بروز رسانی شده در تاریخ : فروردین ۲۹ام, ۱۴۰۰ ساعت:۰۷:۴۰ ق.ظ
خرید کلودیفایر
خرید کلودیفایر از بازرگانی ساینا ویژن :
بسیاری از مواد غذایی ما به شکل امولسیون هستند.
یک نمونه بارز آن شیر است.
شیر یک امولسیون طبیعی از چربی کره است که در یک محلول پروتئین پراکنده شده است.
بسیاری از غذاهای فرآوری شده ما نیز به صورت امولسیون هستند.
به عنوان مثال، سس مایونز، سس سالاد، بستنی، خامه زده شده، سفید کننده قهوه، خمیر کیک و سایر مواد غذایی.
معمولا، نوشیدنیهای غیر الکلی ممکن است به طور کلی بر اساس شکل ظاهری به دو نوع تقسیم شوند:
نوشیدنیهای شفاف، کاملا شفاف و نوشیدنیهای ابری که دارای درجات مختلفی از کدورت هستند.
یک نوشیدنی شفاف معمول لیموناد است که معمولاً کاملاً شفاف است. دیگر نوشیدنیهای شفاف رایج نوشابه خامهای و زنجبیل است.
فروش کلودیفایر
نوشیدنیهای کدر معمولاً دارای طعمهای میوه ای هستند.
زیرا نوشیدنیها نمایانگر ظاهر آب طبیعی یک نوع میوه مشخص است که دارای درجه خاصی از کدورت است.
نمونههای معمول این انواع طعم دهندههای مرکبات است.
بنابراین، یک نوشابه گازدار با طعم پرتقال معمولاً کدر تنظیم میشود.
زیرا آب طبیعی فشرده شده میوه کدر است (و همچنین به رنگ سایه نارنجی نیز در میآید).
از طرف دیگر، نوشیدنیهای غیر الکلی با طعم میوه به نمایندگی از گونههای میوه، که آب میوههای آن معمولاً ابری نیستند.
مانند انگور و سیب، از نظر ظاهری تا حد زیادی نوشیدنیهای شفاف هستند.
آب میوهای کدر
به طور دقیق، آب میوههای طبیعی انگور و سیب کمی کدر هستند.
اما ظاهراً به مصرف کننده آموزش داده شده است که انتظار دارد این آب میوهها کاملاً شفاف باشند.
بنابراین وقتی این آب میوهها پردازش میشوند.
به یک روش یا روش دیگر شفاف میشوند. هنوز هم، مانند نوشیدنیهای زنجبیل،
نوشیدنیهای غیر الکلی دیگر که طعم میوه ندارند نیز ممکن است ابری باشند.
امولسیون به عنوان کلودیفایر
نوشیدنیهای آب میوهای با محتوای 100٪ آبمیوه طبیعی، یا آنهایی که حاوی درصد زیادی آبمیوه طبیعی هستند، به دلیل کدورت آبمیوه طبیعی، ابری هستند.
برای ظاهر ابری آنها به مواد اضافی نیاز ندارند.
با این حال، یک نوشیدنی غیر الکلی با محتوای آبمیوه طبیعی کم ممکن است.
به یک ماده تشکیل دهنده کدر برای افزایش کدورت نیاز داشته باشد تا بتواند شبیه آبمیوه طبیعی ابری از طعم گونههای میوهای باشد که از آن نام گرفته است.
این قطعاً در نوشیدنیهای با طعم میوهای ابری که فاقد آبمیوه طبیعی هستند، وجود دارد.
عوامل کد کننده
بیشتر عوامل کدر کننده، که به طور کلی کلودیفایر نامیده میشوند.
حاوی یک فاز روغن و یک فاز آب هستند و امولسیونهای روغن در آب را تشکیل میدهند.
قطرات معلق روغن موجود در نوشیدنی دارای یک اثر نوری هستند که باعث میشود مایع نوشیدنی به چشم بیننده شفاف باشد.
بسته به محتوای کلودیفایر و قدرت آن، ممکن است درجه این شفافیت متفاوت باشد.
روغنهای مورد استفاده در امولسیونهای ابر ساز، در صورت وجود، طعم یا بوی زیادی به نوشیدنی نمیدهند.
بنابراین، چنین کلودیفایرهایی را کلودیفایر خنثی مینامند.
امولسیون عطر و طعم دهنده
یکی دیگر از جنبههای مهم امولسیون در صنعت نوشابه این است که بسیاری از مواد معطر و طعم دهنده که در فرمولاسیونهای نوشیدنی استفاده میشوند به شکل امولسیون تهیه میشوند.
در نوشیدنیهای با طعم میوه، طعم دهندهها به طور عمده روغنهای اساسی استخراج شده از میوه هستند.
اینها به طور معمول در آب محصول محلول و قابل اختلاط نیستند.
اگر به عنوان روغنهای اساسی خالص به فرمولاسیون اضافه شوند.
به زودی قطرات روغن یا حتی یک لکه روغن از بافت نوشیدنی جدا میشوند و کاملاً قابل مشاهده هستند، اغلب به صورت حلقه گردن در بطری قابل دیدن است.
نه تنها این ظاهر نازیبا را به نوشیدنی میبخشد، بلکه از همه مهمتر، ماده معطر به احتمال زیاد به طور همگن در نوشیدنی پخش نمیشود.
استفاده از اسانس به عنوان امولسیون این مشکل را برطرف میکند.
اسانس یک امولسیون طعم دهنده است که روغنهای طعم دهنده را به حالت تعلیق در نوشیدنی نگه میدارد به همان روشی که در کلودیفایر خنثی وجود دارد.
تفاوت در این است که چنین امولسیونی اکنون به عطر و طعم محصول و همچنین به عنوان یک کلودیفایر در نوشیدنی عمل میکند.
امولسیونهای طعم دهنده و خرید کلودیفایر
امولسیونهای طعم دهنده نوشیدنی نوع خاصی از امولسیون است.
این ماده به صورت کنسانتره تهیه شده و سپس در محلول شکر رقیق میشود تا به نوشیدنی تبدیل شود.
نوشیدنی میتواند نوشیدنی بدون گاز یا گازدار باشد.
در نوشیدنیها، امولسیون دهنده طعم، کدورت و رنگ را برای نوشیدنی فراهم میکند.
این خواص باعث میشود امولسیونها طعم نوشیدنی با سایر امولسیونهای غذایی متفاوت باشد.
اگرچه برای خامههای لبنی قهوه یا سفید کنندههای قهوه به شکل رقیق شده در نوشیدنی استفاده میشود .
و تقریباً بلافاصله مصرف میشوند و ثبات در شکل رقیق شده نگران کننده نیست.
برعکس، امولسیونهای عطر و طعم نوشیدنی لازم است…
که هم در کنسانتره و هم در شکل رقیق شده یک نوشیدنی تمام شده، پایداری خوبی داشته باشند
از امولسیون طعم دهنده نمیتوان برای نوع خاصی از نوشیدنیهای شفاف استفاده کرد، زیرا باعث کدر شدن نوشیدنی میشود.
وجود روغنهای اساسی در روغنهای لیمو در لیموناد
روغنهای لیمو تحت یک فرآیند “شستشو” قرار میگیرند که در آن بخشهای محلول در آب حذف میشوند.
با این حال، این باعث میشود که آنها به عنوان شبیه ساز طعم میوه کامل اصلی، اثر کمتری داشته باشند.
فن آوری امولسیون
مسئله مهم عملکرد امولسیون این است که در نوشیدنی نهایی پایدار خواهد بود و به هیچ وجه خراب نمیشود.
همچنین، این عملکرد باعث ابری شدن نوشیدنی و پراکنده نگه داشتن روغن طعم دهنده در نوشیدنی برای مدت زمان ماندگاری مورد انتظار میشود.
خرید کلودیفایر و عملکرد امولسیون
فناوری امولسیونها، چه از لحاظ تئوری و چه از نظر عملی، به تنهایی موضوع پیچیدهای است.
به عبارت ساده، یک امولسیون روغن در آب برای یک نوشیدنی غیرالکلی،
خواه این یک کلودیفایر یا یک امولسیون طعم دهنده باشد، یک سوسپانسیون پایدار از قطرات روغن میکروسکوپی در محیط آبی نوشیدنی است.
این قطرات میکروسکوپی روغن، که خود شفاف هستند و در آب شفاف نوشیدنی معلق هستند، باعث اثر نوری یک “شیری شدن” نوشیدنی میشوند.
از آنجایی که روغنها به طور معمول سبکتر از آب هستند، طبیعت این قطرات باید به گونهای باشد که در بالای نوشیدنی شناور نباشند.
بعلاوه، آنها نباید انعقاد پیدا کنند تا باعث ایجاد لختهها یا رسوبات ناخوشایند در محصول شده و باعث تجزیه کامل امولسیون شوند.
تثبیت کنندهها
تثبیت کنندهها افزودنیهایی هستند که برای کمک به حفظ امولسیونها یا جلوگیری از تحلیل رفتن نوشیدنیها استفاده میشوند.
از جمله تثبیت کنندههای متداول میتوان به هیدروکلوئیدها (مانند زانتان، صمغ عربی و صمغ اقاقیا)، نشاستههای اصلاح شده، پکتین، کاراگینان، کازئین و اینولین اشاره کرد.
هدف از تثبیت کنندهها افزودن ویسکوزیته برای افزایش عطر و طعم و دادن بافت به یک نوشیدنی است.
آنها همچنین امولسیون را حفظ میکنند، که با نگه داشتن مواد اضافی معلق در محصول از رسوب جلوگیری میکند.
نوشیدنی های کاربردی ممکن است حاوی طیف وسیعی از مواد افزودنی از جمله ویتامینها، گیاهان و پروتئینها باشند.
تثبیت کنندهها اطمینان حاصل میکنند که قسمت مواد مغذی به حالت تعلیق در میآید و باعث از بین نرفتن مواد تشکیل دهنده و طعم مزه میشود.
برخی محصولات ما
فروش اسید اسکوربیک , فروش سوربات پتاسیم , فروش بنزوات سدیم , فروش پروپیونات کلسیم , فروش پروپیونات سدیم , فروش کربنات پتاسیم , فروش هیدروکسید پتاسیم , فروش اروزیل
خرید کلودیفایر از بازرگانی ساینا ویژن و انواع مختلف تثبیت کننده
انواع مختلفی از تثبیت کنندهها وجود دارد که برای نتایج و کاربردهای مختلف استفاده میشوند.
به عنوان مثال نشاستههای اصلاح شده، عوامل موثر در ایجاد کدورت هستند و ممکن است باعث تثبیت کدورت در سردخانه شوند.
پکتین ترکیبی است که در دیواره سلولی بسیاری از گیاهان وجود دارد.
این ترکیب دارای تواناییهای طبیعی ژلهای، ضخیم کننده و تثبیت کننده است.
پکتین چیست ؟
پکتین یک فیبر محلول است و در نوشیدنیها برای افزایش ویسکوزیته و ایجاد ثبات در کدورت نقش دارد.
کاراگینانها پلی ساکاریدهایی هستند که از انواع خاصی از جلبکهای دریایی قرمز به دست میآیند.
از آن به عنوان یک ماده ضخیم استفاده میشود.
کازئین یک ایزوله لبنی است که اغلب به صورت اسپری خشک استفاده میشود.
این ماده از ثبات امولسیون برای محلولهای پروتئینی برخوردار است و به ویژه در ایجاد ثبات در جدایههای سویا بسیار مفید واقع شده است.
خرید کلودیفایر
برای خرید کلودیفایر با ما تماس بگیرید.
برای خرید سولفات سدیم , خرید مترونید ازول , خرید پلی آکریل آمید به لینک مربوطه مراجعه کنید.