بروز رسانی شده در تاریخ : آذر ۲۷ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۸:۳۷ ق.ظ
خرید کازئینات کلسیم
خرید کازئینات کلسیم از بازرگانی ساینا ویژن :
کازئین پروتئین اصلی شیر گاو است.
ماده اصلی پنیر را تشکیل میدهد و به صورت کازئینات در صنایع غذایی استفاده میشود.
دو نوع کازئین وجود دارد.
کازئین اسید و کازئین مایه پنیر.
کازئین اسید از طریق اسیدی شدن شیر بدون چربی بدست میآید تا جایی که به نقطه ایزوالکتریک (pH± 4.6) کازئین برسد و کازئین مایه پنیر با انعقاد آنزیمی ایجاد شود.
کازئینات بیشتر از کازئین در صنایع غذایی استفاده میشود، زیرا محلولتر از کازئین است.
کازئینات، معمولاً کازئینات سدیم یا کلسیم، اغلب به عنوان امولسیون کننده یا مرطوب کننده در محصولات گوشتی استفاده میشود.
کازئینات غالباً به عنوان منبع پروتئین، تثبیت کننده کف یا عنصری در جایگزینهای شیر یا خامه استفاده میشود.
برای پایین نگه داشتن محتوای نمک در یک محصول تا حد ممکن، کازئینات کلسیم اغلب انتخاب ترجیحی است.
فروش کازئینات کلسیم
در تولید زیر کازئینات سدیم و کازئینات کلسیم توضیح داده خواهد شد.
هر دو محصول به عنوان تأثیر واکنش بین کشک اسید کازئین یا پودر اسید کازئین با لیس (هیدروکسید سدیم) ایجاد میشوند.
از این رو، ابتدا فرآیند تولید اسید کازئین شرح داده خواهد شد.
کازئین اسیدی
خرید کازئینات کلسیم و نحوه تولید آن
برای تولید اسید کازئین از شیر کم چرب یا بدون چربی استفاده میشود.
زیرا وجود چربی باعث کاهش ماندگاری کازئین میشود.
از آنجا که میکروارگانیسمها میتوانند به طور منفی بر رنگ و قوام کازئین تأثیر بگذارند.
بنابراین شیر بدون چربی خام باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد.
شیر را نمیتوان به شدت گرم کرد.
زیرا این امر میتواند باعث واکنشهای شیمیایی ناخواسته با اجزای مختلف شیر شود و رنگ کازئین خیلی تیره شود.
برای جلوگیری از این اتفاقات، شیر علاوه بر پاستوریزه شدن، میکرو فیلتر نیز میشود.
پاستوریزه کردن
شیر بدون چربی خام به مدت 15 تا 20 ثانیه در دمای 72 درجه سانتی گراد پاستوریزه میشود.
اسیدی شدن
به دلیل اسیدی شدن شیر به نقطه ایزوالکتریک کازئین، که بین pH 4 تا 4.8 قرار دارد، بار منفی میسلهای کازئین توسط یونهای هیدروژن موجود برداشته میشود.
در نتیجه، انعقاد میسلهای کازئین جای خود را پیدا خواهد کرد.
اسیدی شدن میتواند به دو صورت انجام شود: غیر آلی یا آلی.
ترجیح به اسیدی شدن بیولوژیکی / آلی برای استفاده از کازئین یا کازئینات در محصولات غذایی است.
اسیدی شدن غیرآلی
پس از پاستوریزاسیون، شیر بدون چربی در حدود 32 درجه سانتیگراد سرد میشود.
با کمک اسید کلریدریک یا اسید سولفوریک، PH شیر بدون چربی به pH بین 3.3 تا 4.6 کاهش مییابد.
سپس، مخلوط را با یک مبدل حرارتی تا دمای 40 تا 45 درجه سانتیگراد گرم کرده و به مدت 2 دقیقه در این دما نگه دارید.
در این دوره سنگدانههای کازئین تشکیل میشوند.
اسیدی شدن بیولوژیکی
پس از پاستوریزاسیون، شیر بدون چربی در حدود 25 درجه سانتیگراد سرد میشود.
به شیر بدون چربی یک استارتر مزوفیل غیر تشکیل دهنده گاز اضافه میشود…
که کاهش pH مطلوب را در حدود 15 ساعت تضمین میکند.
اسیدی شدن نباید خیلی سریع پیشرفت کند، زیرا این ممکن است منجر به کیفیت ناهموار و کاهش عملکرد شود.
هنگامی که به pH مورد نظر رسید، مخلوط میشود.
با یک مبدل حرارت داده میشود و برای مدتی کوتاه در دمای ثابت 50 تا 55 درجه سانتیگراد نگهداری میشود.
شستشو
قبل از شروع فرآیند شستشو، آب پنیر تشکیل شده با استفاده از یک ریزکننده برداشته میشود.
بنابراین در هنگام شستشو به آب کمتری نیاز است.
مرحله بعدی شستن کازئین در دمای 35 تا 60 درجه سانتی گراد در 3 مرحله در یک دستگاه شستشوی جریان با استفاده از آب، از بین بردن پروتئینهای آب پنیر، لاکتوز و نمکها است.
بعد از هر مرحله شستشو بخشی از آب شستشو به داخل مخزن کازئین جدا میشود.
پس از آخرین مرحله، سانتریفیوژ کازئین با محتوای ماده خشک بین 40 تا 45 درصد تولید میکند و کازئین را برای خشک شدن آماده میکند.
با استفاده از سانتریفیوژ میتوان کازئین را هم از طریق آب پنیر و هم از طریق آب شستشو بازیابی کرد.
پس از حل شدن در لیس، کازئین را میتوان دوباره در شیر اولیه قرار داد.
خشک کردن
با استفاده از هوای گرم، کازئین خشک میشود تا 12 درصد رطوبت باقی بماند.
خشک کردن کازئین از چند طریق قابل انجام است.
هنگامی که یک فرآیند خشک کردن دو مرحلهای اعمال میشود.
درجه حرارت خشک شدن مرحله اول حدود 50 تا 55 درجه سانتیگراد و در مرحله دوم حدود 65 درجه سانتیگراد است.
سنگ زنی
بعد از خشک شدن کازئین، کازئین به صورت پودر با اندازه ذرات 0.32، 0.42 یا 0.64 میلی متر خرد میشود.
کازینات
کازئینات میتواند از کازئین اسیدی، کشک اسید کازئین یا پودر تولید شود.
اما، کشک اسید کازئین معمولاً ترجیح داده میشود.
صرف نظر از اینکه از کدام ماده اولیه استفاده میشود.
باید با افزودن آب، مقدار ماده خشک به 18 تا 24 درصد کاهش یابد.
در غیر این صورت ویسکوزیته محلول خیلی زیاد میشود، زیرا در واقع فقط از پروتئین تشکیل شده است.
سنگ زنی مرطوب
این مخلوط به یک آسیاب کلوئیدی پمپ میشود که در آن اندازه ذرات امولسیون کاهش مییابد و در نتیجه خمیر غلیظی ایجاد میشود.
به دلیل این کاهش اندازه ذرات، سرعت انحلال ماده شیمیایی که بعداً اضافه میشود بیشتر میشود.
آسیاب مرطوب در دمای زیر 45 درجه سانتیگراد انجام میشود، زیرا دمای بالاتر احتمالاً باعث تجمع مجدد آن میشود.
دوغاب حاصل سپس در مخزن دو جداره مجهز به میکسر قدرتمند جمع آوری میشود.
افزودن لیس محلول آب شیرین با احتیاط به دوغاب اضافه میشود، تا زمانی که مقدار pH مورد نظر 6.7 برسد.
در این مقدار pH ویسکوزیته محلول در کمترین مقدار است.
اینکه از کدام محلول سوزاننده استفاده شود بستگی به محصولی دارد که باید تولید شود.
تولید کازئینات سدیم
برای تولید کازئینات سدیم از محلول آبی 2،5 M یا 10٪ سدیم هیدروکسید استفاده میشود.
برای اهداف خاص میتوان از محلول بی کربنات سدیم یا سدیم فسفات استفاده کرد.
پس از رسیدن به pH مورد نظر، باید کل محصول را در سریعترین زمان ممکن به 60 تا 75 درجه سانتی گراد گرم کرد.
در غیر این صورت گرانروی بیش از حد افزایش مییابد.
حل شدن ماده شیرین 30 تا 60 دقیقه طول می کشد.
کازئینات کلسیم
حل محلول هیدروکسید کلسیم در مقایسه با محلول سود سوز آور بسیار زمان بر است.
به همین دلیل است که کازئین اغلب ابتدا در آمونیاک حل میشود.
سپس، در ساکارز هیدروکسید کلسیم محلول اضافه شده و مخلوط کازئینات کلسیم خشک میشود.
بیشتر آمونیاک در طی فرایند خشک شدن تبخیر میشود.
پیش گرم کردن
برای اینکه محلول کازئینات مناسب برای پاشش باشد، در دمای 80 تا 90 درجه سانتی گراد گرم میشود.
به این ترتیب ویسکوزیته محلول تا حد ممکن پایین نگه داشته میشود و میتوان با محلول دارای محتوای ماده خشک تا 24٪ کار کرد.
خشک کردن
از آنجا که محتوای ماده خشک غذایی که باید خشک شود کم است، ترجیح داده میشود با استفاده از نازل، نبولایزر شود.
علاوه بر این، توصیه میشود در دو مرحله خشک کنید.
پس از خشک شدن کازئینات سدیم در یک برج خشک کن با اسپری در دمای هوا از 200 تا 230 درجه سانتیگراد تا رطوبت 10 تا 12 درصد، با استفاده از خشک کن بستر سیال شده میزان رطوبت اضافی کاهش مییابد.
ایمنی غذا و طراحی بهداشتی
بیشتر فرآیندهای لبنی در pH نسبتاً بالا و در شرایط مرطوب انجام میشود، که محیط ایده آل برای رشد انواع مختلف میکروارگانیسم ها را ایجاد میکند – مانند میکروارگانیسمهای عامل بیماری.
بنابراین مهم است که کل سیستم مطابق با استانداردهای طراحی بهداشتی ساخته شده باشد – تا سطح میکروبی قابل تمیز است.
پس از فرآیند تمیز کردن، ضد عفونی میتواند باقی ماندههای میکرو ارگانیسم رویشی را از بین ببرد.
درصورتی که ماشین آلات نتوانند به طور کامل تخلیه شوند، تجهیزات حتی پس از تمیز شدن اما برای مدت زمان معینی کنار گذاشته شده، وضعیت “تمیز” خود را از دست میدهند.
قبل از شروع مجدد فرآیند تولید، ماشین آلات باید کاملاً تمیز و ضد عفونی شوند.
خرید کازئینات کلسیم
برای خرید کازئینات کلسیم با ما تماس بگیرید.
برای خرید ستواستئاریل الکل , خرید ستیل پالمیتات , خرید تیمول به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_سولفات_سدیم#فروش_کربنات_باریم#فروش_فسفات_سدیم#فروش_استئارات کلسیم
#فروش_اینولین#فروش_هیدروسولفیت_سدیم#فروش_کلر_هگزیدین#فروش_فسفریک_اسید#فروش_کازئینات_سدیم