سوربات پتاسیم
فروش سوربات پتاسیم ,واردکننده سوربات پتاسیم در بازرگانی ساینا ویژن :
سوربات پتاسیم یک ماده افزودنی شیمیایی است.
به طور گستردهای به عنوان نگهدارنده در غذاها، نوشیدنیها و محصولات مراقبت شخصی استفاده میشود.
این نمکی بدون بو و بی مزه است که به طور سنتزی از اسید سوربیک و هیدروکسید پتاسیم تولید میشود.
فروش سوربات پتاسیم و نحوه عملکرد آن
سوربات پتاسیم با جلوگیری از رشد کپک، مخمر و قارچ ها ماندگاری مواد غذایی را طولانی میکند.
در دهه 1850 توسط فرانسویها کشف شد که آن را از توتهای درخت بارانک برگشانهای گرفتهاند.
ایمنی و کاربردهای آن به عنوان ماده نگهدارنده برای پنجاه سال گذشته مورد تحقیق قرار گرفته است.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) در صورت استفاده مناسب، آن را به طور کلی بیخطر میداند.
سوربات پتاسیم در کدام محصولات وجود دارد؟
سوربات پتاسیم را در لیست مواد تشکیل دهنده بسیاری از غذاهای رایج مشاهده خواهید کرد.
این یک ماده نگهدارنده محبوب است زیرا موثر است و کیفیت محصول را مانند طعم، بو یا شکل ظاهری تغییر نمیدهد.
همچنین محلول در آب است و در دمای اتاق عمل میکند.
محصولات غذایی حاوی سوربات پتاسیم
- آب سیب
- کالاهای پخته شده
- میوه و سبزیجات کنسرو شده
- پنیرها
- گوشتهای خشک شده
- میوه خشک شده
- بستنی
- ترشی
- نوشابه و آب میوه
- شراب
- ماست
سوربات پتاسیم همچنین برای استفاده ایمن به عنوان ماده نگهدارنده در غذاهای مرطوب گربه و سگ و در سایر خوراک دام تایید شده است.
محصولات مراقبت شخصی حاوی سوربات پتاسیم
سوربات پتاسیم به عنوان ضد میکروبی و نگهدارنده در وسایل مراقبت شخصی نیز استفاده میشود، از جمله:
- سایه چشم و سایر مواد آرایشی
- شامپوها و مرطوب کننده ها
- محلول لنز تماسی
مواد نگهدارنده چکار میکند:
با باکتریها مبارزه میکند.
بیشتر محصولات مراقبت شخصی با آب فراوان و مواد مغذی متنوعی تهیه میشوند (تمام روغنهای طبیعی و گیاهان موجود در محصولات را در نظر بگیرید!) …
که باعث ایجاد یک مکان پرورش فوق العاده مهمان نواز برای میکروارگانیسمها میشود.
بدتر اینکه، ممکن است این محصول بو و ظاهر خوبی داشته باشد، اما مملو از باکتریها یا قارچهای خطرناک برای سلامتی شما باشد.
مواد نگهدارنده موثر برای اطمینان از ایمنی حیاتی هستند!
مانع از هدر رفتن محصولات شوید
یکی از اصلیترین دلایلی که توسعه دهندگان مراقبت از پوست از مواد نگهدارنده مانند سوربات پتاسیم استفاده میکنند کمک به شما در جلوگیری از هدر دادن محصولات گرانبها است.
بدون مادهای که به تازه ماندن محصول کمک کند، به احتمال زیاد قبل از استفاده از یک ظرف کامل، ترکیبات داخل آن منقضی میشود.
برخی حتی ممکن است با استفاده از مقدار زیادی از محصول به پوست خود آسیب برسانند تا قبل از خراب شدن بیشترین استفاده را از آن ببرند.
با داشتن یک نگهدارنده طبیعی، محصولات به اندازه کافی تازه باقی میمانند تا به مرور زمان به درستی استفاده شوند.
محصولات مراقبت شخصی را در برابر ذخیره نامناسب محافظت کنید
تولیدکنندگان مراقبت از پوست تمام تلاش خود را میکنند تا محصولات خود را به گونهای بسته بندی کنند –
که باعث خراب شدن محصولاتشان نشود با این حال، بسیاری از مصرف کنندگان هنوز محصولات خود را به درستی ذخیره نمیکنند،
یا آنها را در معرض آفتاب قرار میدهند و یا پس از استفاده در بسته شدن مناسب آنها کوتاهی میکنند.
این ممکن است گاهی منجر به قارچ، کپک یا انواع دیگر خراب شدن در فرمول شود.
مواد نگهدارنده به محافظت از یکپارچگی محصول حتی پس از ذخیره نامناسب محصول توسط مصرف کننده کمک میکند.
هم محصول را تازه نگه میدارد و هم جلوی تحریکات ناشی از خراب شدن را میگیرد.
آیا سوربات پتاسیم وگان است؟
اسید سوربیک به طور طبیعی در غذا وجود دارد و – همانطور که در بالا گفته شد – این محصول نمک اسید سوربیک است.
اسید سوربیک بیرنگ و کمی محلول در آب است و از آنجا که به عنوان مادهای آلی تولید میشود، امروزه اغلب به صورت مصنوعی تولید میشود.
این محصول از اسید سوربیک، اولین بار در توت درختان کوهستانی کشف شد و هنگامی که نمک پتاسیم در آب تجزیه میشود و دی اکسید کربن مصرف می شود، تولید میشود.
در برچسب مواد غذایی، گاهی اوقات “E202” نامیده میشود.
باز هم، به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی، سوربات پتاسیم وگان محسوب میشود.
تفاوت بین سوربات پتاسیم و متابیسولفیت پتاسیم چیست؟
این محصول به عنوان یک تثبیت کننده عمل میکند. این ترکیب مخمر را از بین نمیبرد.
یا تخمیر را متوقف نمیکند اما از تکثیر مخمر موجود جلوگیری میکند، همانطور که معمولاً در حضور قند انجام میشود.
به طور کلی این دقیقاً قبل از شیرین سازی مجدد و بطری سازی همراه با متابیسولفیت پتاسیم اضافه میشود.
این محصول را در حین یا قبل از تخمیر اضافه نکنید، زیرا روند تکثیر طبیعی مخمر را به شدت مهار میکند.
متابیسولفیت پتاسیم به عنوان یک آنتی اکسیدان با خواص ضد میکروبی عمل می کند.
این ترکیب در طول سفر شراب سازی اهداف زیادی را به دنبال دارد.
خرید سوربات پتاسیم و مصرف آن به صورت خوراکی
آژانس های نظارتی مانند FDA، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد و سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) تشخیص دادهاند –
که این محصول “به طور کلی به عنوان بیخطر در نظر گرفته میشود” که مخفف آن GRAS است.
وقتی این محصول را به عنوان یک افزودنی غذایی میخورید، به عنوان آب و دی اکسید کربن از طریق سیستم شما به صورت بیخطر عبور میکند.
در بدن شما جمع نمیشود.
خرید سوربات پتاسیم و میزان ایمنی آن
در سال 2015، EFSA سوربات پتاسیم و دو ماده افزودنی غذایی دیگر را مورد بررسی قرار داد.
مصرف روزانه موقت قابل قبول 3 میلی گرم در هر کیلوگرم از وزن بدن در روز را تعیین میکند.
این حد در پاسخ به سوالات مربوط به سمیت تولید مثل و رشد از تحقیقات حیوانی است.
موشها 300 میلی گرم در روز تغذیه میشدند و هیچ اثر بدی مشاهده نمیشد.
برای امنیت بیشتر، EFSO استانداردی را تعیین کرد که 100 برابر کمتر بود.
حداکثر میزان مصرف قابل قبول روزانه برای انسان 25 میلی گرم در هر کیلوگرم (میلی گرم در کیلوگرم) از وزن بدن در روز است.
برای یک بزرگسال 150 پوندی، این مقدار به 1750 میلی گرم در روز می رسد.
آیا مصرف سوربات پتاسیم خطراتی دارد؟
برخی از افراد ممکن است نسبت به سوربات پتاسیم موجود در غذاها واکنش آلرژیک داشته باشند.
این آلرژیها نادر است.
آلرژی به این محصول بیشتر در محصولات آرایشی و شخصی وجود دارد، جایی که میتواند باعث تحریک پوست یا پوست سر شود.
با این حال، گروه کاری محیط زیست این محصول را با خطر کم به عنوان یک ماده تحریک کننده پوست ارزیابی کرده است.
اگر از این محصول به عنوان یک ماده خالص، به عنوان مثال در تولید شراب استفاده میکنید، در صورت ریختن آن میتواند چشم و پوست شما را تحریک کند.
با وجود الزامات خلوص برای تولیدکنندگان، این امکان وجود دارد که این محصول به عنوان یک ماده افزودنی غذایی آلوده شود.
ممکن است به موارد زیر آلوده شود:
- سرب
- آرسنیک
- جیوه
انتخابهایی که برای شما سالم است
برچسب مواد غذایی خود را با دقت بخوانید.
از آنچه در غذای شماست آگاه باشید.
حتی اگر این محصول و سایر مواد افزودنی بیخطر تلقی شوند، میتوانید با خوردن غذاهای فرآوری شده کمتر از مصرف آنها جلوگیری کنید.
اگر فکر میکنید به این محصول حساسیت دارید، ببینید آیا با قطع مصرف یا استفاده از موارد حاوی مواد افزودنی، واکنشهای آلرژیک شما برطرف میشود یا خیر.
سخن آخر
افزودنیهای غذایی به موضوعی بحث برانگیز تبدیل شدهاند.
هنگام خواندن اطلاعات مبتنی بر وب و داستانهای ترسناک در باره آنها، مهم است که یک دیدگاه علمی داشته باشید.
آیا اطلاعات توسط حقایق پشتیبانی میشوند، یا اینکه مغرضانه هستند؟
تحقیقات نشان داده است که این محصول برای خوردن بیشتر افراد بیخطر است، اگرچه ممکن است در محصولات مراقبت شخصی، برخی حساسیتهای پوستی را ایجاد کند.