرف میشود. بهترین روش درمانی،
تمیز کردن مواد حاوی این محصول در ناحیه آسیب دیده و جلوگیری از تماس با این ماده در آینده است.
اگر علائم شدید به نظر میرسد، برای راهنمایی بیشتر با یک متخصص واجد شرایط یا با ارژآنس تماس بگیرید.
FDA
این محصول و نمکهای آن به عنوان نگهدارنده شیمیایی توسط FDA به عنوان GRAS طبقه بندی میشوند.
دستورالعملهای تولید و استفاده از آن طبق روالهای استاندارد برای مواد افزودنی غذایی است.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده سوربیک اسید را برای استفاده منظم ایمن میداند.
زیرا هیچ ارتباطی با سرطان یا سایر مشکلات عمده سلامتی ندارد.
برخی از افراد میتوانند نسبت به این محصول حساسیت داشته باشند.
اما واکنشها به طور معمول خفیف بوده و شامل خارش سبک پوست است.
اگرچه بسیار نادر است، اما ممکن است درماتیت تماسی آلرژیک ایجاد شود.
افراد مبتلا به اگزما به دلیل تحریک احتمالی باید از مصرف مواد آرایشی حاوی این محصول اجتناب کنند، اما اجتناب از مصرف آن در مواد غذایی ضروری نیست.
اگر پوست شما به این محصول واکنش واضحی نشان داد، میتوانید با شستشوی ناحیه آسیب دیده با آب و استفاده از کرم ضد خارش، آن را درمان کنید.
اگر این مشکل را در داخل بدن به وجود آورد، به طور معمول نوشیدن هشت اونس آب علائم را کاهش میدهد.
سخن آخر
این محصول، برای نگهداری و حمل و نقل مواد غذایی در مسافت های طولانی بسیار حیاتی است.
آلرژی نسبت به این ماده بسیار نادر است.
و معمولاً به صرت بسیار خفیف، اما قرار گرفتن در معرض سوربیک اسید محلول نشده ممکن است خطراتی را به همراه داشته باشد.
خرید سوربیک اسید
برای خرید سوربیک اسید با ما تماس بگیرید.
برای خرید بنزوئیک پراکسید , خرید استئاریل الکل , خرید کربوکسی متیل سلولز cmc به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#خرید_کلرامفنیکل#فروش_روغن_آووکادو#فروش_روغن_جوجوبا#فروش_روغن_فندوق#فروش_هسته_انار#فروش_روغن_هسته_انگور#فروش_کلوتریمازول#فروش_ماینوکسیدیل
#فروش_آلانتوئین#فروش_بنزوئیک_اسید#فروش_روغن_بادام_تلخ#فروش_روغن_سویا#فروش_روغن_درخت_چای#فروش_دی-اتانول-آمین
#فروش_الاستین#فروش_اسید_استئاریک#فروش_اسید_بوریک#فروش_ادتا_4_سدیم#فروش_زینک_اکسید#فروش_روغن_ماکادمیا
#فروش_آسپارتام#فروش_روغن_آرگان#فروش_روغن_ارگان#فروش_کرم_سرد#فروش_بنزوئیل_پراکسید#فروش_اسپین_60#فروش_بنزیل_الکل#فروش_ستیل_الکل
#فروش_روغن_مگنولیا#فروش_آلومینیوم_کلروهیدرات#فروش_آدنین#فروش_ادتا_2_سدیم#فروش_تیتانیوم_دی_اکسید#فروش_صمغ_عربی
#فروش_روغن_کرچک#فروش_ایزوتیازولین#فروش_کافور#فروش_استئاریل_الکل# فروش_پلی _کواترنیوم _۱۰#فروش_هیدروژن_ پراکسید#فروش_کوآنزیمq1
#فروش_ویتامین_e#فروش_کربوکسی_متیل_سلولز_(CMC) #فروش_پلی_سوربات_80_(_توئین_80_)
#فروش_موم_پارافین#فروش_پتاسیم_هیدروکسید#فروش_کربومر#فروش_فنوکسی_اتانول