خرید سولفیت سدیم
خرید سولفیت سدیم از بازرگانی ساینا ویژن :
سولفیت چیست و چرا به غذا ها اضافه میشود؟
از سولفیتها به عنوان ماده نگهدارنده یا تقویت کننده غذا استفاده میشود.
آنها معمولاً به اشکال زیر استفاده میشوند:
- بیسولفیت پتاسیم یا متابیسولفیت پتاسیم
- بیسولفیت سدیم، متابیسولفیت سدیم یا سولفیت سدیم
- دی اکسید گوگرد، که یک سولفیت نیست، بلکه یک اکسید شیمیایی نزدیک به هم است.
فروش سولفیت سدیم
سولفیتها به طور معمول به کدام غذاها اضافه می شوند؟
شراب:
(مخصوصاً شرابهای سفید) سولفیتها به طور طبیعی در همه شرابها تا حدی وجود دارند.
اما معمولاً سولفیتها برای جلوگیری از تخمیر در یک نقطه مورد نظر اضافه میشوند-
و همچنین ممکن است به عنوان مواد نگهدارنده به شراب اضافه شود تا از فساد و اکسیداسیون در چندین مرحله از تولید شراب جلوگیری کند.
دی اکسید گوگرد (SO2، گوگرد با دو اتم اکسیژن) شراب را نه تنها از اکسیداسیون، بلکه از باکتریها نیز محافظت میکند.
بدون سولفیت، آب انگور به سرعت به سرکه تبدیل میشود.
شرابهای ارگانیک لزوما عاری از سولفیت نیستند.
اما به طور کلی کمترین میزان را دارند زیرا مانند اکثر شراب ها هیچ سولفیت اضافی اضافه نمیشود.
به طور کلی، شرابهای سفید حاوی سولفیت بیشتری نسبت به شرابهای قرمز هستند و شرابهای شیرین بیشتر از سولفیت های خشک دارند.
سولفیت سدیم در میوه های خشک شده
سولفیتها اغلب به عنوان نگهدارنده در میوههای خشک، تربچه، و محصولات سیب زمینی خشک استفاده میشوند.
در سال 1986، سازمان غذا و دارو در ایالات متحده افزودن سولفیت به همه میوهها و سبزیجات تازه را که به صورت خام مصرف میشوند ممنوع کرد.
میگو
میگوها گاهی با کشتی سولفیت روی کشتیهای ماهیگیری تیمار میشوند.
اما ممکن است این ماده شیمیایی روی برچسب موجود نباشد.
خرید سولفیت سدیم برای استفاده در مواد غذایی زیر
- کالاهای پخته شده
- آبجو
- سبزیجات کنسرو شده
- چاشنیها
- محصولات لبنی
- سبزیجات کم آب
- سیب زمینی کم آب
- میوههای خشک شده
- سیب زمینی منجمد
- میگو / خرچنگ منجمد
- آب میوهها
- ژلاتین
- محصولات تولید شده ازغلات
- ملاس
- محصولات آجیل
- ایزولههای پروتئین گیاهی
- غذاهای دریایی فرآوری شده
- مخلوط سوپ
- سسهای شیرین
- چای
- آب سبزیجات
- سرکه
- شراب
خرید سولفیت سدیم و موارد استفاده از آن
سولفیت سدیم یک پودر سفید و جامد بدون بو و با طعم گوگردی شور است که در آب محلول است.
این ترکیب یک عامل کاهنده است –
که به عنوان نگهدارنده غذا و آنتی اکسیدان استفاده میشود.
استفاده از آن در گوشتها و سایر منابع ویتامین B1 ممنوع است.
سولفیت سدیم همچنین در تصفیه خمیر نیمه شیمیایی در صنعت کاغذ سازی، در تصفیه آب،
به عنوان یک توسعه دهنده عکاسی و در سفید سازی منسوجات (آنتی کلر) استفاده میشود.
همچنین در زمینه تصفیه آب به عنوان ماده دکلره کاربرد تاریخی پیدا کرده است.
مسیرهای قرار گرفتن در معرض سولفیت سدیم
سولفیت سدیم به خودی خود یک آلاینده “محیطی” نیست.
اما استفاده گسترده از آن به عنوان یک افزودنی غذایی ممکن است –
به قرار گرفتن در معرض گسترده از جمعیت عمومی به مقدار بسیار کم از طریق خوردن منجر شود.
این ممکن است برای درصد کمی از افراد که نسبت به این ماده شیمیایی حساسیت بالایی دارند، مشکلی ایجاد کند.
قرار گرفتن در معرض غلظتهای بالا (به عنوان مثال، مواردی که ممکن است باعث مسمومیت ناچیز شوند)-
از این ترکیب فقط در محل کار اتفاق میافتد، در درجه اول شامل منابع تولید یا استفاده فله باشد.
از آنجا که این ترکیب به صورت پودر بسته بندی شده است، انتظار میرود که قرار گرفتن در معرض آن از طریق گرد و غبار موجود در هوا باشد.
در نتیجه مسیرهای احتمالی قرار گرفتن در معرض آن از طریق پوست، استنشاق و احتمالاً درگیری چشم، بینی و گلو میباشد.
مکانیسم سمیت
اگرچه اطلاعات زیادی در مورد نحوه سم زدایی ترکیبات پایه گوگرد توسط کبد وجود دارد اما مکانیسم دقیقی برای سمیت آن روشن نشده است.
سولفیت سدیم یک عامل کاهنده ملایم است-
که به احتمال زیاد با تغییر پتانسیل کاهش اکسیداسیون و pH باعث سوختن یا تحریک در محل قرار گرفتن در معرض یا استفاده میشود.
از سولفیتها به عنوان آنتی اکسیدان برای جلوگیری از فساد زودرس غذاها و “تازه” نگاه داشتن آنها با جلوگیری از اکسیداسیون و “قهوهای شدن” بعدی استفاده میشود.
با این حال، بسیاری از مردم “دارای حساسیت نسبت به سولفیت” هستند.
بعد از مصرف غذا یا نوشیدنیهای حاوی سولفیت، این افراد ممکن است-
واکنشهایی از نوع آلرژیک مانند خس خس سینه، افت فشار خون، احساس گزگز و برافروختگی پوست داشته باشند.
این مکانیسم نامشخص است اما احتمالاً مربوط به یک تحریک شیمیایی خاص سیستم ایمنی بدن است که به نوبه خود مقادیر کمی مواد وازواکتیو آزاد میکند.
ایمنی سولفیتها در مواد غذایی
سولفیتهای اضافه شده به کالاهای پخته شده، چاشنیها، غذاهای میان وعده و سایر محصولات برای اکثر افراد بیخطر است.
با این حال، مشخص شده است که بخش کوچکی از مردم دچار کهیر، حالت تهوع، اسهال، تنگی نفس یا حتی شوک مرگبار پس از مصرف سولفیت ها میشوند.
به همین دلیل، در سال 1986، FDA استفاده از سولفیتها را روی میوهها و سبزیجات تازه (مانند سالاد) که قرار است به صورت خام برای مصرف کنندگان فروخته یا عرضه شود، ممنوع کرد.
سولفیتهایی که به عنوان ماده نگهدارنده در سایر غذاهای بسته بندی شده و فرآوری شده اضافه میشوند باید در برچسب محصول ذکر شوند.
خرید سولفیت سدیم و سمیت حاد و کوتاه مدت
حیوانات
دوز متوسط کشنده (LD50) برای موش 820 میلی گرم کیلوگرم بود.
LD50 برای یک خرگوش (2825 میلی گرم در کیلوگرم 1) نشان داد که سولفیت سدیم بیش از 3 برابر موش برای خرگوش سمی است.
کمترین دوز کشنده برای یک گربه یا سگ، که به صورت زیر جلدی تجویز میشود، 1300 میلی گرم در کیلوگرم بود.
در حالی که فقط نیمی از آن دوز لازم بود تا تأثیر مشابهی بر یک خوکچه هندی یا خرگوش داشته باشد.
LD50 برای یک موش، که از طریق داخل صفاقی تجویز میشود، مشابه مسیر خوراکی است (950 میلی گرم در کیلوگرم) است.
انسان
اشکال غلیظ (به عنوان مثال، پودرها، مخلوطها) سولفیت سدیم ممکن است پس از قرار گرفتن در معرض استنشاق، بلع و تماس با پوست مضر باشد.
تحریک کننده چشم، پوست و تنفس است.
در غلظت هایی که به عنوان افزودنی غذایی استفاده میشود، سولفیت سدیم در انسان به خودی خود سمی نیست.
با این حال، همانطور که قبلا ذکر شد، برای افرادی که به دنبال مصرف مواد شیمیایی حساس هستند، مشکلی ایجاد میکند.
پاسخهای نوع آلرژیک شامل خس خس سینه، احساس گرما و گرگرفتگی بیشتر پوست، افت فشار خون و احساس گزگز میباشد.
از آنجا که برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی ممکن است از سولفیتها به صورت پراکنده استفاده کنند.
ممکن است اجتناب از این مواد افزودنی برای افراد حساس دشوار باشد.
مدیریت بالینی
افرادی که به سولفیت حساس هستند باید از غذاهای حاوی این ماده افزودنی (به عنوان مثال شراب) اجتناب کنند-
و افرادی که واکنش شدید نوع آلرژیک (به عنوان مثال، دشواری در تنفس) دارند بعد از یک وعده غذایی یا نوشیدنی، باید فوراً به پزشک مراجعه کنند.
افرادی که در معرض مقدار زیادی گرد و غبار سولفیت سدیم در هوا هستند.
باید در صورت مشاهده علائم نامطلوب یا ادامه یافتن ناراحتی، منطقه با نور زیاد را خالی کرده و به دنبال درمان پزشکی معمول باشند.
همانند قرار گرفتن در معرض هرگونه گرد و غبار بالقوه تحریک کننده، باید بلافاصله پس از قرار گرفتن در معرض چشم، با آب شستشو شود و پوست با آب گرم و صابون کاملاً شسته شود.
سم شناسی زیست محیطی
اطلاعات بسیار کمی از اثرات زیست محیطی در مورد سولفیت سدیم وجود دارد.
ککهای آب به مدت 24 تا 48 ساعت در معرض سولفیت سدیم دارای LC50 بین 200 تا 300 میلی گرم در لیتر هستند (پایگاه داده ECOTOX آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده).
با این حال، pH محلول میتواند به شدت بر میزان یونیزه شدن ترکیب تأثیر بگذارد و بنابراین بر سمیت بسیار تأثیر میگذارد.
خرید سولفیت سدیم
برای خرید سولفیت سدیم با ما تماس بگیرید.
برای خرید میکرو کریستالین سلولز , خرید مالئیک اسید , خرید پلی دی متیل سیلوکسان به لینک مربوطه مراجعه کنید.