خرید صمغ عربی
خرید صمغ عربی و مشخصات این محصول:
صمغ عربی (GA) یک هیدروکلوئید چند منظوره با زنجیره شاخه ای طبیعی است.
که دارای یک مجموعه پروتئین خنثی یا کمی اسیدی، آرابینو گالاکتان است که حاوی کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.
صمغ عربی اگزودات خشک شدهای است که از ساقه و شاخه های درختان اقاقیا Acacia senegal و Acacia seyal حاصل میشود.
GA توسط مصریان باستان به عنوان چسب هنگام بستهبندی مومیایی و در رنگهای معدنی هنگام ساختن هیروگلیف از هزاره دوم قبل از میلاد مورد استفاده قرار میگرفت.
فروش صمغ عربی
در دوران مدرن، GA در مواد غذایی، دارویی و بسیاری از صنایع دیگر استفاده میشود.
در این مقاله ساختار، مواد شیمیایی و خصوصیات فیزیکی صمغ عربی را شرح میدهیم.
علاوه بر این، خواص بیولوژیکی شامل خواص آنتیاکسیدانی آن، اثر GA بر عملکرد کلیه، غلظت گلوکز خون، جذب روده، تخریب GA در روده، متابولیسم لیپیدها است.
به همین ترتیب، در مورد خواص دارویی، غذایی و آرایشی صمغ عربی بحث شده است.
صمغ عربی یک هیدروکلوئید چند منظوره با زنجیره شاخهای طبیعی است.
و دارای یک مجموعه پروتئین بسیار خنثی یا کمی اسیدی، arabino-galactan است که حاوی کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.
با توجه به تعریف کمیته تخصصی مشترک مواد افزودنی غذایی (JECFA)، صمغ عربی یک اگزودات خشکشده است که از ساقه و شاخههای درختان اقاقیا بدست میآید.
بیش از 1000 گونه از جنس صمغ اقاقیا وجود دارد.
فقط دو مورد برای مقاصد تجاری (اقاقیا سنگال و اقاقیا سیال) قابل توجه است.
اقاقیا سنگال به دلیل کمبود تانن، با بهترین کیفیت در نظر گرفتهشده و اکثر تجارت جهانی را شامل میشود.
در حالی که آقاقیا سیال درجه پایین صمغ را تولید میکند. درختان اقاقیا در سودان مرکزی، مرکز و غربی آفریقا و مناطق گرمسیری و نیمه قطبی جهان فراوان است.
سودان تولیدکننده برتر صمغ اقاقیا در سراسر جهان است و پس از آن نیجریه، چاد، مالی و سنگال قرار دارند.
اروپا و ایالات متحده مهمترین بازارهای GA هستند، در حالی که ژاپن بزرگترین مصرف کننده آسیا است.
ساختار صمغ عربی
ترکیب شیمیایی GA پیچیده است، و مقالات متعددی در این زمینه منتشر شده است.
زنجیره اصلی GA از پیوند بین واحد 1،3 βD-galactopyranosyl تشکیل شده است.
زنجیرههای جانبی از دو تا پنج واحد 1،3-β β-galactopyranosyl متصل شده تشکیلشده است.
که توسط جایگاه 1،6 به زنجیره اصلی پیوسته است.
ساختار شیمیایی صمغ اقاقیا
هر دو زنجیره اصلی و جانبی از واحدهای(α-L-arabinofuranos, α-L-rhamnopyranosyl, β-Dglucopyranosyl, and 4-O-methyl-β-D-glucopyranosyl) تشکیل شدهاند.
(دو مورد آخر عمدتا به عنوان واحد انتهایی هستند).
صمغ عربی عمدتاً از پلی ساکاریدهای با وزن مولکولی بالا و نمکهای کلسیم، منیزیم و پتاسیم آنها تشکیل شده است.
که با هیدرولیز، سه بخش اصلی پلی ساکاریدها و پروتئینها از جمله arabinogalactan (AG)، پروتئین arabinogalactan (AGP) و گلیکوپروتئین (GP) را تولید میکنند.
که از نظر وزن مولکولی و ترکیب شیمیایی آنها متفاوت است.
خرید صمغ عربی و خواص شیمیایی آن
از نظر شیمیایی، GA ترکیبی پیچیده از ماکرومولکولها با اندازه و ترکیب مختلف است.
که با درصد بالایی از کربوهیدراتها (D-galactose و L-arabinose) (٪ 97))، و نسبت کمی از پروتئین ها (<3٪) مشخص میشود.
ترکیب شیمیایی GA بسته به منشاء آن، آب و هوا، فصل برداشت، سن درخت و شرایط پردازش کمی متفاوت است.
بسیاری از مطالعات برخی از تفاوتها بین ترکیب شیمیایی GA از اقاقیا سنگال و اقاقیا سیال را نشان دادهاند.
جدیدترین مطالعه توسط لوپز تورز و همکاران انجام شده است.
هر دو صمغ اقاقیا حاوی اسیدهای آمینه یکسان با محتوای پروتئین بالاتر در A. سنگال (7/2٪) نسبت به A. سیال (1.0٪) است.
ترکیب بیوشیمیایی A. سنگال و A. صمغ سیال به صورت خشک
ترکیب اسید آمینه برای A. سنگال و A. صمغ سمیال به صورت خشک
خواص فیزیکی صمغ عربی
خصوصیات فیزیکی GA بسته به منشا و سن درختان، زمان بیرونزدگی و آب و هوا ممکن است متفاوت باشد.
درمان صمغها پس از جمع آوری مانند شستشو، خشکشدن و سفیدشدن در آفتاب و شرایط نگهداری، خاصیت فیزیکی صمغها را تحت تأثیر قرار دادهاست.
صمغ عربی با کیفیت عالی اشکی شکل، گرد، با رنگ نارنجی قهوهای است.
پس از خرد شدن، تکه ها از رنگ کمتری برخوردار بوده و ظاهری شیشهای دارند.
GA دارای حلالیت بالا در آب و ویسکوزیته نسبتاً پایین در مقایسه با سایر صمغها است.
GA می تواند در غلظت 50٪ w/vدر آب حل شود و یک محلول مایع با خصوصیات اسیدی تشکیل دهد (4/4 ~pH). محلول حاصل بیرنگ، بیمزه است.
و به راحتی با سایر ترکیبات شیمیایی واکنش ندارد.
ویسکوزیته محلول های GA را میتوان با افزودن اسیدها یا بازها تغییر داد زیرا این ماده بار الکترواستاتیک روی ماکرومول را تغییر میدهد.
خواص فیزیکی صمغ عربی به عنوان پارامترهای کیفیت ایجاد شده شامل رطوبت، خاکستر کل، ماده فرار و انرژی داخلی می باشد.
که با مراجعه به صمغهای گرفته شده از گونه های سنگالی اقاقیا در سودان مربوط میشود.
مشخصات بین المللی گوام عربی با کیفیت FAO
از این پارامترها میتوان برای شناسایی صمغهای خام که بیشتر به عنوان مواد افزودنی غذایی استفاده میشود، استفاده کرد.
صمغ عربی ترکیبی از محصولات طبیعی از ترکیبات کربوهیدرات آبدوست و پروتئینهای آبگریز است.
جزء پروتئین هیدروفوبیک به عنوان یک امولسیفایر که روی سطح قطرات روغن جذب میشود، عمل میکند.
در حالی که جزء کربوهیدرات آبدوست باعث مهار لختهشدن و انسجام مولکولها از طریق دافع الکترواستاتیک در مواد افزودنی غذایی میشود.
خرید صمغ عربی و خواص آنتیاکسیدانی
استرس اکسیداتیو تا حد زیادی از طریق آزادسازی اکسیدان / آنتی اکسیدانها یا تجزیه ماکرومولکولهای طبیعت بیولوژیکی مانند پروتئینها، کربوهیدراتها، لیپیدها و اسیدهای نوکلئیک،
در عدم تعادل هوموستاز داخل سلولی و در نتیجه تولید انواع مختلفی از گونههای اکسیژن فعال (ROS) که در نهایت باعث صدمه یا آسیب بیشتر اکسیداتیو میشوند.
فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی نقش مهمی در آسیب بافت هایپرگلیسمی مرتبط دارد.
مطالعات قبلی نشان میدهد که تولید ROS در دیابت ممکن است از ابتلا به ضایعات مزمن دیابتی در بسیاری از بافتها مانند رگهای خونی، شبکیه چشم، کلیهها و اختلالات عصبی تولیدکننده شروع شود.
تأثیر GA بر عملکرد کلیه
تجویز GA به صورت آب آشامیدنی (15٪w/v) غلظت اوره پلاسما و کراتینین را در نارسایی مزمن کلیوی (CRF) ناشی از آدنین کاهش میدهد.
دهمچنین باعث کاهش ترخیص کالا از گمرک کراتینین و افزایش قابل توجهی در غلظت واسطه التهابی شد.
مکانیسم زمینه ساز اثر شیرین GA در CRF ناشی از آدنین ممکن است با کاهش التهاب ناشی از آدنین و تولید رادیکالهای آزاد همراه باشد.
تأثیر GA بر غلظت گلوکز خون
در هندوستان، GA یکی از داروهای بومی است و دارای استفادههای دارویی بسیاری است.
در تونس، استفاده از GA به عنوان گیاهان دارویی هیپوگلیسمیک برای معالجه بیماران دیابتی در مقایسه با سایر گیاهان دارویی به بیش از 70 درصد رسیده است.
تأثیر GA بر جذب روده
روده کوچک بخش عمدهای از دستگاه گوارش (GIT) است.
که تقریباً همه ترکیبات آلی و الکترولیتها در آن مکانیسمهای مختلفی را که در سطح سلولی و مولکولی کار می کنند فعال میکنند.
ترشح روده همزمان یک اتفاق فیزیولوژیکی که شدیدا توسط مکانیسمهای مختلف کنترل میشود.
این فرآیند در لومن روده وضعیت تغییرپذیری، رقیق سازی و محلول سازی را حفظ میکند که برای عملکرد معمول هضم و جذب روده ضروری است.
خرید صمغ عربی و تخریب GA در روده
صمغ عربی اکثرا برای حیوانات و انسان غیرقابل هضم است زیرا در روده کوچک تخریب نمی شود.
با این حال، آن را در روده بزرگ به ویژه به دلیل عملکرد آنزیمی میکروارگانیسمها تخمیر میشود..
محققان دریافتند که باکتریهای روده میتوانند GA را به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه، عمدتا پروپیونات تخمیر کنند.
خواص دارویی صمغ عربی
در سالهای اخیر، پلیمرهای مشتقشده از گیاه به دلیل کاربردهای دارویی متنوعی از جمله رقیق کنندهها، اتصال دهندهها،
تجزیه مواد در قرصها، ضخیمکنندههای مایعات خوراکی، کلوئیدهای محافظ در سیستم تعلیقها، ژل کنندهها در ژلها و پایههای موجود در شیاف مورد توجه زیادی قرار گرفتهاند.
در صنعت داروسازی، GA از زمان تولید به عنوان حامل دارو استفاده میشود.
و مادهای بیضرر از نظر فیزیولوژیکی به حساب میآمد. GA برخی از خصوصیات بیولوژیکی دارد.
به عنوان یک آنتیاکسیدان بر متابولیسم چربیها و در درمان بسیاری از بیماریها مانند کلیه، قلبی عروقی و بیماریهای دستگاه گوارش تاثیرگذار است.
خرید صمغ عربی
برای خرید صمغ عربی با ما تماس بگیرید.
برای خرید اسید بوریک , خرید آزلائیک اسید , خرید اسید استئاریک به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#خرید_کلرامفنیکل#فروش_روغن_آووکادو#فروش_روغن_جوجوبا#فروش_روغن_فندوق#فروش_هسته_انار#فروش_روغن_هسته_انگور#فروش_کلوتریمازول#فروش_ماینوکسیدیل#فروش_آلانتوئین
#فروش_روغن_بادام_تلخ#فروش_ساکارز#فروش_روغن_سویا#فروش_روغن_درخت_چای#فروش_دی-اتانول-آمین#فروش_پانتول#فروش_الاستین#فروش_آزلائیک_اسید#فروش_اسید_استئاریک#فروش_اسید_بوریک
#فروش_روغن_ماکادمیا#فروش_آناندامید#فروش_آسپارتام#فروش_روغن_آرگان#فروش_روغن_ارگان#فروش_ماندلیک_اسید#فروش_کرم_سرد#فروش_بنزوئیل_پراکسید#فروش_اسپین_60#فروش_بنزیل_الکل
#فروش_لاکتات_سدیم#فروش_دکسپانتنول#فروش_بنزوفنون#فروش_پربورات_سدیم#فروش_آربوتین#فروش_روغن_مگنولیا#فروش_آلومینیوم_کلروهیدرات#فروش_آدنین#فروش_ادتا_2_سدیم#فروش_تیتانیوم_دی_اکسید
#فروش_ایزوتیازولین#فروش_کافور#فروش_استئاریل_الکل#فروش_اسپیرونولاکتون#فروش_رنگ_لیکوپن# فروش_پلی _کواترنیوم _۱۰#هیدروژن_ پراکسید#فروش_تائورین#فروش_توکوفرول#فروش_کوآنزیمq10