بروز رسانی شده در تاریخ : فروردین ۲۹ام, ۱۴۰۰ ساعت:۰۷:۴۳ ق.ظ
خرید ناتامایسین
خرید ناتامایسین در بازرگانی ساینا ویژن :
ناتامایسین (INN)، همچنین به عنوان پیمارسین شناخته میشود-
و گاهی اوقات به عنوان Natacyn فروخته میشود.
یک ماده ضد قارچ طبیعی است که در طی تخمیر توسط باکتری Streptomyces natalensis تولید میشود و معمولاً در خاک یافت میشود.
ناتامایسین حلالیت بسیار کمی در آب دارد.
با این حال، ناتامایسین در سطوح بسیار پایین موثر است.
حداقل غلظت بازدارندگی آن برای بیشتر کپکها کمتر از ppm 10 است.
ناتامایسین به عنوان ضد قارچ ماکرولید پلی ان طبقه بندی میشود و به عنوان دارو برای درمان کراتیت قارچی، عفونت چشم استفاده میشود.
فروش ناتامایسین
به خصوص در برابر عفونتهای قرنیه آسپرژیلوس و فوزاریوم موثر است.
سایر اعضای مشترک خانواده ضد قارچ پلی ماکرولید، آمفوترسیسین B، نیستاتین و فیلیپین هستند.
از ناتامایسین در صنایع غذایی به عنوان ماده نگهدارنده طبیعی نیز استفاده میشود.
این ماده در چهار نوع موجود در بازار وجود دارد، ناتامایسین خالص، آماده سازی 50٪ ناتامایسین همراه با داروهای لاکتوز، گلوکز یا نمک.
در غذاها
ناتامایسین برای دههها در صنایع غذایی به عنوان مانعی در برابر رشد قارچ در محصولات لبنی و سایر مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته است.
از مزایای بالقوه استفاده از ناتامایسین میتوان به جایگزینی مواد نگهدارنده شیمیایی سنتی،
تأثیر عطر و طعم خنثی و وابستگی کمتر به pH برای اثربخشی اشاره کرد، همانطور که در نگهدارندههای شیمیایی معمول است.
خرید ناتامایسین و کاربرد این محصول
به عنوان یک سوسپانسیون آبی (مانند مخلوط در آب نمک) که روی محصول پاشیده میشود یا محصول به آن آغشته میشود.
یا به صورت پودر شده (همراه با ماده آنتی کیک مانند سلولز) که روی آن پاشیده شده یا در محصول مخلوط شود.
در حالی که در حال حاضر برای استفاده در گوشت در ایالات متحده تأیید نشده است.
برخی از کشورها اجازه میدهند ناتامایسین بر روی سطح سوسیس خشک و تخمیری زده شود تا از رشد کپک روی پوسته جلوگیری کند.
همچنین، ناتامایسین برای کاربردهای مختلف لبنیات در ایالات متحده تأیید شده است.
به طور خاص، ناتامایسین معمولاً در محصولاتی مانند پنیرهای خامهای، پنیر دلمه، خامه ترش، ماست، پنیرهای خرد شده، برشهای پنیر و مخلوطهای بسته بندی شده سالاد استفاده میشود.
یکی از دلایل تولید کنندگان مواد غذایی برای استفاده از ناتامایسین جایگزینی اسید سوربیک به عنوان نگهدارنده مصنوعی است.
به عنوان یک افزودنی غذایی، دارای شماره E235 است.
در سرتاسر اتحادیه اروپا، فقط بعنوان یک نگهدارنده سطح برای برخی پنیرها و محصولات سوسیس خشک مورد تأیید است.
در حالی که ناتامایسین در برنامه های مختلف در سطح مختلف در جهان تأیید میشود، و در بیش از 150 کشور در سراسر جهان تأیید شده است.
مطالعات متعدد نشان داده است که ناتامایسین برای مصرف انسان بیخطر است.
علاوه بر این، بسیاری از شرکتها از ضد قارچ که توسط باکتری تولید میشود، به عنوان یک جایگزین طبیعی برای نگهدارندههای شیمیایی استقبال کردهاند.
خرید ناتامایسین و خواص آن
- بیمزه، بدون بو است و بر ظاهر، طعم و رنگ غذا تأثیر نخواهد گذاشت
- یک فعالیت ضد میکروبی با طیف گسترده
- در دوزهای پایین موثر است (1-10 ppm)
- فعال در محدوده وسیع pH(pH 3 – 9): مناسب ساختن آن برای غذاهای اسیدی، خنثی و قلیایی
نمونههای از کاربردهای ناتامایسین
به نظر میرسد یافتن یک مهارکننده کپک مانند ناتامایسین در پنیر غیرقانونی باشد.
برخی از خوشمزهترین پنیرها عطر و طعم خود را از کپک میگیرند – به عنوان مثال پنیرهای آبی به دلیل کپک Penicillium roqueforti این طعم را مییابند.
اما همه کپکها با پنیر دوست نیستند – سویههای سرکش میتوانند باعث بد شدن پنیر شوند.
پنیر خرد شده، با سطح زیادی برای استعمار کپک، به خصوص مستعد فساد است.
ناتامایسین میتواند آن را تغییر دهد.
طبق گفته شرکت شیمیایی هلند DSM که یکی از تولید کنندگان ناتامایسین است، این ترکیب ماندگاری پنیر را از کمتر از دو هفته تا 38 روز افزایش میدهد.
در فروشگاههای مواد غذایی محلی بگردید و ناتامایسین را در موارد دلخواه مانند پنیر بز، فتا خرد شده و موزارلا خرد شده پیدا کنید.
این افزودنی توسط نوعی باکتری خاک تولید میشود که به Streptomyces natalensis معروف است.
در سال 1955 توسط دانشمندانی که در شرکتی کار می کردند که بعدا DSM شد کشف شد.
(آنها این باکتری را در استان ناتال آفریقای جنوبی یافتند، که نام آن ناتامایسین نامگذاری شده است.) برخی ممکن است ایده خوردن ماده زائد باکتریهای خاکی را دوست نداشته باشند.
ایمنی ناتامایسین
امروزه پزشکان معمولاً ناتامایسین را برای درمان عفونتهای قارچی چشم، در دوزهای حدود 40 میلی گرم در روز تجویز میکنند.
این بسیار بیشتر از مقدار ناتامایسین موجود در غذا است.
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، اگر کسی محاسبهای را بر اساس این فرض انجام دهد که تمام پنیرها حاوی ناتامایسین هستند –
که دور از واقعیت است – فردی در ایالات متحده که پنیر زیادی مصرف میکند-
در معرض حدود 0.02 میلی گرم ناتامایسین به ازای هر کیلوگرم وزن بدن روزانه از این فرآورده های لبنی قرار میگیرید.
این تخمین در بدترین حالت در حدود 1.4 میلی گرم در روز برای فردی با وزن 150 پوند است –
بسیار کمتر از مقادیری که به عنوان دارو تجویز میشود.
حتی در سطوح بالای مرتبط با نسخههای ضد قارچ، بعید است که ناتامایسین عوارض جانبی ایجاد کند، چه رسد به اینکه آسیب جدی وارد کند.
مشخصات ناتامایسین
به عنوان مثال، مطالعهای در سال 1960 در مورد 10 فرد مبتلا به عفونتهای قارچی سیستمیک که بین 50 میلی گرم تا 1000 میلی گرم ناتامایسین در روز تا 180 روز بلعیدهاند را در نظر بگیرید.
فقط افرادی که روزانه 600 میلی گرم تا 1000 میلی گرم دریافت میکنند –
صدها برابر بیشتر از افرادی که در غذا مصرف میکنند – عوارض جانبی مانند حالت تهوع، استفراغ و اسهال را تجربه میکنند.
بسیاری از سازمانهای دولتی و بهداشتی پس از بررسی شواهد علمی، ناتامایسین را برای مصرف بیخطر دانستهاند.
ناتامایسین برای استفاده در پنیر
FDA ناتامایسین را برای استفاده در پنیر در سال 1982 مورد بررسی و تأیید قرار داد و این افزودنی همچنین از اتحادیه اروپا،
سازمان بهداشت جهانی و کشورهای جداگانه مانند استرالیا و نیوزیلند چراغ سبز دریافت کرد.
در خارج از ایالات متحده همچنین برای استفاده در محصولات فراتر از پنیر، مانند گوشت و شراب، تأیید شده است.
در سال 2009، مرجع ایمنی غذایی اروپا گزارشی منتشر کرد مبنی بر اینکه وقتی ناتامایسین برای درمان سطحی محصولات غذایی استفاده میشود.
هیچ خطری برای سلامتی ایجاد نمیکند، تا حدی به دلیل اینکه جذب بدن خیلی ضعیف است.
حتی مرکز علمی در جهت منافع عمومی – که مصرف کنندگان را در برابر موادی مانند رنگهای مصنوعی و شیرین کنندهها هشدار میدهد –
آن را در لیست مواد افزودنی “غذای شیمیایی” خود به عنوان بیخطر تعیین میکند.
برخی محصولات ما
فروش اسید اسکوربیک , فروش سوربات پتاسیم , فروش بنزوات سدیم , فروش پروپیونات کلسیم , فروش پروپیونات سدیم , فروش کربنات پتاسیم , فروش هیدروکسید پتاسیم , فروش اروزیل
خرید ناتامایسین و مقایسه آن با سورباتات و بنزواتها
- حلالیت پایین ناتامایسین یک مزیت برای درمان سطحی مواد غذایی است زیرا در سطح مواد غذایی باقی میماند که در آن بیشتر کپکها و مخمرها رشد میکنند بنابراین از رشد آنها جلوگیری میکند.
در مقابل، مواد نگهدارنده مصنوعی، سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم محلول در آب هستند و میتوانند به مواد غذایی نفوذ کنند، بنابراین غلظت آن در سطح، پایین میرود و بنابراین کپک رشد میکند.
- علاوه بر این، ناتامایسین یک فواید بزرگ نسبت به سایر داروهای ضد میکروبی دارد که در غذا استفاده میشود:
این ماده نگهدارنده علیه قارچها عمل میکند-
اما هیچ اثری روی باکتریها ندارد، بنابراین تصور می شود که به موج دردسر مقاومت ضد میکروبی مرتبط با مصرف بیش از حد آنتیبیوتیک در تولید مواد غذایی کمک کند.
ناتامایسین مانع رشد مخمر و کپک میشود.
همچنین از تولید سموم آنها جلوگیری میکند، اما بر باکتریها تاثیری ندارد زیرا غشا آنها فاقد استرول است.
مکانیسم عملکرد آن به جای نفوذپذیری غشا، مکانیسم عملکردی مواد نگهدارنده سنتز شده شیمیایی –
سوربات ها و بنزواتها، در غشای سلول قارچ به استرولها (اصولاً ارگوسترول) متصل میشود.
نتایج یکی از تحقیقات نشان میدهد که “هیچ مقاومت شناخته شدهای در برابر ناتامایسین ایجاد نشده است.”
خرید ناتامایسین
برای خرید ناتامایسین با ما تماس بگیرید.
برای خرید ویتامین d , خرید تیمول , خرید لاکتات کلسیم به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_رنگ_کارموزین#فروش_تری_کلرو _استیک _اسید#فروش_کلسیم_تیوگلیکولات#فروش_ستو_استئاریل_الکل#فروش_پروپیلن#فروش_وانیل#فروش-پروتئین_آب_پنیر
#فروش-کربنات_باریم