بروز رسانی شده در تاریخ : آبان ۱۹ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۷:۲۹ ق.ظ
خرید پتاس
خرید پتاس یونید کره و مشخصات این محصول:
نام “پتاس” از “خاکستر” یک گلدان آمده است.
قرنها پیش مردم چوب را میسوزاندند
خاکستر را با آب مخلوط میکردند و محلول را در گلدانهای آهنی تبخیر میکردند. باقیمانده آن پتاس بود.
پتاس در درجه اول برای صابون و شیشه استفاده میشد.
با این حال، مشاهده شد که گلدانها تأثیر قابل توجهی روی گیاهانی که در آنجا پرورش مییافت، داشتند.
نتیجه این بود که اهمیت پتاسیم شناخته شد.
در اواخر دهه 1800، زمانی که آلمان استخراج نمکهای پتاسیم را شروع کرد و میزان عرضه آن افزایش یافت، بازار جهانی کود افتتاح شد.
بعد از جنگ جهانی اول، از آب نمک برای تأمین پتاسیم استفاده شد.
نام ‘پتاس’ در اصل به مواد معدنی یا ترکیبات پتاسیم دار اشاره دارد.
پتاسیم، نیتروژن و فسفر سه ماده مغذی کلان برای رشد گیاه هستند.
پتاسیم به “جریان مواد مغذی” گیاه کمک میکند، قندها و آبها را قادر میسازد تا به اطراف حرکت کنند.
دیواره سلول را ضخیم میکند، از خشکی محافظت میکند و به گیاه در دفاع از بیماری کمک میکند.
پتاسیم به طور طبیعی در خاک وجود دارد و از رایجترین عناصر روی زمین است.
فروش پتاس
پتاسیم یک ماده معدنی مهم است که برای سلامت انسان لازم است.
از آنجا که پتاسیم در بدن ذخیره نمیشود، لازم است که این ماده مغذی به طور مداوم با غذاهای غنی از پتاسیم جایگزین شود.
رژیمهای حاوی پتاسیم زیاد و سدیم کم برای جلوگیری از فشار خون بالا مفید است.
پتاسیم برای سلامت گیاه ضروری است و باید منبع کافی در خاک وجود داشته باشد تا رشد خوبی داشته باشد.
هنگامی که میزان پتاسیم محدود باشد، گیاهان عملکرد کمتری دارند، کیفیت پایین دارند
آب را با کمترین بهره مصرف میکنند و بیشتر در معرض آفت و آسیبهای بیماری قرار دارند.
در بسیاری از مناطق جهان، های کشاورزی به تدریج از پتاس تخلیه میشوند. بعضی از خاکها وقتی اولین بار از مدت ها قبل زیر کشت میرفتند، دارای پتاسیم زیادی بودند.
با این حال، پس از سالها کشت فشرده و حذف مکرر مواد مغذی در حین برداشت
اکنون بسیاری از مزارع برای حفظ بهره وری خود به ورودی منظم پتاس احتیاج دارند.
میزان پتاسیم مصرفی محصولات کشاورزی
محصولات با بازده بالا مقادیر زیادی پتاسیم را در قسمت برداشت شده از محصول از بین میبرد.
به عنوان مثال، برداشت 9 تن یونجه بیش از 450 پوند K2O / A را از بین میبرد.
به طور مشابه، عملکرد سیب زمینی 450 cwt باعث کاهش 500 پوند K2O / A میشود و برداشت ton/A40 گوجه فرنگی بیش از 450 پوند K2O / A را از بین میبرد.
اما این میزان بالای حذف مواد مغذی معمولاً با لقاح سازگار نیست.
به عنوان مثال، در آیداهو به طور متوسط چهار پوند پتاس در محصولات برای هر پوندی که اضافه میشود حذف میشود.
در ایالتهای ساحل اقیانوس آرام، به ازای هر پوندی که به عنوان کود به مزارع برگردانده میشود.
به طور متوسط بیش از دو پوند پتاس حذف میشود. جای تعجب نیست که کمبود K در مزارع کشاورزی در حال تبدیل شدن به یک اتفاق رایج است.
برخی از محصولات ما (برای اطلاعات بیشتر به لینک مربوطه مراجعه کنید)
فروش ناتامایسین , فروش ویتامین D , فروش پتاسیم استات
منابع پتاس
منابع بسیار خوبی از پتاسیم وجود دارد که میتواند برای حفظ یک اکوسیستم مولد و سالم و پر کردن ذخیره مواد مغذی خاک مورد استفاده قرار گیرد.
بنابراین از کدام یک باید استفاده کنید؟ برخی از محبوب ترین شامل:
- کلرید پتاسیم (موریته پتاس) (KCl; 0-0-60)
- سولفات پتاسیم (سولفات پتاس) (K2SO4; 0-0-50-18S)
- سولفات پتاسیم-منیزیم (K2SO4-2MgSO4; 0-0-22-22S-11Mg)
- تیوسولفات پتاسیم (K2S2O3; 0-0-25-17S)
- نیترات پتاسیم (KNO3; 13-0-44)
پتاسیم موجود در تمام این کودها یکسان است.
و این ماده غذایی بدون در نظر گرفتن منبع به سرعت در دسترس گیاه قرار خواهد گرفت. تفاوت اصلی در مواد مغذی همراه است که همراه با پتاسیم است.
کلرید پتاسیم:
اهمیت کلراید غالباً نادیده گرفته میشود، اما یک ماده مغذی ضروری برای رشد گیاه است.
تحقیقات اخیر نشان داده است که بسیاری از محصولات با عملکرد و کیفیت بیشتر به ترکیبات کلرید پاسخ مطلوبی میدهند.
اگر مقادیر زیادی در مجاورت بذر یا نهال قرار گیرد، مانند هر کود محلول، آسیب ناشی از نمک نیز میتواند ایجاد کند.
کلرید پتاسیم معمولاً کم هزینه ترین منبع پتاس است.
سولفات پتاسیم:
تمام محصولات برای تهیه پروتئین ها و آنزیمها به مقدار کافی گوگرد نیاز دارند.
گیاهان با کمبود گوگرد سبز روشن به نظر میرسند و عملکرد و کیفیت آنها کاهش مییابد.
سولفات موجود در کودهای پتاس بلافاصله برای جذب گیاه در دسترس است.
سولفات پتاسیم-منیزیم:
از آنجا که نقش حیاتی آن در کلروفیل است، کمبود منیزیم ابتدا توسط برگهای زرد در قسمت تحتانی گیاه به نمایش گذاشته میشود.
نیاز منیزیم به میزان قابل توجهی متفاوت است، به طور کلی حبوبات حاوی مقدار بیشتری از این عنصر نسبت به گیاهان علفی هستند.
نیترات پتاسیم:
تامین فراوان نیتروژن برای تمام محصولات پرمحصول ضروری است.
برای محصولاتی که منبع نیترات را به منبع نیتروژن آمونیوم ترجیح میدهند، این منبع پتاس میتواند گزینه خوبی باشد.
بسیاری از منابع عالی پتاس برای تأمین نیازهای مغذی محصولات وجود دارد.
هنگام تصمیم گیری در مورد استفاده از منبع پتاس، منبعی را انتخاب کنید که نیاز شما را برآورده کند و آنیون همراه را در اختیار شما قرار دهد و به شما کمک کند محصولات پربازده را در شکل عالی نگه دارید.
خرید پتاس و موارد استفاده از آن:
90-95٪ پتاس در کشاورزی به عنوان کود استفاده میشود
پتاسیم برای بسیاری از فرآیندهای مهم گیاه از جمله فتوسنتز (ایجاد انرژی)، جذب آب و مواد مغذی و کیفیت کلی محصولات حیاتی است.
برای اطمینان از رشد سالم و مغذی گیاه، باید مقدار کافی پتاسیم در خاک حفظ شود.
5-10٪ پتاس برای مصارف صنعتی استفاده میشود
بزرگترین کاربرد صنعتی برای پتاس، تولید هیدروکسید پتاسیم (KOH) است. KOH ماده اولیه سایر مواد شیمیایی پتاسیم است.
که در طیف گستردهای از فرآیندهای صنعتی مانند شیشه سازی، داروسازی، فرآوری مواد غذایی و تولید منسوجات استفاده میشود.
پتاس همچنین به عنوان یک جایگزین سازگار با محیط زیست برای نمک، به ویژه به عنوان ماده یخ زدایی، مورد پذیرش قرار گرفته است.
پتاس و محصولات زراعی
محصولاتی که خاک غنی از مواد مغذی داشته باشند عملکرد بهتری دارند.
خاک های سالم حاوی تعادل نیتروژن (N)، فسفر (P) و پتاسیم (K) هستند.
این سه ماده غذایی به گیاهان کمک می کند تا به روش های مختلف و در عین حال مهم، رشد کنند:
- نیتروژن به رشد برگهای گیاه کمک میکند.
- فسفر از رشد ریشه گیاه و رشد گل و میوه حمایت میکند.
- پتاسیم یک ماده مغذی است که سلامت کلی گیاه را بهبود میبخشد.
هنگامی که خاک قادر به تأمین این عناصر غذایی به خودی خود نباشد، میتوان از طریق کاربرد مستقیم، ترکیب فله یا فرمولاسیون NPK، این مواد مغذی را برای محصولات اعمال کرد.
خرید پتاس و کاربرد این محصول:
پتاس را میتوان به همان شکلی که به مشتری تحویل داده میشود مستقیماً روی خاک قرار داد –
اغلب به صورت دانه ریز هستند.
این گرانولها را می توان با دست، یا با تجهیزات و روشهای مختلف در مزرعه استفاده کرد.
ترکیب عمده
در فرآیند مخلوط کردن فله، گرانولهای پتاس با نیتروژن و فسفات مخلوط میشوند و یک کود ” مخلوط” از سه ماده مغذی جداگانه N، P و K را تشکیل میدهند.
کود، به صورت مخلوط فلهای، برای آن دسته از کشاورزان مفید است که میدانند محصول آنها به چه نسبت N، P و K نیاز دارد.
کشاورزانی که سطح مواد مغذی موجود در خاک خود را تجزیه و تحلیل کردهاند بهتر میتوانند مقدار N، P و K را برای استفاده انتخاب کنند.
درست رسیدن به تعادل N، P و K، باعث افزایش عملکرد محصول و رشد گیاهان سالم میشود.
فرمول بندیهای NPK
در تولید فرمولاسیون NPK، پتاس به عنوان ماده K در تولید شیمیایی کود حاوی N، P و K استفاده میشود –
جایی که این سه ماده مغذی هر یک از لحاظ شیمیایی با هم در یک گرانول ترکیب میشوند تا هر گرانول نسبت خاصی به هر یک داشته باشد N، P و K.
اگر کود مخلوط نیاز به انتقال در مسافتهای طولانی باشد، پیوند شیمیایی مواد تشکیل دهنده کود به حفظ فرمولاسیون NPK و جلوگیری از جدا شدن مواد مغذی کمک میکند.