بروز رسانی شده در تاریخ : دی ۱۰ام, ۱۳۹۹ ساعت:۰۶:۵۲ ق.ظ
خرید انواع نگهدارنده های مواد غذایی
خرید انواع نگهدارنده های مواد غذایی و مشخصات این محصول:
فساد مواد غذایی ممکن است به عنوان هر تغییری تعریف شود که مواد غذایی را برای مصرف انسان نامناسب کند.
این تغییرات ممکن است در اثر عوامل مختلفی از جمله آلودگی توسط میکروارگانیسمها، آلودگی به حشرات یا تخریب توسط آنزیمهای درونی ایجاد شود.
(آنهایی که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود دارند). علاوه بر این،
تغییرات جسمی و شیمیایی مانند پارگی بافتهای گیاهی یا حیوانات یا اکسیداسیون برخی از ترکیبات تشکیل دهنده مواد غذایی، ممکن است باعث فساد مواد غذایی شود.
غذاهای به دست آمده از منابع گیاهی یا حیوانی بلافاصله پس از برداشت یا ذبح شروع به از بین رفتن، میکنند.
فروش انواع نگهدارنده های مواد غذایی
آنزیمهای موجود در سلولهای بافتهای گیاهی و حیوانی ممکن است در نتیجه هرگونه آسیب مکانیکی وارد شده در طی کار پس از برداشت آزاد شوند.
این آنزیمها شروع به تجزیه مواد سلولی میکنند.
واکنشهای شیمیایی کاتالیز شده توسط آنزیمها منجر به تخریب کیفیت مواد غذایی، مانند ایجاد طعمهای نامتعارف، بدتر شدن بافت و از بین رفتن مواد مغذی میشوند.
میکروارگانیسمهای معمولی که باعث فساد مواد غذایی میشوند.
باکتریها (به عنوان مثال، لاکتوباسیلوس)، مخمرها (به عنوان مثال ساکارومایسس) و قارچها (به عنوان مثال، ریزوپوس) هستند.
آلودگی میکروبی
باکتریها و قارچها (مخمرها و کپکها) انواع اصلی میکروارگانیسمها هستند که باعث فساد مواد غذایی و بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی میشوند.
مواد غذایی ممکن است در هر زمان و در حین برداشت، ذخیرهسازی، فرآوری، توزیع، استفاده یا آماده سازی توسط میکروارگانیسمها آلوده شوند.
منابع اصلی آلودگی میکروبی عبارتند از: خاک، هوا، خوراک حیوانات، سطوح گیاه، فاضلاب و ماشین آلات یا ظروف پردازش مواد غذایی است.
باکتری ها
باکتریها ارگانیسمهای تک سلولی هستند که در مقایسه با سلولهای موجودات دیگر یک ساختار داخلی ساده دارند.
افزایش تعداد باکتریها در یک جمعیت معمولاً توسط میکروبیولوژیستها، رشد باکتری نامیده میشود.
این رشد نتیجه تقسیم یک سلول باکتریایی به دو سلول باکتریایی یکسان است، فرآیندی به نام شکافت باینری.
در شرایط رشد بهینه، یک سلول باکتری ممکن است تقریباً هر 20 دقیقه یکبار تقسیم شود.
بنابراین، یک سلول واحد میتواند در مدت زمان 12 ساعت تقریبا 70 میلیارد سلول تولید کند.
برخی محصولات ما
فروش اسید فولیک , فروش پتاسیم استات , فروش استئارات کلسیم
خرید انواع نگهدارنده های مواد غذایی و عواملی که بر رشد باکتریها تأثیر میگذارد :
در دسترس بودن مواد مغذی، رطوبت، pH، میزان اکسیژن و وجود یا عدم وجود مواد مهاری (به عنوان مثال آنتی بیوتیک) است.
مواد غذایی مورد نیاز اکثر باکتریها عناصر شیمیایی مانند کربن، هیدروژن، اکسیژن، ازت، فسفر، گوگرد، منیزیم، پتاسیم، سدیم، کلسیم و آهن هستند.
باکتریها این عناصر را با استفاده از گازهای موجود در جو و متابولیسم مواد تشکیل دهنده مواد غذایی خاص مانند کربوهیدراتها و پروتئینها به دست میآورند.
این ترکیبات میتوانند طبیعی یا مصنوعی باشند.
قارچ
دو نوع قارچ که در فساد مواد غذایی حائز اهمیت هستند مخمرها و کپکها هستند.
کپکها قارچ های چند سلولی هستند که با تشکیل اسپور (سلولهای منفرد که میتوانند به یک قارچ بالغ تبدیل شوند) تولید مثل میکنند.
اسپورها در تعداد زیادی شکل میگیرند و به راحتی از طریق هوا پراکنده میشوند.
هنگامی که این اسپورها روی یک بستر غذایی فرود میآیند، اگر شرایط مطلوب باشد میتوانند رشد و تولید کنند.
مخمرها قارچهای تک سلولی هستند که بسیار بزرگتر از سلولهای باکتریایی هستند. آنها با تقسیم سلولی (شکافت باینری) یا جوانه زدن تولید مثل میکنند.
متداولترین روش هایی که برای از بین بردن یا کاهش رشد میکروارگانیسمها به کار می رود عبارتند از:
استفاده از گرما، از بین بردن با آب، کاهش دما در حین ذخیره سازی،
کاهش pH، کنترل غلظت اکسیژن و دی اکسید کربن و حذف مواد مغذی مورد نیاز برای رشد است.
انواع واکنشهای شیمیایی که باعث فساد می شود:
واکنشهای آنزیمی
آنزیم ها مولکولهای پروتئینی بزرگی هستند .
که به عنوان کاتالیزورهای بیولوژیکی عمل میکنند و بدون اینکه خود به اندازه قابل توجهی مصرف شوند.
واکنشهای شیمیایی را سرعت میبخشند.
فعالیت آنزیمها برای مجموعه مشخصی از بسترهای شیمیایی خاص است و به pH و دما وابسته است.
خوداکسایش
اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در چربیهای بسیاری از غذاها هنگام قرار گرفتن در معرض اکسیژن، به صورت شیمیایی تجزیه میشوند.
اکسیداسیون اسیدهای چرب اشباع نشده اتوکاتالیستی است.
یعنی با واکنش زنجیرهای رادیکال آزاد پیش میرود.
رادیکالهای آزاد حاوی یک الکترون غیر جفت شده هستند (که با یک نقطه در فرمول مولکولی نشان داده شده است) و بنابراین، مولکولهای شیمیایی بسیار واکنش پذیری هستند.
واکنش میرلارد
یکی دیگر از واکنشهای شیمیایی است که باعث فساد عمده مواد غذایی میشود، یک فرایند قهوهای شدن غیر آنزیمی است که به واکنش مایلارد نیز معروف است.
این واکنش بین کاهش قندها (مونوساکاریدهای ساده که قادر به انجام واکنشهای کاهش هستند) و گروه آمینه پروتئینها یا اسیدهای آمینه موجود در غذاها، رخ میدهد.
محصولات واکنش میرلارد منجر به تیره شدن رنگ، کاهش انحلال پروتئینها، ایجاد طعمهای تلخ و کاهش در دسترس بودن مواد مغذی برخی اسیدهای آمینه مانند لیزین میشود.
میزان این واکنش تحت تأثیر فعالیت آب، درجه حرارت و pH محصول غذایی است.
انواع مواد نگهدارنده
مواد نگهدارنده نقش مهمی در بسیاری از محصولاتی که مردم هر روز از آن استفاده میکنند، دارند –
به عنوان مثال، با کمک به جلوگیری از رشد میکروارگانیسمهای مضر و محافظت از محصولات در برابر فساد یا آلودگی.
خرید انواع نگهدارنده های مواد غذایی و مزایای آن
نگهدارندههای مواد غذایی
مواد نگهدارنده برای مقابله با فساد ناشی از باکتریها، کپکها، قارچها و مخمرها به مواد غذایی اضافه میشوند.
مواد نگهدارنده میتوانند مواد غذایی را برای مدت طولانیتری شیرین نگه دارند و عمر مفید آن را طولانیتر میکنند.
از مواد نگهدارنده مواد غذایی نیز برای کند کردن یا جلوگیری از تغییر رنگ، طعم و بافت و تأخیر در ترشیدگی استفاده میشود.
ایمنی نگهدارنده ها در مواد غذایی
استفاده از مواد نگهدارنده در محصولات غذایی توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) کاملاً مورد مطالعه، تنظیم و نظارت قرار گرفته است.
مقررات فدرال مستلزم شواهدی است که افزودنیهای مواد غذایی برای استفادههای در نظر گرفته شده از آنها بیخطر است.
مواد نگهدارنده موجود در مواد غذایی در معرض بررسی ایمنی مداوم توسط FDA هستند زیرا درک علمی و روشهای آزمایش همچنان در حال بهبود هستند.
انواع مواد نگهدارنده مواد غذایی
ماده نگهدارنده، ماده یا مواد شیمیایی که برای جلوگیری از تجزیه رشد میکروبی یا جلوگیری از تغییرات شیمیایی نامطلوب به مواد غذایی یا نوشیدنی اضافه میشود.
حفظ مواد غذایی یک تکنیک باستانی است که برای حفظ محصولات غذایی کاربرد دارد.
این عمل به اشکال مختلف انجام میشود. در اینجا انواع مختلفی از مواد نگهدارنده مواد غذایی وجود دارد.
نگهداری از مواد غذایی اساساً به سه دلیل انجام میشود:
- برای حفظ خصوصیات طبیعی غذا
- برای حفظ ظاهر غذا
- برای افزایش زمان نگهداری مواد غذایی به منظور ذخیره سازی آن
1- نگهدارنده طبیعی مواد غذایی
شکر و نمک ابتداییترین مواد نگهدارنده طبیعی مواد غذایی هستند که به صورت بسیار مؤثر رشد باکتریها را در مواد غذایی کاهش میدهد.
برای حفظ گوشت و ماهی، نمک هنوز به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی مواد غذایی استفاده میشود.
سایر مواد نگهدارنده طبیعی این دسته عبارتند از: الکل، سرکه و غیره. این مواد نگهدارنده سنتی در مواد غذایی هستند که در ضمن تهیه ترشی، مربا و آب میوه و غیره در منزل نیز مورد استفاده قرار میگیرند.
انجماد، جوشاندن، د.ودی کردن و نمک زدن نیز طبیعی محسوب میشود. راههای نگهداری غذا پودر قهوه و سوپ برای حفظ یخ زده هستند.
2_نگهدارندههای شیمیایی مواد غذایی
از مواد نگهدارنده شیمیایی نیز مدتی است که استفاده میشود. به نظر میرسد آنها بهترین و مؤثرترین و دارای عمر مفید طولانیتری هستند.
طبق گفتههای موسسه بین المللی بهداشت، در اینجا برخی از مواد نگهدارنده شیمیایی مواد غذایی استفاده میشود که به طور گسترده مورد استفاده قرار میگیرند.
- بنزووات (مانند بنزوات سدیم، اسید بنزوئیک)
- نیتریتها (مانند نیتریت سدیم)
- سولفیتها (مانند دیاکسید گوگرد)
- سوربات (مانند سدیم سوربات، پتاسیم سوربات)
آنتی اکسیدانها همچنین مواد نگهدارنده شیمیایی هستند که به عنوان محافظ رادیکال آزاد عمل میکنند.
در این دسته از مواد نگهدارنده موجود در مواد غذایی ویتامین C، BHA (هیدروکسی آنیزول بوتیله)، مهارکنندههای رشد باکتریها مانند نیتریت سدیم، دی اکسید گوگرد و اسید بنزوئیک قرار میگیرند.
اتانول هم یکی از مواد نگهدارنده شیمیایی موجود در مواد غذایی و شراب است.
برخلاف مواد نگهدارنده طبیعی مواد غذایی، برخی از مواد نگهدارنده شیمیایی مواد غذایی مضر هستند.
دی اکسید گوگرد و نیتریتها نمونههایی از مواد نگهدارنده مضر هستند.
به نظر میرسد که دی اکسید گوگرد باعث تحریک در لوله های برونشیت میشود و نیتریتها سرطان زا هستند.
3_مواد نگهدارنده مصنوعی
مواد نگهدارنده مصنوعی مواد شیمیایی هستند که رشد باکتریها، فساد و تغییر رنگ را متوقف میکنند.
این مواد نگهدارنده مصنوعی را میتوان به مواد غذایی اضافه کرد یا روی مواد غذایی اسپری کرد.
خرید انواع نگهدارنده های مواد غذایی
برای خرید انواع نگهدارنده های مواد غذایی با ما تماس بگیرید.
برای خرید زایلین , خرید اپتیکال برایتنر , خرید سدیم گلوکونات به لینک مربوطه مراجعه کنید.
#فروش_روغن_آووکادو#فروش_روغن_جوجوبا#فروش_روغن_فندوق#فروش_هسته_انار#فروش_روغن_هسته_انگور#فروش_اتیدرونیک_اسید_(HEDP)
#فروش_آلانتوئین #فروش_روغن_بادام_تلخ#فروش_روغن_سویا#فروش_روغن_درخت_چای#فروش_دی-اتانول-آمین#فروش_سولفات_آلومینیوم
#فروش_اسید_استئاریک#فروش_اسید_بوریک#فروش_زینک_اکسید#فروش_روغن_ماکادمیا#فروش_سدیم_گلوکونات#فروش_کراتین
#فروش_روغن_آرگان#فروش_روغن_ارگان#فروش_کرم_سرد#فروش_بنزیل_الکل#فروش_ستیل_الکل#فروش_نرمال_بوتانول#فروش_ژله_نفتی_(وازلین)
#فروش_آدنین#فروش_تیتانیوم_دی_اکسید#فروش_صمغ_عربی#خرید_ایزوپروپیل_الکل#فروش_اتانول#فروش_زایلین#فروش_اپتیکال_برایتنر
#فروش_روغن_کرچک#فروش_ایزوتیازولین#فروش_استئاریل_الکل# فروش_پلی _کواترنیوم _۱۰#فروش_هیدروژن_ پراکسید#فروش_کوآنزیم_q10
#فروش_ویتامین_e#فروش_پلی_سوربات_80_(_توئین_80_)#فروش_اتیل _استات#فروش_کلر#فروش_بوراکس#فروش_اسید_پانتوتنیک_(ویتامین_B5)
#فروش_پتاسیم_هیدروکسید#فروش_کربومر#فروش_فنوکسی_اتانول#فروش_سالیسیلیک_اسید#فروش_چیپس_صابون#فروش_سیکلوهگزانون#فروش_موم_کارنوبا