تولید کننده پودر تخم مرغ
فروش پودر تخم مرغ در بازرگانی ساینا ویژن :
تخم مرغ به دلیل غنی بودن از مواد مغذی ضروری در بدن، برای غذای انسان بسیار ارزشمند است.
با این حال، در صنایع غذایی، استفاده از تخم مرغ تازه هم مصرف بیشتری را شامل میشود.
(فضای ذخیره سازی بزرگ در یخچال و مناطق ویژه برای شستن تخم مرغ ضروری است) و هم بهره وری پایینتر دارد، زیرا استفاده از تخم مرغ تازه باعث افزایش زمان تولید میشود.
یک گزینه موثر، سالم و ارزانتر استفاده از پودر تخم مرغ است.
تخمهای کامل پودر شده با حذف آب مایع تخم مرغ، همگن سازی و پاستوریزه سازی حاصل از تخمهای تازه تولید میشوند.
فروش پودر تخم مرغ و انواع آن
پودر تخم مرغ کامل
پودر تخم مرغ کامل در برنامههای غذایی کلاسیک مورد استفاده قرار میگیرد که افزایش کیفیت ضروری نیست، مانند کراکر، کوکیها و ماکارونی.
پودر زرده تخم مرغ
پودر زرده تخم مرغ را میتوان به عنوان جایگزین زرده تخم مرغ تازه برای بدست آوردن رنگ، بافت و ظرفیت امولسیون استفاده کرد.
پودر زرده تخم مرغ بیشتر در مایونز، سسها و کروسان استفاده میشود.
پودر سفیده تخم مرغ انواع پودر زرده تخم مرغ است که به طور خاص در امولسیونهای تولید شده در دمای شدید (استریلیزاسیون، پاستوریزاسیون) به کار میرود.
همچنین به عنوان یک تثبیت کننده طبیعی نان عمل میکند زیرا سرعت تجزیه نشاسته را کند میکند.
پودرسفیده تخم مرغ
در طیف وسیعی از موارد از ماهی، گوشت و آماده سازی سیب زمینی گرفته تا محصولات شیرینی استفاده میشود.
فروش پودر تخم مرغ و تاریخچه این محصول:
استفاده از تخم مرغهای پودر شده به قرون وسطی برمیگردد زمانی که چینیها تخم مرغ هایی را که همزده بودند و در آفتاب مانده بودند خشک میکردند و سپس آسیاب میکردند.
تخم مرغهای پودر شده نیز به عنوان ماده اصلی پخت و پز اردوگاه از اوایل سال 1912 ظاهر میشوند.
سهولت در ذخیره سازی و کیفیت تغذیهای نیز از مزایای عملی تأمین نیروهای نظامی بود.
و در انگلستان در طول جنگ جهانی دوم برای سهمیه بندی استفاده میشد و در آن زمان به “تخم مرغ تقلبی” معروف بودند.
روش مدرن تولید تخم مرغ های پودر شده در دهه 1930 در لندن توسط یک تولید کننده کیک توسعه یافت.
فرایند تولید پودر تخم مرغ
روند تولید پودر تخم مرغ با تخمهای تازهای که از طریق دستگاههای مختلف پیشرفته قرار داده میشوند، شروع میشود.
پس از حذف پوسته تخم مرغ، مخلوط فیلتر شده و در مخازن ذخیره سازی در حدود 4 درجه ذخیره میشود.
تخم مرغ، سفیده یا زرده تخم مرغ پاستوریزه میشوند و با اسپری در یک لایه نازک خشک میشوند.
این کار در یک اتاق با درجه حرارت بالا انجام میشود تا بتواند آب را از تخمها تبخیر کند.
مادهای که از خشک کن اسپری با فشار بالا خارج می شود به صورت خشک و پودری است که سپس برای حمل و نقل بسته بندی میشود.
شکل زیر مروری بر روند پردازش پودر تخم مرغ است:
مزایای پودر تخم مرغ
تخم مرغهای پودر شده تخمهایی هستند که از آب بافت آنها کم شده و به صورت پودر شده در آمدهاند.
آنها به صورت تخم مرغ کامل که حاوی سفیده و زرده است و همچنین پودر حاوی سفید یا زرده به صورت مجزا در دسترس هستند.
تخم مرغهای پودر شده مزایای زیادی دارند.
مواد مغذی فراوان
پودر تحم مرغ سرشار از انواع مختلفی از مواد مغذی مانند کلسیم، کالری، پروتئین و مواد معدنی هستند.
کلسیم پودر تخم مرغ برای رشد مناسب نوجوان و استخوانها لازم است.
محتوای کالری کم است به طوری که یک گزینه سالم برای کاهش وزن است.
سرشار از پروتئین تخم مرغ است.
محتوای مواد معدنی پتاسیم و سدیم است که برای سلولهای عضلانی و عصبی مهم و ضروری است.
ماندگاری بیشتر
ماندگاری تخم های پودر شده با نگهداری مناسب بیشتر است. لازم نیست تخمها را در یخچال نگهداری کنید.
تنها چیزی که لازم است یک درجه حرارت خنک تا متوسط و یک کابینت یا کمد تیره است، معمولاً محل نگهداری یخچال برای تخم مرغ های پودر شده ضروری نیست.
فضای ذخیرهسازی کمتر
تخم مرغهایی که خشک شدهاند به فضای ذخیره سازی بسیار کمتری نیاز دارند، بنابراین منابع قابل توجهی در یک فضای نسبتاً کوچک امکان پذیر است.
تخم مرغها را میتوان به صورت پودر شده به دستور پخته شده بدون نیاز به مخلوط کردن آنها با یک پیش مایع از قبل اضافه کرد.
قیمت ارزانتر
تخم مرغهای پودری به طور کلی ارزان نیز هستند.
خرید پودر تخم مرغ به میزان قابل توجهی کمتر از خرید تعداد معادل تخم مرغهای تازه است.
به دلیل این برتری، آنها به طور گسترده توسط تولید کنندگان مواد غذایی و همچنین رستورانها، اغلب برای تهیه مواد و پخت کالا مورد استفاده قرار میگیرند.
آلودگی باکتریایی کمتر
خطر اصلی مرتبط با تخم مرغ بیماری ناشی از مواد غذایی ناشی از باکتری سالمونلا است.
به دلیل فرآیند خشک کردن، باکتریها از بین رفتهاند، خطر آلودگی باکتریها به دلیل استفاده نادرست به طور قابل توجهی کاهش مییابد و همچنین زمان پاکسازی نیز کاهش مییابد.
با این حال، پودر تخم مرغ پاستوریزه میشوند که باعث از بین رفتن سالمونلا و سایر باکتریها میشود، بنابراین پودر تخم مرغ برای خوردن بیخطر است.
میتوانید از تخم مرغهای پودر شده در خمیر استفاده کنید و بدون ترس از باکتری، برای شام خود غذا درست کنید.
فروش پودر تخم مرغ
سهولت استفاده
به عنوان مکمل غذایی برای نوزادان و کودکان خردسال، میتوان پودر خشک را به سادگی اضافه کرد و با فرنی مخلوط کرد.
فروش پودر تخم مرغ و مزایای این محصول
مزایای استفاده از تخم مرغ های پودر شده عبارتند از:
– 1 کیلوگرم پودر تخم مرغ کامل معادل 90 تخم مرغ تازه است.
– 1 کیلوگرم پودر زرده تخم مرغ معادل 125 زرده تخم مرغ است.
– تخم مرغهای پودری نیازی به چیدمان فضای ذخیره سازی یخچال ندارند.
– با استفاده از تخم مرغ های پودر شده، دیگر نیازی به روند شستشوی تخم مرغ نیست.
– استفاده از تخم مرغهای پودر شده هزینه مواد اولیه را کاهش میدهد و با کاهش زمان آن سودآوری تولید را افزایش میدهد.
– ماندگاری تخم مرغ های پودر شده 2 سال است
علاوه بر این، بزرگترین و مقرون به صرفهترین تولیدکننده پودر تخم مرغ در کشورها / مناطقی با سیستمهای تولید فشرده از جمله برزیل، اروپا و هند جنوبی وجود دارد که هزینههای تولید تخم مرغ کمی دارند.