بروز رسانی شده در تاریخ : مرداد ۲۱ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۹:۴۶ ق.ظ
خرید کربوکسی متیل سلولز(CMC)
خرید کربوکسی متیل سلولز (CMC) و ویژگی های عملکردی CMC در کاربردهای غذایی
کربوکسی متیل سلولز سدیم خوراکی میتواند نقش تثبیت امولسیونکننده را در نوشیدنیهای حاوی چربی و پروتئین ایفا کند.
با پیشرفت سریع صنایع غذایی، بازار و کاربردهای سدیم کربوکسی متیل سلولز در حال رشد است.
در بسیاری از کاربردها نقش اصلی و کارکردهای سدیم کربوکسی متیل سلولز به شرح زیر است.
فروش کربوکسی متیل سلولز (CMC)
1. اثرات تثبیتکننده و ضخیمکننده
به طور کلی شیر سویا، شیر کاکائو، شیر بادام زمینی، شیر نارگیل، شیر بادام و آب سویا به دلیل داشتن مقادیر مختلف چربی و مقدار مشخصی پروتئین مشخص،
این مواد تمایل به جداشدن و شناورشدن در طول ذخیره تولید و تشکیل یک “حلقه” ناخوشایند را دارند که تا حد زیادی بر ظاهر محصولات تاثیر میگذارد.
علاوه بر این، تراکم و جداسازی یروتئین بسیار آسان است. به خصوص برای محصولات با pH پایین، تراکم پروتئین محدود میشود.
به منظور حل این مشکلات که بر کیفیت محصولات تاثیر میگذارد.
میتوان مقدار مناسبی از سدیم کربوکسی متیل سلولز اضافه کرد.
زیرا سدیم کربوکسی متیل سلولز در آب حل میشود تا به محلول کلوئیدی پایدار و شفاف تبدیل شود.
ذرات پروتئین تحت پوشش فیلم کلوئیدی به ذرات با بار الکتریکی مشابه تبدیل شده و ذرات پروتئین را در حالت پایدار تشکیل میدهند.
2. خرید کربوکسی متیل سلولز (CMC) و تاثیر همزمان پروتئین
هنگامی که مقدار pH بیشتر یا معادل با نقطه ایزوالکتریک پروتئین است،.
کربوکسی متیل سلولز سدیم میتواند یک ساختار ترکیبی با پروتئین تشکیل دهد.
که به بهبود پایداری امولسیون کمک میکند و از طرف دیگر برای حفظ ساختار بستنی مفید است.
این اثر باعث میشود که میزان انحلال پروتئینها در محدوده مشخصی از pH افزایش یابد.
علاوه بر این، سدیم کربوکسی متیل سلولز با کنسانتره پروتئین آب پنیر مخلوط میشود.
و میتواند جایگزین پروتئین تخم مرغ و شیرخشک بدون چربی برای ساخت انواع کیک شود.
پس از افزودن سدیم کربوکسی متیل سلولز، حجم کیک افزایش یافته و کیفیت آن بهبود مییابد.
کربوکسی متیل سلولز سدیم همچنین جایگزین مناسبی برای پروتئین تخم مرغ در سایر محصولات مانند پودینگها، سسها، سوپها و کیکهای خمیری است.
ضمن اینکه همزمان تنش سطحی بین چربی و آب را کاهش میدهد دارای خاصیت امولسیونکننده خاصی است.
و چربی را به اندازه کافی امولسیون میکند، به طوری که میتوان مشکلات کیفیتی موجود را به طور رضایت بخشی برطرف کند.
بنابراین، سدیم کربوکسی متیل سلولز اغلب در صنایع غذایی به عنوان یک ضخیمکننده استفاده میشود.
و باعث میشود مواد غذایی طعم، غلظت و بافت یکنواخت خود را حفظ کنند.
3. آبدوستی و جذب آب
از فرمول ساختار مولکولی سدیم کربوکسی متیل سلولز میتوان دریافت که این ترکیب مشتقشده از سلولز است.
و تعداد زیادی از گروههای آبدوست مانند گروههای -OH و -COONa در زنجیره مولکولی آن وجود دارد.
بنابراین سدیم کربوکسی متیل سلولز دارای آبدوستی و ظرفیت نگهداری آب بهتری نسبت به سلولز است.
استفاده از کربوکسی متیل سلولز سدیم در مواد غذایی پخته شده، باعث می شود مواد غذایی دارای رطوبت خاصی باشند.
و از سینرزیس ترکیبات جلوگیری میکند و باعث میشود مواد غذایی شکل و ظاهر خود را حفظ کنند.
به عنوان مثال، افزودن سدیم کربوکسی متیل سلولز به آرد برای تهیه بیسکویت و کیک میتواند از تبخیر آب و بیات شدن آنها جلوگیری کند.
4. خرید اینترنتی کربوکسی متیل سلولز (CMC) اثر تعلیق
کربوکسی متیل سلولز سدیم خوراکی دارای قدرت عالی برای تعلیق است. برای نوشابههای مایع استفاده میشود.
می تواند پالپ، مواد جامد مختلف یا سایر مواد معلق در ظرف را به صورت یکنواخت و کامل، رنگ روشن و چشم نواز کند و باعث بهبود طعم و مزه شود.
اگر در ترکیب با سایر پکتینهای خوراکی با نسبت خاصی استفاده شود.
تا مواد افزودنی برای نوشیدنیهای خاص تهیه شود، اثر بهتری خواهدداشت.
بنابراین به طور گسترده در چایهای میوهای مانند شهد گل زالزالک،
نوشیدنیهای میوهای مانند آب پرتقال و آب نارگیل و آبمیوههای گیاهی مانند آب کدو تنبل مورد استفاده قرار میگیرد.
مقدار اضافه شده، سدیم کربوکسی متیل سلولز به طور کلی بین 1/0 تا 4/0 درصد مناسب است.
5.اثر ژل
تیکسوتروپی کربوکسی متیل سلولی سدیم نقش مهمی در سیستم ژل ایفا میکند.
و می تواند ژله، پانا کلت، مربا و مواد غذایی دیگر را به وجود آورد. به اصطلاح سدیم کربوکسی متیل سلولز به معنای این است.
که مقدار خاصی از تعامل بر روی زنجیرههای ماکرومولکولی وجود دارد و تمایل به ایجاد ساختار سه بعدی دارد.
پس از تشکیل ساختار سه بعدی، ویسکوزیته محلول افزایش مییابد. در حالی که پس از شکستن ساختار سه بعدی، ویسکوزیته کاهش مییابد.
در پدیده تیکسوتروپی نشان داده شده است که ویسکوزیته بسته به زمان تغییر میکند.
هنگامی که سرعت برشی (D) ثابت باشد، یعنی D = K، ویسکوزیته سدیم کربوکسی متیل سلولز با گذشت زمان کاهش مییابد.
در حالی که سرعت برشی تخلیه میشود، یعنی D = 0، ویسکوزیته با گذشت زمان افزایش مییابد.
این رفتار تیکسوتروپ محلول، یک خاصیت مهم برای سیستم ژل است (یعنی سیستمهای رئولوژیکی غیر عادی) و در مواد غذایی بسیار مفید است.
مانند ژله، پانا کوتا، و مربا در مواد غذایی، میتوان از ژل CMC و ژل MCC-CMC استفاده کرد.
6. اثر ور آمدن
از آنجایی که دارای خصوصیات مختلف و اثرات تثبیت کننده ژل است، از یک طرف میتواند از سینرزیس جلوگیری کند، و از طرف دیگر میتواند باعث افزایش میزان ورآمدن شود.
به عنوان مثال، هنگام استفاده در های فوری، در حین کار میتواند زمان ورآمدن خمیر آرد را کوتاه کند، محصول را یکنواخت کند و ساختار آن بهبود یابد.
7. نقش کربوکسی متیل سلولز در بهبود خصوصیات فیزیکی غذا
اگر سدیم کربوکسی متیل سلولز به مربا و خامه اضافه شود، خاصیت آغشته شدن و پخش شدن آنها را میتواند بهبود ببخشد.
علاوه بر این، سدیم کربوکسی متیل سلولز نیز میتواند برای حفظ میوهها، سبزیجات و تخم مرغ استفاده شود.
محلول سدیم کربوکسی متیل سلولی 2٪ -3٪ حاوی کربوکسی بنزوات میتواند در پوشش و خشککردن میوهها،
سبزیجات و تخم مرغها به منظور حفظ طعم و مقاومت در برابر کپک، با اثرات نگهدارنده آن استفاده شود.
این ماده خاصیت افزایش حجم پس از جذب آب را دارد، اما هضم آن آسان نیست، بنابراین میتوان از آن برای تهیهی بیسکویت استفاده کرد و به عنوان یک غذای رژیمی عمل کند.
دارای خاصیت تثبیت کننده است، بنابراین میتوان از آن برای تثبیتکننده کف در آبجو استفاده کرد.
همچنین از ویسکوزیته، پایداری و خاصیت محافظ کلوئیدی و غیره آن میتوان برای بهبود احتباس آب و بافت در بستنی استفاده کرد.
اما در ترکیب با ضخیم کنندههایی مانند سدیم آلژینات، این اثر موثرتر است.
بعلاوه میتوان از آن به عنوان مواد جامد مانند پودر چربی و ادویه نیز استفاده کرد.
8. عملکرد ترکیبی
سدیم کربوکسی متیل سلولز میتواند ترکیبی باشد.
که با سایر تثبیتکنندههای دیگر (صمغ زانتان، صمغ گوار، کاراگینان، نشاسته، مالتودکسترین و غیره) مورد استفاده قرار میگیرد و تعامل هم افزایی دارد.
به طور کلی، اگر میخواهید احتباس آب را بهبود ببخشید و از تبلور جلوگیری کنید.
و برای تهیه کیکهای ظریف، صاف، خوشمزه و با مقاومت در برابر ذوب مناسب میتوانید آلژینات سدیم یا ژلاتین را انتخاب کنید و میتوان سدیم کربوکسی متیل سلولز را با کاراگینان یا صمغ گوار ترکیب کرد.
9. قیمت پودر سلولز و ایمنی این محصول
کربوکسی متیل سلولز تصفیه شده اولیه توسط فائو و WHO (با میزان روزانه قابل قبول mg / kg 30 به ازای هر فرد)
به عنوان یک ماده ایمن شناخته شده است. سدیم کربوکسی متیل سلولز تصفیه شده که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده،
به عنوان قابل استفاده در مواد افزودنی غذایی اعلام شده است، در (GRAS) ثبت شده است، و در کد ایالات متحده گنجانده شده است.
خرید کربوکسی متیل سلولز (CMC)
برای خرید کربوکسی متیل سلولز (CMC) با ما تماس بگیرید.
برای خرید آسپارتام , خرید آدنین , خرید زینک اکسید به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#خرید_کلرامفنیکل#فروش_روغن_آووکادو#فروش_روغن_جوجوبا#فروش_روغن_فندوق#فروش_هسته_انار#فروش_روغن_هسته_انگور#فروش_کلوتریمازول#فروش_ماینوکسیدیل#فروش_آلانتوئین
#فروش_روغن_بادام_تلخ#فروش_روغن_سویا#فروش_روغن_درخت_چای#فروش_دی-اتانول-آمین#فروش_الاستین#فروش_اسید_استئاریک#فروش_اسید_بوریک#فروش_ادتا_4_سدیم#فروش_زینک_اکسید
#فروش_روغن_ماکادمیا#فروش_آسپارتام#فروش_روغن_آرگان#فروش_روغن_ارگان#فروش_کرم_سرد#فروش_بنزوئیل_پراکسید#فروش_اسپین_60#فروش_بنزیل_الکل#فروش_ستیل_الکل
#فروش_روغن_مگنولیا#فروش_آلومینیوم_کلروهیدرات#فروش_آدنین#فروش_ادتا_2_سدیم#فروش_تیتانیوم_دی_اکسید#فروش_صمغ_عربی#فروش_پروپیلن_کربنات_(pc)
#فروش_روغن_کرچک#فروش_ایزوتیازولین#فروش_کافور#فروش_استئاریل_الکل# فروش_پلی _کواترنیوم _۱۰#فروش_هیدروژن_ پراکسید#فروش_کوآنزیمq1
#فروش_پلی_سوربات_(_توئین_20)#فروش_ایزوپروپیل_میریستات_(IPM)